PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 GT vs Golf GT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mt78369 (Makis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Jetta GT DSG 2007

Ένταξη: 20 Ιαν 2006
Τόπος: BYRONAS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 12:46:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Το έχουν δύο φίλοι(Golf) μαμά και οι δύο και όποτε τα ανοίγουμε τους φεύγω στεγνα. Πήρε και ο αδερφός μου το JETTA GT αλλά με το DSG άλλη φάσι το αυτόματο και με launch control!! Η διαφορά φίλε μου είναι τα λεφτά που κάνει, το jetta εφτασε τα 29.000€, έλεος και τα Golfακι αμα βάλεις 2-3 πραγματάκια 24.500-25.000€ εύκολα οπότε τι συγκρίνεις. Άσε που είναι μια κατηγορία πάνω. Απο συμπεριφορά προτειμώ χαλαρά το 207 και μπορείτε να μου πείτε πώς με τα δισκοφρενάκια του 207 έχουμε καλύτερα φρένα ακόμα και απο το Jetta του bro που άμα δείτε δισκοπλακες(μεγεθος) θα πάθετε πλάκα?? Επίσης το μοτέρ αυτό(170) πάει για κατάργηση απο την VW μάλλον λόγω προβλημάτων αξιοπιστίας τώρα βγάζει 122ps χωρίς compresor και 140 και 150(Tiguan) αντι τα 170. Οι φίλοι και ο αδερφός δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, αλλά σε όλους καίει πάρα πολύ λάδι τόσο που νομίζουμε οτι είναι δίχρονο.

Για την ακριβεια 27398 ευρο (Ο αδερφος του)

231 τελικη απο 1,4lt ???????????????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mt78369 (Makis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Jetta GT DSG 2007

Ένταξη: 20 Ιαν 2006
Τόπος: BYRONAS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 12:59:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Όλα ωραία και καλά ρε Volvo δωσε μου και 26Κ€ που κάνει το Golf με τον μισό εξοπλισμό απ΄το δικό μου και άλλα 400€ να κάνω την επέκταση εγγύησης στα 4χρόνια για να έχω αυτά τα 2δ στο 0-160. Και το ότι συγκρίνουμε αμάξι των 19.900 με αμάξι των 26.000+ είναι και αυτό μια νίκη για την Peugeot.( Άσε που κανονικά το VW είμαι μία κατηγορία πάνω από το 207 και θα πρεπε να συγκρίνετε μόνο με το γρήγορο 308). Μήν αναφέρω οτι αν πάρεις ένα Rallye και του ρίξεις πάνω την διαφορά(περιπου 10.000€!!!)........καλά ούτε να το σκέφτομαι. Όσο για το παράδειγμα με το 106, μάλλον όλοι εχετε φαγοθεί με τα 207 και όχι με τα Golf αφού λίγο η πολύ τα έχετε βγάλει από μούφα έως παπάντζες. Καιρός γαρ εγγυείς που λέει και ο Λιακόπουλος Very happy , σε λίγο δεν θα κυκλοφορεί μαμά 207(οπως τα 106) και μετα κια από λίγο σας βλέπω να πέρνετε και εσείς ένα, αντε να δώ μετά τι θα γράφετε.

Το εχουμε συζητησει χιλιες φορες το Golf ειναι ενα ονομα (δυστυχως η Peugeot den to exei kataferei akoma) - βεβαια και πολυ καλο αυτοκινητο...γιαυτο το πληρωνεις (ΟΝΟΜΑ).
Και το παραδειγμα μου θα ειναι απλο
Τον ιδιο εξοπλισμο που φοραει το δικο μου αν τον βαλεις σε Golf 5πορτο
κοστιζει 420 ευρο παραπανω(το Golf) και εχει και το μισο πορπαγκαζ
Αν θυμασαι για Golf πηγαινα αλλα το Jetta μου φανηκε κελεπουρι (ας ειναι καλα η γυναικα μου)

231 τελικη απο 1,4lt ???????????????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 13:05:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αυτό ούτε το κατάλαβα ποτέ. Πώς το Golf είναι πιό ακριβό από το πολύ μεγαλύτερο Jetta?? Άρε marketing γιαυτό πάει μια χαρά ο όμιλος. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 22:28:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ayta ta golf gt εχουν καταντησει σα τα 106

ολοι τα μισουν
ολοι στριβουν καλυτερ
ολοι βγαζουν λιγοτερα προβληματα
ολοι τα περνανε

αλλα αμα πετυχετε κανενα να σας ραψει το κωλο πατοκορφα ειναι ειτε με αναρτηση ειτε με προγραμμα ειτε λετε οτι ποσο μπροστα να ειναι αφου θα σπασει...... Laughing Laughing Laughing Laughing

Συμφωνώ απόλυτα
Έχω ανοίξει με golf 1.4 170ps και ήμουν οριακά μισό αμάξι μπροστά δεν υπάρχει περίπτωση μαμα gt/rallye να μπορεί να πιάσει το 170αρι

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 23:15:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο δε παιζει...επρεπε να εισαι πιο μπροστα αρκετα Crying or Very sad
μηπως ηταν αστρωτο το μοτερ σου?

'το θεμα ειναι οτι και να λεμε
τα πεζο δε προκειται ποτε να αποτκησουν
dsg σαζμαν
tsi μοτερ
τη πισω αναρτηση του γκολφ

για καποιον που ξερει αυτα φτανουν και περισσευουν για να ισοσκελισει ολα τα μειον και να παρει το ............λεον Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 23:20:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ζα μπο ν

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 12:49:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

τα πεζο δε προκειται ποτε να αποκτησουν

tsi μοτερ

Rolling eyes
γιατι,τα δικα μας τι ειναι?τουρμπο αμμεσου ψεκασμου ειναι και τα 2!

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 14:39:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αυτο δε παιζει...επρεπε να εισαι πιο μπροστα αρκετα Crying or Very sad
μηπως ηταν αστρωτο το μοτερ σου?

dsg σαζμαν
tsi μοτερ

για καποιον που ξερει αυτα φτανουν και περισσευουν για να ισοσκελισει ολα τα μειον και να παρει το ............λεον Laughing

Nαι τότε είχα 3-4000χλμ

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: patras - argyroupolis

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 19:12:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dsg σαζμαν
tsi μοτερ

volve καλα το σαζμαν(dsg) και οι αναρτησεις(που δε νομιζω οτι κ οι αναρτησεις ειναι επιπεδα παραπανω απο του 207)
ο tsi πιστευεις οτι ειναι πιο αξιοπιστος πιο hi-tech και πιο εξελιξιμος απο τον THP ???!!! γιατι καπως ετσι ειναι το νοημα απο αυτα που γραφεις...

