PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Χαμήλωμα για 106 quicksilver

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967

Ένταξη: 19 Φεβ 2009
Τόπος: πατρα-ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2009, 10:07:15    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Χαμήλωμα για 106 quicksilver Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον παιδια θελω τα φωτα σας σχετικα με το θεμα...εχω ενα 106 κουικσιλβερ το οποιο οπως θα δειτε στis φωτογραφιες, αν του βαλω φιλτρο στην κολωνα και εχσατμιση στο πλαι παει για 4χ4 trophy... Laughing Laughing

η απορια μου ειναι η εξης.φοραω ελατηρια bilstein μαυρα και επειδη δεν προκειται να ριξω γενικοτερα χρημα στο 106,ενα φιλαρακι θα μου δωσει κατι ελατηρια vokland 5ponta apo rallye.το θεμα ειναι αν τα βαλω η αναρτηση μετα θα χει διαδρομη?η θα γινει σαν τα ποδηλατα που ειχαμε μικροι και καθε λακουβα που επεφτες μεσα την ενιωθες ολοκληρος?τι πρεπει να μετρησω το κατω σημειο οταν τερματιζει?πισω με τις ραβδους πως χαμηλωνει?θελουν αλλαγη η γινεται δουλεια με τις υπαρχουσες??

σας ευχαριστω για τον χρονο σας..

http://i586.photobucket.com/albums/ss306/thodwrhs/DSC00034.jpg

http://i586.photobucket.com/albums/ss306/thodwrhs/DSC00076.jpg

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2009, 10:50:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα υπαρχουν εδω με ελαχιστες διαφορες Wink
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=1476&start=0
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2009, 11:00:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ολα υπαρχουν εδω με ελαχιστες διαφορες Wink
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=1476&start=0

οπα μεγαλε γιατι με μπερδεψες..τα παλικαρια εδω λενε για αναρτησεις και κρατηματα,εγω ενα απλο χαμηλωμα θελω..αρα προχωραω με αυτα που ειπα?και μηπως να παρω ενα σετ γνησια αμορτισερ ραλλυ μπροστα να βαλω τα ελατηρια και τελος???εσυ τι πιστευεις?

σορρυ αλλα εχω το πεζο μονο 2 βδομαδες και ειμαι ασχετος Sad για τα παλια μινι ρωτα με οτι θες ειμαι μαστορας σε κεινα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2009, 11:39:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο Link που εβαλα,εχει αναλυτικα διαδρομες αναρτησης σε 106 και τι μπορεις να κανεις προκειμενου να λειτουργει σωστα και να μην εχεις ανεπιθυμητες αντιδρασεις.
Διαβασε το καλα και θα καταλαβεις την φιλοσοφια λειτουργιας της αναρτησης του 106.
Τα 5ποντα ελατηρια παντως,μονον λυση δεν ειναι και μιας και μιλαμε για εντελως διαφορετικο μοτερ(βαρος ανα αξονα),δεν προκειται να δουλεψει ποτε σωστα.

Μην περιμενεις "μασημενο φαγητο". Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2009, 11:43:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Μην περιμενεις "μασημενο φαγητο". Wink

ok θα κατσω το απογευμα να τα διαβασω.εχεις απολυτο δικιο στην τελευταια φραση

Επιστροφή στην κορυφή
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2009, 20:33:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pughell τελικα βρηκα κατι ελατηρια eibach απο ενα φιλο που ειναι γυρω στους 3,5 με 4 ποντους...λογω βαρους λογικα θα κατεβω λιγοτερο..2,5 με 3 ποντους.θελω μια χαρη εχει κανενα site link που να αναφερει διαδρομες αμορτισερ???μπιλστειν τα μαυρα εχω.γιατι google δεν βρηκα κατι. αν ξερει καποιος αλλος ας απαντησει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης