PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

υδραυλικο συστημα(αντλια)HELP ME

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 06:09:34    Θέμα δημοσίευσης: υδραυλικο συστημα(αντλια)HELP ME Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν λιγους μηνες μου ειχε τρυπισει το σωληνακι που μεταφερει τα υγρα του υδραυλικου συστηματος στο τιμονι.το σωληνακι το αλλαξα στην PEUGEOT αλλα ο μηχανικος εκει μου ειπε πως εχει παρει και η αντλια του υδραυλικου συστηματος του τιμονιου.αυτο εχει σαν αποτελεσμα να ακουγεται ενα τριξιμο οταν στριβω το τιμονι.μου ειπαν οτι δεν ειναι επικινδυνο και οποτε θελω να παω να την αλλαξω μονο και μονο για να σταματησει ο εκνευριστικος θορυβος.πηγα και εγω χτες να την αλλαξω(ξεχασα να αναφερω πως κοστιζει περιπου 100.000 δρχ) αφου ο θορυβος αυξηθηκε και μου ειπαν το καλο Shocked Shocked
οταν τους ειπα πως θελω να την αλλαξω την αντλια,για μια στιγμη παραξενευτηκε και μου ειπε : "καλυτερα να μην την αλλαξεις γιατι δεν ΠΡΕΠΕΙ να την αλλαξεις" ! ! ! και με αφησαν με αυτον τον εκνευριστικο θορυβο χωρις να ξερω τι να κανω!!! Sad Sad
εχει παθει μηπως καποιος κατι παρομοιο να μου πει τι να κανω??? Question
ΣΩΣΤΕ ΜΕ!!! Exclamation Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 08:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν, καλώς ήρθες! Laughing

Πήγαινε σε άλλη αντιπροσωπεία ή συνεργείο και πάρε και δεύτερη ή και τρίτη γνώμη. Δυστυχώς, μόνο έτσι μπορεί να είναι κανείς σίγουρος. Confused

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 08:19:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: υδραυλικο συστημα(αντλια)HELP ME Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
......γιατι δεν ΠΡΕΠΕΙ να την αλλαξεις" ! ! !

Μήπως σου είπαν το λόγο που δεν πρέπει να την αλλάξεις ;

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 14:57:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν μου ειπαν γιατι αλλα μου φανηκε πως φοβουνται να την αλλαξουν μη κανουν καμια κοτσανα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 15:14:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ποια Peugeot είναι αυτή, αν επιτρέπεται?

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 20:08:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με την ευκαιρία : Το τιμόνι μου γίνεται πολύ βαρύ γύρω από την ευθεία θέση όταν κάνω επιτόπιο ελιγμό (π.χ. ξεπαρκάρισμα). Το φαινόμενο παρουσιάζεται πιο έντονα όταν το μοτέρ είναι κρύο. Σας έχει τύχει ; Είναι φυσιολογικό ; (πείτε ναι... Rolling eyes )

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 21:19:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
(πείτε ναι... Rolling eyes )

ΝΑΙ Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2003, 19:55:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
ΝΑΙ Shocked Shocked Shocked

Δηλαδή να μην ανησυχώ...Απλά να εκνευρίζομαι... Smile Twisted evil Smile

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2003, 22:49:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Και ποια Peugeot είναι αυτή, αν επιτρέπεται?

θα προτιμουσα να μην αναφερω την επωνυμια,απλα θα πω πως ειναι στα α.πατησια.υπαρχει μηπως καμια αλλη αντιπροσωπεια να μου προτεινετε να παω εκει μηπως και βρεθει καμια λυση γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο??? Question Question Question
απ'οτι εχω καταλαβει απο πολλους που εχω μιλησει,πανω-κατω ολες οι αντιπροσωπιες της peugeot ειναι για να τρεμεις....! Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2003, 22:59:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως απο 206 σε 206 υπαρχουν αρκετες διαφορες με το τιμονι οσον αφορα την υδραυλικη υποβοηθηση. Πχ εχω οδηγησει αλλα 2-3 που ηταν διαφορετικα, αλλα βαρυτερα, αλλα ελαφρυτερα και οδηγησα και του Josef και μιλαμε σε σχεση με το δικο μου ηταν πουπουλο, παρ'ολο που φοραγαμε ιδια ζαντα και ειχε και περισσοτερη φορτιση ο μπροστα τροχος του (ηταν -3 εκ απ'το εδαφος σε σχεση με μενα). Και να λεγα οτι δεν εχω φουσκωσει τα λαστιχα να πω ναι ενταξει αυτο φταιει. Αλλα τα λαστιχα μου ηταν 36+.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2003, 13:24:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Παντως απο 206 σε 206 υπαρχουν αρκετες διαφορες με το τιμονι οσον αφορα την υδραυλικη υποβοηθηση. Πχ εχω οδηγησει αλλα 2-3 που ηταν διαφορετικα, αλλα βαρυτερα, αλλα ελαφρυτερα και οδηγησα και του Josef και μιλαμε σε σχεση με το δικο μου ηταν πουπουλο, παρ'ολο που φοραγαμε ιδια ζαντα και ειχε και περισσοτερη φορτιση ο μπροστα τροχος του (ηταν -3 εκ απ'το εδαφος σε σχεση με μενα). Και να λεγα οτι δεν εχω φουσκωσει τα λαστιχα να πω ναι ενταξει αυτο φταιει. Αλλα τα λαστιχα μου ηταν 36+.

Το δικό μου είναι πούπουλο κάθε φορά αμέσως μετά το μεγάλο service και για 1-2 μέρες. Μετά επιστρέφει στα γνωστά Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης