PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τουρμπισμα του 207 1600 120ps
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
soulis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 120

Ένταξη: 13 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 23:21:36    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Τουρμπισμα του 207 1600 120ps Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σασ ρε παιδια πωσ παει ειμαι καοχοσ ενοσ 207 120 ps και σκεφτομαι να το τουρμπισω προσ το παρον εχει μονο εξατμιση και φιλτρο εχει κανεισ καμια ιδεα για το τι παιζει .ειμαι μηχανικοσ και το φτιαχνω μονοσ μου και ψαχνω συνεχεια για πραγματα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 23:25:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πουλα το και παρε ενα ελαφρως μεταχειρισμενο 207 ραλυ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 00:06:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ρε συ 206 γιατι?
Με μια τ28 θα μας στειλει και για τσαγακι ο τυπος.

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 00:49:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
Οχι ρε συ 206 γιατι?

αν γινει μια σωστη μετατροπη (πραγμα ασυμφορο οικονομικα) τουρμπισμα-στησιμο-φρενα-ζαντολαστιχα-καταναλωση τοτε οκ και γω μαζι σου.......αλλα αυτο δεν γινεται σχεδον ποτε......
σε ολες τις αλλες περιπτωσεις οχι γιατι θα εισαι εμπα ψυχη εβγα ψυχη αν ποτε δουλεψει σωστα και δεν τα κανει ολα εμετο......

αν βαλεις κατω τα λ7 και πεις οτι για τη μετατροπη θα θες πχ 5000 ευρω (που ειναι καμποσα παραπανω αλλα τεσπα) + οοοοοολα τα τρεξιματα που θα εχεις δεν νομιζω να αξιζει τη στιγμη που ο δρουιδης του κλαμπ μπορει να βγαλει 190+++ απο ενα ραλακι με ενα μονο προγραμμα.........
τη στιγμη που ηδη η πεζω εχει βγαλει 207 τουρμπο εργοστ6ασιακο και στην αγορα ηδη γυρνανε πολλα μεταχειρισμενα για ποιο λογο να τουρμπισεις 207 απλο?????

Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 01:27:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 07:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, εδώ και δεκαπέντε χρόνια γίνονται τουρμπίσματα.
Δεν υπάρχει σωστή μετατροπή εις ό,τι αφορά ατμοσφαιρικά που τουρμπίζονται. Όλα έχουν δυσλειτουργίες και ημερομηνία λήξης ή υπερβολικά μεγάλο κόστος.

Οι περισσοτεροι νομίζουν ότι τούρμπισμα=απλώς φοράω μια τουρμπίνα. Μα δεν είναι έτσι.

Σωστή μετατροπή είναι να φορέσεις ένα τροπέτο 207 1.6T.
Δηλαδή ένα εργοστασιακό αυτοκίνητο επάνω στο αυτοκινητό σου.

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να πουλήσεις το δικό σου, να πληρώσεις τη διαφορά και να αγοράσεις ένα τέτοιο κατευθείαν.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 10:17:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:
Οχι ρε συ 206 γιατι?

αν γινει μια σωστη μετατροπη (πραγμα ασυμφορο οικονομικα) τουρμπισμα-στησιμο-φρενα-ζαντολαστιχα-καταναλωση τοτε οκ και γω μαζι σου.......αλλα αυτο δεν γινεται σχεδον ποτε......
σε ολες τις αλλες περιπτωσεις οχι γιατι θα εισαι εμπα ψυχη εβγα ψυχη αν ποτε δουλεψει σωστα και δεν τα κανει ολα εμετο......

αν βαλεις κατω τα λ7 και πεις οτι για τη μετατροπη θα θες πχ 5000 ευρω (που ειναι καμποσα παραπανω αλλα τεσπα) + οοοοοολα τα τρεξιματα που θα εχεις δεν νομιζω να αξιζει τη στιγμη που ο δρουιδης του κλαμπ μπορει να βγαλει 190+++ απο ενα ραλακι με ενα μονο προγραμμα.........
τη στιγμη που ηδη η πεζω εχει βγαλει 207 τουρμπο εργοστ6ασιακο και στην αγορα ηδη γυρνανε πολλα μεταχειρισμενα για ποιο λογο να τουρμπισεις 207 απλο?????
Thumb Left να σου πω οτι δεν συμφωνω αποκλειεται.Απλα για την περιπτωση που δεν θελει με την καμια να το αποχωριστει η δεν τον συμφερει λογω δανειου...

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 10:22:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Παιδιά, εδώ και δεκαπέντε χρόνια γίνονται τουρμπίσματα.
Δεν υπάρχει σωστή μετατροπή εις ό,τι αφορά ατμοσφαιρικά που τουρμπίζονται. Όλα έχουν δυσλειτουργίες και ημερομηνία λήξης ή υπερβολικά μεγάλο κόστος.

Οι περισσοτεροι νομίζουν ότι τούρμπισμα=απλώς φοράω μια τουρμπίνα. Μα δεν είναι έτσι.

Σωστή μετατροπή είναι να φορέσεις ένα τροπέτο 207 1.6T.
Δηλαδή ένα εργοστασιακό αυτοκίνητο επάνω στο αυτοκινητό σου.

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να πουλήσεις το δικό σου, να πληρώσεις τη διαφορά και να αγοράσεις ένα τέτοιο κατευθείαν.

ενα τροπετακι ακουγεται η καλυτερη λυση..
Παρτε μια ευκαιρια για οποιον ενδιαφερεται και μην μου πειτε για τελωνειο γιατι δεν χρειαζεται να το κυκλοφορησει κανεις.Κομματια θα το κανει
ΤΡΟΠΕΤΟ GT η καλυτερα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΜΑΞΙ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sotos 207Gt στις Τετ 04 Μάρ 2009, 21:27:12, 4 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 11:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

αυτο οντως ισχυει για τα 207 τα ατμοσφαιρικα οσο κρατανε την τιμουλα τους ακομα Thumb Left

sotos 207Gt έγραψε:
ενα τροπετακι ακουγεται η καλυτερη λυση..
Παρτε μια ευκαιρια για οποιον ενδιαφερεται και μην μου πειτε για τελωνειο γιατι δεν χρειαζεται να το κυκλοφορησει κανεις........

μωρε του σφηνωνεις ενα καινουργιο προφυλακτηρα μπροστα, 2 πορτουλες απο τα αριστερα, κανα 2 σφυριες στο πισω φτερο και εισαι ΚΥΡΙΟΣ Wink Thumbs Up Thumbs Up

Επιστροφή στην κορυφή
lambrosp 
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 T (16v) xs 2003

Ένταξη: 18 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 18:34:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:
Οχι ρε συ 206 γιατι?

Επειδη δεν ξερω............ποσο βρισκεις και αν βρισκεις, ενα τροπετο απο 207gt?? η και rc?
Na δουμε λιγο τι συμφαιρει απο οικονομικης αποψης,γιατι απο δυναμη .........σιγουρα να το τουρμπιση.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 19:18:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

up!!!

Επιστροφή στην κορυφή
peugeot_ς (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6 ατμο-σιδερο

Ένταξη: 17 Απρ 2008
Τόπος: Αθήνα - Λιβαδεια - Στροφουλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 20:51:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερωτηση: Οταν λετε τροπετο, εννοειται και σασμαν και τα λοιπα, σωστα? Επισης ενα τροπετο κανει 5-6χιλιαρικα μαζι με εργατικα?
Ποσο ευκολη ειναι μια τετοια μετατροπη ( εχω ρωτησει τα παιδια στη λεσχη, αλλα ο salex ειχε εναν δισταγμο-αλλα δε θυμαμαι περισσοτερα)
Ο ατμοσφαιρικος με τα 120 αλογα ποσο να πιανει ( 10.000 κμ ) στο περιπου? Πολλες ερωτησεις, αλλα το ενδεχομενο να το πουλησω αποκλειεται γιατι εχω κοκκινες πινακιδες.

Εσύ δουλέυεις και η τύχη σου κοιμάται !!! Με λένε κουλομαρία !!!
Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 21:08:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να τουρμπιστει το αμαξι με τα εργοστασιακα ανταλλακτικα δεν γινεται? Ή ειναι απαγορευτικο το κοστος της full μετατροπης (φρενα, αναρτησεις, σασμαν, turboπραγματα)?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 21:25:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια τροπετο ενοουμε το κομμενο αυτοκινητο.
Συνηθως απο ταμπλο και εμπρος.
Αυτο οταν ερθει χλουπ αλλαγη μοτερ και τερμα.
Στο παραπανω λινκ υπαρχει μια ευκαιρια που με 5000 παιρνετε ολο το καρο μαζι με ροδες κλπ και κανετε μια σωστη μετατροπη.Απλα βγαζετε και βαζετε χωρις πολλα πολλα και σας μενουν και ανταλλακτικα που μπορειτε να τα δωσετε ξεφτιλα κανα χιλιαρικακι απο δω και απο κει φτανει να εχετε ορεξη να γραφετε αγγελιες.
Απο κει και περε στην κριση σας.... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάρ 2009, 01:44:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smoki έγραψε:
Ή ειναι απαγορευτικο το κοστος της full μετατροπης (φρενα, αναρτησεις, σασμαν, turboπραγματα)?

ακριβως αυτο...... αν σκεφτεις οτι μολις ειναι ετοιμο το ολο project θα εισαι περιπου 3 χιλιαρικα πανω απο την τιμη ενος μεταχειρισμενου- εργοστασιακου 207 ραλυ οντως δε συμφερει.....

peugeot_ς έγραψε:
Ερωτηση: Οταν λετε τροπετο, εννοειται και σασμαν και τα λοιπα, σωστα? Επισης ενα τροπετο κανει 5-6χιλιαρικα μαζι με εργατικα?
Ποσο ευκολη ειναι μια τετοια μετατροπη ( εχω ρωτησει τα παιδια στη λεσχη, αλλα ο salex ειχε εναν δισταγμο-αλλα δε θυμαμαι περισσοτερα)
Ο ατμοσφαιρικος με τα 120 αλογα ποσο να πιανει ( 10.000 κμ ) στο περιπου? Πολλες ερωτησεις, αλλα το ενδεχομενο να το πουλησω αποκλειεται γιατι εχω κοκκινες πινακιδες.

ενα τροπετο ειναι ενα τροπετο.... δεν εχει εργατικα.... ειναι ενα τρακαρισμενο αυτοκινιτο.... η μετατροπη δεν ειναι κατι το πολυ τρελο..... αξιζει ομως να κανεις ενα καινουργιο αυτοκινιτο ολο βιδες για να το κανεις πιο δυνατο???και μετα να μην μπορεις να το πουλησεις σε καποια αξιολογη τιμη???απλα εσυ με το κοκκινακι στις πινακιδες περιμενε μεχρι να μπορεσεις να το πουλησεις....
μεχρι τοτε μαζευε λεφτα να παρεις ενα τουμπανακι ετοιμο Very happy .......

lambrosp έγραψε:

Na δουμε λιγο τι συμφαιρει απο οικονομικης αποψης,γιατι απο δυναμη .........σιγουρα να το τουρμπιση.

απο δυναμη και να το νιτραρει συμφερει ακομα περισσοτερο........
ποσο θα αντεξει ομως το κακομοιρο?????

Επιστροφή στην κορυφή
soulis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 120

Ένταξη: 13 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάρ 2009, 12:44:36    Θέμα δημοσίευσης: ωραιοι ειστε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σασ κανενασ σασ δεν ασχολειται με μετατροπεσ .γιατι ολα για ετοιμα πραγματα μου λετε.και κανεισ δεν ασχολειται με κοντρεσ και τετοια φασι.
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάρ 2009, 12:54:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που δεν κατάλαβα εγώ είναι γιατι δεν έγραψες στο topic σου και άνοιξες καινούργιο.

Το παρόν τo ενσωματωσα στο τοπικ σου.

Εκ της Mod-Team
Jim207GT
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάρ 2009, 13:53:42    Θέμα δημοσίευσης: Re: ωραιοι ειστε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

soulis έγραψε:
απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σασ κανενασ σασ δεν ασχολειται με μετατροπεσ .γιατι ολα για ετοιμα πραγματα μου λετε.και κανεισ δεν ασχολειται με κοντρεσ και τετοια φασι.

οκ...
λοιπον σου προτινω (να πεταξεις τα λεφτα σου) και να κάνεις τα παρακάτω:

χειροποιητη μεταλλικη εισαγωγή για να αντέξει τα μπαρ που θα δώσει μια μετριου μεγεθους τουρμπίνα την οποια θα κουμπώσεις σε ενα επίσης χειροποιητη εξαγωγη ... μετα την τουρμπινα νταουν παιπ ευμεγεθες και σωληνες εξατμισης 65μμ για να "αναπνεει"... προγραμμα δεν χρειάζεσαι ... θα βαλεις παραλληλο εγκεφαλο... σιγουρα αποτελεσματα...
κάπου εδω κάποιος θα σου πει να βάλεις και σφηρηλατα για να αντεξουν...και άλλα τετοια ομορφα...

προφανως δεν εχεις καταλαβει τιποτα από οσα εχουν γραφτεί πιο πάνω.
κάνε οσες μετατροπές θες αλλά σε σωστη ΒΑΣΗ.
με λάθος ΒΑΣΗ οτι και να κάνεις... καθε τρεις και λίγο (και οσο περισσότερο χρησιμοποιείς το αμάξι τόσο συχνότερα) θα εισαι στο συνεργείο και οτιδηποτε...

αντί να "ειρωνευεσαι" αυτα ποηυ σου λενε τα παιδιά για να μην πετάξεις τα ΔΙΚΑ σου λεφτα κάτσε και ξαναδιάβασε...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
p3r1kl1s (Όχι άλλες κλήσης για όρια ταχύτητας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.6 120Hp

Ένταξη: 19 Ιαν 2008
Τόπος: ptolemaida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάρ 2009, 17:00:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλέ Μάνθε κατά τα λεγόμενα του φίλου μας δεν βλέπω να ειρωνεύεται…απλά δεν τον καλύπτετε σε αυτό που θέλει…
Το παιδί μας ζήτησε αν ξέρουμε τπτ για το μοτέρ του…και όχι για το αν είναι αξιόπιστο η οικονομικό το να βάλει χέρι στο αμάξι του…
Μιας και είναι μηχανικός το κάνει μόνος του όποτε «αν δουλεύει και σε κανένα μαγαζί» θα τα πάρει και με 45% έκπτωση από ότι θα τα πάρει ο κάθε πελάτης λιανικής…
Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο και ούτε θα έμπαινα στης διαδικασία να κάθομαι και να γράφω όλο αυτό το μακρινάρι αλλά και σε ένα δικό μου παλιότερο topic και εμένα τα ιδία μου λεγάτε χωρίς να σας κατακρίνω και ευχάριστο για τις τότε συμβουλές…
Απλά καλό θα ήταν αν κάποιος δεν ξέρει τπτ για την ερώτηση που έχει τεθεί ας μην γράφει τπτ γιατί μου φαίνετε ότι γραφούν μονό και μονό να ανεβάζουν τον αριθμό τον post τους.

p.m. η απάντηση που έδωσες ήταν η καλύτερη από όλους και ας την θεώρησες «λάθος» απλά αν έβαζες και τα παρελκόμενα για μια σωστή μετατροπή του κινητήρα οπός πιστόνια μπιέλες βολάν στρόφαλο κ.τ.λ. θα ήσουν και ο πιο μάγκας από όλους

p.m2 οι μετατροπές τον πόλων PS αυτά έχουν «να είσαι όλη μέρα κάτω από το καπό»
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάρ 2009, 17:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 207 120ps ειναι πολυ "καινουργιο" για να εχουν αρχίσει τα βαθία σκαλίσματα και να υπάρχει στοιχειώδες feedback σχετικά με το τι γίνεται / τι δουλευει / τι σπαει / τι αντεχει / τι αποδιδει καλυτερα κλπ κλπ...

επίσης λανσαριστηκε στην αγορα μαζί με "μαμα τουρμπο" αδελφάκια του 207 γτ/ραλλυε/ρψ οπότε και οι περισσότεροι που εκ των προτέρρων ηθελαν "γκαζι" εχουν πάρει απ την αρχη κάποιο από τα 3 μαμα τουρμπο και ξεκινουν τις βελτιώσεις από εκεί εχοντας ετοιμη την τουρμπο υποδομή.

απ την στιγμή που ειναι και ο ιδιος μηχανικός θα πρέπει να ξέρει πόσο δυσκολο (ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ) ειναι να γινει ενα ατμοσφαιρικο μοτερ -> τουρμπο.

οταν όμως ανοίγει τόπικ "ωραιοι ειστε" εμένα μου κάθετε κάπως στο λαιμό (εκτός και αν το εκανε "κατα λάθος" οντας νέος στο φόρουμ και μη ξέροντας να χειριστει τις επιλογές του ποσταρίσματος ακόμα σωστα - πάντα παίζει αυτό το ενδεχόμενο με τους νέους χρήστες - πχ αντί για απάντηση από λάθος να ανοιγουν νεο τοπικ)

από εκεί και πέρα αν "δεχτεί" τις οποιες επιπτώσεις εχει το τουρμπισμα ενός ατμοσφαιρικου μοτερ (και γενικώς η μεγάλη αυξηση της ισχυος σε σχεση με την εργοστασιακη με οποιο τρόπο κι αν γίνει αυτό) τότε ας προχωρήσει.

Πάντως μέχρι στιγμης οι οποιες βελτιώσεις εχουν ακουστεί / πειραματιστεί στα νεα 120αρια μοτερ ειναι τα απλά φιλτρο/εξατμιση αντε και κάνα προγραμμα.
δεν εχει πάρει το μάτι μου κάτι για εκκεκντροφόρους κλπ κλπ - ασε πυ μπλέκεις και με την νεα τεχνολογια των μοτερ - δεν μιλάμε για ραλομοτερ που μετα από 10+χρόνια ολοι εχουν μάθει να του βάζουν και να του βγάζουν πράγματα...

Πόσο μάλλον για τουρμπο σε ενα τόσο μπερδεμένο από πλευρας τεχνολογίας μοτερ...
Εγω δεν θα το ρισκαρα...
Ισως αν ειχα κάνα γιαπωνέζικο μοτερ και ολο τον βελτιωτικο κόσμο της ιαπωνίας να ασχολείται με δαυτο να επερνα το ρισκο επιλέγοντας οτι μαθαινα οτι θεωρείται πιο αξιόπιστο...
αλλα΄ετσι στα "τυφλα" δεν θα το εκανα.

Γενικώς απο κει και πέρα ελευθερος ειναι ο καθένας να πειραματιστεί οσο γουσταρει και μάλιστα αν αυτοι οι πειραματισμοι γίνονται με μέτρο και χωρις επιπτώσεις οικονομικές (πεταμενα λεφτα) ή διαδικαστικές (χωρις αμάξι για κάμποσο καιρό - εστω να υπάρχει 2ο...) ειναι πολυ ενδιαφέρουσες και ομορφες... ανεξάρτητα αν θα οδηγησουν σε σουπερ αποτελεσμα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Πεμ 05 Μάρ 2009, 17:38:36, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης