PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

...περι γκαντεμιας και αγιασμων!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 21:34:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kammenos έγραψε:
ε τότε είμαι και από πάνω. Wink
καθώς και μεγαλύτερος από αυτόν είμαι, και το δίπλωμα το χω 1 ή 2 χρόνια περισσότερα από αυτόν.
επίσης ο μπασκίνας έκανε μια μαλ***α.
όπως έγραφε, έκανε λάθος και έσβησε με μπλάνκο και τα ξανάγραψε από την αρχή.
οπότε μπορεί να μην έχει καμιά σημασία το χαρτί αυτό.
Άπαξ και μπήκανε οι υπογραφές σου και τους, το χαρτί αυτό έγινε το Ευαγγέλιο του δικαστή.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 21:39:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το οποίο σου ξαναλέω ότι λέει ότι και οι 2 περάσαμε με πράσινο.
απλώς περιμένω την τρίτη να το πάρω στα χέρια μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 21:50:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kammenos έγραψε:

αν δεν βγει άκρη και πληρώσει κώστα ο καθένας τα δικά του τότε πάλι ικανοποιημένος θα μαι γιατί δεν θα του χω δώσει την ευχαρίστηση ότι είχε δίκιο!
γιατί στο τέλος θα μας π@δ@νε και θα λέμε και ευχαριστώ.

πολυ τρεξιμο ομως ρε συ πανο και παιζει και να μην κερδισεις τιποτα η να βγεις και χαμενος απο ολη αυτη την ιστορια.......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 21:57:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαμένος πώς?
να πληρώσω τα δικά μου? δεν με πειράζει. δεν είναι τόσο μεγάλη η ζημιά.νομίζω.
ας τρέχω. θα λέω ότι απλώς είναι τα 500-600-700€ που μάλον τα χω χάσει!
από την τσέπη μου τα χω βγάλει. δεν μου τα δωσε ο πατέρας μου, ούτε μου τα χάρισε κανείς.
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 01:40:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το χαρτι του ατυχηματος γιατι δεν το πηρες??
Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 01:46:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατί μας είπε πως θα το πάρουμε την τρίτη το απόγευμα από το αστυνομικό τμήμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 03:04:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υποπτο μου φαινεται απο την στιγμη που εχει υπογραφει και απο τους 2..δν υπαρχει λογος να μην το παρεις αμεσως..
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 06:55:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:
υποπτο μου φαινεται απο την στιγμη που εχει υπογραφει και απο τους 2..δν υπαρχει λογος να μην το παρεις αμεσως..
ΔΕΝ το παίρνεις αμέσως, σε καμία περίπτωση.

Ο αστυνομικός τελειώνει την βάρδυα, το παραδίδει στην υπηρεσία, και μπορείς από την επόμενη εργάσιμη να πάρεις επικυρωμένο φωτοαντίγραφο.

Το πρωτότυπο απλά δεν το αγγίζεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 14:50:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 φορες που ειχα ατυχημα μ ειχαν δωσει ενα χαρτι (ροζ αν θυμαμαι καλα) και σ φιλο μου παλι τν ειχαν δωσει το χαρτι..δεν το εχω μπροστα μ αλλα ειναι αυτο που ειχα δωσει στην ασφαλεια..
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 15:05:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλο τί σου δίνει ο ασφαλιστής που κάνει την φιλική δήλωση, άλλο τί δίνει ο αστυνομικός Laughing

Το 2πλότυπο ή 3πλότυπο (άσπρο/ροζ/κίτρινο) το έχει ο τύπος από την ασφάλεια που κάνεις επί τόπου την δήλωση και στο δίνει κατ' ευθείαν με το που τον συμπληρώσει.

Για το ΔΟΤΑ του αστυνομικού, στο δίνει όπως ανέφερα, μην το ξαναγράφω.

Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 16:05:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το χαρτι μου τ εδωσε ο αστυνομικος κα στις 2 περιπτωσεις..αν ειναι θα το βρω και θα τ βαλω..απλα βασιστηκα οτι σε καμμια περιπτωση δεν μ ειχαν πει ν περασω απο τ Α.Τ. να παρω καποιο χαρτι..
Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 18:09:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ δεν πήρα κανένα χαρτί!
ούτε από τον ασφαλιστή ούτα από τον αστυνομικό.
αύριο μεσημεράκι μετά την δουλειά θα περάσω από το τμήμα, θα το πάρω και μετά θα περάσω και από τον ασφαλιστή μου. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 18:17:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν συμπήρωθει ΔΟΤΑ στον τοπο του ατυχηματος το παραλαμβανεις την επομενη εργασιμη απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης του ατυχηματος οπως σωστα ανεφερε ο steve. Αν συμπληρωθει στο αστυνομικο τμημα μπορεις να το παρεις εκεινη την στιγμη. Στην πρωτη περιπτωση πληρωνεις και χαρτοσημο 0,20€

Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Μάρ 2009, 18:23:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smoki έγραψε:
Αν συμπήρωθει ΔΟΤΑ στον τοπο του ατυχηματος το παραλαμβανεις την επομενη εργασιμη απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης του ατυχηματος οπως σωστα ανεφερε ο steve. Αν συμπληρωθει στο αστυνομικο τμημα μπορεις να το παρεις εκεινη την στιγμη. Στην πρωτη περιπτωση πληρωνεις και χαρτοσημο 0,20€

θα μπορώ να το πάρω μετά τις 4?
γιατί τότε τελειώνω δουλειά και δεν προλαβαίνω νωρίτερα.
πότε ανοίγουν το πρωί?αν ξερει κανείς.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 01:03:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είπαμε, άμα κλείσει η γραμματεία, δεν βγαίνει κανένα χαρτί από εκεί μέσα.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 08:57:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομικη προστασια εχεις?
με τον ασφαλιστη σου μιλησες?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 20:03:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν λίγο μίλησα με τον ασφαλιστή.
νομική προστασία έχω! Wink
έβγαλε και αυτος τις φωτό! Crying or Very sad
υπάρχουν 2 μάρτυρες τελικά που είδαν τι γινεται. Very happy
ο ασφαλιστής είπε πως θα περιμένουμε 12 μέρες από αύριο ποιός θα αποδεχτεί το φταίξιμο.
αν δεν το αποδεχτει κανείς, αναλαμβάνουν οι δικηγόροι.
υπάρχουν 2 περιπτώσεις:
1) πληρώνει ο καθένας τα δικά του, 50-50%
2) πάει δικαστικώς το θέμα και ότι βγεί.

εγώ ξεκαθάρισα ότι συμβιβασμό δεν δέχομαι!
αύριο θα πάει πραγματογνώμονας να δει την ζημιά και θα ξεκινήσει το φτιάξιμο.στην αντιπροσωπία φυσικά!
να ρωτήσω, μπορούμε να κόψουμε μεγαλύτερο τιμολόγιο και κοπει ισόποση η επιστροφή της διαφοράς? Rolling eyes

το ΔΟΤΑ το πήρα αλλά δεν ξέρω να το ανεβάσω.
ποιός θα φιλοτιμηθεί? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 20:13:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scan ή φωτογραφία δεν μπορείς να το βγάλεις?

Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 20:15:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Scan ή φωτογραφία δεν μπορείς να το βγάλεις?

αν έβλεπες και το mail σου! Wink
δεν σε δονεί καθόλου?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 20:19:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kammenos έγραψε:
αν έβλεπες και το mail σου! Wink
δεν σε δονεί καθόλου?
Είναι γνωστό πως όταν είμαι στην δουλειά δεν έχω mail ή msn.

Περίμενε μέχρι τις 10.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 7 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης