PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ταξίδια στο εξωτερικό και χαρτιά!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 19:03:26    Θέμα δημοσίευσης: Ταξίδια στο εξωτερικό και χαρτιά! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά καλησπέρα !

Λοιπόν θέλω να ρωτήσω τα εξής :

Θέλω να πάω σε μια χώρα που ανήκει στην Ευρωπαική ένωση.
Μπορώ να πάω με την ταυτότητά μου? Είναι από τις παλιές.
Πρέπει να βγάλω διαβατήριο αν δεν γίνετε?
Τι πρέπει να κάνω για να βγάλω διαβατήριο?
Πόσο θα μου πάρει?(σε χρόνο)

Πήγα και ρώτησα στα κεπ, όπως και μου είπαν και οι ίδιοι, και όπως αναγράφετε και στο site http://www.kep.gov.gr/kepportal/CitizenGuide/CitizenGuideC1/CitizenGuideC2/CitizenGuideC3?PARAM1=2183&lng=EL

πρέπει να μαζεψω κάποια έγγραφα. Βέβαια δεν μου είπαν για τα παράβολα τα οποία μου φαίνονται και πανάκριβα.

Επιπλέον. Αντι να να μπλεχτώ με θέματα διαβατηρίου, ξέρει κανείς πόσο θα μου πάρει να βγάλω μια από τις καινούργιες ταυτότητες??

Παλία κάναν πολύ καιρό να τις εκδόσουν....

Θέλω να φίγω για Πάσχα και πολύ φοβάμαι ότι με όλα αυτά δεν θα προλάβω να πάω το δωρεάν ταξιδάκι που κέρδισα!

HELP PLZ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 19:32:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με την παλια δεν πας σιγουρα.Θα χρειαστεις 4 φωτογραφιες νεου τυπου για ταυτοτητα,ενα εγγραφο απο τον δημο στο οποιο ανηκεις(θα τους πεις για ταυτοτητα)και την παλια σου ταυτοτητα.Πρεπει να κλεισεις ραντεβου στο τμημα της περιοχης και αναλογω το μεσο που εχεις μππορεις να την παρεις απο επιτοπου εως και μια βδομαδα το πολυ.Αυτα για επαρχια σχετικα με τον χρονο παραλαβης,στην Αθηνα δεν ξερω ποσο κανει.

Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 19:45:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση προβλέπεται, όπως είναι γνωστό, ότι τα Δελτία Αστυνομικής ταυτότητας θα εκδίδονται αυθημερόν από 1-11-2005. Ειδικότερα:

* Η έκδοση του δελτίου ταυτότητας από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες θα γίνεται αυθημερόν, εφόσον ο ενδιαφερόμενος προσκομίσει ο ίδιος το απαραίτητο πιστοποιητικό του δήμου ή της κοινότητας. Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει ο ίδιος το πιστοποιητικό, η αναζήτησή του θα γίνεται αυτεπάγγελτα από την Αστυνομική αρχή και η ταυτότητα θα εκδίδεται εντός του απολύτως αναγκαίου χρόνου. Η άμεση έκδοση του δελτίου ταυτότητος συνεπάγεται την κατάργηση της διαδικασίας χορήγησης στον πολίτη προσωρινού δελτίου. "

Ξερει κανείς αυτό κατα πόσο ισχύει? επίσης ,,,,, "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ????"

αυτό δεν το αναφέρει πουθενά εδω:

http://www.kep.gov.gr/kepportal/CitizenGuide/CitizenGuideC1/CitizenGuideC2/CitizenGuideC3?PARAM1=2054

άρα μου προτείνεις αλλαγή ταυτότητας ε??
χμμ

Επιστροφή στην κορυφή
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 19:59:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι να δωσεις 80 ευρω τζαμπα για διαβατηριο.Στη Βεροια παντως θελει ραντεβου,Τους περνεις τηλ. κ σου λενε ελα τοτε ταδε ωρα.Κ επειδη ζεις στην Ελλαδα το οτι λεει η Υπουργικη αποφαση δε λεει κ οτι τηρειται.Παντως δεν αργει οπως παλια που εκανε ενα χρονο,σου ειπα οτι μπορεις να την παρεις μεχρι και αυθημερον.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 21:02:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την αστυνομική ταυτότητα, ναι μεν, βγαίνει αυθημερόν, αλλά πρέπει όπως ειπώθηκε, να κλείσεις ραντεβού. Το ραντεβού εδώ στη Λάρισα όταν αλλάξαν οι ταυτότητες, το δίνανε μετά από 6 μήνες λόγω μεγάλης ζήτησης.

Στην Έδεσσα όπου και ανήκω, καθ' ότι επαρχία, μέσα σε μια εβδομάδα έπαιρνες ραντεβού.

Το διαβατήριο έχει το πλεονέκτημα πως όσο ζήτηση και να έχει, εκδίδεται σε 5 με 7 εργάσιμες. (διαπιστωμένο και με τον father που Χριστούγεννα έτρεχε να βγάλει διαβατήριο για να προλάβουμε να φύγουμε Βουλγαρία για Πρωτοχρονιά Laughing ) Έχει το μειονέκτημα ότι κοστίζει 75 ευρώ όμως, αλλά πολλοί καταφεύγουν σε αυτή την λύση γιατί δεν μπορούν να περιμένουν τα ραντεβού της Αστυνομίας για τις ταυτότητες.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 21:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περναs απο το τμημα μια μερα,ρωταs για ραντεβου (που ισωs ειναι την επομενη μερα) και μετα το ραντεβου την παιρνειs την επομενη μερα.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 23:20:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν πας αεροπορικώς σε αυτή τη χώρα, κάνει και η παλιά ταυτότητα Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 23:25:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ακουσει σκηνικο να πηγαινουν ετσι αλλα να μην μπορουν να γυρισουν.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 23:31:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Αν δεν πας αεροπορικώς σε αυτή τη χώρα, κάνει και η παλιά ταυτότητα Wink

Σουηδία πάω Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 23:40:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
Ισχύει Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 23:44:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
sod έγραψε:
Ισχύει Smile

Δεν ισχύει γιατί στο πλοίο αλλά και στο check in συναντάς μόνο Έλληνες Wink

Αν η Σουηδία είναι στην συνθήκη Schengen τότε χρειάζεσαι μόνο ταυτότητα αλλιώς διαβατήριο Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2009, 00:12:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Αν η Σουηδία είναι στην συνθήκη Schengen τότε χρειάζεσαι μόνο ταυτότητα αλλιώς διαβατήριο Exclamation
Kαι στην συνθήκη της Λωζάνης να είναι, αν δεν έχεις δημόσιο έγγραφο (ταυτότητα ή κάτι άλλο) με λατινικούς χαρακτήρες, ή με χαρακτήρες της γλώσσας της χώρας που επισκέπτεσαι, ΔΕΝ πας πουθενά.

Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2009, 00:22:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά θα πάω αύριο να κλείσω ραντεβού μιας και είναι από τις 14,00 μέχρι τις 20,30 κάθε τετάρτη να κλείσω ραντεβού για την επόμενη τετάρτη (μπορώ να το κάνω αυτό ε?) για να έχω και το πιστοποιητικό

πφφφ έλεος

ένα ταξίδι κερδίσαμε ξινό θα μας το βγάλουν!

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2009, 00:38:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Το διαβατήριο έχει το πλεονέκτημα πως όσο ζήτηση και να έχει, εκδίδεται σε 5 με 7 εργάσιμες. (διαπιστωμένο και με τον father που Χριστούγεννα έτρεχε να βγάλει διαβατήριο για να προλάβουμε να φύγουμε Βουλγαρία για Πρωτοχρονιά Laughing )

Μιλας για ποιο ετος;
Γιατι δεν θυμαμαι ποτε ακριβως μπηκε η βουλγαρια στην Ε.Ε.
Την επομενη βδομαδαθα κανω ανοδο προς βουλγαρια για δουλεια και εχω μεινει με την εντυπωση πως με τη νεα ταυτοτητα που εχω ειμαι κομπλε.

Kane θα πιουμε καφε βουλγαρικο;

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2009, 00:42:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με ταυτότητα που έχει λατινικούς χαρακτήρες πας Βουλγαρία άνετα, και γυρνάς το ίδιο άνετα Wink

Επίσης, αναφέρομαι στην φετινή Πρωτοχρονιά Razz

Επιστροφή στην κορυφή
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2009, 00:47:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Με ταυτότητα που έχει λατινικούς χαρακτήρες πας Βουλγαρία άνετα, και γυρνάς το ίδιο άνετα Wink

Επίσης, αναφέρομαι στην φετινή Πρωτοχρονιά Razz

Επιβεβαιώνω και εγώ, με την νέα ταυτότητα δεν έχεις πρόβλημα στην Ευρωπαϊκή ένωση. Πέρυσι τη χρησιμοποίησα πολλές φορές, σε Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία και Βουλγαρία.

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2009, 09:00:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
Σουηδία πάω Laughing Laughing

Πας με την ταυτότηητα (με λατινικούς χαρακτήρες - εννοείται) μιας και ειναι στην Συνθήκη Σέγκεν !

Αν η χώρα που θα επισκεφτείς ειναι η Σουηδία , μπορώ να σε βοηθήσω σε ότι πληροφοορία χρειαστείς μιας και έχω ζήσει πολλλά χρόνια εκεί ! Smile

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
VOULA7 (Βούλα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 306 1.4 (8v)

Ένταξη: 10 Αύγ 2008
Τόπος: Πετρούπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2009, 13:26:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για εξωτερικό (ευρώπη) χρειάζεσαι καινούργια ταυτότητα ή διαβατήριο...
Παίζει να σε αφήσουν κ με παλία αν έχει εκδοθεί μέσα στην τελευταία δεκαετία αλλά πόλύ πιθανόν να έχεις πρόβλημα στην επιστροφή...

εγώ όταν έχασα την ταυτότητά μου, έβγαλα καινούργια αυθημερόν αν κ έφαγα πακέτο να περιμένω στην ουρά από τις 8 το πρωί ....

Το καλύτερο είναι να βγάλεις διαβατήριο .. από όσο ξέρω δεν αργεί να εκδοθεί (περίπου μία εβδομάδα) αλλα δεν ξέρω πόσο πάει το μαλλί...
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πέρνα μία βόλτα από το Α.Τ. της περιοχής σου... εκεί θα ξέρουν...

Τα καλά κορίτσια πάνε στον Παράδεισο...

ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2009, 16:20:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα πήρα τηλέφωνο και ρώτησα εναν φιλο που την έχασε, μου είπε ότι δεν χρειάζετε ραντεβού απλά πας και μέσα σε μια ώρα έχεις τελείωσει Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

lets see....

Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2009, 16:27:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν από 3 βδομάδες έβγαλε ο πατέρας μου ταυτότητα για να ταξιδέψουμε Αγγλία

εξαρτάται από το αστυνομικό τμήμα
άλλου κλέινεις ραντεβού και σε άλλα πας έτσι χωρίς ραντεβού
η ταυτότητα βγαίνει αυθημερών, αρκεί να έχεις και όλα τα χαρτιά που ζητάνε (το χαρτί από το Δήμο δλδ, και τις φωτό)

οικονομικώς συμφέρει να βγάλεις ταυτότητα και όχι διαβατήριο
τα διαβατήριο θα το χρειαστείς μόνο αν είναι να ταξιδέψεις σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαρκεί 5 χρόνια. Μετά θα πρέπει να ξαναδώσεις χρήματα για να το ανανεώσεις.

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης