PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 1600 16v προβλημα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
theodore106 (theodore)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PeUgEoT 106 1.6 16v

Ένταξη: 13 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 01:56:45    Θέμα δημοσίευσης: 106 1600 16v προβλημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αμαξι μου(106 1600 16β) τωρα τελευταια κανει κατι κομπιασματα με σταθερο γκαζι και κυριως μετα απο ανωμαλιες του δρομου!επισης μετα απο αυτα τα κομπιασματα αν τυχει να σταματησω σε φαναρι τοτε σβηνει!!α και μερικα πρωινα αν δεν δωσω γκαζι για 2-3 δευτερολεπτα δεν παιρνει μπρος!μου το εκανε και πριν κανω σερβις και μετα απο αυτο!!καμια ιδεα??τι μπορει να ειναι!!εειναι πολυ σημαντικο το οτι μετα απο τρανταγματα αρχιζει και κανει αισθητα κομπιασματα!!ευχαριστω!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
theodore106 (theodore)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PeUgEoT 106 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 14:17:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανεις???pughell??kane??
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 17:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σου φιλαρακο,απο αυτα που περιγραφεις αν στο κανει στην εκινηση θα ειναι πιθανον βαλβιδα ψυχρης,τωρα για εν κινηση τι να πω τρομπα ισως? Scratch ενος φιλου εν κινηση αρχισε και παιζαν οι στροφες και αν αφηνε το γκαζι εσβηνε και τα ειχε αλαξει ολα,μονο οταν του το εκανε αναβε το αρκοντισιον και αυτο εστρωνε!!!!!!! Rotfl .τι να σου πω,τι σερβις εκανες?ειναι πειραγμενο?
Επιστροφή στην κορυφή
theodore106 (theodore)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PeUgEoT 106 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 22:15:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεγαλο σερβις εκτος απο ιμαντα εκεντροφορων!!το μονο που μπορς να σκεφτω και εγω ειναι η τρομπα!!αλλα αυτη δεν σε αφηνει μια και καλη??
και ενα αλλο που σκεφτομαι ειναι αυτο που ειναι στον κινητηρα και εχι κοκκινο κουμπακι??επειδη το ειχα κουνηση για να βαλω την μπαρα θολων μηπςσ επαθε τιποτα!απο οτι μου ειχε πει ο μηχανικοσ σταματαει την βενζινη,κατι τετοιο νομιζω!!
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2009, 03:17:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο ειναι γιατην παροχη καυσιμου,αν κουνιοταν απο τις ανωμαλιες με καποια σκληρη αναρτηση θα εσβηνε αλα πρεπει να φαει καλη το αμαξι, κοιτα κανα βηματικο αν ειναι βρωμικο Rolling eyes δυκολα βεβαια γιατι δε θα εσβηνε αλα ποτε δε ξερεις,να παρακολουθησεις ποτε στο κανει και τι ακριβως
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2009, 09:42:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε καλημέρα από αυτά που μας λες και γράφεις λογικά είναι ο αισθητήρας απόλυτου πίεσης ΜΑΡ μπορεί και ένα κομματάκι από την πλεξούδα του ΜΑΡ για να το δοκιμάσεις καλό θα ήταν να μπει στο διαγνωστικό

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
theodore106 (theodore)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PeUgEoT 106 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 03:03:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετα το σερβις αφου δεν εστρωσε και μου εκανε τα ιδια το πηγα στην πεζο στιν τατοιου και το εβαλε στο διαγνωστικο και μου ειπε οτι δεν εχει κανενα προβλημα!!και πεταχτηκε ενας μαστορας και μου λεει τι εχει και του λεω απλα οτι δεν περνει μπρος ευκολα,και μου λεει ειναι απο την κεφαλη λογω υγρασιας(μ@λ@κιες για μενα).το βηματικο τι ειναι??
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 13:27:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

action_peugeot έγραψε:
Φίλε καλημέρα από αυτά που μας λες και γράφεις λογικά είναι ο αισθητήρας απόλυτου πίεσης ΜΑΡ μπορεί και ένα κομματάκι από την πλεξούδα του ΜΑΡ για να το δοκιμάσεις καλό θα ήταν να μπει στο διαγνωστικό

μαλλον εχειδικιο σε αυτο που σου λεει το παληκαρι,αν εχεις ενα μεταχειρησμενο κανε ενα τεστ,το βηματικο ειναι ενα κυλινδρικο μαυρο πραγματακι πισω απτην πεταλουδα ,αυτο ειναι υπευθυνο γιατις στροφες αλα οχι και για το σβησιμο, καθαρισε τα πρωτα με ενα σπρευ (και μαπ και βηματικο)μην αλαζεις με την μια.
Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 16:22:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα παντως το 106 που ειχα μου εκανε συχνα τετοια και ηταν ο κυριος λογος που το πουλησα.Να φανταστεις σε ενα ταξιδι προς αθηνα με 5η και 130κμ περιπου μου εσβησε ξαφνικα!!
Η γνωμη μου ειναι να ξεκινησεις να ψαχνεις απο αισθητηρα λαμδα, τρομπα βενζινης, πολ/στη και γενικοτερα οτι εχει να κανει με τη τροφοδοσια.Βεβαια αυτο με τα τρανταγματα δεν μου ειχε τυχει ποτε!
Επιστροφή στην κορυφή
theodore106 (theodore)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PeUgEoT 106 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 13:32:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα και εμενα με 120 εθνικη μολις πατησα συμπλεκτη για να δω αν σβηνει εσβησε!!ειναι ενα στενακι που χρησιμοποιω καθημερινα κοντα στην λ.κηφισιας και εχει πολλες ανωμαλιες!!εκει κομπιαζει αρκετα οταν απο την αρχη μου κανει κομπιασματα και τετοια!!αν δεν κανει απο την αρχη τοτε δεν κανει καθολου!!α και κατι αλλο και απευθυνομαι κυριωσ στον action peugeot και σε οποιον αλλο ξερει φυσικα!!οταν το πας για να στο βαλουν για διαγνωση το αμαξι δεν πρεπει να ειναι και αναμμενο??εμενα εκανε διαγνωση με το αμαξι σβηστο!!πως θα καταλαβει αν εχει προβλημα καποιος αισθητηρας αν δεν δουλευει ο κινητηρας??
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 19:59:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με σβηστο? Confused και τι σου ελενξε αμα κουμπωνει καλα η φυσσα? πηγαινε γρηγορα σε αυτον και πεστου μπραβο Yahoo! .περα απο την πλακα πηγαινε σε κανεναν σοβαρο να εχει διαγνωστικο να κανεις κανα ελενχο
Επιστροφή στην κορυφή
theodore106 (theodore)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PeUgEoT 106 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 03:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ηξερα αν πρεπει να ειναι σβηστο για να ελεγθει αλλα επειδη κοβει και εμενα λιγακι το μυαλο μου μολις μου λεει οτι ειναι κομπλε του ειπα δεν θα το ελενξεις και αναμενο?και μου λεει δεν χρειαζεται γιατι δεν εδειξε βλαβη!!το μονο που ειχε κανει ειναι να γυρισει το διακοπτη για να δινει ρευμα!!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 13:38:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είχε καταγράψει βλάβη, αυτή φαίνεται και με το κλειδί στην δεύτερη σκάλα χωρίς το μοτέρ να δουλεύει.

Τώρα αν θα έπρεπε να το βάλει μπρος για να δει αν όλα καλά με τα δεδομένα των αισθητήρων, άλλο ζήτημα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
theodore106 (theodore)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PeUgEoT 106 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 15:25:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αλλα αφου του ειπα οτι δεν παιρνει μπρος και οτι χρειαζεται να κρατησεισ για λιγο το γκαζι μεχρι να κρατησει σταθερο ρελαντι επρεπε να το βαλει!φαντασου οτι γυρνασ τον διακοπτη και πατασ λιγο γκαζι μεχρι να σβησει το λαμπακι το πορτοκαλι του κινητηρα και μολις σβησει τοτε κραταει ρελαντι,που για μενα που δεν ξερω πολλα περι μηχανικων καταλαβαινω οτι θελει 2-3 δευτερολεπτα να πατασ το γκαζι ωστε να δουλεψει και να σβησει το λαμπακι!!οποτε πιστευω καποιος αισθητηρας ειναι ψιλοχαλασμενος και μολις δουλεψει για λιγο το μοτερ ξεκολλαει!!τπ θεμα ειναι αν υποψιαζεται κανεις τι ειναι και απο που?η αν εχει ξανατυχει σε κανεναν!!
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 22:32:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με ανοιχτό διακόπτη στη δεύτερη σκάλα βλέπεις της βλάβες που είναι αποθηκευμένες στη μνήμη του εγκεφάλου
Μετά πρέπει να μετρήσεις και τους παραμέτρους που θέλει να δουλεύει η μηχανή

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
theodore106 (theodore)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PeUgEoT 106 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 01:17:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει περιπτωση να μπορεις να βαλεις το διαγνωστικο να κανει ελεγχο ενω το αμαξι κινειται???να του πω να το βαλει και να τον παω μια βολτα!!αν παρουσιασει το προβλημε μπορει να το δει το διαγνωστικο??παντως μαγκες σασ ευχαριστω πολυ για την μεχρι τωρα βοηθειας σας!!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 02:00:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχει φορητό διαγνωστικό, ναι.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
theodore106 (theodore)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PeUgEoT 106 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 13:28:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα φορητα ειναι νομιζω!!ενα λαπτοπ ειναι με μια θυρα η κανω λαθος?
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 14:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα τα επίσημα μάλλον ναι. Τα μη επίσημα μπορεί να έχουν σταθερό πισι και ασύρματη σύνδεση με το module.

Επιστροφή στην κορυφή
theodore106 (theodore)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PeUgEoT 106 1.6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 16:56:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποτε ψαχνω να βρω απο αντιπροσωπεια μπας και μου το δωσουν για λιγο!!οποτε πρεπει να βρω καπιον που εχει γνωστο και μπορει να το δανεισει η καποιον που ξερει απο εδω μεσα και εχει το ιδιο περιπου λογισμικο και ειναι ιδιωτης!!λιγο ανεφικτο δηλαδη!!κανεις να βοηθησει!!για 2 μερουλεσ το θελω εκτοσ και αν βρει την βλαβη κατευθειαν!!κανεις εθελοντης???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης