PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Απορίες Για Trip Computer σε 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gogoulos (George)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 30 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2009, 21:31:43    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Απορίες Για Trip Computer σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα.εχω καποιες αποριες για το πως δουλευει το trip computer.
καταρχας,ας πουμε οτι βαλω 20eyro βενζίνη το trip computer θα μου βγαλει ποσα χιλιομετρα απομενουν για να μεινω απο βενζινη??????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2009, 22:17:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι, ενδεικτικα με βαση την μεση καταναλωση

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
gogoulos (George)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2009, 22:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη δεν ειναι αξιοπιστο ετσι?
πατωντας το κουμπι mode στην οθονη βγαζει 1 και 2.τι ειναι αυτα?
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2009, 23:07:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί δεν είναι αξιόπιστο?
Σου λέει πως με την Α κατανάλωση , τις στροφές κινητήρα αλλά και την ταχύτητα η βενζίνη που έχει σε βγάζει για τόσα χιλιόμετρα.
Το 1 και 2 που έχει είναι αν θες να έχεις δύο διαφορετικές μετρήσεις.
Μπορείς να μηδενίσεις το ένα για μια συγκεκριμένη διαδρομή και να αφήσεις το δεύτερο να μετράει για κάποιων άλλο λόγω π.χ κατανάλωση του μήνα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2009, 23:18:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην οθόνη μπορείς να διαβάζεις στιγμιαία κατανάλωση – κατανάλωση από τη στιγμή που την μηδένισες – τη βενζίνη μέχρι το βενζινάδικο – πόσα χιλιόμετρα από το τελευταίο μηδενισμό

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
gogoulos (George)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 17:18:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μηδενισα και το 1 και το 2.εχω 20 λυτρα βενζινη τωρα μεσα.οποτε αυτο τωρα υπολογιζει ποσο χιλιομετρα θα βγαλω με τα 20ευρω?
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 17:36:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gogoulos έγραψε:
Τα μηδενισα και το 1 και το 2.εχω 20 λυτρα βενζινη τωρα μεσα.οποτε αυτο τωρα υπολογιζει ποσο χιλιομετρα θα βγαλω με τα 20ευρω?

ναι...και θα σου βγαλει μια αντιστοιχια για το ποσα λιτρα καιει τα 100χλμ διπλα
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 21:24:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gogoulos έγραψε:
Όχι με τα 20ευρώ αλλά με την βενζίνη που έχεις με τα λίτρα δηλαδή , και το πόσα λίτρα έχει το αμάξι το ξέρει από το BSI.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 01:25:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια το δικο μου cc μοντέλο 2002 δεν εχει τριπ computer. Μπορω να του βαλω όμως; Με ενδιαφέρει για να βλέπω την κατανάλωση...
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 06 Μάρ 2013
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Μάρ 2013, 19:19:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα, πως μπορω να δω στο ραλλύ το 207 μου την καταναλωση μου, τα χιλιομετρα που απομενουν να διανυσω με την βενζινη που εχω ? και τα λοιπα? δεν μπορω να το βρω στον υπολογιστη ταξιδιου...τα εχω πατησει ολα και δεν εχω βγαλει ακρη...πως τα βλεπω αυτα??? ευχαριστω!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Μάρ 2013, 21:05:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πατάς το κουμπάκι που εχει στην εξωτερική του πλευρά ο διακόπτης των υαλοκαθαριστήρων.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης