PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

PEUGEOT - Θέλω να πουλήσω το Peugeot μου , πόσα "πιάνει"??
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2009, 09:39:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως πριν ενα μηνα πουληθηκε 206 Χs 1.6 2002 με 130.000 χλμ 5.000 ευρω σε ιδιωτη

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sakis206t (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 xs 1.4 8v

Ένταξη: 09 Δεκ 2008
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2009, 09:41:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου ειχε 130000 χιλιομετρα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2009, 10:23:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως ολοι ξερετε τα χιλιομετρα παιζουν πια πολυ μικρο ρολο.
Περισσοτερο παιζει η συνολικη εικονα του αυτοκινητου και οχι το νουμερο που θα αναγραφεται.
Α,και μιας και τεθηκε τετοιο ζητημα,πολλες φορες ακομα και αν τα χιλιομετρα ειναι πολυ λιγα,τοτε τιθεται θεμα δυσπιστιας αγοραστη για τον λογο οτι ειναι σιγουρος οτι ειναι κατεβασμενα,ασχετα αν ο ιδιοκτητης λεει οτι ειναι πραγματικα.
Ο μεσος ελληνας κανει καπου στις 15.000 χλμ/χρονο οποτε σε ενα αυτοκινητο 3ετιας τα 50.000 χλμ ειναι λογικο νουμερο.
Επισης προτιμουνται σαφως τα αυτοκινητα επαρχιας ακομα και αν ειναι φορτωμενα με χιλιομετρα καθως εχουν εντελως διαφορετικες συνθηκες χρησης.Αυτο βεβαια απευθυνεται σε μικρη μεριδα αγοραστων(γνωστες) αλλα οντως υπαρχει.
Δηλαδη του Κωστα που ειναι εκτος αστικου κεντρου(παρα τα 125.000 χλμ),θα πουληθει ευκολοτερα απο ενα αλλο το οποιο ειναι ολη μερα εντος πολης και εχει μολις 50.000 χλμ δεδομενου οτι απο εμφανιση(σαλονι/καροτσα) ειναι σε παραπλησια κατασταση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
SoniC (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) (2001)

Ένταξη: 16 Μάρ 2007
Τόπος: Menidi - Pefkakia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 22:48:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ το καλοκαίρι θέλω να πουλήσω το δικό μου (photos soon)
Είναι 307, 3θυρο με 114.000 αυτήν την στιγμή (130.000 θα έχει τότε). Το εσωτερικό του Άψογο (έχω αλλάξει πριν 3 μήνες όλα τα πλαστικά στην κονσόλα & τους διακόπτες στα παράθυρα) φιμε, angel eyes με xenon, ήχο τρελό, χαμήλωμα 3.5 cm με ebach ελλατήρια & bilstein κίτρινες αναρτήσεις, λάστιχα ενός έτους, μεγάλο service πρόσφατο & ατρακάρηστο

Γενικά το αμάξι εκτός απο τα πολλά χιλιόμετρα φαίνεται σαν καινούργιο με ωραίες πινελιές (όχι καγκουρικες)

My Peugeot 307 - ;o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 12:06:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πληροφοριακά, το δικό μου πουλήθηκε 4.500.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 12:19:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Πληροφοριακά, το δικό μου πουλήθηκε 4.500.

Καλα ποτε το πουλησες,ποτε αγορασες καινουργιο;
Και 2006 κι ολας.
Καλοριζικο και καλοταξιδο.
Καλα και ασφαλη χλμ.
Βαλε και φωτο σε καποιο θεμα ετσι γι ατο καλο.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 12:40:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ Πάνο! Να 'σαι καλά! Ε, εφόσον βρέθηκε αγοραστής για το δικό μου, έστω με 4.500 και βρήκα αυτό το αξιόλογο 1600άρι, είπα να προχωρήσω. Στη βράση κολλάει το σίδερο, που λένε. Φωτογραφία (-ίες) θα ανεβάσω από αύριο. Σήμερα το απόγευμα το παραλαμβάνω και κατεβαίνω Πάτρα, όπου περιμένει πολλή δουλίτσα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 12:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικά πάντως αν δεν έχεις μεγάλη ανάγκη δεν συμφέρει για κανένα λόγο να πουλήσεις αμάξι αυτή την εποχή. Κωλοσυμφέρει όμως να αγοράσεις μεταχείρα!

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 12:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
[...]Κωλοσυμφέρει όμως να αγοράσεις μεταχείρα!

Ακριβώς γι' αυτό προχώρησα στην κίνηση. Συν ότι όσο μαζεύονταν κι άλλα χλμ στο δικό μου, θα 'ταν σχεδόν αδύνατο να "φύγει" μετά... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 12:45:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Γενικά πάντως αν δεν έχεις μεγάλη ανάγκη δεν συμφέρει για κανένα λόγο να πουλήσεις αμάξι αυτή την εποχή. Κωλοσυμφέρει όμως να αγοράσεις μεταχείρα!

Ετσι ακριβως.
Οποτε αν δεν εχεις καθολου αμαξι και πας σε μεταχειρισμενο εισαι αρχηγος.
Αν ομως πουλησεις το δικο σου γι ακαποιο αλλο μεταχειρισμενο τοτε οτι κερδιζεις απο αυτο που θ απαρεις θα το χασεις απο το δικο σου που υπο αλλες συνθηκες θα το πουλαγες ακριβοτερο.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 12:49:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοτάξιδος Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 12:57:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ Σταύρο! Θα κανονίσω εξορμισούλα προς βόρεια, άρα Λάρ'σα θα'ναι στάνταρ σταθμός! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

Ένταξη: 25 Οκτ 2008
Τόπος: lefkada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 13:35:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποτε το πεs ποτε το κανεs Crazy Crazy καλοταξιδο

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 15:17:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είπαμε, Διονύση, στη βράση κολλάει το σίδερο. Razz

Αν και συνήθως δεν είμαι τόσο άμεσος στις αποφάσεις μου! Laughing

Επίσης σημαντικό ρόλο στο γρήγορο της υπόθεσης έπαιξε και το ότι πείστηκε εύκολα σχετικά ο σπόνσορας (βλ. πατέρας). Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάρ 2009, 17:30:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλά εχω χάσει τη μπαλα με τα 207 ρε παιδες...

Μολις αγορασε φιλος μου,207 ραλί 3ών (!!!!!!!) μηνών με 8000χλμ, προς 13.000ε... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Αν εινια δυνατον.Πιο τζαμπα απτο τζαμπα.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάρ 2009, 18:33:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι τρεχει με την τιμη, αρα κατι τρεχει και με το αμαξι. Και rallye κιολας??

Καποιο λακο εχει η φαβα. Το εψαξε καλα ο φιλος σου οταν το πηρε? Γιατι το πουλησε ο αλλος?
Επιστροφή στην κορυφή
recife206 (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi Blue-Black

Ένταξη: 30 Μάϊ 2007
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάρ 2009, 20:19:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτός είναι ο φόβος όταν πας για μεταχειρισμένο. Αν το δίνει ακριβά σκέφτεσαι να δώσεις κάτι παραπάνω και να το πάρεις καινούριο, ενώ αν το δίνει φτηνάσκέφτεσαι πως κάτι τρέχει.

Πάντως 207 rallye με 15-25 χιλιάδες χιλιόμετρα παίζει στα 14 χιλιάρικα. Τώρα αν κάποιος έχει μεγάλη ανάγκη το δίνει και 13.

Προσωπικά, αν και είναι μεγάλος πειρασμός, θα έκανα τα κουμάντα μου να δώσω 17.700 και να το πάρω καινούριο. Μεταχειρισμένο μόνο από γνωστό, ο οποίος το πρόσεχε, δεν το έσκιζε κτλ, κτλ.

Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάρ 2009, 01:28:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο τυπος που το πουλησε ειναι "λεφτας"...τουλαχιστο ετσι μου πε ο φιλος.

Ε το παζαρεψε και ο μπαρμπας του...οσο να πεις,αμα δεις 13000 ρευστο κατι σε πιανει Laughing Laughing Laughing .

Τι προβλημα να χει παντως Rolling eyes , δν το ελεγξε πουθενα το παιδι.Τι να πω.
Ελπιζω να μη γινει καμια μαλ***α.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάρ 2009, 02:08:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επρεπε πριν το αγορασει να το κοιταγε σε καμια αντιπροσωπεια..

Καινουριο κανει 17.000 ε?
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάρ 2009, 09:28:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τις προσφορές της peugeot καινούριο έχει 16.300. Τα 13 χιλιάρικα ακούγονται πιο λογικά τώρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης