Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mt78369 (Makis) Μόλις έγραψα

Jetta GT DSG 2007
Ένταξη: 20 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 14 Τόπος: BYRONAS
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 12:46:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jim207GT έγραψε: | Το έχουν δύο φίλοι(Golf) μαμά και οι δύο και όποτε τα ανοίγουμε τους φεύγω στεγνα. Πήρε και ο αδερφός μου το JETTA GT αλλά με το DSG άλλη φάσι το αυτόματο και με launch control!! Η διαφορά φίλε μου είναι τα λεφτά που κάνει, το jetta εφτασε τα 29.000€, έλεος και τα Golfακι αμα βάλεις 2-3 πραγματάκια 24.500-25.000€ εύκολα οπότε τι συγκρίνεις. Άσε που είναι μια κατηγορία πάνω. Απο συμπεριφορά προτειμώ χαλαρά το 207 και μπορείτε να μου πείτε πώς με τα δισκοφρενάκια του 207 έχουμε καλύτερα φρένα ακόμα και απο το Jetta του bro που άμα δείτε δισκοπλακες(μεγεθος) θα πάθετε πλάκα?? Επίσης το μοτέρ αυτό(170) πάει για κατάργηση απο την VW μάλλον λόγω προβλημάτων αξιοπιστίας τώρα βγάζει 122ps χωρίς compresor και 140 και 150(Tiguan) αντι τα 170. Οι φίλοι και ο αδερφός δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, αλλά σε όλους καίει πάρα πολύ λάδι τόσο που νομίζουμε οτι είναι δίχρονο. |
Για την ακριβεια 27398 ευρο (Ο αδερφος του)
231 τελικη απο 1,4lt ??????????????? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mt78369 (Makis) Μόλις έγραψα

Jetta GT DSG 2007
Ένταξη: 20 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 14 Τόπος: BYRONAS
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 12:59:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jim207GT έγραψε: | Όλα ωραία και καλά ρε Volvo δωσε μου και 26Κ€ που κάνει το Golf με τον μισό εξοπλισμό απ΄το δικό μου και άλλα 400€ να κάνω την επέκταση εγγύησης στα 4χρόνια για να έχω αυτά τα 2δ στο 0-160. Και το ότι συγκρίνουμε αμάξι των 19.900 με αμάξι των 26.000+ είναι και αυτό μια νίκη για την Peugeot.( Άσε που κανονικά το VW είμαι μία κατηγορία πάνω από το 207 και θα πρεπε να συγκρίνετε μόνο με το γρήγορο 308). Μήν αναφέρω οτι αν πάρεις ένα Rallye και του ρίξεις πάνω την διαφορά(περιπου 10.000€!!!)........καλά ούτε να το σκέφτομαι. Όσο για το παράδειγμα με το 106, μάλλον όλοι εχετε φαγοθεί με τα 207 και όχι με τα Golf αφού λίγο η πολύ τα έχετε βγάλει από μούφα έως παπάντζες. Καιρός γαρ εγγυείς που λέει και ο Λιακόπουλος , σε λίγο δεν θα κυκλοφορεί μαμά 207(οπως τα 106) και μετα κια από λίγο σας βλέπω να πέρνετε και εσείς ένα, αντε να δώ μετά τι θα γράφετε. |
Το εχουμε συζητησει χιλιες φορες το Golf ειναι ενα ονομα (δυστυχως η Peugeot den to exei kataferei akoma) - βεβαια και πολυ καλο αυτοκινητο...γιαυτο το πληρωνεις (ΟΝΟΜΑ).
Και το παραδειγμα μου θα ειναι απλο
Τον ιδιο εξοπλισμο που φοραει το δικο μου αν τον βαλεις σε Golf 5πορτο
κοστιζει 420 ευρο παραπανω(το Golf) και εχει και το μισο πορπαγκαζ
Αν θυμασαι για Golf πηγαινα αλλα το Jetta μου φανηκε κελεπουρι (ας ειναι καλα η γυναικα μου)
231 τελικη απο 1,4lt ??????????????? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim207GT (Δημήτρης) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 23 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 1174 Τόπος: Βύρωνας Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 13:05:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι αυτό ούτε το κατάλαβα ποτέ. Πώς το Golf είναι πιό ακριβό από το πολύ μεγαλύτερο Jetta?? Άρε marketing γιαυτό πάει μια χαρά ο όμιλος.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 22:28:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | ayta ta golf gt εχουν καταντησει σα τα 106
ολοι τα μισουν
ολοι στριβουν καλυτερ
ολοι βγαζουν λιγοτερα προβληματα
ολοι τα περνανε
αλλα αμα πετυχετε κανενα να σας ραψει το κωλο πατοκορφα ειναι ειτε με αναρτηση ειτε με προγραμμα ειτε λετε οτι ποσο μπροστα να ειναι αφου θα σπασει......  |
Συμφωνώ απόλυτα
Έχω ανοίξει με golf 1.4 170ps και ήμουν οριακά μισό αμάξι μπροστά δεν υπάρχει περίπτωση μαμα gt/rallye να μπορεί να πιάσει το 170αρι
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 23:15:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυτο δε παιζει...επρεπε να εισαι πιο μπροστα αρκετα
μηπως ηταν αστρωτο το μοτερ σου?
'το θεμα ειναι οτι και να λεμε
τα πεζο δε προκειται ποτε να αποτκησουν
dsg σαζμαν
tsi μοτερ
τη πισω αναρτηση του γκολφ
για καποιον που ξερει αυτα φτανουν και περισσευουν για να ισοσκελισει ολα τα μειον και να παρει το ............λεον  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 12:49:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: |
τα πεζο δε προκειται ποτε να αποκτησουν
tsi μοτερ
|
γιατι,τα δικα μας τι ειναι?τουρμπο αμμεσου ψεκασμου ειναι και τα 2!
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 14:39:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | αυτο δε παιζει...επρεπε να εισαι πιο μπροστα αρκετα
μηπως ηταν αστρωτο το μοτερ σου?
dsg σαζμαν
tsi μοτερ
για καποιον που ξερει αυτα φτανουν και περισσευουν για να ισοσκελισει ολα τα μειον και να παρει το ............λεον  |
Nαι τότε είχα 3-4000χλμ
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gio_rallye (Γιωργος) Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T
Ένταξη: 04 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 148 Τόπος: patras - argyroupolis
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 19:12:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dsg σαζμαν
tsi μοτερ
volve καλα το σαζμαν(dsg) και οι αναρτησεις(που δε νομιζω οτι κ οι αναρτησεις ειναι επιπεδα παραπανω απο του 207)
ο tsi πιστευεις οτι ειναι πιο αξιοπιστος πιο hi-tech και πιο εξελιξιμος απο τον THP ???!!! γιατι καπως ετσι ειναι το νοημα απο αυτα που γραφεις...
ολα μεσα!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Arvas (Dimitris) Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc
Ένταξη: 15 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 320 Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 20:14:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα τσι ειναι απλα μια ιδεα που ψιλοαπετυχε... φτιαξανε ενα μαντεμενιο μπλοκ να αντεξει τις πιεσεις και μαζι με ολα τα τσουμπλεκια καταφεραν να φτιαξουν ενα μοτερ και βαρυτερο και πιο ευθραυστο απο το δικο μας και το κρεμασαν κιολας στις πιο μαιμουδε βασεις που υπαρχουν γι αυτο και ειναι πολυ πιο μπροστα τα 207 σε εκκινησεις μιας και τα golf σπινιαρουν συνεχεια... απο την αλλη κατ εμε το golf ειναι ενα αυτοκινητο τελειως αδιαφορο σχεδιαστικα και χωρις ιχνος χαρακτηρα που 6 γενιες μετα προσπαθει ακομα να τον βρει... προσπαθει να τα καλυψει ολα και τελικα χανει τον μπουσουλα...δεν τιθεται καν σαν αυτοκινητο για μενα... η λεον οποιος θελει σπορ χαρακτηρα η Α3 οποιος ειναι πιο κυριλε για το γκρουπ vw... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Fotigos (Φώτης) Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP
Ένταξη: 30 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 224 Τόπος: Σπάρτη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 21:27:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Arvas έγραψε: | Τα τσι ειναι απλα μια ιδεα που ψιλοαπετυχε... φτιαξανε ενα μαντεμενιο μπλοκ να αντεξει τις πιεσεις και μαζι με ολα τα τσουμπλεκια καταφεραν να φτιαξουν ενα μοτερ και βαρυτερο και πιο ευθραυστο απο το δικο μας και το κρεμασαν κιολας στις πιο μαιμουδε βασεις που υπαρχουν γι αυτο και ειναι πολυ πιο μπροστα τα 207 σε εκκινησεις μιας και τα golf σπινιαρουν συνεχεια... απο την αλλη κατ εμε το golf ειναι ενα αυτοκινητο τελειως αδιαφορο σχεδιαστικα και χωρις ιχνος χαρακτηρα που 6 γενιες μετα προσπαθει ακομα να τον βρει... προσπαθει να τα καλυψει ολα και τελικα χανει τον μπουσουλα...δεν τιθεται καν σαν αυτοκινητο για μενα... η λεον οποιος θελει σπορ χαρακτηρα η Α3 οποιος ειναι πιο κυριλε για το γκρουπ vw... |
Θα συμφωνήσου μαζί σου,απλά το Golf έχει κάνει ένα όνομα σαν "μύθος" (πάρε Golf έχει μεταπόληση εύκολη)και με αυτό το όπλο κάνει πωλήσεις.
Σχεδιαστηκά πάντως είναι μακράν πίσω θυμίζει άλλη εποχή χρονιές 98-00,δείτε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=Ljrya37qseg πώς φένετε δίπλα σε ένα peugeot. (περιμένετε την στιγμή που τα βάζει δίπλα δίπλα με ανοιχτές πόρτες)
Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
climbonice (Θέμης) Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp
Ένταξη: 23 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 127 Τόπος: Νέα Σμύρνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 17:23:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απορία: Γιατί συγκρίνετε το 207 με το Golf και όχι με το Polo; Το 207 είναι μια κατηγορία κάτω. Ο ανταγωνισμός του είναι τα Polo, Clio, Fiesta, Ibiza, GPunto κτλ. Αν θέλετε να συγκρίνετε το Golf με κάποιο Peugeot συγκρίνετέ το με το 308. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 17:30:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
climbonice έγραψε: | Απορία: Γιατί συγκρίνετε το 207 με το Golf και όχι με το Polo; Το 207 είναι μια κατηγορία κάτω. Ο ανταγωνισμός του είναι τα Polo, Clio, Fiesta, Ibiza, GPunto κτλ. Αν θέλετε να συγκρίνετε το Golf με κάποιο Peugeot συγκρίνετέ το με το 308. | Ίσως γιατί το 207 είναι στα όρια της μικρής με την μικρομεσαία κατηγορία Άλλωστε δεν έχουν και τις τρομερές διαφορές ούτε σε διαστάσεις, ούτε σε βάρος... (Σε βάρος μάλιστα ίσως να είναι και πιο βαρύ το 207 )
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:18:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | climbonice έγραψε: | Απορία: Γιατί συγκρίνετε το 207 με το Golf και όχι με το Polo; Το 207 είναι μια κατηγορία κάτω. Ο ανταγωνισμός του είναι τα Polo, Clio, Fiesta, Ibiza, GPunto κτλ. Αν θέλετε να συγκρίνετε το Golf με κάποιο Peugeot συγκρίνετέ το με το 308. | Ίσως γιατί το 207 είναι στα όρια της μικρής με την μικρομεσαία κατηγορία Άλλωστε δεν έχουν και τις τρομερές διαφορές ούτε σε διαστάσεις, ούτε σε βάρος... (Σε βάρος μάλιστα ίσως να είναι και πιο βαρύ το 207 ) |
γενικα οτι διαφορα εχει το 207 απο 308 τετοια διαφορα εχει κ το 207 απο την γκολφο
γενικα δεν γινετε να συγκρινουμε 207 με 308 αρα κ ουτε 207 με γκολφο...ΑΛΛΑ το συγκριτικο ειναι πολυ συγκεκριμενο κ δεν αφορα τπτ αλλο παρα επιδοσεις....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 08:16:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: | makis106 έγραψε: | climbonice έγραψε: | Απορία: Γιατί συγκρίνετε το 207 με το Golf και όχι με το Polo; Το 207 είναι μια κατηγορία κάτω. Ο ανταγωνισμός του είναι τα Polo, Clio, Fiesta, Ibiza, GPunto κτλ. Αν θέλετε να συγκρίνετε το Golf με κάποιο Peugeot συγκρίνετέ το με το 308. | Ίσως γιατί το 207 είναι στα όρια της μικρής με την μικρομεσαία κατηγορία Άλλωστε δεν έχουν και τις τρομερές διαφορές ούτε σε διαστάσεις, ούτε σε βάρος... (Σε βάρος μάλιστα ίσως να είναι και πιο βαρύ το 207 ) |
γενικα οτι διαφορα εχει το 207 απο 308 τετοια διαφορα εχει κ το 207 απο την γκολφο
γενικα δεν γινετε να συγκρινουμε 207 με 308 αρα κ ουτε 207 με γκολφο...ΑΛΛΑ το συγκριτικο ειναι πολυ συγκεκριμενο κ δεν αφορα τπτ αλλο παρα επιδοσεις....  | Ε ωραία τότε να συγκρίνουμε το 207 και με ένα BMW Z4 αφού συγκρίνουμε μόνο επιδόσεις. Είπαμε το 207 είναι σχεδόν στην ίδια κατηγορία με το Golf, με παραπλήσιες επιδόσεις και βάρος, τώρα τα 10cm πιο μακρύ αμάξωμα δε λέει και πολλά. Γι αυτό τα συγκρίνουμε κιόλας. 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
spyros_rallye (SPYROS) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 20 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 361
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 15:20:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ανοιξα τις προαλλες στην εθνικη απο σταση με golf gt 170. Ηδη με το ξεκινημα του ειχα φυγει μπροστα μισο αμαξι και μεχρι τπου κουμπωσα 5η ειχα ανοιξει τη διαφορα στο 1μιση αμαξι, εκει ομως γυρω στα 195κμ και μετα αρχισε και με μαζευε με αποτελεσμα να με προσπερασει κοντα στα 200-205 μπορω να πω με ανεση αφου βεβαια ειχε παρει και τον αερα μου..
η διαδρομη ηταν περιπου 2 1/2 κμ και εγω ημουν με 207rallye εντελως μαμα με 22000κμ.
Τα περιμενα λιγο πιο δυνατα τα 170αρια.....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 15:22:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μιας και το τοπικ αυτό ειχε περισσότερο χαρακτηρα "επιλόγης αυτοκινήτου και συγκρισης γενικότερης" και οχι "ανοιγμάτων" (φιλικών ή "κόντρών") για τα 2α συνεχίστε στο αλλο τόπικ "vs"...
Μην το κάνουμε κι αυτό αχταρμα 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
spyros_rallye (SPYROS) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 20 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 361
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 15:26:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οκ μανθο..
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
infected-mushroom (apostolis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 24
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 02:42:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206kwn έγραψε: | λοιπον παιδες μιας κ λετε για τα golf και τα 207 απλα εγω θα πω ενα πραγμα............ απλα ειχα σε υποληψη τα golf μεχρι που μια φορα ειχα παρει το 206gti ενος φιλου και ανοιξα με εναν αλλο φιλο που εχει το golf με τα 140.... ανοιξαμε ακριβως 800 μετρα... το παιδι εχει στο golf 17 ιντσες ζαντα και το 206 16 ιντσες ζαντα...... απλα απογοητευτηκα για το παιδι με το golf που πηγε και εδωσε τοσα λεφτα και νομιζει οτι ειναι και γρηγορος....... τα golf παιδες ειναι σκετη απογοητευση πραγματικα μονο το golf to gti αξιζει και ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα αλλα και παλι για τα 200+ αλογα που βγαζει δεν παει..... η peugeot στα ιδια αλογα, πολλες φορες και με λιγοτερα, θα ειναι παντα μπροστα πολλες κολωνες απο πολλες εταιριες.- τα 207 τα turbo ειναι κορυφη για τα λεφτα τους...... μην ασχολουμαστε με μα****ες οπως ειναι το golf το 1400 με τα 239082 αλογα........ ειναι τελειως gtp.... αυτα απο μενα......  |
μηπως θελεις να δεις πως παει ενα γκολφ 1400 tsi με 250+ αλογακια? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|