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 20:14:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα τσι ειναι απλα μια ιδεα που ψιλοαπετυχε... φτιαξανε ενα μαντεμενιο μπλοκ να αντεξει τις πιεσεις και μαζι με ολα τα τσουμπλεκια καταφεραν να φτιαξουν ενα μοτερ και βαρυτερο και πιο ευθραυστο απο το δικο μας και το κρεμασαν κιολας στις πιο μαιμουδε βασεις που υπαρχουν γι αυτο και ειναι πολυ πιο μπροστα τα 207 σε εκκινησεις μιας και τα golf σπινιαρουν συνεχεια... απο την αλλη κατ εμε το golf ειναι ενα αυτοκινητο τελειως αδιαφορο σχεδιαστικα και χωρις ιχνος χαρακτηρα που 6 γενιες μετα προσπαθει ακομα να τον βρει... προσπαθει να τα καλυψει ολα και τελικα χανει τον μπουσουλα...δεν τιθεται καν σαν αυτοκινητο για μενα... η λεον οποιος θελει σπορ χαρακτηρα η Α3 οποιος ειναι πιο κυριλε για το γκρουπ vw...
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 21:27:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
Τα τσι ειναι απλα μια ιδεα που ψιλοαπετυχε... φτιαξανε ενα μαντεμενιο μπλοκ να αντεξει τις πιεσεις και μαζι με ολα τα τσουμπλεκια καταφεραν να φτιαξουν ενα μοτερ και βαρυτερο και πιο ευθραυστο απο το δικο μας και το κρεμασαν κιολας στις πιο μαιμουδε βασεις που υπαρχουν γι αυτο και ειναι πολυ πιο μπροστα τα 207 σε εκκινησεις μιας και τα golf σπινιαρουν συνεχεια... απο την αλλη κατ εμε το golf ειναι ενα αυτοκινητο τελειως αδιαφορο σχεδιαστικα και χωρις ιχνος χαρακτηρα που 6 γενιες μετα προσπαθει ακομα να τον βρει... προσπαθει να τα καλυψει ολα και τελικα χανει τον μπουσουλα...δεν τιθεται καν σαν αυτοκινητο για μενα... η λεον οποιος θελει σπορ χαρακτηρα η Α3 οποιος ειναι πιο κυριλε για το γκρουπ vw...

Θα συμφωνήσου μαζί σου,απλά το Golf έχει κάνει ένα όνομα σαν "μύθος" (πάρε Golf έχει μεταπόληση εύκολη)και με αυτό το όπλο κάνει πωλήσεις.
Σχεδιαστηκά πάντως είναι μακράν πίσω θυμίζει άλλη εποχή χρονιές 98-00,δείτε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=Ljrya37qseg πώς φένετε δίπλα σε ένα peugeot. Cool (περιμένετε την στιγμή που τα βάζει δίπλα δίπλα με ανοιχτές πόρτες)

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 17:23:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απορία: Γιατί συγκρίνετε το 207 με το Golf και όχι με το Polo; Το 207 είναι μια κατηγορία κάτω. Ο ανταγωνισμός του είναι τα Polo, Clio, Fiesta, Ibiza, GPunto κτλ. Αν θέλετε να συγκρίνετε το Golf με κάποιο Peugeot συγκρίνετέ το με το 308.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 17:30:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

climbonice έγραψε:
Απορία: Γιατί συγκρίνετε το 207 με το Golf και όχι με το Polo; Το 207 είναι μια κατηγορία κάτω. Ο ανταγωνισμός του είναι τα Polo, Clio, Fiesta, Ibiza, GPunto κτλ. Αν θέλετε να συγκρίνετε το Golf με κάποιο Peugeot συγκρίνετέ το με το 308.
Ίσως γιατί το 207 είναι στα όρια της μικρής με την μικρομεσαία κατηγορία Wink Άλλωστε δεν έχουν και τις τρομερές διαφορές ούτε σε διαστάσεις, ούτε σε βάρος... (Σε βάρος μάλιστα ίσως να είναι και πιο βαρύ το 207 Exclamation Rolling eyes )

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 22:18:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
climbonice έγραψε:
Ίσως γιατί το 207 είναι στα όρια της μικρής με την μικρομεσαία κατηγορία Wink Άλλωστε δεν έχουν και τις τρομερές διαφορές ούτε σε διαστάσεις, ούτε σε βάρος... (Σε βάρος μάλιστα ίσως να είναι και πιο βαρύ το 207 Exclamation Rolling eyes )

γενικα οτι διαφορα εχει το 207 απο 308 τετοια διαφορα εχει κ το 207 απο την γκολφο Wink
γενικα δεν γινετε να συγκρινουμε 207 με 308 αρα κ ουτε 207 με γκολφο...ΑΛΛΑ το συγκριτικο ειναι πολυ συγκεκριμενο κ δεν αφορα τπτ αλλο παρα επιδοσεις.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 08:16:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
makis106 έγραψε:
climbonice έγραψε:

γενικα οτι διαφορα εχει το 207 απο 308 τετοια διαφορα εχει κ το 207 απο την γκολφο Wink
γενικα δεν γινετε να συγκρινουμε 207 με 308 αρα κ ουτε 207 με γκολφο...ΑΛΛΑ το συγκριτικο ειναι πολυ συγκεκριμενο κ δεν αφορα τπτ αλλο παρα επιδοσεις.... Wink
Ε ωραία τότε να συγκρίνουμε το 207 και με ένα BMW Z4 αφού συγκρίνουμε μόνο επιδόσεις. Είπαμε το 207 είναι σχεδόν στην ίδια κατηγορία με το Golf, με παραπλήσιες επιδόσεις και βάρος, τώρα τα 10cm πιο μακρύ αμάξωμα δε λέει και πολλά. Γι αυτό τα συγκρίνουμε κιόλας. Evil

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 15:20:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανοιξα τις προαλλες στην εθνικη απο σταση με golf gt 170. Ηδη με το ξεκινημα του ειχα φυγει μπροστα μισο αμαξι και μεχρι τπου κουμπωσα 5η ειχα ανοιξει τη διαφορα στο 1μιση αμαξι, εκει ομως γυρω στα 195κμ και μετα αρχισε και με μαζευε με αποτελεσμα να με προσπερασει κοντα στα 200-205 μπορω να πω με ανεση αφου βεβαια ειχε παρει και τον αερα μου..
η διαδρομη ηταν περιπου 2 1/2 κμ και εγω ημουν με 207rallye εντελως μαμα με 22000κμ.
Τα περιμενα λιγο πιο δυνατα τα 170αρια.....

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 15:22:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μιας και το τοπικ αυτό ειχε περισσότερο χαρακτηρα "επιλόγης αυτοκινήτου και συγκρισης γενικότερης" και οχι "ανοιγμάτων" (φιλικών ή "κόντρών") για τα 2α συνεχίστε στο αλλο τόπικ "vs"...

Μην το κάνουμε κι αυτό αχταρμα Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 15:26:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ μανθο..

Επιστροφή στην κορυφή
infected-mushroom (apostolis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 02:42:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
λοιπον παιδες μιας κ λετε για τα golf και τα 207 απλα εγω θα πω ενα πραγμα............ απλα ειχα σε υποληψη τα golf μεχρι που μια φορα ειχα παρει το 206gti ενος φιλου και ανοιξα με εναν αλλο φιλο που εχει το golf με τα 140.... ανοιξαμε ακριβως 800 μετρα... το παιδι εχει στο golf 17 ιντσες ζαντα και το 206 16 ιντσες ζαντα...... απλα απογοητευτηκα για το παιδι με το golf που πηγε και εδωσε τοσα λεφτα και νομιζει οτι ειναι και γρηγορος....... τα golf παιδες ειναι σκετη απογοητευση πραγματικα μονο το golf to gti αξιζει και ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα αλλα και παλι για τα 200+ αλογα που βγαζει δεν παει..... η peugeot στα ιδια αλογα, πολλες φορες και με λιγοτερα, θα ειναι παντα μπροστα πολλες κολωνες απο πολλες εταιριες.- τα 207 τα turbo ειναι κορυφη για τα λεφτα τους...... μην ασχολουμαστε με μα****ες οπως ειναι το golf το 1400 με τα 239082 αλογα........ ειναι τελειως gtp.... αυτα απο μενα...... Wink Wink Wink Wink Wink Wink

μηπως θελεις να δεις πως παει ενα γκολφ 1400 tsi με 250+ αλογακια?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 03:57:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

infected-mushroom έγραψε:
μηπως θελεις να δεις πως παει ενα γκολφ 1400 tsi με 250+ αλογακια?
Θέλω να το δω εγώ Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης