PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πίσω άξονας
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2008, 11:45:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήρα σήμερα τηλέφωνο την LION για αλλαγή πίσω ρουλεμάν άξονα (80000 χλμ) και μου είπαν 100 ευρώ ανταλλακτικά + 200 ευρώ εργασία, αλήθεια τόσο πολύ χρεώνουν για αλλαγή ??? Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SX729 (Αγγελος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206XR 1.1 (8v)

Ένταξη: 16 Οκτ 2007
Τόπος: Μυτιληνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2008, 00:36:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάπου εκεί είναι η τιμή για το πάνω κάτω…
150 πλήρωσα εγώ στα Γιάννενα. Τα ρουλεμάν έχουν περίπου 90Ε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 14:27:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

300E δηλαδη? για αλαγη πισω ρουλεμαν?

ελεως!

οχι τιποτα μεαυτα που διαβασα εδω μεσα εφτασα τα 100.000 κμ και φοβάμαι μην σπασει κανα ρουλεμαν και πάρει και αξωνα μαζι...

επισης να πω οτι καποιο ρουλεμαν μου σφυρίζει, δειχνει τιποτα αυτο? οτι θα τα παιξει σύντομα? σφυρίζουν εδώ και πολυ καιρο κανα 6μηνο - 20.000 κμ..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 09:31:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλεξανδρε για καλο κ για κακο αλλαξε ενα σετακι ρουλεμανακια να εισαι σιγουρος

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Φεβ 2009, 14:12:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχω καταλαβει ακομα ομως ποια σφυρίζουν τα μπροστα ή τα πισω..

με την λογική αυτη επειδγη εχει 100.000 πρεπει να τα αλαξω ολα.. καμια 500αρα δηλαδη.. :-S

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
donpedro (Πέτρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 1.6

Ένταξη: 09 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2009, 18:20:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά χαμήλωσα το αυτοκινητό μου (206cc) πριν κανένα τρίμηνο.
Εδώ και 15 μέρες περίπου ακούω κάποιους μεταλλικούς θορύβους στον πίσω άξονα,σπάνια και συνήθως σε σαμαράκια.Πήγα σε συνεργείο και μου'παν οτι είναι απο τα ρουλεμάν του άξονα και αυτό έγινε γιατί μετά το χαμήλωμα άλλαξε γωνία λειτουργίας. Απο την αγορά του δούλευε σε μια συγκεκριμένη γωνία κλήσης με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει μια πατούρα στα ρουλεμάν.
Τώρα (που άλλαξε η γωνία) βρίσκει στην πατούρα και ακούω αυτους τους ήχους.
Μάλιστα μου έιπαν να το αφήσω για λίγο καιρό μήπως φαγωθεί η πατούρα και δεν έχω πρόβλημα...
Ξέρετε κάτι γι'αυτό?
Να το αφήσω οπως μου λένε, η θα φαγωθεί κανενας άξονας?
Πάιζει να μου έχει κανει ζημιά στον άξονα?!? Δεν μου το κάνει συνέχεια...
Αν αλλαχτούν μόνο τα ρουλεμάν μιλαμε για κανενα 300αρι? Αλλιως?!?
Thanks...

Don Pedro
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2009, 19:08:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνηθως οταν αρχισει να κανει φασαρια ενα ρουλεμαν ειναι κοντα στο να παραδωσει σωμα και ψυχη. (εκτος και αν ειναι κεραμικο εχουν ενα περιεργο ηχο :D )

Αν και μιλαω γενικα για ρουλεμαν και οχι για εδω Wink η Μοναδικη εμπειρια που εχω απο ρουλεμαν ειναι απο ρουλεμαν στροφαλου σε R/C Κηνιτηρα και απο ηλεκτρικο τριφασικο μοτερακη .

Οταν αρχιση να κανει θορυβο εχει αρχισει 1 να εχει τζογους (ελαχιστους) και ειναι θεμα χρονου το ποτε θα σε αφησει .
Εχω αφησει 1 χρονο κηνιτηρα με χαλασμενο ρουλεμαν και δεν εχει κανει κιχ (απλα τραγουδαει ολο και ποιο ζωηρα) και εχω παρει στο χερι κηνιτηρα απο ρουλεμαν που ειχε αρχισει να σκουζη πριν λιγα λεπτα (εφυγε μπιλια) και τα πειρα ολα ομελετα :D

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης