PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Και οι Γερμανοι ξαναρχονται....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 14:35:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...Και Subaru Impreza 1.6 (180ps) 28650E...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 14:56:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
...Και Subaru Impreza 1.6 (180ps) 28650E...

Δέν το έγραψα διότι δεν το θεωρώ καλό ως Value for money...
Αν θέλεις Scooby τότε θα πάς μόνο στο WRX STi! Τα υπόλοιπα είναι κακός συμβιβασμός!!!!

Πάντως αν είχα τόσα χρήματα σίγουρα θα πήγαινα σε ένα Mitsu Lancer Evo έστω και μεταχειρισμένο! Με ένα Roll cage και είναι έτοιμο!!!! Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο... Είναι από τα λίγα αυτοκίνητα που τα συνδυάζουν όλα. Ακόμα και η εμφάνιση που πολλοί λένε ότι δεν είναι ωραίο, αλλά όποιος το δεί του τρέχουν τα σάλια...

Επίσης δεν έχω δει γυναίκα που να μην της αρέσει... Rolling eyes

Περι ορέξεως όμως....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 14:59:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ SUBARU 1,6 turbo!
ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Shocked Shocked Shocked Shocked

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 16:42:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Aξιόλογα αυτοκίνητα από 20.000 έως 40.000 ευρώ

(με βάση την τιμή/απόδοση)

ROVER MG ZR 160 hp -> 22.600
TOYOTA COROLLA 1.8 3d 192 hp -> 24.560
VOLKSWAGEN GOLF 1.8 3d 180 hp -> 27.290
AUDI A3 1.8 3d TURBO (180 PS) -> 28.400
HONDA CIVIC 2.0 TYPE- R -> 28.907
ROVER MG ZT 1.8 TURBO 160 hp -> 31.800
OPEL ASTRA 2.0 OPC 200hp -> 32.620
VOLVO S 40 2.0 T4 200 hp ->34.350
AUDI A3 1.8 5d TURBO Quattro 180hp -> 34.730
FORD FOCUS 2.0 3d RS 215 hp -> 35.000
SAAB 9-3 COUPE, LPT 150 hp -> 35.650
MERCEDES C200 1.8 SPORTS COUPE KOMPRESSOR 163 hp -> 35.200
CHEVROLET CAMARO COUPE 193 hp -> 35.745
TOYOTA CELICA 1.8 T SPORT 192 hp -> 36.000
MERCEDES C230 1.8 SPORTS COUPE KOMPRESSOR 192 hp ->39.200
SAAB 9-3 COUPE TURBO 205 hp -> 39.472
AUDI S3 1.8 225 hp -> 40.000

κατ αρχην σε ευχαριστω για τον καταλογο αλλα ακου την γνωμη μου για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα:
το 1ο δεν τρελαθηκα ακομα να το παρω!!!να δωσω τοσα λεφτα για ενα αγγλικο αυτοκινητο!
το 2ο μια απο τα ιδια !! 192 αλογα στις 7500+στροφες και κατω απο τις 6000 ψοφιο ασε δεν θα παρω!
το 3ο καλο αλλα λιτο ! ουτε τετραπιστονες,ουτε 18αρες ουτε bodykit. και 30 αλογα λιγοτερα!!!αστο!!!καλη η προσφορα απο την μαμα vag αλλα παιζουν και καλυτερες!!
το 4ο μια απο τα ιδια συν του οτι σε πολυ λιγο κυκλοφορει το καινουργιο!
το 5ο μαλιστα εδω με βρισκεις συμφωνο.τρομερο αυτοκινητο τρομερο πλαισιο και τρομερο look.μονο που οπως ειπε και ο chris η πραγματικη του τιμη με το air-condition και τα λοιπα φτανει στα 32000 ευρωα!!ειναι παντως απο τα αγαπημενα μου!!το μονο κακο σε αυτον τον κινητηρα διαμαντι οπως και στα περισσοτερα honda ειναι οτι δεν παιρνει σοβαρη ατμοσφαιρικη βελτιωση!
το 6ο εφυγε αερα!!!
το οpel astra opc αρκετα καλο αλλα δεν καταλαβαινω γιατι?? σου γεμιζει το ματι!!καλο ομως δεν μπορω να πω!!!
το 8ο δεν μου αρεσει τοσο εμφανισιακα γιατι ειναι τριων ογκων και δεν θελω ενα τοσο μεγαλο αυτοκινητο!!
το Α3 για τους ιδιους λογους που ειπα και πιο πριν και τιμη αρκετα τσιμπημενη!!
και ερχομαστε σε μια μεγαλη μου αγαπη!!δεν θα πω τιποτα για αυτο το κοσμημα (FORD FOCUS RS) το οποιο εχει τιμη ονειρικη για αυτα που προσφερει.ενα εχει που με σταματαει ειναι διπορτο που αν και το δειχνει πιο ωραιο θελω κατι πλεον με 4 πορτες!! ΟΛΑ τα υπολοιπα σε αυτο το αυτοκινητο ειναι τελεια!!!σημειωση:καμια σχεση με το ST170(OΥΝΞ).
Οποτε φευγουν και τα παρακατω κουπε που μου ανεφερες(MERCEDES,CAMARO(καλα αυτο πως σου ηρθε??)
οπως και η toyota celica για τον ιδιο λογο με την corolla!
για το s3 ανεκαθεν ηταν και ειναι η αγαπη μου αλλα παιζει πολυ ψηλα σε τιμη και εγω με τα ζορια θα φτασω στα 34000 ευρωα!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 17:07:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:

κατ αρχην σε ευχαριστω για τον καταλογο αλλα ακου την γνωμη μου για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα:
το 1ο δεν τρελαθηκα ακομα να το παρω!!!να δωσω τοσα λεφτα για ενα αγγλικο αυτοκινητο!
το 2ο μια απο τα ιδια !! 192 αλογα στις 7500+στροφες και κατω απο τις 6000 ψοφιο ασε δεν θα παρω!
το 3ο καλο αλλα λιτο ! ουτε τετραπιστονες,ουτε 18αρες ουτε bodykit. και 30 αλογα λιγοτερα!!!αστο!!!καλη η προσφορα απο την μαμα vag αλλα παιζουν και καλυτερες!!
το 4ο μια απο τα ιδια συν του οτι σε πολυ λιγο κυκλοφορει το καινουργιο!
το 5ο μαλιστα εδω με βρισκεις συμφωνο.τρομερο αυτοκινητο τρομερο πλαισιο και τρομερο look.μονο που οπως ειπε και ο chris η πραγματικη του τιμη με το air-condition και τα λοιπα φτανει στα 32000 ευρωα!!ειναι παντως απο τα αγαπημενα μου!!το μονο κακο σε αυτον τον κινητηρα διαμαντι οπως και στα περισσοτερα honda ειναι οτι δεν παιρνει σοβαρη ατμοσφαιρικη βελτιωση!
το 6ο εφυγε αερα!!!
το οpel astra opc αρκετα καλο αλλα δεν καταλαβαινω γιατι?? σου γεμιζει το ματι!!καλο ομως δεν μπορω να πω!!!
το 8ο δεν μου αρεσει τοσο εμφανισιακα γιατι ειναι τριων ογκων και δεν θελω ενα τοσο μεγαλο αυτοκινητο!!
το Α3 για τους ιδιους λογους που ειπα και πιο πριν και τιμη αρκετα τσιμπημενη!!
και ερχομαστε σε μια μεγαλη μου αγαπη!!δεν θα πω τιποτα για αυτο το κοσμημα (FORD FOCUS RS) το οποιο εχει τιμη ονειρικη για αυτα που προσφερει.ενα εχει που με σταματαει ειναι διπορτο που αν και το δειχνει πιο ωραιο θελω κατι πλεον με 4 πορτες!! ΟΛΑ τα υπολοιπα σε αυτο το αυτοκινητο ειναι τελεια!!!σημειωση:καμια σχεση με το ST170(OΥΝΞ).
Οποτε φευγουν και τα παρακατω κουπε που μου ανεφερες(MERCEDES,CAMARO(καλα αυτο πως σου ηρθε??)
οπως και η toyota celica για τον ιδιο λογο με την corolla!
για το s3 ανεκαθεν ηταν και ειναι η αγαπη μου αλλα παιζει πολυ ψηλα σε τιμη και εγω με τα ζορια θα φτασω στα 34000 ευρωα!!!

Για τα Αγγλικά δεν θα διαφωνήσω αλλά δεν είναι και τόσο άσχημα...

Θα στεκόμουνα σίγουρα στο A3 (ή S3 αν το βάσταγε η τσέπη μου) και σίγουρα στο Ηonda και Focus

Aλλά πάντως για "Οικογενειακό" αυτοκίνητο με τα χρήματα αυτά ακόμα και ένα Mercedes C230 δεν ακούγετε άσχημα... (Μπλιαααααααααχχχχ)

Σε σύγκριση πάντως με το Leon ως κατάταξη θα τα έβαζα ώς εξής:
1. S3
2. Focus
3. Civic
4. A3
5. Astra
6. Celica
7. Leon
8. Golf

Πάνω απ'όλα και το ξαναλέω θα έβαζα ένα Mitsubishi Lancer EVO (πιθανόν VI) Ψιλομεταχειρισμένο, από αυτά που πέρνουν πίσω οι τράπεζες και τα πουλάνε μισή τιμή... Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 17:08:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RENAULT LAGUNA 2.0 TURBO , 30.000 euro
SAAB 9-3 SPORT SEDAN 1.8 Τ , 35.000 euro
VOLKSWAGEN PASSAT 1.8 T. , 27.000 euro

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 17:50:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή έχω την εντύπωση πως ο danielos κάτι είπε για βελτίωση στην αρχή, κατά την άποψή μου, η επιλογή του είναι η καλύτερη δυνατή.

Seat Leon ή Audi S3 (άντε με το ζόρι το A3).

Και τα 2 έχουν άπειρες δυνατότητες βελτίωσης και ταιριάζουν στον χαρακτήρα του.

Προσωπικά εγώ θα προτιμούσα EVO (και όχι Subaru) Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 21:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
για το RC να σε ρωτησω ρε chris 206 εχεις θα το πουλησεις για να παρεις παλι 206???? Shocked

Έχω 1600 και θα πάρω δίλιτρο. Δεν κοιτάω μοντέλα, μάρκες κλπ. δαιμόνια. Όπως κατάλαβες παντού πήγα και ρώτησα και αν χρειαστεί θα ξαναπάω Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Όποιο μου κάνει κλικ, το πήρα.

Και βέβαια δεν κοιτάω για μετατροπές. Τις θεωρώ χαμένα λεφτά. Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 08:37:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Aξιόλογα αυτοκίνητα από 20.000 έως 40.000 ευρώ
(με βάση την τιμή/απόδοση)
ROVER MG ZR 160 hp -> 22.600

Προσωπικά το παραπάνω με τρελαίνει... θα ήθελα να είχα ένα...σε μπλε ή κίτρινο ....

Καλή τιμή, ποιότητα, κρατήματα και γκάζια...
Τα επόμενα είναι σχεδόν ένα εκατομύριο παραπάνω οπότε με αυτά τα λεφτά θα μπορούσα να το συντηρίσω..
Και νομίζω ότι ο όγκος του σαν αμάξωμα, είναι ιδανικός για την Αττική και για ταξιδάκια...
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 09:48:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια ειπαμε αυτοκινητα με επιδοσεις. τα saab, mercedes κλπ ειναι αυτοκινηταρες εχουν αλογα αλλα οχι επιδοσεις τρελες, ειναι 2 τονοι το καθενα. ασε που το κοστος συντηρησης ειναι απαγορευτικο!!!

εγω ψηφιζω FOCUS RS, HONDA KAI LEON.

αρχιζει να μου αρεσει αυτο το τοπικ γιατι αρχιζω και ονειρευομαι και κανενα ονειρο δεν ειναι απαγορευτικο. αλλωστε αν ο φιλος μου ο ντανυ παρει κατι τετοιο σιγουρα θα μας το δωσει για καμια βολτα!!!!

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 10:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, επειδή το RX-7 είναι εκτός "μάχης" Laughing

Είμαι υπέρ του Leon ήτε με 180 ήτε με 210. Έχει και το πιο χαμηλό κόστος συντήρησης!!

Α! Το Honda είναι άπεκτο, αλλά έχει ένα μειονέκτημα,.... τον Σαρακάκη!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 10:25:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:
ρε παιδια ειπαμε αυτοκινητα με επιδοσεις. τα saab, mercedes κλπ ειναι αυτοκινηταρες εχουν αλογα αλλα οχι επιδοσεις τρελες, ειναι 2 τονοι το καθενα. ασε που το κοστος συντηρησης ειναι απαγορευτικο!!!

αρχιζει να μου αρεσει αυτο το τοπικ γιατι αρχιζω και ονειρευομαι και κανενα ονειρο δεν ειναι απαγορευτικο. αλλωστε αν ο φιλος μου ο ντανυ παρει κατι τετοιο σιγουρα θα μας το δωσει για καμια βολτα!!!!

ραλλμαν αυτες ειναι και οι δικες μου προτιμησεις!!!
μαλιστα ειχα ως πρωτη επιλογη το focus RS αλλα υπαρχει το προβλημα οτι ηρθαν πολυ λιγα αντιτυπα και ειναι δυσκολη η αποκτηση του!!!ρωτα το ΝΙΚΟ και θα σου πει!!!!κριμα γιατι ειναι με μια λεξη τρομερο!!!το μονο για μενα 'προβλημα ' ειναι οτι ειναι διπορτο κατι το οποιο για τους περισσοτερους ειναι προτερημα .λογικοτατο!!!
για το hondaki μιλαω με τα καλυτερα λογια γιατι ειναι ΠΑΝεμορφο εχει κινητηρα για μιμηση απο ολες τις εταιριες(παρατηρηση:καμια σχεση με τον κινητηρα της Corolla ,celica TS που τον θεωρω πολυ μαπα διοτι μπορει να ειναι 192 αλογα αλλα κατω απο τις 6000 ειναι για κλαματα αν δειτε και τα ρεπριζ που εχει απο τις χαμηλομεσαιες στροφες),πλαισιαρα τιμη τρελη αψογο κρατημα-στησιμο!!!
αλλα οπως εχουμε ξαναπει και απο κοντα μαλλον ειμαστε για σαλιγκαρακι εμεις!!!!!!!!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 10:42:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Λοιπόν, επειδή το RX-7 είναι εκτός "μάχης" Laughing

Είμαι υπέρ του Leon ήτε με 180 ήτε με 210. Έχει και το πιο χαμηλό κόστος συντήρησης!!

Α! Το Honda είναι άπεκτο, αλλά έχει ένα μειονέκτημα,.... τον Σαρακάκη!!

πεζομανια και εγω ημουν για το λεον με τα 180 αλογα στην αρχη αλλα η διαφορα του κινητηρα του με αυτον του CUPRA-R ειναι τεραστια και δεν περιοριζεται μονο στα 30 αλογα!!για να καταλαβεις το κινητηρι του CUPRA εχει απο εργοστασιο σφυρηλατα πιστονια!!!!!!!ενω το απλο δεν εχει!!!!
ανασχεδιασμενη πολλαπλη εισαγωγης δυο intercooler......
για να καταλαβεις το body kit εχει απο seat 3000 ευρω συν στην καλυτερη 3500 ευρω για ζαντολαστιχα 18αρια και brembo τετραπιστονες μας κανει 6500ευρω!!
αν βαλεις οτι το καινουργιο με τα 180 εχει 24500ευρω συν τα 6500 ευρω φτασαμε αισιως τα 31000 ευρουλινια!!!μια η αλλη δηλαδη!!μην σου πω καλυτερα το cupra που τα εχει και απο εργοστασιο και δεν χρειαζεται να μπλεξεις με τον καθε περιεργο!!!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 12:16:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχως δεν θα αποκτησω ποτε 20.000-40.000 Ε διαθεσιμα για αμαξι, για να αρχισω να ονειρευομαι τετοια αυτοκινητα , οποτε.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 13:24:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
δυστυχως δεν θα αποκτησω ποτε 20.000-40.000 Ε διαθεσιμα για αμαξι, για να αρχισω να ονειρευομαι τετοια αυτοκινητα , οποτε.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ποτε μην λες ποτε!!!! Laughing Laughing Laughing

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 13:27:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
Rally έγραψε:

ραλλμαν αυτες ειναι και οι δικες μου προτιμησεις!!!
μαλιστα ειχα ως πρωτη επιλογη το focus RS αλλα υπαρχει το προβλημα οτι ηρθαν πολυ λιγα αντιτυπα και ειναι δυσκολη η αποκτηση του!!!ρωτα το ΝΙΚΟ και θα σου πει!!!!κριμα γιατι ειναι με μια λεξη τρομερο!!!το μονο για μενα 'προβλημα ' ειναι οτι ειναι διπορτο κατι το οποιο για τους περισσοτερους ειναι προτερημα .λογικοτατο!!!
για το hondaki μιλαω με τα καλυτερα λογια γιατι ειναι ΠΑΝεμορφο εχει κινητηρα για μιμηση απο ολες τις εταιριες(παρατηρηση:καμια σχεση με τον κινητηρα της Corolla ,celica TS που τον θεωρω πολυ μαπα διοτι μπορει να ειναι 192 αλογα αλλα κατω απο τις 6000 ειναι για κλαματα αν δειτε και τα ρεπριζ που εχει απο τις χαμηλομεσαιες στροφες),πλαισιαρα τιμη τρελη αψογο κρατημα-στησιμο!!!
αλλα οπως εχουμε ξαναπει και απο κοντα μαλλον ειμαστε για σαλιγκαρακι εμεις!!!!!!!!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink

εννοειται φιλε σλαιγκαρακι!!!!ειρωνεια και αυτη, το σαλιγκαρι ειναι οτι πιο αργο και μονο οταν βρεχει!!! Laughing Laughing Laughing
παντως ρε φιλε και HONTAKI ειναι μουρλια.
και μην κολας στα διπορτα τετραπορτα, αλλο βεβαια τι θα προτιμουσες φιλε αλλα να ξερεις οτι τετιου ειδους προτιμησεις ερχονται σε 2η μοιρα

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 13:33:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:
εννοειται φιλε σλαιγκαρακι!!!!ειρωνεια και αυτη, το σαλιγκαρι ειναι οτι πιο αργο και μονο οταν βρεχει!!! Laughing Laughing Laughing
και μην κολας στα διπορτα τετραπορτα, αλλο βεβαια τι θα προτιμουσες φιλε αλλα να ξερεις οτι τετιου ειδους προτιμησεις ερχονται σε 2η μοιρα

δεν ειναι οτι κολαω στα διπορτα τετραπορτα johny απο πλευρας αισθητικης !!!
ειναι οτι το θελω απο πρακτικης πλευρας γιατι σκοπευω να το κρατησω αυτο το αυτοκινητακι και για τετραμελεις χρησεις με παιδικα καθισματακια!!! Wink Wink Wink Wink

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 13:44:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
Rally έγραψε:

ειναι οτι το θελω απο πρακτικης πλευρας γιατι σκοπευω να το κρατησω αυτο το αυτοκινητακι και για τετραμελεις χρησεις με παιδικα καθισματακια!!! Wink Wink Wink Wink

ναι το εχω καταλαβει φιλε αλλα 1ον ολα γινονται και ολα βολευονται και 2ον τετοιες σκεψεις ειναι απαγορευτικες στα 25 σου!!!!!

SPEED AND TURN!!!

DO YOU SPEAK RALLYE???
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 13:48:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:
danielos έγραψε:
Rally έγραψε:

ναι το εχω καταλαβει φιλε αλλα 1ον ολα γινονται και ολα βολευονται και 2ον τετοιες σκεψεις ειναι απαγορευτικες στα 25 σου!!!!!

για το πρωτο ειναι σχετικο οτι ολα βολευονται οσο για το δευτερο ειμαι στα 26 και τη δουλεια τη βλεπω γυρω στα 27 μου με 28 μου το πολυ!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάρ 2003, 21:30:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Και εγω συμφωνω με τα παιδια.

Χιλιες φορες ενα IMPREZA μεταχειρισμενο. Exclamation Exclamation Exclamation

Χρηστο................Παντως καθε φορα που βλεπω την φωτο της υπογραφης σου παθαινω πλακα.

Ωραιο το καινουργιο STI Exclamation Exclamation Exclamation

Εγώ να δεις φίλε τι έχω πάθει που είμουνα σήμερα όλη μέρα με το 330άρι στα Μέγαρα.

Crazy Crazy Crazy Silly Silly Silly Silly

Τι να πω Question για την θέση οδήγησης Question Για το joystick κιβώτιο Question Για την ροπή Question Για τα κρατήματα Question

Sidobre έγραψε:
Αν θέλεις Scooby τότε θα πάς μόνο στο WRX STi! Τα υπόλοιπα είναι κακός συμβιβασμός!!!!

To ίδιο είπε και κάποιος σήμερα. Ότι θα κόβει τον ρυθμό στην πίστα, το απλό WRX. Το πήρε ο "Βασιλιάς" και κατα ένα μυστήριο τρόπο εξαφανιζόταν Scatter όταν προσπαθούσαμε να τον φτάσουμε με τα STI. Μετά από τέτοιες εμπειρίες πάντα θέλω να συμβιβάζομαι κακά. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης