PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 GT καιει λαδια;;;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

Ένταξη: 10 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 22:35:29    Θέμα δημοσίευσης: 207 GT καιει λαδια;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον, μετα την χθεσινη καφεδοβολτα οπου και πιεσα αρκετα το αυτοκινητο ελεγξα τα λαδακια του. Ειχε καει περιπου ενα δαχτυλο. συμπληρωσα το λαδι, αλλα εχω την εξης απορια. Θα επρεπε να καψει τοσο πολυ λαδι;;; Το πρωι πριν ξεκινησω για την βολτα ηταν μεχρι πανω!!!! Μηπως να παει για ελεγχο;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 22:52:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορει να πω βλακεια,μπορει και οχι....μηπως το πρωι που το ελεγξες το αμαξι ειχε να δουλεψει απο το βραδυ,αρα τα λαδια ειχαν "στραγγιξει" στο κατω μερος του μοτερ και φαινοταν περισσοτερο;μηπως μετα που δουλεψε το μοτερ απλα τραβηξε λαδια για την φυσιολογικη λιπανση του μοτερ και την στιγμη που τα μετρησες απλα δεν ειχαν προλαβει να κατεβουν;;
να καψει τοσο λαδι σε μια μερα νομιζω ειναι χλωμο...

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 22:54:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα λαδια τα ελεγχω παντα οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο Wink
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 23:14:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γνωμη μου ειναι οτι αποκλειεται σε μια μερα να καψει 1 δαχτυλο λαδι εκτος και αν το βαλεις σε πιστα!αν δεν ισχυει αυτο που ειπα παραπανω και το αμαξι ειχε ακινητοποιηθει για τουλαχιστον 2-3 ωρες τοτε ισως,λεω ισως να το εχασε απο καπου.να υποθεσω πως ελεγξες ταπα λαδιου και τυχον διαρροες γυρω γυρω,σωστα;απο κει και περα να μιλησουν οι ειδικοι...

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
Crowgr (Ηλιας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 15 Ιαν 2009
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 23:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χειρότερα και από πίστα αν σκεφτείς ότι ήμουν εγώ από πίσω του! Cool Ετσι isim? Πάντως αύριο θα τα τσεκάρω και εγώ! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 00:16:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xmmm η διαδρομή μπορεί να χαρακτηριστεί πίστα εύκολα Laughing Laughing

Ψάξε Γιάννο κάπου μες το μοτέρ θα παράπεσαν Laughing Laughing

Πέρα από την πλάκα το δικό μου δεν καίει σχεδόν σταγόνα. Αλλάζω κάθε 10.000 τώρα πιά, και δεν συμπληρώνω ποτέ. Μάλλον τα έχετε καλομάθει, 2-3ς τέτοιες βολτούλες και θα στρώσει. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 10:32:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Crowgr έγραψε:
Χειρότερα και από πίστα αν σκεφτείς ότι ήμουν εγώ από πίσω του! Cool Ετσι isim? Πάντως αύριο θα τα τσεκάρω και εγώ! Shocked
Koλλητα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 21:35:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 GT καιει λαδια;;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

isim έγραψε:
Λοιπον, μετα την χθεσινη καφεδοβολτα οπου και πιεσα αρκετα το αυτοκινητο ελεγξα τα λαδακια του. Ειχε καει περιπου ενα δαχτυλο. συμπληρωσα το λαδι, αλλα εχω την εξης απορια. Θα επρεπε να καψει τοσο πολυ λαδι;;; Το πρωι πριν ξεκινησω για την βολτα ηταν μεχρι πανω!!!! Μηπως να παει για ελεγχο;;;

Να ρωτήσω κάτι ?
Πόσο μεγάλο ειναι το δαχτυλο σου ? Very happy Very happy Very happy

Πλάκα κάνω . . .
Πόσα γραμμάρια έκαψε ???
Πληροφοριακά να σου πώ ότι στίς Σέρρες το rallye μου έκαψε 100 cc (περίπου), διανύοντας 231 χλμ τερμα γκάζι . . . οπότε θεωρώ ότι μεγαλύτερη κατανάλωση από αυτή σε συνθήκες δρόμου ειναι παρα πολύ . . .

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 21:58:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατεβηκε ενα εκατοστο κατω απο το μεγιστο.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 22:14:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

isim έγραψε:

θα στο πω απλα κ μπακαλικα...απλα τοσο καιρο πηγενες κυρια κ τωρα που το πλακωσες φυγαν υγρασιες κτλ κ εμεινε μονο λαδι... Wink
εμενα που παει καθε μερα ετσι δεν επεσε τπτ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 00:10:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Μάλλον τα έχετε καλομάθει, 2-3ς τέτοιες βολτούλες και θα στρώσει. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 10:01:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Jim207GT έγραψε:
Μάλλον τα έχετε καλομάθει, 2-3ς τέτοιες βολτούλες και θα στρώσει. Laughing

+1..Λιγο σκισιματακι που και που πιο πολυ καλο κανει παρα κακο.. Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 10:30:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
isim έγραψε:

θα στο πω απλα κ μπακαλικα...απλα τοσο καιρο πηγενες κυρια κ τωρα που το πλακωσες φυγαν υγρασιες κτλ κ εμεινε μονο λαδι... Wink
Eχεις δικαιο Embarassed (το πηγαινα σαν κυρια), αλλα δεν το περιμενα να καψει τοσο
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 14:13:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

isim έγραψε:
android έγραψε:
isim έγραψε:

Eχεις δικαιο Embarassed (το πηγαινα σαν κυρια), αλλα δεν το περιμενα να καψει τοσο

τοσο σου καψε ολο τον καιρο οχι τωρα στην βολτα...
απλα επειδη ησουν κυρια δεν μπορουσες να δεις διαφορα πριν γιατι δεν επεφτε απο υγρασιες κτλ. η σταθμη...
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάρ 2009, 11:18:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καρχην καλημερά σ ολη τη παρέα,

Ειμαι κάτοχος ενος 207 rallye εδω και 3 εβδομαδες περιπου, τελικά παρά τις αμφιβολίες μου αρχικά το παράγγειλα και μπορώ να πω οτι το αμαξι ειναι εκπληκτικό, μεχρι εδω καλά γιατι χτες και ενω το οδομετρο γράφει 902 Km κοιταξα τα λαδια τα οποία είχαν κατέβει στο μισό του min-max, το ξέρω οτι δεν ειναι καλό σιγουρα αυτο , δε ξερω και πόσο ακριβως ειχε οταν το πηρα αλλα εχοντας ριξει μια βιαστικη ματια τη πρωτη μερα αν και δυσκολευτικα με το δεικτη νομιζω ηταν στο οριο του max! πηγα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι καιει γενικα λαδια , μου συμπληρωσαν 500-600ml (δυστιχώς βαλανε και λιγο παραπανω απο το max διοτι δε το αφησαν να κρυωσει καθολου τ αμαξι, αλλα δε μ ανυσηχει αυτο αφου θα τα καψει :-p) Να μη πολυλογώ μου ειπαν να ξαναπάω σε 1000km να δουμε πόσο θα καψει και συνολικά θα κανουμε αλλους 3 ελεγχους αν η κατανάλωση ειναι μεγάλη τοτε θα δουμε τι προβλημα υπαρχει. βαλανε τα shell 5-30 και δεν ειναι η ιδεα μου με τη συμπηρωση ο δεικτης θερμοκρασίας λαδιού δίχνει πιο κατω απο οσο έδειχνε απο την πρωτη μερα που το πηρα.... ολα τα Km δυστηχώς η ευτυχώς τα χει κάνει μεσα στη πόλη , εθνική δεν το χω βγάλει ακομα.. δε ξέρω αν επαιξε και αυτο το ρόλο του...
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάρ 2009, 11:37:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:

Ειμαι κάτοχος ενος 207 rallye εδω και 3 εβδομαδες περιπου, τελικά παρά τις αμφιβολίες μου αρχικά το παράγγειλα και μπορώ να πω οτι το αμαξι ειναι εκπληκτικό, μεχρι εδω καλά γιατι χτες και ενω το οδομετρο γράφει 902 Km κοιταξα τα λαδια τα οποία είχαν κατέβει στο μισό του min-max, το ξέρω οτι δεν ειναι καλό σιγουρα αυτο , δε ξερω και πόσο ακριβως ειχε οταν το πηρα αλλα εχοντας ριξει μια βιαστικη ματια τη πρωτη μερα αν και δυσκολευτικα με το δεικτη νομιζω ηταν στο οριο του max! πηγα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι καιει γενικα λαδια , μου συμπληρωσαν 500-600ml (δυστιχώς βαλανε και λιγο παραπανω απο το max διοτι δε το αφησαν να κρυωσει καθολου τ αμαξι, αλλα δε μ ανυσηχει αυτο αφου θα τα καψει :-p) Να μη πολυλογώ μου ειπαν να ξαναπάω σε 1000km να δουμε πόσο θα καψει και συνολικά θα κανουμε αλλους 3 ελεγχους αν η κατανάλωση ειναι μεγάλη τοτε θα δουμε τι προβλημα υπαρχει. βαλανε τα shell 5-30 και δεν ειναι η ιδεα μου με τη συμπηρωση ο δεικτης θερμοκρασίας λαδιού δίχνει πιο κατω απο οσο έδειχνε απο την πρωτη μερα που το πηρα.... ολα τα Km δυστηχώς η ευτυχώς τα χει κάνει μεσα στη πόλη , εθνική δεν το χω βγάλει ακομα.. δε ξέρω αν επαιξε και αυτο το ρόλο του...

Μην ανυσηχεις, και το δικο μου την πρωτη φορα που το τσεκαρισα ηταν στην μεση και επαθα σοκ Shocked τους το πηγα και απλα απο το εργοστασιο πολλες φορες δεν το γεμιζουν στο max τα λαδια. τωρα ειναι ολα οκ σε εμενα οποτε υποθετο οτι το ιδιο συμβαινει και σε εσενα φιλε Wink παντως να τα τσεκαρεις συχνα για καλο και για κακο Cool

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάρ 2009, 11:52:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:

Μην ανησυχείς καθόλου, σε όλους μας έχει συμβεί αυτό, και εγώ την ίδια ανησυχία είχα, αλλα έχω 17000 κμ τώρα και τα τελευταά 1000 με πρόγραμμα και μετά τη πρώτη αλλαγή στα 5000 δεν ξαναέλειψε ούτε σταγόνα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάρ 2009, 14:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια το αμαξι μαας δεν καιει λαδια...μην ανησυχειτε αδικα!!!εαν οπως λετε τα τσεκαρετε σωστα και κανετε ολες τις διαδικασιες που θελουν θα το δειτε!!!το μοτερ ειναι εγγυηση!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάρ 2009, 15:47:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ισως να τρομαξα χωρις λόγο , τα νεότερα είναι οτι επειδή τελικά ειχε ενα δακτυλο και παραπάνω απο το max ξαναπήγα στην αντιπροσωπεία τους το είπα , βρήκα και ενα παιδί εκει που μου πε τα ίδια πως σίγουρα δεν είχε έρθει με full λάδια απο το εργαστάσιο και πως αυτοί πριν τα δώσουν τ αμαξια δε τα κοιτάνε , επιβεβαίωσε οτι τώρα είχε παραπάνω απο το κανονικό , βγάλαμε κανα 200ρι και κατι ml και τώρα ειναι ακριβώς στο max! Οπότε θα κάνω κανα 1000ρι km ακόμα και θα δω ακριβώς πόσο θα κάψει.
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάρ 2009, 16:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
παιδια το αμαξι μαας δεν καιει λαδια...μην ανησυχειτε αδικα!!!εαν οπως λετε τα τσεκαρετε σωστα και κανετε ολες τις διαδικασιες που θελουν θα το δειτε!!!το μοτερ ειναι εγγυηση!!!!!

Με νορμάλ ρυθμούς δεν καίει. Όταν πιεστεί όμως καιει και παρακαίει. Γι' αυτό όσοι "χαίρονται" το gt τους καλό θα είναι να έχουν το νου τους να ελέγχουν τακτικά και τη στάθμη λαδιού.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης