PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - HOW TO: Υλικά / Διαδικασία Βαψίματος Πλαστικών
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 13:36:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά η σταθερή πίεση που έχει ο σωστός αερογράφος βοηθάει αρκετά στην ομοιομορφία του βαψίματος. Ασχολούμαι με τον μοντελισμό βασικά, και το σπρέι ποτέ δεν μου έκατσε καλά. Τέσπα, θέλω να τα δω και από κοντά. Wink

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:13:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μοντελισμό ασχολιομουν ΠΑΡΑ πολυ μικροτερος, ειχα φτάσει σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ επιπεδο, βαψηματα παραλλαγή σε αεροπλανα πιστα των original κτλ. μεχρι και ξεβαματε εκανα στις εξατμησεις και σε σημεια που ειχε φθορα το σκαφος,. Επισης ειχα εναν στρατο WARHAMMER 40.000 , Και εκει επεφτε φοβερη λεπτομερια.

Αλλα αερογραφο ποτε δεν χρησημοποίησα. οι επιφάνιες ηταν παντα σχετικα μικρες, ασε που το 94-00 οι αερογραφοι ηταν αρκετα ακριβουτσικοι.

Πάντος εχω την εντύπωση οτι βγήκαν αρκετα καλά τα πλαστικά Dr. . θα μου πεις και απο κοντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:13:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω ασχολιομουν. Εχει μεινει λαφυρο απο τα παιδικα χρονια... Αεροπλανα να φανταστω εφτιαχνες? Η κολλημενος απο μικρος με αυτοκινητα σαν και εμενα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:21:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αεροπλάνα έφτιαχνα, και φτιάχνω ακόμα... Laughing Laughing Laughing Παλιμπαιδισμό το λέει η μάνα, αλλά πού να ξέρει. Laughing

Αλεξ, τι βερνίκι έβαλες από πάνω;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:27:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε σπρει , την ιδια μαρκα που ηταν και το χρώμα που αγόρασα. μου βγηκε καλη μαρκα, ψεκάζει πολυ ποιο ομοιομορφα απο το παλιο που ειχα.

3-4 στρώσεις. σαν καινουριο εγινε το πλαστικο. Το μονο σας λεω που με ανυσηχει ειναι μην φεύγει στο παραμικρό χτύπημα. αν και το ρπωι που δοκίμασα αντεχε και σε εντονες νυχιες..
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:28:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ματ ή γυαλιστερό; Όταν μπορείς, πες να βρεθούμε...

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:36:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γυαλιστερο, ειχα ματ σπρει αλλα δεν νομιζω οτι θα πηγαιναν με το κανονικο πλαστικο του cc , ειναι γυαλυστερο εκεινο. πιστευω οτι ετσι οπως κατεληξαν ειναι ιδια με το κανονικο πλαστικο του αμαξιου μου, μονο η αντοχη με προβληματίζει , θα δείξει! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:48:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστό. Απλά να λες στις γυναίκες να προσέχουν τα νύχια τους, γιατί αυτά κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά στα πλαστικά πέριξ της θέσης του συνοδηγού (αυτά και τα τακούνια από τις γόβες στην τσόχα του ουρανού Laughing Laughing Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:56:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...αυτα τα τακουνια ειναι του σατανα!! Evil

παπαχρωνης που τους χρειαζεται!! θα βαλω αυτοκόλητο οπως εχουν οι ταξιτζιδες με το τσιγαρο, εγω θα βαλω φωτο μια γόβα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 17:01:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι οπου να ναι όμως...
στην οροφή! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2008, 19:15:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
(αυτά και τα τακούνια από τις γόβες στην τσόχα του ουρανού Laughing Laughing Laughing )

Θεος!!!! ΤΕΛΟΣ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 17:07:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θελω να βαψω μια αεροτομη με σπρει χρωματος αυτοκινητου,η αεροτομη ειναι περασμενη με πριμερ και θελω να μου πει αν εχει δοκιμασει καποιος να το κανει μονος του και ποια σημεια πρεπει να προσεξω.Το χρωμα θα ειναι διπλης επιστρωσης απο οτι μου ειπαν στο μαγαζι με χρωματα αυτοκινητων απο οπου σκοπευω να αγορασω το χρωμα.Πρεπει να το περασω και με σπρει βερνικι ωστε να μην θαμπωνει το χρωμα και να το προστατευει κιολας?

Σε περιπτωση που δεν πετυχει η προσπαθεια μου και θελησω να το παω σε καποιο φανοποιο θα μπορεσει να το βαψει απο πανω η δεν γινεται γιατι αυτα τα σπρει περιεχουν σιλικονη οπως διαβασα σε καποιο φορουμ.
Επιστροφή στην κορυφή
theodore106 (theodore)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PeUgEoT 106 1.6 16v

Ένταξη: 13 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 17:50:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν το παλικαρι που εβαλε την αγγελια πριν 5 χρονια απο οτι βλεπω περιπου ειναι ακομα συμφοριτης τον παρακαλω να βαλει ξανα τις φωτογραφιες γιατι δεν τις εμφανιζει!!ευχαριστω!!
Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 18:40:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεχασα να ανφερω οτι το αυτοκινητο ειναι ενα κοκκινο 107 περιπου ενος χρονου.
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 18:59:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eπειδη εχω κανει ενα παρομοιο πειραμα θα σου συνηστουσα να μην το κανεις με σπρεϊ!Το αποτελεσμα ηταν αισχως!Καλυτερα με αερογραφο! Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 10:54:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να πετύχεις ομοιόμορφο βάψημο με το σπρει θα χρειαστεις τουλαχιστον 4-5 μπουκάλια, και καμια 20αρια περάσματα (σοβαρα μιλάω) ΚΑΙ οποσδήποτε περασμα με σπρει διάφανο-βερνίκι για να μην ξεφλουδήσει το χρώμα μετα.

Επίσης τα σπρει θα πρεπει να ειναι καλης μαρκας και ποιότητας (μην με ρωτήσεις [ποια μαρκα ειναι καλή, δεν εχω ιδέα , σε βαψημο εσωτερικών πλαστικών που εκανα πηρα 1 μπουκαλι απο 3 διαφορετικές μαρκες και ειδα ποιο βάφει καλύτερα) ωστε να ψεκάζει ομοιόμορφακαι χωρίς να κανει σταγώνες..

Δεν στο πρωτείνω για εξωτερικά πλαστικα, που θα ειναι όλη μερα στον ήλιο και στην κακοκαιρία.

Ο αερογράφος απο την άλλη (με την καταληλη μπογια) βάφει πολύ καλύτερα, λογο πίεσης και ομοιόμορφου ψεκάσματος.. και με ενα βερνίκι απο πανω κατι γίνεται.

Εγώ για να βάψω τις κολώνες εσωτερικα στο αμαξι μου εφυγε ο πάτος με σπρει. ΠΟΛΛΑ περάσματα και παλι η ποιότητα (κυριος η ομοιομορφία του βαψήματος) ειναι μονο 80% αποτι με αερογράφο, ευτυχός στο εσωτερικό δεν φαίνεται γιατι δεν το πολυχτυπάει ηλιος.

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 11:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας παιδια,γιατι το φανταζομουν αρκετα δυσκολο και λεω να προτιμησω την λυση του επαγγελματια φανοποιου.Το αλλο θεμα μου ειναι πως θα ξερω οτι θα βαλει κολλα για παρμπριζ που ειναι η καταλληλη για τετοια πραγματα απο οτι μου ειπαν σε μια αντιπροσωπεια,και οχι καποια απλη κολλα που σε λιγους μηνες θα ξεκολλησει και μπορει να προκαλεσει ακομα και ατυχημα.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Φεβ 2009, 20:04:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευκαιρια να ρωτησω κατι... αεροτομες τις κολάμε με κολα? ή βιδόνοντε?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2009, 03:14:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρε παιδακια μου καλά
μπορείτε να μην ξεφευγετε...

αλλο το "do it yor self" βάψιμο
και άλλο το "κόλλημα"

δεν καταλαβαίνετε οτι όταν κάποια ερωτηση γινεται σε λάθος τόπικ και μάλιστα απαντηθεί κιόλας, τότε αυτό "χάνετε" μεταξύ των άλλων πόστ και εν καιρώ κάποιος θα ξαναρωτήσει το ίδιο πράγμα κάπου αλλου? καΙ φτου κι απ την αρχη πάλι τα ιδια...

υπάρχει σχετικό τόπικ για τις αεροτομές και όλα τα τι και πως σχετικά με την τοπθετηση τους

check it out Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
zip50drum (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206

Ένταξη: 25 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Απρ 2010, 00:09:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giati den bgazei tis foto
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης