PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγορά Ελαστικών/Ζαντων από Διαδίκτυο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 14:50:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
195-40-16 τογιο τ1ρ
146 στη πορτα σου
19 τα μεταφορικα

δεν υπαρχουν αυτες οι τιμες Confused

Ποσο τα μεταφορικα? μήπως τακη εκανες λαθος βαζοντας στο καλαθι αγορών 1 μονο purchase ticket?

Απτο ιδιο σαιτ,εγω για μια 4αδα σεμι 15ρια θελω 45ε μεταφορικα...

Τιμες για σεμι: 195/50/15 888 66 λιρες δηλ με μεταφορικα 350ε περιπου

δηλ μια η αλλη ειτε απο ελλαδα ειτε αγγλια...

Και για 195/50/15 048 107 λιρες δηλ 500+ (τοσο ακριβα ειναι τα γιοκο τσοκο ρε??? Twisted evil )

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 14:56:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ego milao gia camskill
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 14:58:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και για εκει μιλαω...

Πως λοιπον εχουμε διαφορετικα μεταφορικα? καποιος απτους δυο μας κανει λαθος.

Και σε ξαναερωτω...ποσα purchase ticket του 1ε εβαλες στο καλαθι???

Μαλλον 1.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 15:06:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 15:34:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μ*νθε έχεις 2 λάστιχα εσύ στην παραγγελία.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάρ 2009, 03:09:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ξερω
ειπε κανεις το αντίθετο? Shocked

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάρ 2009, 04:40:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

195 -40 -16 toyo τ1 ρ

4αδα 294 ευρω στη πορτα σου, με 43ευρώ μεταφορικα... λιγο μακρια απο αυτο που γραψες τακη... Rolling eyes

Οσο για μας τους 15ρηδες... ξεφτιλα τα :

γιοκομαχα παραντα 2... με 220ε στη πορτα.

και με 230κατι τα τογιο τ1ρ... αν ειναι δυνατον.

Υ.Γ. υπαρχει περιπτωση να κανονιστει καμμια μαζικη παραγγελια?

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάρ 2009, 09:01:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν διαβαζες ολα τα ποστ προσεκτικα θα ειχες βγαλει το νοημα
δες:

Sinanai έγραψε:
...Εν πάσει περιπτώσει, σήμερα, άντε αύριο το αργότερο, τα παραγγέλνω, οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάποιο προϊόν, ας το πει άμεσα.

->
MEMsound έγραψε:
ποσα υπολογίζεις μεταφορικά για 2 λάστιχα? (για να μην το ψάχνω)
χρειάζομαι 1 (ειχα πάρει 4 "τσάμπα" αλλά το 1 ειχε πρόβλημα τελικά) και αναγκαστικα θα πάρω 2 για να ειναι "ομοια", 195/40-16 για να φτιάξω μια 4άδα "να υπάρχει" και ετσι για "δοκιμή"... Laughing

->
Sinanai έγραψε:
Μεταφορικά, Μάνθο, για 2 λάστιχα μου βγάζει €34.49, άρα αναλογικά το πάει, μιας και για τα 4 δίνει 68 και κάτι. Πληροφοριακά, 2 S-Drive 195/40R16 έρχοναι με μεταφορικά στα €166.59.

->
volvos έγραψε:
195-40-16 τογιο τ1ρ
146 στη πορτα σου
19 τα μεταφορικα

δεν υπαρχουν αυτες οι τιμες Confused
ειναι προφανες οτι ο Παναγιωτης αναφερεται στα 2 τεμαχια που αναφερομουν κι εγω με σιναναι και οχι σε 4αδα (επίσης από προηγουμενα ποστ ειναι επίσης προφανες οτι αναφερεται σε αγορα απο το camskil)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάρ 2009, 14:25:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά για τα S-drive (195/45R16), με τους φόρους και τα μεταφορικά είμαστε στα 270 ευρώ. Και πάλι καλά είναι, αν σκεφτείτε ότι εδώ που ρώτησα είναι στα 400-420. Αύριο τα παραγγέλνω.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάρ 2009, 14:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aκριβώς μανθο,επειδη δεν αναφερεται το τοπικ στα "ποσο κανουν 2 λαστιχα του μανθου και του τακη με τι μεταφορικα", διαβασα αυτο που μου χρειαζοταν.

Γιαυτο και εγραψα τις τιμές αναλυτικα,ωστε να δει κανεις ποσο κανουν για τιμες 4αδας (που 4αδα συνηθως κοιταμε).

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάρ 2009, 14:58:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Aκριβώς μανθο,επειδη δεν αναφερεται το τοπικ στα "ποσο κανουν 2 λαστιχα του μανθου και του τακη με τι μεταφορικα", διαβασα αυτο που μου χρειαζοταν.

οτι να ναι γιατι δεν διαβασες αυτό που σου χρειαζόταν αλλά αυτό που απαντησε ο παναγιώτης στην τιμη που εγραψε για εμενα ο σιναναι

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Σιναναι από τα 235 που ελεγες πως εφτασες τα 270?

Shocked

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάρ 2009, 15:14:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 235 ήταν χωρίς το VAT (ΦΠΑ, δλδ), τόσο στην τιμή του πρϊόντος, όσο και σ' αυτή των μεταφορικών. Έτσι έχουμε:

Ελαστικά: 166.44
ΦΠΑ ελαστικών: 24.97
Μεταφορικά: 68.97
ΦΠΑ μεταφορικών: 10.35

Σύνολο: 270.73

Αν δεν ψάξεις τη διαδικασία μέχρι τέλους, δε μπορείς να 'σαι σίγουρος, τελικά, ούτε να βασίζεσαι στο τι λένε οι άλλοι. Γενική διαπίστωση αυτή... Πάντως, ακόμη και έτσι, παραμένει συμφέρουσα αγορά, πιστεύω.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάρ 2009, 15:37:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ααα μάλιστα Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
papadoc (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 Rallye 2002 ,308 2020 Diesel

Ένταξη: 08 Οκτ 2008
Τόπος: Χολομωντας λεμε!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 00:20:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από camskill, η τιμή που λέει σε ευρώ στο shoping basket αφού επιλέξουμε και τη χώρα - περιοχή παράδοσης,είναι τελική ή υπάρχει και κάποιος επιπλέον φόρος? Και τι τρόπος πληρωμής υπάρχει εκτός credit card?Γνωρίζετε κάτι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 09:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικές τιμές χωρίς άλλες χρεώσεις και μόνο με κάρτα... Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
papadoc (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 Rallye 2002 ,308 2020 Diesel

Ένταξη: 08 Οκτ 2008
Τόπος: Χολομωντας λεμε!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 22:31:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και πιστευω να ερχονται στη πορτα μας.Να μην τρεχουμε για να τα παρουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Απρ 2009, 20:23:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπήκα και εγώ στο camskill σήμερα για να παραγγείλω κάνα λαστιχάκι αλλά άτυχος, τα GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC – 215 δεν είναι διαθέσιμα !
Άραγε πότε θα τα ξαναφέρουν ??

Στάθη και Στέλιο, τα έχετε βάλει στα αυτοκίνητα σας ? πώς τα βλέπετε ? έχετε καταλήξει και σε ιδανικές πιέσεις . . . ίσος χρειασθεί προγραμματισμό και ο αισθητήρας πίεσης αν είναι διαφορετικά τα όρια !!
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 15:13:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η απάντηση από την Camskill σχετικά με τα GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC - 215

Παράθεση:

Good afternoon

about 8 weeks

Kindest reagrds
Brian
Επιστροφή στην κορυφή
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 21:26:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ώπ! Το έχασα αυτό το θέμα το Σάββατο!

Τι να πω... Αυτά που έχω διαπιστώσει μέχρι τώρα ειναι τα εξής:
Πιο ανετο, δηλαδή λιγοτερο κοπάνημα στις λακουβες, πολύ καλή ποιότητα κύλισης, λιγότερο σπινιάρισμα, εχω την αίσθηση ότι πατάει καλύτερα στην επιτάχυνση...

Βέβαια, κοπανάει τόσο η οροφή μετά τα Μέγαρα που παίζει να μην μπορώ να εστιάσω στα λάστιχα! :p

Στην ουσία τωρα, δηλαδή στις στροφές, για να είμαι ειλικρινής, το λυπάμαι να το σκίσω ακόμα... (Ούτε 1000km δεν εχω γράψει) Με λίγα μπασίματα κατεχάκη μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν στριβει με τον ίδιο τρόπο όπως με το 205 (με 36 πίεση) Σα να γλιστραει ελαχιστα/πατάει καλύτερα στο πλαι το πελμα και μετά μπαίνει μια χαρά. Επίσης, έχω την αίσθηση ότι το πίσω μέρος είναι πιο... πεταχτό :p Είχα πάει στον Κάλαμο το Πάσχα και αισθανομουν πιο χαραρό το πίσω μέρος και πιο έντονα τις διορθώσεις του ESP. Στο γύρνα από καλαμο (Χωρίς esp) δεν μπορεσα να βγάλω συμπέρασμα γιατί είχε ψιλοκίνηση και είχε βραδυάσει... (Δικαιολογίες του κ@#$ , καταλαβαίνεις τώρα...)

Θέλω να παίξω 38μπροστα κρύο (40 περίπου ζεστο) και 36 πίσω να δω τι 8α γίνει.

Περισσότερα στο σωστό topic καθότι έχω την αίσθηση ότι είμαι λίγο off εδω Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 23:20:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα με προβλημάτισες !
Για δώσε και καμιά φωτογραφία να δω πώς κάθισαν στην ζάντα !
Καλούς δρόμους Στάθη ccδίαρη
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Επόμενη
Σελίδα 6 από 15

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης