PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ραδιο MP3 σε 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

Ένταξη: 03 Νοέ 2008
Τόπος: GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 19:58:23    Θέμα δημοσίευσης: Ραδιο MP3 σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα, θα ηθελα τη βοηθεια οποιου γνωριζει.
Το ραδιο mp3 CLARION της πεζωσε 207 1.6Τ 20 ημερων, στην οθονη βγαζει μονο τη διαρκεια του κομματιου και την αριθμηση πχ 1/15.
Δεν εμφανιζει το ονομα του τραγουδιου οπως στα pc ή σε αλλα players αυτοκινητου .
Αλλα στην επιλογη renew list οι τιτλοι των φακελων εμφανιζονται.
Ετσι ειναι το φυσιολογικο ή υπαρχει ρυθμιση?

Μην τρέχεις!!!!!Ζαλίζομαι!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 20:52:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχεις το rallye με την απλή οθόνη αν θυμάμαι καλά δεν βγάζει τα ονόματα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 21:04:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μιας και ειδα το τοπικ
για να μην ανοιγω καινουριο
να κανω και γω την ερωτηση μου

σε διαφορους ραδιοφωνικους σταθμους, καποια στιγμη βγαζει μηνυμα
RDS searching(καπως ετσι τελος παντων).
ΟΚ, το απενεργοποιω επι τοπου απο τις ρυθμισεις αλλα μετα το εμφανιζει το ιδιο σε διαφορετικους σταθμους...
υπαρχει καμια ρυθμιση να το απενεργοποιησω εντελως?

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Νοέ 2008, 22:21:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Αν έχεις το rallye με την απλή οθόνη αν θυμάμαι καλά δεν βγάζει τα ονόματα.

Ναι ισχύει αυτό που λες σε εμένα βγάζει και τίτλο και όνομα.
Οσο για το θέμα του searching σε μερικούς σταθμούς που είναι ήδη αποθηκευμένοι στη μνήμη χάνει το σήμα όταν το επιλέγω από την ροδέλα που έχει πίσω από το χειριστήριο όταν ξαναπάω στον ίδιο σταθμό με τα βελάκια που είναι πάνω στο ράδιο τότε κανένα πρόβλημα...τα συμπεράσματα δικά σας!

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 09:30:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου στο θεμα με το rds είχε δώσει κάποιος απάντηση αλλά δεν το βρίσκω τώρα,anyway,αν αποθηκεύσεις ενα σταθμό πχ 9.49 fm στην θέση 1 θα συνεχίζει να σου αναβοσβήνει το rds,αν στην ίδια θέση αποθηκεύσεις διαφορετικό σταθμό και μετά ξαναποθηκεύσεις τον 9.49 θα σταματήσει να αναβοσβήνει το rds......το πιασες? Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2008, 14:11:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb Left
Οπου ειχα αντιμετωπισει προβλημα ειχε λυθει ακριβως με αυτον τον τροπο..
Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2009, 18:22:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοιγω νεο topic, εχει δοκιμασει κανεις τα ηχεια (207rallye) ενα - ενα να δει αν παιζουν ολα καλα? Χθες εκανα μια δοκιμη και παρατηρησα οτι τα ηχεια της πλευρας του οδηγουν δεν παιζουν καλα,μπερδευουν, και δεν εχουν καλη αποδοση.Εχουν μεγαλη διαφορα στον ηχο απο τα υπολοιπα.
Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2009, 17:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

spyros_rallye έγραψε:
Για να μην ανοιγω νεο topic, εχει δοκιμασει κανεις τα ηχεια (207rallye) ενα - ενα να δει αν παιζουν ολα καλα? Χθες εκανα μια δοκιμη και παρατηρησα οτι τα ηχεια της πλευρας του οδηγουν δεν παιζουν καλα,μπερδευουν, και δεν εχουν καλη αποδοση.Εχουν μεγαλη διαφορα στον ηχο απο τα υπολοιπα.
Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Κομματακι δυσκολο να συμβαινει αυτο που λες.
Κοιταξε μηπως και εχεις πιο πολυ left balance οποτε τα της δεξιας πλευρας θα παιζουν σε χαμηλοτερη σταθμη αρα και θα αποφευφεται η παραμορφωση.
Πρεπι να τα βγαλεις ολα ενα ενα για να τα κοιταξεις και πιστεψε με αν φτασεις σε αυτο το σημειο ωστε να ξηλωσεις τις πορτες και να τα ξεπριτσινωσεις για να τα ελεγξεις,τοτε πετα τα μια και καλη και παρε τιποτα καλυτερα να εχεις ησυχο το κεφαλι σου.
Και παλι οσα ηχεις εχω αλλαξει εγω απο 207 μια χαρα τα βγαζω και μπορω να δηλωσω κιολας οτι για εργοστασιακα και πολυ καλα παιζουν Wink

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2009, 19:04:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα balance τα δοκιμασα, ειναι ολα στο ''0'',. Τεσπα, θα δω, παντως δεν προκειται να αρχισω να ξηλωνω πορτες.
Εσυ soto σαν ειδικος, ποιες λες οτι ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για να παιζει καλα? δλδ bass - tremble...
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 01:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό εξαρτάται καθαρά από το πως ακούς εσύ μουσική,δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα π.χ. άλλως θέλει να ακούει πολύ μπάσο ,άλλος πολλά ψιλά κλπ.
για αρχή βάλε τα όλα στο μηδέν άκου τα τραγούδια που τις αρεσκείας σου κ αν θέλεις παραπάνω ψιλά βάλε τα στο +1 +2 .αλλά όχι υπερβολές!
εγώ για να βελτιώσω τον ήχο του rd4 έβαλα ένα 7πλό εκουαλάιζερ τις clarion το οποίο παίρνει σήμα από τα ηχεία κ το μετατρέπει σε 7βολτες εξόδους rca ,βγάζει εξόδους για τα ηχεία πίσω/μπρος κ sub,έχει ξεχωριστό volume για το sub .
specifications
boost/cut 12dB
s/n ratio 100dB
frequency response 10Hz-50kHz +/- 1dB
Maximum output voltage 7v
THD 0.005%
input sensitivity 50mV-3V
Head room 20dB
input sensitivity 20kOhms
output impedance 2kohms
stereo separation 82dB/1kHz
απλά απίστευτο εργαλείο

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Μάρ 2009, 08:15:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
αυτό εξαρτάται καθαρά από το πως ακούς εσύ μουσική,δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα π.χ. άλλως θέλει να ακούει πολύ μπάσο ,άλλος πολλά ψιλά κλπ.
για αρχή βάλε τα όλα στο μηδέν άκου τα τραγούδια που τις αρεσκείας σου κ αν θέλεις παραπάνω ψιλά βάλε τα στο +1 +2 .αλλά όχι υπερβολές!
εγώ για να βελτιώσω τον ήχο του rd4 έβαλα ένα 7πλό εκουαλάιζερ τις clarion το οποίο παίρνει σήμα από τα ηχεία κ το μετατρέπει σε 7βολτες εξόδους rca ,βγάζει εξόδους για τα ηχεία πίσω/μπρος κ sub,έχει ξεχωριστό volume για το sub .
specifications
boost/cut 12dB
s/n ratio 100dB
frequency response 10Hz-50kHz +/- 1dB
Maximum output voltage 7v
THD 0.005%
input sensitivity 50mV-3V
Head room 20dB
input sensitivity 20kOhms
output impedance 2kohms
stereo separation 82dB/1kHz
απλά απίστευτο εργαλείο

Ακριβως ετσι ειναι.Ο καθενας με τα γουστα του .
Μια καλη περιπτωση για να ξεκινησεις ειναι να τα βαλεις ολα φλατ τσιμπωντας απο μια εως δυο μοναδες και τα δυο.
Ετσι θα πετυχεις ενα υφος Loudness και θα ψιλοκαταλαβεις που ποναει.
Φυσικα αναλογα με τα κομματια που ακους παιζεις και με τις ρυθμισεις....

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης