Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kostasvti (kost@s) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 25 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 316 Τόπος: Περιστερι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάρ 2009, 14:21:56 Θέμα δημοσίευσης: περιεργος ηχος στο κατεβα-ανεβα |
|
|
καλησπερα, στο 207 μου αφου μου ξυλωσαν την πορτα για να αλλαξουν καφρεφτη επειδη εκανε σφυριγμα μετα τα 70 (ολα εγγυηση), στο κατεβα του παραθυρου ακουγετε σταδιακα ενας ηχος σαν κολλημα αλλα δεν κολλαει, τουκ τουκ τουκ τουκ...
στο ανεβα δεν ακουγετε ο ηχος καθολου αλλα οταν φτανει τερμα πανω κανει ενα δυνατο χτυπο σαν να μην βρισκει στα μαλ**α..ενα δυνατο ντουκ!
παλι πισω ε? κουραστηκα.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
isim (Ιωαννης) Φανατικό μέλος

208 Allure
Ένταξη: 10 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 334
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάρ 2009, 17:00:18 Θέμα δημοσίευσης: Re: περιεργος ηχος στο κατεβα-ανεβα |
|
|
kostasvti έγραψε: | καλησπερα, στο 207 μου αφου μου ξυλωσαν την πορτα για να αλλαξουν καφρεφτη επειδη εκανε σφυριγμα μετα τα 70 (ολα εγγυηση), στο κατεβα του παραθυρου ακουγετε σταδιακα ενας ηχος σαν κολλημα αλλα δεν κολλαει, τουκ τουκ τουκ τουκ...
στο ανεβα δεν ακουγετε ο ηχος καθολου αλλα οταν φτανει τερμα πανω κανει ενα δυνατο χτυπο σαν να μην βρισκει στα μαλ**α..ενα δυνατο ντουκ!
παλι πισω ε? κουραστηκα.. | Εμενα μου εκεανε τακ-τακ στο κατεβασμα οταν ειχα πιασει μακα απο την κολλα που βγαζουν οι λευκες Κατι τετοιο θα ειναι και σε'σενα... Δεν θα ανυσηχιυσα αν ημουν στην θεση σου |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|