PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τραγωδία στο Ντράφι με ένα νεκρό... κρίμα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Μάρ 2009, 11:40:09    Θέμα δημοσίευσης: Τραγωδία στο Ντράφι με ένα νεκρό... κρίμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου το ειπε η αδελφή μου οταν ηρθα στην δουλεια και το βρηκα και ονλινε...
http://www.zougla.gr/news.php?id=27715
κρίμα... Sad Sad
επειδή η διαδρομή ειναι "σκανδαλιστική" ας ειμαστε πιο προσεκτικοί... (Ισως βεβαια απλα να ηταν αφηριμενος και να μην ηταν θεμα ταχητυτας) - αλλα δεν ειναι ακεί το θεμα
ειναι κρίμα να γίνονται τετοια πράγματα...
δεν ειναι το 1ο... εχουν γίνει κι άλλα κατα καιρους κι εχω μαζέψει κι εγω κάμποσους από τα γυρω ρεματα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Μάρ 2009, 11:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Confused Confused Confused Confused

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Μάρ 2009, 14:19:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...ειναι κριμα νεοι ανθρωποι να φευγουν ετσι... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάρ 2009, 01:59:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυριακή μεσημέρι με το ψιλόβροχο αφηγε αλλο ενα αμάξι...
αυτυχως σταμάτησε με την πόρτα του οδηγου μετα από ενα τετακε...σε ενα δεντρο στο πεζοδρόμιο και δεν συνέχισε με τουμπες στον παραδίπλα γκρεμό...

από εκείνο ακριβώς το σημείο πριν καμια 10αρια χρόνια ειχα "μαζεψει" 2 συνομηλικους πιτσιρικάδες τότε... που δεν "πέτυχαν" το δεντρο αλλά "εφυγαν από κάτω"... ευτυχως χωρίς να χτυπήσουν εκτός από κάποιες γρατζουνιές...

αυτά... τι να πεις...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάρ 2009, 09:16:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κριμα Sad και εγω επειδη μενω εκει κοντα σε αυτη την περιοχη και το ξερω πολυ καλα το Ντραφι (το εχω ανεβω-κατεβει απειρες φορες και νορμαλ αλλα και γρηγορα) και εχω δει και ερκετα εκει πανω, στεναχωριεμαι οταν συμβαινει κατι τοσο κακο γιατι η περιοχη και η διαδομη της ειναι σουπερ(αν εξερεσουμε οτι το εχουν καψει παμπολλες φορες Sad ! ). για το συγκεκριμενο ατυχημα υποθετω οτι για να του φυγει και να πεσει απο κατω μαλλον θα πηγαινε μαλλιοκουβαρα, δυστηχως το παλικαρη Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης