Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
207 GT HRAKLEIO (BASILIS) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT 194ps (by Salex) ;-)
Ένταξη: 07 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 301 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 20:15:22 Θέμα δημοσίευσης: Ασπρος καπνός απο 207 GT |
|
|
Γεια σας παιδιά!
Θέλω να αναφέρω το εξής:
εδώ και 15 μήνες ειμαι κάτοχος ενός 207 GT που τώρα εχει 25.000χλμ.
Το τελευταίο καιρό είτε ειναι κρύο το μοτέρ είτε ζεστό φαίνεται να καπνίζει (ασπρος καπνός) απο την εξάτμιση, ακόμη και στο ρελαντί. Είνα φυσιολογικό αυτό?
Να σημειώσω οτι καθε 5.000 χλμ αλάζω λάδια στο GT, και στα 20.000 χλμ αλλαξα και μπουζί, και ολα τα απαραίτητα φιλτρα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 20:17:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στην αντιπροσωποία πήγες?
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 20:34:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γειά χαρά Βασίλη!
Ο άσπρος καπνός ειναι κακό σημαδι. Σημαίνει λάδι που καίγεται.
Βεβαιώσου όμως ότι είναι καπνός και όχι υγρασία, που στο Ηράκλειο έχει πολλή.
Αν είναι λάδι τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχομενο να έρχεται από την τουρμπίνα.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να το δεις στην αντιπροσωπεία και να λύσουν εκείνοι το πρόβλημά σου.
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 20:44:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στελιο ας ελπίσουμε να είναι απο υγρασία.
Θα πάω με την πρώτη ευκαιρία να το κοιτάξω!
Αν το μοτέρ δουλεύει αρκετή ώρα δηλαδή κανα μισάωρο να κανώ βόλτα και να καπνίζει ακόμα( και μετα απο αρκετη ωρα) , παίζει να είναι απο υγρασία (εφόσον μετα απο τόση ωρα δουλευει)?
Αν καιει λαδι τι γίνεται..? (ελπίζω μα νη μου παρουσιαστεί τωρα πρόβλημα που παμε για πρόγραμμα σε 1-2 μήνες Στελίο)!!! Θα τρελαθώ
Ευχαριστώ παντως για τις πληροφορίες! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Μάρ 2009, 16:52:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και εγω τα ιδια ρε φιλε μου βασιλη,,,ειδικα οταν ειναι στο ρελαντι το gt και οταν ειναι παγωμενο το αμαξι βγαζει παρα πολυ ασπρο καπνο..εχω παρατηρησει ομως οτι ελλατωνεται,,δηλαδη το παιρνω και φευγω αλλα μετα οταν σταματαω ειναι μια χαρα,,πολυ ελαχιστο καπνο!!!αλλα οπως ειπε και ο στελιος πιο πριν,,πηγαινε στην αντιπροσωπεια πρωτα εσυ,,πες μου τι εγινε και μετα παω και εγω γιατι με εχει πιασει ανησυχια και εμενα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PASALIMANI (Σπυρος) Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)
Ένταξη: 07 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 85 Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Μάρ 2009, 18:54:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πανω σε αυτο που ειπε ο σαλεξ γνωστος βελτιωτης μου ειπε οτι οποιος του πηγαινει μεταχειρισμενη τουρμπινα για να μειωσει το κοστος και λογω οτι εχουν δει πολλα τα ματια του συν τις παρεξηγησεις που ειχε κατακαιρους με πελατες του αρνειται να δωσει γραπτη εγγυηση. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Μάρ 2009, 19:13:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Yπαρχει βελτιωτης που δινει γραπτη εγγυηση???
Και αν εγω παρω το τουρμποτερας μου και το σπαω καθε πρωι με τη δροσουλα (που ειναι θεμα βδομαδων να καταστρεψω τη τουρμπινα) θα μου βαλει αλλη???
Να το φερω εκει αν ειναι για μετατροπη.
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PASALIMANI (Σπυρος) Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)
Ένταξη: 07 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 85 Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Μάρ 2009, 19:27:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παρτον τηλ.για λεπτομερειες.Δεν παιρνω ποσοστα απο αυτον αρα δεν ειμαι αρμοδιος να σου απαντησω! Και αν δεν καταλαβες ποιος ειναι θα σου πουνε αρκετοι εδω μεσα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Μάρ 2009, 19:32:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε παιδια κθε πρωι κτλ λογικο ειναι να βγαζει καπνο κτλ το θεμα ειναι αν βγαζει κ μετα απο 20 λεπτα διαδρομη |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάρ 2009, 00:44:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν παιδιά, δεν πήγα Αντιπροσωπεία ακόμη, αλλα παρατηρώ το GT τώρα μερικές μέρς που εδώ στο Ηράκλειο ο καιρός έχει ζεστάνει και η θερμοκρασία έχει ανέβει, και το αυτοκίνητο δεν βγάζει καπνο.. Μάλλον το κάνει στις χαμηλές θερμοκρασίες με πολύ υγρασία.. Έχω φιλαράκι που δουλευει μέσα στην Αντιπροσωπεία , τον πήρα τηλ και μου ειπε οτι και το δικό του (207 Rallye), το ίδιο κάνει και να μήν ανησυχω.. Δε ξέρω όμως θα το κοιτάξω για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, απο βδομάδα πάω για αλλαγη λαδιών και φίλτρο αέρα, και θα το δούμε απο κοντά το πρόβλημα.. Συγνώμη για το μεγάλο POST παιδια!!!
Υ.Γ : Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες!!! Χριστόφορε αν το κάνει και το δικό σου αυτο μάλλον είναι το κλίμα μας εδώ στο Ηράκλειο φιλε!
Στέλιο αν τελικά το μοτέρ δεν καίει λάδι,και δεν με βάλει σε περιπέτειες τώρα, κοντέυουν οι μέρες για το πρώτο στάδιο
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
power (Κώστας) Τρελλαμένο μέλος

207 GT
Ένταξη: 03 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 455 Τόπος: Δράμα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάρ 2009, 01:12:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μη σε αγχώνει άλλο φίλε μου, από την υγρασία είναι. Έτσι είναι και σε μένα. Μετά από μια δυο γκαζιές δεν καπνίζει καθόλου. Φυσικά μιλάω μόνο για τον χειμώνα το καλοκαίρι δεν φαίνετε τίποτα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

3008 (ex 207 GT)
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάρ 2009, 01:37:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έτσι ακριβώς! Υδρατμοί είναι, όχι καμμένο λάδι!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
climbonice (Θέμης) Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp
Ένταξη: 23 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 127 Τόπος: Νέα Σμύρνη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάρ 2009, 21:05:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: | Ο άσπρος καπνός ειναι κακό σημαδι. Σημαίνει λάδι που καίγεται. |
Ο λευκός "καπνός" είναι ΑΤΜΟΣ. Το καμένο λάδι βγάζει γαλαζο-μπλε καπνό και μυρίζει χαρακτηριστικά! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

3008 (ex 207 GT)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάρ 2009, 00:19:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
climbonice έγραψε: |
Ο λευκός "καπνός" είναι ΑΤΜΟΣ. Το καμένο λάδι βγάζει γαλαζο-μπλε καπνό και μυρίζει χαρακτηριστικά! |
Θέμη, όταν βλέπεις καπνό να βγαίνει από την εξάτμιση τότε είναι:
1) Υπερβολικό καύσιμο
2) Λάδι
ανεξαρτήτως χρώματος. Αν σου τύχει ποτε (κούφια η ώρα) να χαλάσει τουρμπίνα θα καταλάβεις τί εννοώ άσπρος. Κι εγώ διάβαζα κάποτε στα βιβλία για γαλαζο-μπλε χρώμα, όμως είναι γαλαζομπλε σε ατμοσφαιρικά μοτέρ που χάνουν συμπίεση ή περνάει λάδι από τις τσιμούχες βαλβίδων.
Στα τουρμπάτα το λάδι είναι πυκνός λευκός καπνός, τόσο πυκνός που δημιουργεί ομίχλη. Ουδεμία σχέση με μπλε ή γαλάζιο.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάρ 2009, 03:07:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
στελιο,,οταν ειναι ομιχλη ο καπνος τοτε ολα σκ**α ωραια?αλλα τωρα που ειναι λιγο ακομα εαν παω στη peugeot θα μου το κοιταξουνε μην εχει κατι?οχι τιποτα αλλο αλλα τωρα εχει εγγυηση..και επιμενω οτι κατι τρεχει εστω και με αυτο το λιγο παιδια..και ο λογος?εγω το αμαξι μου δεν το πολυκυκλοφοραω και παρα πολυ λογο δουλειας!!!εκει που το φυλαζω (στον δευτερο υπογειο ενος parking κανει πολυυυυυυυυ ζεστη...που να βρεθει η υγρασια λοιπον?δεν εξηγητε?οταν βαζω μπροστα λεει 20+ το θερμομετρο για την εξω θερμοκρασια!!στελιο πες μου την γνωμη σου....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

3008 (ex 207 GT)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάρ 2009, 08:29:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χριστόφορε, από τη στιγμή που έχεις εγγύηση πήγαινε κατευθείαν στην αντιπροσωπεία ανεξάρτητα από το τί γράφουμε.
Τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα. Τώρα όσο ειναι στην εγγύηση ακόμα.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
Ένταξη: 19 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 300
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάρ 2009, 08:58:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια υγρασια ειναι. και εμενα οταν το βαζω εμπρος τωρα το πρωι βγαζει αρκετο καπνο ελα μολις φτανω στην δουλεια μου εχει ηδη σταματησει εντελως. εαν ηταν απο λαδια θα επρεπε να εβγαζε συνεχως και να μην σταματουσε μετα απο λιγο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάρ 2009, 12:20:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδια οκ..μολις λασκαρω απο τη δουλεια θα παω απο το μαγαζι τους,,αλλα λυπαμαι που το λεω εδω ηρακλειο δεν μπανιζουνε και πολλα στη peugeot,,δηλαδη μπορει να εχει κατι,,η να ειναι ετοιμο να την παθει και αυτοι απλα να μην κανουνε κατι!!!παντως καλως..δεν αγχωνομαι και πολυ γιατι εισαστε και εσεις εδω για συμβουλες,,,thnks
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
Ένταξη: 19 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 300
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάρ 2009, 12:21:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βγηκα τωρα εξω και το εβαλα εμπρος για να τσεκαρω και......... μηδεν καπνος οποτε το κανει μονο πρωινα που εχει κρυο και μετα τερμα...........υγρασια ειναι (τουλαχιστον στην περιπτωση μου) και δεν ειναι ανυσηχητικο. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alucard0104 (tasos) Μόλις έγραψα

207lemans
Ένταξη: 01 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 24
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 16:53:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και εμενα το κανει ρε παιδια το lemans απο υγρασια ειναι οταν ζεσταθει το αμαξι σταματαει.και επειδη ειχα punto gt και φιλος μου coupe20v οταν ειναι τουρμπινα δημιουργει οντως ομιχλη!με λευκο καπνο και καπνιζει συνεχεια!ντουμανι κανονικο!εξαρταται και ποσο χαλια ειναι η τουρμπινα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|