PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Ρυθμιζόμενη ανάρτηση για 207 GT-RC
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 29, 30, 31  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008
Τόπος: thesaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάρ 2009, 22:00:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με μαμα αμορισερ και eibach ισως ειναι μαλακο Laughing με μαμα αμορτισερ και eibach δεν ειναι καθολου μαλακο!!!!ειναι ποιο σκληρο απο εντελως μαμα.που το ειδες εσυ το μαλακο δεν μπορω να καταλαβω.......εκτος και αν μαλακο εννοεις αναρτηση που σε λακουβα δεν θα σου σπασει τον αυχενα!!!!!!εκει πασο......βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα σε καμια περιπτωση τα eibach δεν ειναι μαλ**α,τα φοραω και το λεω.ισα ισα πολλες φορες γινονται και κουραστικα σε ανωμαλιες λογο σκληροτητας.τωρα για τις κλισεις που λες οτι περνει με τα eibach παλι δεν μπορω να το καταλαβω........οτι περνει ελαχιστα να το δεχτω.ενταξει,μην περιμενουμε και θαυματα με 150Ε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
surgeon (surgeon)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 10 Ιαν 2009
Τόπος: glyfada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάρ 2009, 22:15:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε καθημερινη χρηση δεν ειναι μαλ**α, αν περνας λακουβες και ραγες του τραμ η πας βολτα την οικογενεια ειναι σκληρο. Αν θες να στριβεις στο οριο το δικοσου η του πλαισιου η του κινητηρασου εγω θεωρω οτι πρωτα το στεινεις και μετα παιζεις μετα υπολοιπα. Βεβαια εχεις δικιο ειναι υποκειμενικα αυτα που περιγραφω γιαυτο ειμαστε εδω και το συζηταμε.

We cannot save them all.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάρ 2009, 23:13:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πιο σκληρο το νιωθετε επειδη το αμορτισερ παλευει καπου το τερμα της διαδρομης του εκει μαζι με το χαρο.... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάρ 2009, 01:49:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(για χρήση δρόμου = με μια σχετική ανέση στο δρόμο και οχι αποκλειστικά για στριψιμο σε πίστα...: )

Αν το "ψαχνεις" πολύ με το στρίψιμο (και γουστάρεις να πειραματίζεσαι και λίγο με ρυθμίσεις κλπ κλπ) υπάρχει η KW Variant 3 και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και από την Hot Bits πλήρες ρυθμιζόμενο σετ.

Αν θες "ετοιμες" ικανοποιήτικότατες λύσεις (χωρίς να πολυασχολήσε με ρυθμίσεις) υπάρχει η KW Variant 1 καθώς και η αντίστοιχης φιλοσοφίας Eibach (αν δεν κάνω λάθος) ρυθμιζόμενη που πουλάει ο Κόνδωρας (αυτό μπορώ να το μάθω από Δευτέρα για τιμή κλπ κλπ)

Για ακόμα πιο απόλυτη αισθηση νομίζω οτι εχει και η Peugeot Sport (επίσημα από Γαλλία) σετ ανάρτησης από το 207 LW - αλλά δεν νομίζω οτι την εχει βάλει κάποιος μέχρι στιγμής για να εχουμε feedback πως ειναι σε καθημερινή χρήση (αν και η εμπειρία εχει δείξει ότι... οτιδηποτε από την PS απλά δουλεύει "αριστα" γι αυτό που εχει σχεδιαστεί... και μένει μόνο να δει κανείς αν αυτό για το οποίο εχει σχεδιαστεί ειναι αυτό που θελει κι εκείνος... Wink )

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

Ένταξη: 25 Οκτ 2008
Τόπος: lefkada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάρ 2009, 02:02:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει βγαλει η peygeot sport αναρτηση κ εμειs κοιμομαστε;;; Evil

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάρ 2009, 02:28:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε σορρυ "ακυρο" εριξα ενα βλέφαρο στο σιτε της PS και την ανάρτηση του 207LW δεν την εχει ακόμα διαθέσιμη προς πώληση.
Εν αναμονη λοιπόν... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάρ 2009, 02:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τοτε νταξ Rolling eyes Laughing Laughing

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
surgeon (surgeon)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 10 Ιαν 2009
Τόπος: glyfada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάρ 2009, 07:41:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμμ!!!! KW3 λες αντι για σακχαρα να αρχισω να ρυθμιζω αναρτησεις. Peugeot Sport, απο την αλλη, ακουγεται το ποιο ιδανικο,αξιζει την αναμονη. Ευχαριστω για τα συγκριτικα, παντα πολυτιμα.

We cannot save them all.
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 15:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ε σορρυ "ακυρο" εριξα ενα βλέφαρο στο σιτε της PS και την ανάρτηση του 207LW δεν την εχει ακόμα διαθέσιμη προς πώληση.
Εν αναμονη λοιπόν... Wink

παιδια ακουσε το αυτι μου...δεν το διαβασα...... οτι εβγαλε τελικα αναρτηση η peugeot sport? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ακουσε κανενας σας κατι?δεν μπορω να βγαλω ακρη στο site μου φαινετε λιγο παραξενο καπως...καποια βοηθεια? Wink
τιμη-διαθεσιμοτητα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 15:44:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχουμε κάτι στο μυαλό μας... Wink Wink (οχι από PS)
νεότερα (σχετικα - εντός του μηνα) συντομα

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
egefalos (ALEKOS)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 207 rallye 207 rc ll 2010

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 15:52:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει στο site τησ peugeot sport για το rc rallye
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 15:55:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακριβως...

ανοιξαν και σας περιμενουν Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
egefalos (ALEKOS)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 207 rallye 207 rc ll 2010

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 16:06:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αντε μπασ και γινουν rallye τα gtrallye μασ Smile

η Πεζο Σπορ συνέχεια εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=17736 Wink
Επιστροφή στην κορυφή
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Νοέ 2009, 13:23:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
εχουμε κάτι στο μυαλό μας... Wink Wink (οχι από PS)
νεότερα (σχετικα - εντός του μηνα) συντομα
εχουμε κανενα νεο; Rolling eyes Rolling eyesΗ kw variant 1 γαλβανιζε που ρωτησα σημερα εχει απο 790 εως 820ε κ επισης μου ειπαν δεν υπαρχει λογος να βαλουμε την inox 1000....

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Νοέ 2009, 14:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξέρω τι εχει κάνει ο Στελιος με την αναρτηση του και πότε θα μου την στείλει...
Αν βιαζεστε συνενοηθείτε με τον jim207gt μπας και βρειτε συντομότερη χρονικα λύση... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Νοέ 2009, 15:41:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Αν βιαζεστε συνενοηθείτε με τον jim207gt μπας και βρειτε συντομότερη χρονικα λύση... Wink

καπου-καποτε ειχατε αναφερει την λυση με """αεριο"""" και εννοω gaz shocks(gga) τελικα αυτοι λενε οτι δεν εχουνε κατι ρε παιδια ακομα για 207...η λεω ψεμματα η καταλαβα λαθος απο αυτους...τελικα εχουμε λυση απο gaz η δεν εχουμε?τιμη σε σχεση με kw variant1 800eyro π.χ. τι λεει αξιζει?

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Νοέ 2009, 15:43:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

denlafkas έγραψε:
:Η kw variant 1 γαλβανιζε που ρωτησα σημερα εχει απο 790 εως 820ε κ επισης μου ειπαν δεν υπαρχει λογος να βαλουμε την inox 1000....

συμφωνω μαζι σου!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Νοέ 2009, 15:59:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχει από ότι έχω καταλάβει, αλλά αν κάνουμε υπομονή θα μας φτιάξουν κάτι για εμάς . . . αρκεί να τους στείλουμε μια μαμά από 207 !

Επίσης, δεν θα ήταν χρήσιμο ένα 207 να πάει για ζύγισμα στον Πουπάκι ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Νοέ 2009, 18:12:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη γενικώς εχω ψιλοξενερρωσει με το τελείως ξεκλείδωτο φορουμ που οποιος μπαίνει διαβάζει και εχουμε κάνει ενα σωρο τσαμπα μαγκες...
μολις εχω νέα (περιμένω Στελιο / jim207gt) θα ενημερωσω διακριτικα...

όσοι δεν την παλευετε πλέον με την δικια σας αναρτηση (ειτε γιατι διαλύθηκε, ειτε γιατι θελετε να βάλετε κατι καλήτερο) βάλτε κατι από αυτά που υπαρχουν ηδη πχ βαλτε μια kw βάλτε μια eibach βάλτε τελος πάντων μια οτι θελετε.

οταν εχουμε νέα θα ενημερωσω

αν κάποιος αλλος εχει σετ αμορτισερ 207 γτ/ραλλυε/ρψ και θέλει με δικά του εξοδα να μου τα στείλει ας το κάνει... για να τα προωθήσουμε...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Νοέ 2009, 18:29:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Επειδη γενικώς εχω ψιλοξενερρωσει με το τελείως ξεκλείδωτο φορουμ που οποιος μπαίνει διαβάζει και εχουμε κάνει ενα σωρο τσαμπα μαγκες...
μολις εχω νέα (περιμένω Στελιο / jim207gt) θα ενημερωσω διακριτικα...

όσοι δεν την παλευετε πλέον με την δικια σας αναρτηση (ειτε γιατι διαλύθηκε, ειτε γιατι θελετε να βάλετε κατι καλήτερο) βάλτε κατι από αυτά που υπαρχουν ηδη πχ βαλτε μια kw βάλτε μια eibach βάλτε τελος πάντων μια οτι θελετε.

οταν εχουμε νέα θα ενημερωσω

αν κάποιος αλλος εχει σετ αμορτισερ 207 γτ/ραλλυε/ρψ και θέλει με δικά του εξοδα να μου τα στείλει ας το κάνει... για να τα προωθήσουμε...
θελω να πιστευω οτι δεν αναφερεσαι σε μενα..... οσο για το ξεκλειδωτο forum +1000....

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 29, 30, 31  Επόμενη
Σελίδα 4 από 31

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης