PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Recife Blue GTI στο PSClub...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2009, 17:04:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μπλοκέ η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι για σύντομα, Σταύρο, αλλά σίγουρα θα συνοδευτεί με μια peugeot sport, κάποια στιγμή, μαζί με τις ράβδους, που όπως είπα τις περιμένω. Άλλωστε το παλιό το έζησα για 80.000 χιλιόμετρα με "μαμά" στήσιμο και καμιά 40αριά χιλιάδες χιλιόμετρα με record-koni, οπότε κάποια συμπεράσματα έχουν βγει. Στο καινούργιο θα γίνουν "σωστές" κινήσεις, γι'αυτό και θα γίνουν χωρίς καμιά βιασύνη. Οι ouragan μου αρέσουν και εμένα, αλλά τα 16άρια λάστιχα είναι ακριβά, οπότε μάλλον θα πωληθούν όταν τα Goodyear που έχουν πάνω τους τελειώσουν, σαν την Πετρούλα. Έτσι θα μείνω με τις 15άρες (πεντάμπρατσες) μου για τα όποια λάστιχα δρόμου και ίσως ακόμα μια τετράδα εξαμισάρες με 20 συν-πλην λίγο όφσετ για τα semi. Πάντως αν και ουσιαστικά ίδιο αμάξι με το προηγούμενο, τα διαφορετικά στοιχεία του σε φτιάχνουν όταν κάθεσαι μέσα. Σε θέματα επιδόσεων και οδικής συμπεριφοράς θα αναφερθώ εκτενέστερα αργότερα, αλλά μια πρώτη, σαφής εικόνα, είναι ότι χαμηλά το 1400άρι δεν υστερούσε πολύ, προφανώς και λόγω κοντού κορωνοπήνιου, αλλά στις μεσαίες και ψηλές το GTI δε συγκρίνεται. Η παραπάνω ροπή εκεί είναι εμφανής. Εδώ να πω ότι όπως παρατηρήσατε δεν αναφέρθηκα καθόλου σε επεμβάσεις στον κινητήρα, ακριβώς επειδή θεωρώ ότι πρώτα κανείς πρέπει να μάθει να αξιοποιεί/εκμεταλλεύεται αυτό που έχει, πριν ζητήσει κάτι παραπάνω. Μετά τις ουσιστικές (κατά τη γνώμη μου) επεμβάσεις σε ανάρτηση-μετάδοση, βλέπουμε και για τα άλλα. Επίσης επιτέλους δεν έχω ηλιοροφή, που ήταν ίσως το πιο ενοχλητικό στοιχείο για μένα στο προηγούμενο... Thumb Down

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Yahoo!

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
notis1313 (notis)
Μέλος
Μέλος

Citroen saxo vts

Ένταξη: 02 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2009, 17:59:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλα μ...αρα!!!!!καλοριζικο κ καλοταξιδο!!!

Τελικα για το ξεματιασμα Ελαιολαδο ή Αγουρελαιο??

to car.gr εγραψε:έχει <σφυρήλατα>
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2009, 18:05:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοτάξιδο Κωστή!Τα 'παμε κ από το τηλέφωνο το πρωί! Wink
Μα καλά εκεί το πλυνες? Πεντακάθαρο είναι!
Και βγάλε στην πίσω πινακίδα το διαφημιστικό πλαστικό! Είναι η μόνη παραφωνία! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2009, 18:32:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι, δεν το 'πλυνα εκεί. Το 'χαν πλύνει πριν το παραλάβω (παρεπιπτόντως, πριν λίγο συμπληρώθηκε η πρώτη μου μέρα μαζί του). Όσο για τα πλαστικά πλαίσια των πινακίδων, ήδη ξηλώθηκαν, μαζί με το αυτοκολλητάκι του μαντρά και το στραβό της LION, κάτω από το "PEUGEOT", στο πορτ-μπαγκάζ. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2009, 23:46:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωστη καλοταξιδο κι απο εμενα!
Ανυπομονω να το δω απο κοντα!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2009, 08:00:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωστή, καλορίζικο και καλοτάξιδι! Και πάνω από ολα ασφαλή και υγιής χιλιομετράκια εεεεε???? Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2009, 21:56:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλορίζικο και καλοτάξιδο Κώστα Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 01:51:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοριζικο, καλοταξιδο με απειρα και απροβληματιστα χιλιομετρα!!! Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 09:47:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ όλους! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 15:54:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με μια υποψία λιακάδας, σήμερα το πρωί, ακόμη και μη πλυμένο ήταν γοητευτικό...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sinanai στις Τρι 23 Ιούν 2009, 23:08:27, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 15:58:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πραγματι πολυ ωραιο Wink
πολυ καλη ποιοτητα οι φωτογραφειες σου....
πρεπει να κανονισουμε να βγαλουμε καποια στιγμη πολλες Wink μολις ανοιξει ο καιρος ομως Wink

οι ouragan πολυ ωραιες πραγματικα....
τις ειχα ψιλουποτιμησει να σου πω την αληθεια μου Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 16:15:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κουκλακι...

(και λιγο οφτοπικ - αλλα δεν τρεχει και τιποτα ) και οι φώτο πολυ καλές... (χρωματικά αλλα και από πλευρας εστίασης)
αν και εγω...
α) ή θα εβαζα κάποιο εφε (οτιδήποτε) στην υπόλοιπη φώτο προκειμένου να "χάνεται" και να αναδεικνύεται περισσότεορ το αντικείμενο = το 206.
β) ή θα εβγαζα τις φώτο από λίγο πιο μακριά ωστε να φαίνεται περισσότερο και το μέρος που εχουν τραβηχτεί και μέσα σε αυτό το 206... Wink

υ.γ. εντιτ... τωρα ειδα την υπογραφη σου... nice... αυτό ενοουσα στο "α"

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 16:23:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε διαφωνώ, Μάνθο. Γενικά, καμιά φορά τις πειράζω λίγο, ως πειραματισμό κιόλας... Αν δεις και τη φωτό που έβαλα για υπογραφή έκανα ασπρόμαυρο το φόντο. Έτσι, παιχνίδι να γίνεται δλδ... Smile Και για το καδράρισμα, φαντάζομαι εννοείς κάτι πιο κοντά στη δεύτερη, ε; Ναι, δεν είναι άσχημο, σαν από διαφημιστικό είναι. Razz

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 16:28:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αυτό...
δες το εντιτ στο προυγουμενο ποστ...
Wink Wink
οπως και να χει... (γιατι στο τελος θα το ματιασουμε)
νταξυ μωρε καλό ειναι...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ. να δω πότε θα βρω 1 ή 2 195/40-16 να κλεισει η τετραδα να ξαναβάλω πάνω τις ουραγκαν και στο δικο μου... μου λειψαν... Laughing Laughing (πρέπει να πάνε και οι αςπρες για σολαριουμ... Rolling eyes ή εστω να βρει ο σοδ τις 15άρες που θέλει...Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 16:40:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ελεγε κανεις Κωστη οτι εβαψες μπλε το 206 σου(το παλιο) και εισαι ετοιμος να το πεταξεις στη θαλασσα. Laughing Laughing Laughing

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 16:50:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To recife είναι και γ@μω τα χρώματα. Cool 3χρόνια μετά και ακόμα τρελαίνομαι όταν βλέπω το δικό μου. Cool \

Καλά χιλιόμετρα!

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 17:11:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λύσε το γαμήδι το χειρόφρενο... Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 17:29:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε Κωστή αστο βρώμικο! Θα στο ματιάξουμε!
Δεν βλέπεις το δικό μου?
Μόνο η βροχή το καθαρίζει! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 18:45:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

195-40-16 ρε;

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2009, 19:47:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...μεγάλη ιστορία... οχι για φορουμ... για καφε ειναι βασικά αυτό...
απλά επεσε στα χερια μου και μια τετοια 4αδα (50ε και τα 4 με κάμποσο "ψωμι" ακομα) η οποία εγινε 3αδα στο ζανταρισμα και μιας και εχω 2 (και σε λιγο 3... σετ 16άρες) ε λέω να τα δοκιμάσω ετσι για το χαβαλέ... Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης