PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΜΑ σαζμάν - Τροχαλίες και βολάν αλουμινίου.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 17:05:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παππού? Είναι ο ίδιος και με τη γνωστή αλυσίδα ταχυενδεσματοπωλείων "η πίτα του παππού"?

Παίζει να βρούμε κάποιο μτχ ώστε να το στείλω στον Στέλιο χωρίς να αφαιρέσω το δικό μου? Δε θέλω να το αφήσω στο συνεργείο να περιμένει... Confused

Ο Hercules λογικά δε θα αναλαμβάνει... ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 17:11:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mila με στελιο. εγω του εστειλα το μαμα μου οταν το εβγαλα και ειχε ηδη φτιαξει ο τυπος απο πανω ενα μαμα και μου ειχε στειλει για να μη μεινει το αμαξι στο συνεργειο μεσα
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 19:22:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Pughell έγραψε:
Εμενα παντως που ειναι με ακομα πιο ελαφρυ σετ(βολαν/δισκοπλατο) δεν μου κανει τιποτα περιεργο και ξεκιναει κανονικα.

δν σου κανει τπτ περιεργο???

Και κεινο το κρακ κρακ κρακ κρακ που κανει απο κατω τι ειναι? Laughing

Ααααααααα!!!Εκεινο ειναι το ελατηριο/τεντωτηρας του μοτερ μου,κουρδιζεται μονο του ωστε μολις σε δει να σου πατησει μια ψ#λη να ησυχασεις. Laughing Laughing Laughing

-----

Γιαννη θα ρωτησω και θα σου πω αμα εχει ευκαιρο βολαν.
Απλα πες μου αν εισαι μονοφυσος ή τριφυσος γιατι ειναι διαφορετικα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 kid μετατροπη Gti=τραβέλι

Ένταξη: 06 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 20:10:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω που δεν εχω διαθεση να παω να αγορασω απο 13αρι βολαν πειραζει? roadrunner εσενα 16αρι δεν ειναι? ποσα γραμμαρια αποφασισες να το ελαφρωσεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 20:20:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ρε,τι να πειραξει.
Απλα επειδη ειναι πιο μεγαλης διαμετρου δεν θα πεσει τοσο χαμηλα στο βαρος οσο το 180αρι.
Κατα τα αλλα ομως παει στα 4(και πιο κατω) οποτε δεν ειναι καθολου ασχημα. Wink
Αν θυμαμαι καλα,καπου στα 5.200gr ειναι το μαμα βολαν των τριφυσων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 20:29:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

5.650 ήταν αν θυμάμαι καλά το δικό μου.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 00:02:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ ρε Στέλιο. 3φυσος είμαι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 02:23:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
5.650 ήταν αν θυμάμαι καλά το δικό μου.

το δικου αδερφε ηταν μονοφυσσο? και ποσο το ειχες ελαφρυνει?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 11:06:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικό μου ήταν από 1.4 16v 206 και είχε ελαφρωθεί 600gr

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
theodore106 (theodore)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PeUgEoT 106 1.6 16v

Ένταξη: 13 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 12:45:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο site για peugeot 106

''Ελαφρώνοντας το βολάν είναι σίγουρο οτι ελαχιστοποιούμε κατά το μέγιστο δυνατό τις απώλειες από την μετάδοση και βοηθάμε στην ευστροφία του κινητήρα. Το εργοστασικό βολάν ζυγίζει περίπου 5.7 κιλά. Ελαφρώνοντας το στα περίπου 5 κιλά, έχουμε σταθερό ρελαντί και σημαντική διαφορά στην ευστροφία σε σχέση με το εργοστασιακό.''
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 13:09:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για οσους δεν ξερουν.το βολαν εχει μια Χ μαζα για να "σβηνει" τους νεκρους χρονους του μοτερ.
Αυτο σημαινει οτι οσο μειωνουμε εμεις αυτην την μαζα,τοσο πιο εντονους κραδασμους θα εχουμε σε χαμηλους ρυθμους περιστροφης.
Ε,αμα το προβλημα σας ειναι το φασμα ρελαντι-3000 στροφες,τοτε αφηστε το απειραχτο.
Εγω παντως οπως ειπα σε μαμα μοτερ,δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα(με ρελαντι 900 στροφες).
Επιστροφή στην κορυφή
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 23:31:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα 500 , 700 , 1000, 2000 γραμμαρια?
με 500 θα φανει διαφορα χωρις να χαλασω το ρελαντι?
PUG συγνωμη εσυ απο ποσα γραμμαρια σε ποσα το εχεις ριξει?
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 11:56:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
to στελνεις στο στελιο πανω σαλονικα και το παει παππου.
αυτος εφτιαξε και δικο μου
1 κιλα ακριβως κατω (ή 1100) και εισαι αρχοντας... Wink

ΕΧΕΙ ΜΑΣΤΟΡΑ εδω ΠΑΝΩ (Σαλονικα) που ελαφρώνει βολάν?? που ?? Confused Shocked

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 12:20:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

yokagyla έγραψε:
τελικα 500 , 700 , 1000, 2000 γραμμαρια?
με 500 θα φανει διαφορα χωρις να χαλασω το ρελαντι?
PUG συγνωμη εσυ απο ποσα γραμμαρια σε ποσα το εχεις ριξει?

Κιλα,οχι γραμμαρια. Wink
Το ολο συστημα βολαν/δισκοπλατο σε ενα 1600 16v μοτερ ειναι καπου στα 6,5-7 κιλα με το 200αρι βολαν.
Ε,εμενα ειναι 180αρι βολαν ελαφρωμενο και οσο παιρνει μαλιστα και εχει επανω 180αρι δισκο.
Οποτε το ολο σετ μου(με δισκοπλατο μαζι) ειναι σιγουρα κατω απο 5 κιλα.
Οποτε αντιλαμβανεσαι...

Υ.Γ. Επεσε στα χερια μου καταλογος με βολαν αλουμινιο Helix.Μαντεψτε...
2,9 kg! Shocked Shocked Shocked

AlienHack έγραψε:

Δεν ειναι για σενα αυτα,πηγαινε παιξε με κανενα πικαπ και ασε τον μηχανικο σου να σου πει τι να κανεις... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 12:37:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

AlienHack έγραψε:

Δεν ειναι για σενα αυτα,πηγαινε παιξε με κανενα πικαπ και ασε τον μηχανικο σου να σου πει τι να κανεις... Laughing

κολαρα! Laughing παιζω και τα πικαπ μου και οτι αλλο χρειαστει!

και ψαχνω και τροπους για να σπερνω ραγες με το cc Μου!! δεν θα μου μπεις εμποδιο!! Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 12:39:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Υ.Γ. Επεσε στα χερια μου καταλογος με βολαν αλουμινιο Helix.Μαντεψτε...2,9 kg! Shocked Shocked Shocked

Στέλιο είναι κάτι που το χαλβαδιάζο αρκετό καιρό τώρα αλλά θεωρώ ότι τα λεφτά είναι αρκετά. Sad Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 13:29:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
[
κολαρα! Laughing παιζω και τα πικαπ μου και οτι αλλο χρειαστει!
...

Καλα,αυτο ειναι το μονο σιγουρο με τοσους κάλους που εχεις στην παλαμη σου. Laughing

iceage έγραψε:
Pughell έγραψε:
Υ.Γ. Επεσε στα χερια μου καταλογος με βολαν αλουμινιο Helix.Μαντεψτε...2,9 kg! Shocked Shocked Shocked

Στέλιο είναι κάτι που το χαλβαδιάζο αρκετό καιρό τώρα αλλά θεωρώ ότι τα λεφτά είναι αρκετά. Sad Sad Sad

Καλα,για τα χρηματα που κοστιζει Γιωργη,ουτε εγω θα τα εδινα ποτε μου... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 13:59:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ 200aρι το βολαν στο δικο μου ηταν 5κατι κιλα (καπου το εχω γραψει γα**το)
και πηγε 4κατι - 1κιλο ακριβως κατω

σε καμια δεν ηταν πανω απο 6...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 14:02:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εργοστασικό βολάν ζυγίζει περίπου 5.7 κιλά

To ελάφρωμα συνήθως αγγίζει στου περισσότερους τα 700 γραμμάρια (ενώ κάποιοι το κάνουν έως 1kg.

To Fidanza (δυστυχώς δεν το ζύγισα) είναι 60% ελαφρύτερο από το μαμά (δηλαδή 3,5 κιλά περίπου)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 14:04:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αυτο τονισα και ειπα 6,5-7 κιλα μαζι με το δισκοπλατο,οχι σκετο το βολαν. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 4 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης