Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
abaleo (stathis) Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)
Ένταξη: 04 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 890 Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 20:20:07 Θέμα δημοσίευσης: 206 - καλωδίωση για ηχεία στην εταζέρα |
|
|
Αποφασισα μιας και εχω την εταζερα με τα ηχεία τοποθετημένα και δεν παιζουνε! να δοκιμασω προσωρινα να τα συνδεσω με τη μαμα πηγη (clarion) στη θεση των ηχειων που ειναι δεξια-αριστερα του πισω καθισματος.
Καταρχήν το θεωρείτε καλή ιδέα, ή θα είναι χειρότερο το αποτελεσμα ακουστικά? Τα ηχεία ειναι οβαλ sony explod.
Έπειτα, η διαδικασία να τραβήξω ενα καλωδιο από πίσω από την μαμα πηγη για να πάει στην εταζέρα πόσο δύσκολη είναι να την κάνω μόνος μου? Η καλωδίωση για τα μαμά πίσω ηχεία επιθυμώ να διατηρηθεί
--- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 20:42:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σταθη το κλαριον δεν εχει ρευμα να παιξει οβαλ....μολις δυναμωνεις θα τριζουν...Τις γραμες τηα τις παρεις απο κει που εχει για πισς ηχεια...θα προεκτεινεις τα καλωδια!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 21:14:46 Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 - καλωδίωση για ηχεία στην εταζέρα |
|
|
abaleo έγραψε: | Αποφασισα μιας και εχω την εταζερα με τα ηχεία τοποθετημένα και δεν παιζουνε! να δοκιμασω προσωρινα να τα συνδεσω με τη μαμα πηγη (clarion) στη θεση των ηχειων που ειναι δεξια-αριστερα του πισω καθισματος.
Καταρχήν το θεωρείτε καλή ιδέα, ή θα είναι χειρότερο το αποτελεσμα ακουστικά? Τα ηχεία ειναι οβαλ sony explod.
Έπειτα, η διαδικασία να τραβήξω ενα καλωδιο από πίσω από την μαμα πηγη για να πάει στην εταζέρα πόσο δύσκολη είναι να την κάνω μόνος μου? Η καλωδίωση για τα μαμά πίσω ηχεία επιθυμώ να διατηρηθεί |
αφου θες να τραβηξεις καλωδιωση απο τη μαμα πηγη γιατι δεν παιρνεις το ρευμα που παει στα πισω εργοστασιακα ηχεια και απλα να προεκτεινεις το καλωδιο??? πιστευω αυτο ειναι προτιμοτερο,απο το να βγαλεις την πηγη,να πας το καλωδιο πισω απο το ντουλαπακι συνοδηγου,να βγαλεις το λαστιχακι της πορτας κλπ κλπ κλπ κλπ.......αν και εγω σου την εχω πει την αποψη μου για το θεμα ηχοσυστημα-ηχεια εταζερας απο κοντα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:42:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Giannis307 έγραψε: | Σταθη το κλαριον δεν εχει ρευμα να παιξει οβαλ....μολις δυναμωνεις θα τριζουν...Τις γραμες τηα τις παρεις απο κει που εχει για πισς ηχεια...θα προεκτεινεις τα καλωδια!!! |
Εξαρτάτε τι ηχεία θα βάλεις.
Αν δεν βάλεις τίποτα τέρατα μια χαρά παίζει αποδεδειγμένα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
abaleo (stathis) Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)
Ένταξη: 04 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 890 Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 14:49:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απλα ελεγα μηπως είναι πιο ευκολα να τραβήξω καλώδιο από μπροστά παρά να προεκτέινω αυτό που καταληγει στα μαμα πίσω ηχεία, καθώς μαλλον θα χρειαστεί να ξηλώσω όλες τις ταπετσαρίες γι' αυτό, ενώ το να βγεί9 η πηγή είναι μάλλον εύκολο
--- |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 14:54:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
η πισω ταπετσαρία δεν βγαίνει δυσκολα και μην μπεις στην διαδικασία για 2 καλώδια να τραβηξεις από την πηγή
προέκτηνε αυτα από τα πίσω ηχεία και θα κάνεις την δουλεια σου μια χαρα
ασε τα τραβηγματα από μπροστα οταν θα ερθει η ωρα να ασχοληθείς "σοβαρα" με τον ηχο μέσα στο αμάξι... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 14:55:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θες μια πιο καλη λυση κατα τη γνωμη μου για να μην παει τιποτα χαμενο και να εχεις ενα καλυτερο ηχο στο gti σου??????
πουλα την εταζερα οπως ειναι και μαζι με τα λεφτα που εχεις ηδη διαθεσιμα για ηχο να παρεις αλλο ενα σετακι 2 ηχειων ακομα απο αυτα που σου ειπα απο κοντα, και οοοοοολα αυτα,δηλαδη συνοψιζοντας, 4 ηχεια και 2 τουιτερ να κατσουν κουτι στις εργοστασιακες θεσεις.......
νομιζω οτι θα ειναι κατα πολυ καλυτερο το αποτελεσμα
και σιγουρα προτιμοτερο απο το να μπλεκεις με καλωδιωσεις κλπ κλπ....
σε εχω παρει λιγο απο τα μουτρα με το θεμα εταζερα αλλα μην το κανεις, ειναι κριμα πραγματικα θα δεις οτι δεν αξιζει το αποτελεσμα και ακομα περισσοτερο θα το δεις μολις θα θες κατι παραπανω απο τον ηχο σου που δεν θα μπορεις να βαλεις γουφερ λογω ηχειων στην εταζερα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|