PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το νεο μου 207 gt

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
manjokos (Κώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 gt 09'

Ένταξη: 27 Φεβ 2009
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 11:51:36    Θέμα δημοσίευσης: Το νεο μου 207 gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια... μολις χθες παρηγγειλα και εγω ενα 207 gt...αρχικα το ηθελα σε ασπρο αλλα μετα την απαντηση του αντιπροσωπου για 4 μηνη καθυστερηση λογω των εξτρα το προτημησα σε κοκκινο...
Το ωραίο είναι οτι ο τυπος για να πουλησει μου εκανε δωρο cruise aretomh kai συναγερμο και κατι κουκουλες...Lol.
το θεμα μου ειναι οτι το gt που ειναι παραγωγεις απο το 09' και μετα εχει και το ssp.....τι είναι αυτο???διαβασα καποια πραγματα ελπιζω να αξιζε τα 250 ευρω....
Τώρα απλα πρέπει να περιμενω 12 μερούλες και μετα......

Υ.Γ καιρος να δουμε διαφορες απο τον ιάπωνα(ΜΧ5 mkII) και της τουρμπινας... Rolling eyes Shocked Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 12:02:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο!...Kαλοτάξιδο!

Από ότι βλέπω σου έκαναν αρκετά δωράκια. Ελπίζω και εγώ αύριο να βγάλω άκρη.
Εσύ πως το είδες; Είναι συζητήσιμοι ή σε έδιωξαν; Θέλουν να πουλήσουν ή απαξιούν τους πελάτες;
Εγώ θέλω να πάρω το Gt το 5θυρο ...
Υπάρχει λέει σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι...

Μπορείς να μου στειλεις με PM το όνομα την εμπορίας;
Τουλάχιστον αν δεν βγάλω άκρη Sad να πάω και κάπου αλλού... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
manjokos (Κώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 gt 09'

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 12:13:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thanks a lot...κοιτα δεν ειναι οτι θα πεθανουν για σενα..απλα ειναι ακριβως οπως το ειπες , θελουν να πουλησουν και για αυτο οτι και να τους πεις για δωρο δεν νομιζω να αρνηθουν..τωρα δεν ξερω αν παιζει ρολο που τα λεφτα θα ειναι μετρητα...οσο για το καταστημα ειναι στην μιχαλακοπουλου στο κεντρο...δεν ειναι κακο να λες κατι αν εισαι αυχαριστημενος.... Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 12:40:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manjokos έγραψε:
thanks a lot...κοιτα δεν ειναι οτι θα πεθανουν για σενα..απλα ειναι ακριβως οπως το ειπες , θελουν να πουλησουν και για αυτο οτι και να τους πεις για δωρο δεν νομιζω να αρνηθουν..τωρα δεν ξερω αν παιζει ρολο που τα λεφτα θα ειναι μετρητα...οσο για το καταστημα ειναι στην μιχαλακοπουλου στο κεντρο...δεν ειναι κακο να λες κατι αν εισαι αυχαριστημενος.... Razz

Ντάσιος... χε!χε! ... μια χαρά σε βρίσκω ... Smile

Εγω θα πάω στον Ροδίτη και αν δεν βγάλω άκρη θα κατέβω και Ντάσιο...

Αν θέλουν να πουλήσουν τότε ίσως να μην με διώξουν ... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
vama51 (Basilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC Overload

Ένταξη: 25 Νοέ 2008
Τόπος: Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 13:11:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"SSP:Η τεχνολογία SSP επιτρέπει την σύζευξη της ηλεκτρικής υποβοήθησης του συστήματος διεύθυνσης με το ESP. Η λειτουργία αυτή αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες πέδησης του αυτοκινήτου, αυξάνει τη σταθερότητα και μειώνει δραστικά τις αποστάσεις ακινητοποίησης."

Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 13:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SSP : Steering Stability Program

Υπήρχε και ένα video στο youtube που το έδειχνε έμπρακτα, αλλά δεν μπορώ να το βρω για την ώρα.

(Ήταν από μια εκπομπή στο εξωτερικό που γινόταν παρουσίαση του 207RC)

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Miss 207 GT (Μαριάνα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Γλυφάδα Αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 14:06:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SSP έχει και το δικό μου που είναι του '08 .

Γιατί λες για νέο 207 GT ;

Επιστροφή στην κορυφή
vama51 (Basilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC Overload

Ένταξη: 25 Νοέ 2008
Τόπος: Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 14:47:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miss 207 GT έγραψε:
SSP έχει και το δικό μου που είναι του '08 .

Γιατί λες για νέο 207 GT ;

Γιατί το παρήγγειλε τώρα... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Miss 207 GT (Μαριάνα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 14:57:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Silly Mr. Green Wink

Επιστροφή στην κορυφή
manjokos (Κώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 gt 09'

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 15:26:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να σας πω ρε παιδια εμενα μου ειπε οτι το ssp ειναι standart μονο σε μοντελα παραγωγεις μετα την αλλαγη του ετους και αμα δεν το εβαζα το αμαξι και καλα θα ηταν απο αυτα που εχουν μεινει στην Pug πριν το καλοκαιρι...τωρα τι να σας πω...και σορρυ για τον παραπλανητικο τιτλο..για μενα νεο ειναι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Miss 207 GT (Μαριάνα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 16:27:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσως εννοούσαν ότι τώρα το βάζουν σε ΟΛΑ τα GT που παράγονται.
Μέχρι τώρα, απ' ό,τι ξέρω, υπήρχαν και GT χωρίς SSP.

Το θυμάμαι καλά γιατί ήθελα οπωσδήποτε ασημί χρώμα και ήταν ετοιμοπαράδοτο αλλά χωρίς το SSP. Και προτίμησα άλλο χρώμα ετοιμοπαράδοτο προκειμένου να έχω το SSP.

Smile

Επιστροφή στην κορυφή
manjokos (Κώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 gt 09'

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 16:51:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατι τετοιο ειπαν και σε μενα...μου ειπε οτι βγαινει και χωρις το ssp απλα θα ηταν παραγωγης του 08'....Τωρα τι να σου πω... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Miss 207 GT (Μαριάνα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 16:56:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τίποτα, το ξεκαθαρίσαμε.
Θα το πάρεις με SSP, άλλωστε τόσα χρήματα δίνεις, δε νομίζω πως αξίζει να το πάρεις χωρίς. Smile

Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Φεβ 2009, 20:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν φρενάρεις χωρίς να έχεις τα χέρια σου στο τιμόνι σε οδόστρωμα με διαφορετική πρόσφυση δεξιά και αριστερά, μπορεί να σου φανεί χρήσιμο Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης