PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ποσότητα λαδιού
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2003, 12:17:10    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Ποσότητα λαδιού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα είναι το εξής.

Λέει το βιβλίο ότι η ποσότητα λαδιού για το 1.4 μαζί με φίλτρο είναι 3,3 λίτρα αν δεν κάνω λάθος.

Εγώ έχω βάλει 2,8 λίτρα μαζί με καινούριο φίλτρο και ο δείκτης λαδιού βρίσκεται στο maximum, αλλά ο ηλεκτρονικός έλεγχος της στάθμης μου δείχνει ένα "κουτάκι" λιγότερο.

Με βάση αυτό που λέει η Πεζό, μου λείπει μισό λίτρο λάδι! Έλα όμως που ο δείκτης είναι στο μέγιστο και το ηλεκτρονικό όργανο δείχνει μια έλλειψη των 100 ml!

Εγώ τελικά πρέπει να εμπιστευτώ το δείκτη λαδιού ή το ηλεκτρονικό όργανο; Scratch

Τελικά ξέρει κανείς τι παίζει;

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2003, 13:01:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποσότητα λαδιού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:

Λέει το βιβλίο ότι η ποσότητα λαδιού για το 1.4 μαζί με φίλτρο είναι 3,3 λίτρα αν δεν κάνω λάθος.

Εγώ έχω βάλει 2,8 λίτρα μαζί με καινούριο φίλτρο και ο δείκτης λαδιού βρίσκεται στο maximum, αλλά ο ηλεκτρονικός έλεγχος της στάθμης μου δείχνει ένα "κουτάκι" λιγότερο.

Με βάση αυτό που λέει η Πεζό, μου λείπει μισό λίτρο λάδι! Έλα όμως που ο δείκτης είναι στο μέγιστο και το ηλεκτρονικό όργανο δείχνει μια έλλειψη των 100 ml!

Εγώ τελικά πρέπει να εμπιστευτώ το δείκτη λαδιού ή το ηλεκτρονικό όργανο; Scratch

Μηπως δεν το μετρας σε οριζοντια θεση και εχει μια ελαφρια κατηφορα π.χ που δεν κατααβενεται με το ματι?

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2003, 13:08:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποσότητα λαδιού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Svstouk έγραψε:

Μηπως δεν το μετρας σε οριζοντια θεση και εχει μια ελαφρια κατηφορα π.χ που δεν κατααβενεται με το ματι?

Σωστά, ξέχασα να το αναφέρω.

Το αμάξι είναι σε απόλυτη ευθεία.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2003, 17:43:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα σιγουρα στοιχεια ειναι
1 η χωρητικοτητα μαζι με φιλτρο ειναι 3.2 λιτρα
2 η διαφορα αναμεσα στην γραμμη min και max ειναι 1.0 λιτρο
Αν και ποιο αξιοπιστη οταν γινει σωστα ειναι η μετρηση με το οργανο θα πρεπει να λαβεις υποψη οτι εχουν βγει διαφορετικες βεργες(με κιτρινη λαβη,με πρασινη) με διαφορετικη βαθμονομιση-οτι πρεπει η μετρηση να γινεται με κρυα μηχανη-οτι δεν μετρας μολις αλλαξεις λαδια αλλα μετα απο μερικα χλμ-και οτι πρωτα σκουπιζεις την βεργα και μετα κανεις την μετρηση
Στην περιπτωση σου το σωστο πρεπει να ειναι το ηλεκτρονικο οργανο ως προς την ελλειψη και οχι ως απολυτο νουμερο(θεωρητικα σου λειπουν 400ml και οχι 100)
Εκτος και αν εκανες την αλλαγη με αναρροφηση και οχι με βαρυτητα και εμεινε μεσα ποσοτητα απο τα παλια λαδια-πραγμα απιθανο λογικα αφου αλλαξες και φιλτρο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
peugeot206cc (akis)
Μέλος
Μέλος

308

Ένταξη: 25 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2003, 18:37:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μου έχει μείνει η εντύπωση από το manual ότι αυτό που δείχνει ο δείκτης λαδιού υπερισχύει της ηλεκτρονικής ένδειξης.

Peugeot for ever
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2003, 21:01:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξ@νδρος έγραψε:
Τα σιγουρα στοιχεια ειναι
1 η χωρητικοτητα μαζι με φιλτρο ειναι 3.2 λιτρα
2 η διαφορα αναμεσα στην γραμμη min και max ειναι 1.0 λιτρο
Αν και ποιο αξιοπιστη οταν γινει σωστα ειναι η μετρηση με το οργανο θα πρεπει να λαβεις υποψη οτι εχουν βγει διαφορετικες βεργες(με κιτρινη λαβη,με πρασινη) με διαφορετικη βαθμονομιση-οτι πρεπει η μετρηση να γινεται με κρυα μηχανη-οτι δεν μετρας μολις αλλαξεις λαδια αλλα μετα απο μερικα χλμ-και οτι πρωτα σκουπιζεις την βεργα και μετα κανεις την μετρηση
Στην περιπτωση σου το σωστο πρεπει να ειναι το ηλεκτρονικο οργανο ως προς την ελλειψη και οχι ως απολυτο νουμερο(θεωρητικα σου λειπουν 400ml και οχι 100)
Εκτος και αν εκανες την αλλαγη με αναρροφηση και οχι με βαρυτητα και εμεινε μεσα ποσοτητα απο τα παλια λαδια-πραγμα απιθανο λογικα αφου αλλαξες και φιλτρο

Τα λάδια έχουν ήδη κάνει 1000 χλμ (δύο ταξίδια γαρ! ), τα μετράω πάντα κρύα και η αλλαγή δεν έγινε με αναρρόφηση. Wink

Η μέτρηση έγινε με την εργοστασιακή βέργα, αυτή με το πλαστικό άκρο.

Τι προτείνεις, να συμπληρώσω λάδι και πόσο ή όχι; Question

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2003, 22:52:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως θα εμπιστευόμουν τον δείκτη λαδιού μέσα στο μοτέρ. Το κάρτερ δεν μπορεί να λέει ψέμματα... Wink

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 09:34:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Εγώ πάντως θα εμπιστευόμουν τον δείκτη λαδιού μέσα στο μοτέρ. Το κάρτερ δεν μπορεί να λέει ψέμματα... Wink
Σε αυτο συμφωνω και εγω! Το οργανο πρεπει να ειναι ηλεκτρονικο οποτε υπαρχει και μεγαλη πιθανοτητα να "παρεμβαλεται" κατι αλλο και να μην μετραει σωστα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 13:40:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Slash έγραψε:
Σε αυτο συμφωνω και εγω! Το οργανο πρεπει να ειναι ηλεκτρονικο οποτε υπαρχει και μεγαλη πιθανοτητα να "παρεμβαλεται" κατι αλλο και να μην μετραει σωστα.

Ναι ρε μάγκες, κι εγώ αυτό σκέφτομαι. Αλλά γιατί η Πεζό λέει ότι χρειάζονται 3,2 λίτρα; Μην ξεχνάτε ότι έχω 2,8 αυτή τη στιγμή στο μοτέρ μου.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 16:36:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Ναι ρε μάγκες, κι εγώ αυτό σκέφτομαι. Αλλά γιατί η Πεζό λέει ότι χρειάζονται 3,2 λίτρα; Μην ξεχνάτε ότι έχω 2,8 αυτή τη στιγμή στο μοτέρ μου.

Πάντως πρέπει να υπάρχουν 3,2 lt λαδιού (3,25 lt για το 1,6 16v) μέσα στο κάρτερ.
Μπορεί αυτός που έκανε την αλλαγή να βιάστηκε να βιδώσει την τάπα του κάρτερ και να έμειναν προηγούμενα λάδια (προ της αλλαγής). Επίσης ενδέχεται να κατά την αντικατάσταση του φίλτρου να έγινε πολύ αδέξιος χειρισμός και να προλάβαν να αποστραγγιστούν πολλά λάδια από το φίλτρο και να πέσαν μέσα στο κάρτερ. Είναι σχεδόν αδύνατο να μην πέσουν παλιά λάδια μέσα στο κάρτερ εξαιτίας της ιδιόμορφης τοποθέτησης και μορφής του φίλτρου.

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 17:41:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν άλλαξα τα λάδια μου από 4 λίτρα που είχα πήρα πίσω τα 0.35λίτρα σηλαδή έχει μέσα 3, 65λίτρα?Τι μπορεί να δημαίνει αυτό?
Μάλλον λάθος υπολογισμός από το συνεργείο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 18:53:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
Svstouk έγραψε:

Πάντως πρέπει να υπάρχουν 3,2 lt λαδιού (3,25 lt για το 1,6 16v) μέσα στο κάρτερ.
Μπορεί αυτός που έκανε την αλλαγή να βιάστηκε να βιδώσει την τάπα του κάρτερ και να έμειναν προηγούμενα λάδια (προ της αλλαγής). Επίσης ενδέχεται να κατά την αντικατάσταση του φίλτρου να έγινε πολύ αδέξιος χειρισμός και να προλάβαν να αποστραγγιστούν πολλά λάδια από το φίλτρο και να πέσαν μέσα στο κάρτερ. Είναι σχεδόν αδύνατο να μην πέσουν παλιά λάδια μέσα στο κάρτερ εξαιτίας της ιδιόμορφης τοποθέτησης και μορφής του φίλτρου.

Χε χε, αυτός που μου αλλάζει τα λάδια, στραβομουτζουνιάζει με το που θα υποπτευθεί ότι με είδε στο βάθος του ορίζοντα.... Rolling eyes

Με το που μου σηκώνει το αμάξι και στραγγίζει τα λάδια, τον βάζω και ξαναβιδώνει την τάπα του κάρτερ, κατεβάζει το αυτοκίνητο, βγάζει το φίλτρο λαδιού, ξαναανεβάζει το αυτοκίνητο, ξαναβγάζει την τάπα του κάρτερ και αποστραγγίζονται πλέον τα απομεινάρια του λαδιού για κάνα τέταρτο. Μιλάμε ότι όταν του λέω να ξαναβιδώσει την τάπα, ΔΕΝ στάζει πλέον ΤΙΠΟΤΑ (το ξέρω, έχω πρόβλημα). Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 07:15:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στούκα, αποκλείεται να γέμισες με 2,8 λίτρα μόνο (συν το φίλτρο!;!). Και αποκλείεται να "ξέχασαν" να αποστραγγίσουνη τόσο πολύ λάδι. Πιστεύω το παράδοξο, ότι δηλαδή το ΄ρογανο δείχνει σωστά και ο δείκτης λάθος. Μήπως έχεις αλλάξει το δείκτη και ο καινούριος έχει άλλη βαθμονόμηση; Άλλη εξήγηση δεν βρίσκω!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 11:15:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Στούκα, αποκλείεται να γέμισες με 2,8 λίτρα μόνο (συν το φίλτρο!;!). Και αποκλείεται να "ξέχασαν" να αποστραγγίσουνη τόσο πολύ λάδι. Πιστεύω το παράδοξο, ότι δηλαδή το ΄ρογανο δείχνει σωστά και ο δείκτης λάθος. Μήπως έχεις αλλάξει το δείκτη και ο καινούριος έχει άλλη βαθμονόμηση; Άλλη εξήγηση δεν βρίσκω!

Κι όμως Μίλτο μου, τόσο λάδι έχει μέσα.

Η μέτρηση έγινε και με τον παλιό και με τον καινούριο (μεταλλικό΄) δείκτη

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 22:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αδερφέ όπως το βλέπω εγώ δεν θα βρούμε άκρη. Πανε ξανάλλαξε τα λάδια σου, για να είσαι και ήσυχος. Και by the way μέτρα και πόσα λάδια θα βγάλει. Razz Smile

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2003, 08:36:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν να προτείνω κάτι;

Στην επόμενη αλλαγή λαδιού με φίλτρο, να βάλουμε όλοι 2,5 λίτρα αρχικά. Μετά να βάλουμε μπρος τον κινητήρα να τα ανεβάσει και να γεμίσει το φίλτρο και μετά να δούμε πού έχει φτάσει η ένδειξη στο δείκτη.

Συμφωνείτε; Question

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2003, 10:52:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Λοιπόν να προτείνω κάτι;

Στην επόμενη αλλαγή λαδιού με φίλτρο, να βάλουμε όλοι 2,5 λίτρα αρχικά. Μετά να βάλουμε μπρος τον κινητήρα να τα ανεβάσει και να γεμίσει το φίλτρο και μετά να δούμε πού έχει φτάσει η ένδειξη στο δείκτη.

Συμφωνείτε; Question
Και τι θα αποδειξουμε με αυτο? Και κατι ακομα...Γιατι δεν ρωτας τη LION ετσι απο περιεργεια να δουμε τι θα σου πουνε?

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2003, 12:48:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Svstouk έγραψε:
Λοιπόν να προτείνω κάτι;

Συμφωνείτε; Question
Και τι θα αποδειξουμε με αυτο? Και κατι ακομα...Γιατι δεν ρωτας τη LION ετσι απο περιεργεια να δουμε τι θα σου πουνε?

Θα δούμε πού ακριβώς βρίσκεται η στάθμη του λαδιού στο δείκτη, ώστε να καταλάβω τι γίνεται. Μετά φυσικά συμπληρώνουμε την υπόλοιπη ποσότητα.

Πες ότι ρώταγα. Θα μου έλεγαν 3,2 λίτρα και τέλος.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
nasoss 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) GTI

Ένταξη: 26 Δεκ 2002
Τόπος: athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2003, 22:48:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Study paidia tha sas po kai ego kati pou kanenas den skeftike malon.ego epidi eime trelamenos me ta ladia kai ta alazo etsi kai alios ana5000km to matimou otan odigao kai eidika otan doulevo stous koftes eine kolimeno sti thermokrasia ladiou panta.lipon eho paratirisi oti otan den valo ta ladia sto max kai eine ligo elahista pio kato to moter krioni pio grigora.genika doulevi poli kalitera metis thermokrasies.to nakatevi ligo pio kato apo tin garmi den trexei tipota.ladia vazo total 9000 .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2003, 04:33:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια επανερχομαι στο δικο μου θεμα με τα λαδια και τον δεικτη που εχω αναφερει σε αλλο topic αλλα ταιριαζει εδω.μετα απο αλλαγη για να θυμισω χωρις ναλλαξω φιλτρο εβαλα οσα επρεπε βαση βεργας.η ενδειξη μεσα ομως διαφωνουσε πληρως μετα απο αρκετες ωρες και εδειχνε μονο 3 κουκιδες.για να παει στο φουλ εβαλα αλλο ενα λιτρο περιπου (πριν πηρε 3 λιτρα).μετα η βεργα επιασε πανω απο την ενδειξη max.το αμαξι εκανε κοντα 1000χλμ μεχρι τωρα.αποτελεσμα?το καπακι λερωμενο απο λαδια που εμφανως χανονται απο την ταπα.πρεπει οπωσδηποτε ναφαιρεθει λαδι και να κοιταχτει ο σενσορας.τελικα για τετοια θεματα δεν ξανα εμπιστευομαι το check.εχει κανεις καμια ιδεα πως να βγαλω τοσο λιγο λαδι?το φιλτρο ειναι απο τα καινουργια που κοιταει πανω οποτε ακυρο να βγει απο εκει.αμα παω γιαναροφηση (δεν εχω κανει ποτε) θα γινει δουλεια?που θα βρω μηχανημα σιγουρα για το κανει?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης