PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διαχείρηση πορτ παγκάζ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

Ένταξη: 28 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 18:48:05    Θέμα δημοσίευσης: Διαχείρηση πορτ παγκάζ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα την βοήθειά σας με το θέμα που αναφέρετε στον τίτλο. Έχω τον πυροσβεστήρα, τρίγωνο κτλ κτλ λίγο χύμα στο πόρτ παγκάζ πράγμα που με ενοχλεί απίστευτα. Όμως η λύση για δίχτυ στο πάτωμα δεν μου πολυαρέσει...
ίσως είμαι και εγώ λίγο δύστροπος. Embarassed
έχετε εσείς να μου προτείνετε κάτι;
θα μου άρεσε για παράδειγμα η λύση του διχτιού αλλά στην πλάτη των πίσω καθισμάτων πράγμα που δεν βρήκα σε διάφορα μαγαζιά με αξεσουάρ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MHTSOS90 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

206 1,6 (16v)xs

Ένταξη: 06 Απρ 2008
Τόπος: Αιγαλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 18:56:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε απο οτι βλεπω εχεις 206 τα 206 το διχτυ το εχουν στην πλατη των καθισματων τι ενωεις?

ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 19:15:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παίρνεις ένα τσαντάκι που να χωράει μέσα γρύλους τρίγωνα κλπ ράβεις στο τσαντάκι μια ταινία Velcro κ είσαι κομπλέ!
κοίτα δεξιά στην φώτο!έραψα το Velcro στην κάτω κ πίσω πλευρά κ το τσαντάκι δεν κουνιέται ούτε χιλιοστό!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MHTSOS90 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

206 1,6 (16v)xs

Ένταξη: 06 Απρ 2008
Τόπος: Αιγαλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 19:19:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε οπια αντιπροσοπια τις PEUGEOT και να πας θα βρεις διχτακι για την πλατη των καθισματων του 206!

ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Harrys RC (Χαρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.6T (16v) RC (2008)

Ένταξη: 27 Ιαν 2008
Τόπος: Αθηνα-Λαμια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 19:22:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η κανεις αυτο που λεει ο γιαννης η αγοραζεις ετοιμο τσαντακι με velcro(Σαν αυτην που ειχαν τα σπορτεξ παλια) απο μαγαζι που πουλαει αξεσουαρ! οποιον τροπο κ να διαλεξεις τα παραγματα που θες να εχεις στο χωρο των αποσκευων σου θα μενουν ταχτοποιημενα και ακινητα!

Οταν η δυναμη της αγαπης ξεπερασει την αγαπη για δυναμη,τοτε ο κοσμος θα γνωρισει την ειρηνη!

Jimi Hendrix
Επιστροφή στην κορυφή
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

Ένταξη: 28 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 19:41:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MHTSOS90 έγραψε:
Σε οπια αντιπροσοπια τις PEUGEOT και να πας θα βρεις διχτακι για την πλατη των καθισματων του 206!

στην αντιπροσωπεια δεν μπορεσα να παω. ομως μεσα απο το site της ειδα κατι σαν το βαλιτσακι του γιαννη και ενα διχτυ για το πατωμα μονο.
οχι οτι αμφιβαλω οτι αυτο που λες ισχυει. απλα παραθετω οτι ειδα.
τιμη περιπου ποσο?
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 10:32:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω φιλε πηρα διχτακι απο lidl (τα βαζει καθε τοσο στα αξεσουαρ) και οι τυποι στην αντιπροσωπια εμειναν μαλ@@ες Laughing Laughing Laughing Εφαρμοσε τελεια!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης