PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Και οι Γερμανοι ξαναρχονται....
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 10:51:08    Θέμα δημοσίευσης: Και οι Γερμανοι ξαναρχονται.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγα που λετε να ρωτησω τι βελτιωσεις παιζουν για το μελοντικο μου αμαξακι(SEAT LEON 20VT Ή 2ΟVT4).Πηγα στον καλυτερο κατα τη γνωμη μου βελτιωτη του ομιλου VAG ο οποιος δεν ειναι αλλος απο την M T M !!!!
(MOTOREN TECHNIC MAYER)!!!
Ρωτησα εμαθα και επαθα!!!!
το καλυτερο σταδιο βελτιωσης για το αυτοκινητακι ειναι το τριτο σταδιο το οποιο οπως ειναι λογικο ειναι και το πιο ακριβο!!!αλλα αυτο θα κυνηγησω και ελπιζω να το πετυχω!!
τιμη 15.500 ευρω!!!!!!!
και εχουμε και λεμε:
μεγιστη ιπποδυναμη :313 αλογα στις 6200 στροφες
και τωρα το καλο!!!!: 51 kgr ροπη στις 3200 στροφες !!! οι μυημενοι θα το επιασαν το υπονοουμενο! στις 6200 στροφες που βγαζει την μεγιστη ιπποδυναμη εχει ακομα περιπου στα 35 κιλα ροπη!!για 3000 στροφες δηλαδη γινεται της ροπης το καγκελο!!!!!!
η τιμη περιλαμβανει και τα εξοδα του πηγαινε ελα στα Γερμανια-Μοναχο οπου και θα γινει το tuning.η ολη υποθεση κραταει 6!! εβδομαδες!!!!
οπως καταλαβατε σαν ευθειακιας που ειμαι Rolling eyes Wink Laughing Cool Shocked Very happy Very happy Surprised Surprised κατενθουσιαστηκα!!!
με ενα KITακι τετραπιστονες δαγκανες εδεσε το γλυκο!!!
και μην μου πει κανεις για στροφες I dont care και να με περναν τα YUGO,AUTOBIANCHI,CINQUECENTO,MATIZ,2CV,ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ,ΠΟΔΗΛΑΤΑ και τα 106 ραλλυ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .
Γερμανουληδες σας ερχομαι !!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 11:00:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dani, πως και έτσι αυτό το ξαφνικό;;;
Και το ραλλάκι τι θα το κάνεις;;;
Θα το κρατήσεις;;;
Πάντως, θα σου πρότεινα να επιλέξεις το 20VT4, που έχει και τετρακίνηση... το έπιασες το υπονοούμενο...
Έτσι θα μπαίνεις με τα τέσσερα στις στροφές και δεν θα μουριάζεις και τόσο...
313 άλογα είναι αυτά...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 11:24:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Dani, πως και έτσι αυτό το ξαφνικό;;;
Και το ραλλάκι τι θα το κάνεις;;;
Θα το κρατήσεις;;;
Πάντως, θα σου πρότεινα να επιλέξεις το 20VT4, που έχει και τετρακίνηση... το έπιασες το υπονοούμενο...
Έτσι θα μπαίνεις με τα τέσσερα στις στροφές και δεν θα μουριάζεις και τόσο...
313 άλογα είναι αυτά...

το ραλλακι θα το δωσω σε κανα χρονο απο τωρα Vagelli.
τοτε θα παρω και το Leon ου θα εχω και μεγαλυτερη οικονομικη ανεση απο τωρα!!!και εγω το 20VT4 προτιμω αλλα εχει και 1.800.000 ακριβοτερο!!
δεν ξερω θα ψαχτω παντως και να δω τι θα παιζει και τοτε απο χρηματα!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 12:16:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για κάτσε ρε Dani θα δόσεις κοντα 28000 ευρο για να το αγοράσεις και θα σκάσεις και απο πάνω άλλα 18000 (με τα φρένα ) για να βγάλεις τα 313 άλογα????? Δεν λέω not bad αλλά ........!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 12:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Για κάτσε ρε Dani θα δόσεις κοντα 28000 ευρο για να το αγοράσεις και θα σκάσεις και απο πάνω άλλα 18000 (με τα φρένα ) για να βγάλεις τα 313 άλογα????? Δεν λέω not bad αλλά ........!

κατ αρχην το μπροστοκινητο εχει 24000 ευρω καινουργιο συν 18000 ευρω 42000 ευρω.αν εσυ μου βρεις αυτοκινητο με 42000 ευρω με την ισχυ και τις φρεναρες του συγκεκριμενου αυτοκινητου θα σε παραδεχτω!!!!!
αλλα και το τετρακινητο να παρεις με 48000 ευρω παλι δεν θα βρεις στην κατηγορια του!!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 12:30:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dani, την περίοδο που θα θέλεις να πάρεις το Leon, η Seat θα είναι σχεδόν έτοιμη να παρουσιάσει το Leon II (με εμφάνιση ίδια με αυτή του πρωτότυπου Seat Salsa)...
Επίσης, εκτός από το 20VT4, σε λιγο καιρό λανσάρεται και το Ibiza CupraR, με απόδοση 180 ίππων......!!!!!!!
Βέβαια υπάρχει και Leon Cupra με κινητήρα V6 2.8 λίτρων και απόδοση 204 άλογα, αλλά δεν λέει (38000 €, πιο αργό από το 20VT...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 12:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε Λ Α !!!!
Ε Λ Α !!!!
Ε Λ Α !!!!

Wink Wink Wink Wink

Μέχρι τότε θα έχω χτυπήσει και εγώ τα 140 άλογα ... οπότε ίσως ρίχνω και σε κανένα 206/1600 ..... Laughing Laughing Wink Wink

Πάντως προσπαθω να καταλάβω γιατί νομίζεις ότι στην στροφή δεν στρίβει το LEON .... ??? Μην ανησυχείς το τιμόνι δεν είναι στα εξτρά.... Laughing Laughing

Αντε με το καλό .... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 12:52:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Dani, την περίοδο που θα θέλεις να πάρεις το Leon, η Seat θα είναι σχεδόν έτοιμη να παρουσιάσει το Leon II (με εμφάνιση ίδια με αυτή του πρωτότυπου Seat Salsa)...
Επίσης, εκτός από το 20VT4, σε λιγο καιρό λανσάρεται και το Ibiza CupraR, με απόδοση 180 ίππων......!!!!!!!
Βέβαια υπάρχει και Leon Cupra με κινητήρα V6 2.8 λίτρων και απόδοση 204 άλογα, αλλά δεν λέει (38000 €, πιο αργό από το 20VT...)

δεν το εχω δει το salsa ??? μηπως εχεις καποια φωτο ???
οσο για το ibiza cupraR δεν με ενδιαφερει γιατι ειναι σε μικρη κατηγορια και δεν ειναι των χωρων που θελω!!!
το αλλο το cupra που λες ειναι ατμοσφαιρικο και δεν θελω να παιξω παλι σε ατμοσφαιρα!!!ασε που ειναι και τα κυβικα απαγορευτικα!!!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 12:59:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ντανι μεχρι τοτε το SEAT θα εχει ξεπεραστει. Wink

Καλα γιατι δεν κρατας το ραλακο Question ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΕ ΜΗΠΩΣ Question Question Laughing Laughing

Και δεν παιρνεις κανενα 206 RC ή RENAULTCLIO SPORT Question Question

ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩΝΤΕ Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΠΥΡΟΒΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 13:18:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ντανι μεχρι τοτε το SEAT θα εχει ξεπεραστει. Wink

Καλα γιατι δεν κρατας το ραλακο Question ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΕ ΜΗΠΩΣ Question Question Laughing Laughing

Και δεν παιρνεις κανενα 206 RC ή RENAULTCLIO SPORT Question Question

ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩΝΤΕ Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΠΥΡΟΒΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

τι εννοεις Νικο οτι θα εχει ξεπεραστει???σαν σουλουπι εννοεις???
το ραλλακο που τοσο λατρευω θα τον δωσω αναγκαστικα γιατι το πετυχες ...
να παρω rc και clio sport δεν παιζει γιατι θελω κατι μεγαλυτερο απο το ραλλυ και γενικοτερα να ξεφυγω απο την μικρη κατηγορια σε ογκο.δεν θελω να φτασω ομως και στο αλλο ακρο να παρω αυτοκινητο τριων ογκων ή καποιο πολυμορφικο.γι αυτο διαλεξα LEON.
Και οσο για γκαζια κανενα RC και κανενα clio sport δεν μπορει να φτασει το συγκεκριμενο project της MTM!!!
που θα βαζω τον μπεμπη ρε???????????????? Laughing Laughing Laughing

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 14:11:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Danielo, αν θες πληροφορίες για ΜΤΜ ρώτα τον fanpapad από το TFRC.
Έχει S3 MTM 290+ άλογα. Είναι ο πλέον κατάλληλος να σου πει Wink
Άντε με το καλό παλιο-ευθειάκια! Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 14:25:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao_rallye έγραψε:

ευχαριστω ρε παλιο-στροφακια!!!!!
θα το ριξω στην ηρεμη οικογενειακη ζωη!!! και απλως να εχεις καμια 300αρια αλογακια να ξεσκας οταν θες!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Cool Cool Laughing Laughing

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 14:41:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
alemao_rallye έγραψε:

ευχαριστω ρε παλιο-στροφακια!!!!!
θα το ριξω στην ηρεμη οικογενειακη ζωη!!! και απλως να εχεις καμια 300αρια αλογακια να ξεσκας οταν θες!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Cool Cool Laughing Laughing

ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΤΤΤΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 17:23:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα τι να πω..... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

MTM και κολοκυθια τουμπανα..................ΑΣΤΟ.........................

Βαρεθηκα να λεω τα ιδια πραγματα..........

Αντε Ντανι με το καλο ρε Wink

Ελα να περνουμε σειρα να παντρευεστεεεεεεε Laughing Laughing Laughing Laughing

Οσο για μενα.........Δια του αραβωνων..........στρηβειν......ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 106 Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 20:31:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
Tomcat έγραψε:

κατ αρχην το μπροστοκινητο εχει 24000 ευρω καινουργιο συν 18000 ευρω 42000 ευρω.αν εσυ μου βρεις αυτοκινητο με 42000 ευρω με την ισχυ και τις φρεναρες του συγκεκριμενου αυτοκινητου θα σε παραδεχτω!!!!!
αλλα και το τετρακινητο να παρεις με 48000 ευρω παλι δεν θα βρεις στην κατηγορια του!!!!

ρε συ Dany εχεις 42000 ευρω και δεν ξερεις τι να τα κανεις; ;;
μαλλον οχι! Crying or Very sad
θα πας να χρεωθεις με 42.000Ε ? θα πληρωνεις μια ζωη ρε συ! Confused Confused
ξανασκεψου το! καλα τα αλογα αλλα πιο φτηνα θα σου ερθει να τα ταιζεις στον ιπποδρομο.... Laughing
αν παλι εισαι τοσο γερός στο ποροφολι, μου φαινεται θα αρχισω να σε κανω περισσοτερη παρεα... Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 22:43:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:

Γιώργο υπολόγιζε ότι το κουστούμι του CupraR, αυτό που βλέπεις στις διαφημίσεις, ότι φοράνε πλέον και τα "μικρότερα" LEON (20V και VT) χρεώνεται 3000 ευρώα plus. Το ξέρω γιατί ρώτησα.

Όσο για το άλλο αυτοκίνητο που έχει την ισχύ και τις φρενάρες με 42000 ευρώα

Βουαλά που λένε και οι Γάλλοι

Γιατί έχουμε πει. Υπάρχουν αυτοκίνητα, υπάρχουν και τα Impreza. Και By Prodrive παρακαλώ το συγκεκριμένο με 42500 ευρώα. Και για στροφές και για ευθείες και για την οικογένεια και για ότι θέλεις Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2003, 13:15:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω το πιο ομορφο σπορ/οικογενειακο/κυριλε αμαξι που εχω δει ειναι:

Ιmpreza 2λιτρο τα παλια με τα τετραγωνα φαναρια μπροστα, χρωμα ασημι, ψηλη αεροτομη και φιμε τζαμι..

ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΑΘΑ ΖΗΜΙΑ... Συνδιαζει το στυλ, το κυριλε και το σπορ σε πολυ μεγαλο βαθμο...(εξωτερικα τουλαχιστον.. Το ταμπλο ειναι αλλη υποθεση)

Και επειδη τα συγκεκριμενα τα βρισκεις και με καμια 7αρα μυρια (γυρω στα 20.000 Ευρο), παρτο καντου και τιποτα μοντες (τα τουρμπο ανεβαζουν αμεσως.. Απο 227 θα φτασει ανετα καμια 280αρα) με αλλες 10.000Ε + οτι συντηρηση θες για να το κανεις καινουριο και θα σου μεινουν και αλλα 12.000Ε στην τσεπη....

Και θα εχεις και 4κινητο και φθηνο, και οικογενειακο και σπορ και 12.000 στην τσεπη..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2003, 15:06:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω συμφωνω με τα παιδια.

Χιλιες φορες ενα IMPREZA μεταχειρισμενο. Exclamation Exclamation Exclamation

Χρηστο................Παντως καθε φορα που βλεπω την φωτο της υπογραφης σου παθαινω πλακα.

Ωραιο το καινουργιο STI Exclamation Exclamation Exclamation

Το καλυτερο ειναι ομως οτι το εχω μεσα στο γκαραζ το ιδιο αυτοκινητο κουκουλομενο και δεν μπορω να το κανω μια βολτα Crying or Very sad Δεν με δινει το OK βλεπεις ο BIG BROTHER.
Το σκεφτηκα παντως πολλες φορες να το παρω κρυφα,αλλα υπαρχουν και οι δορυφοροι που μας παρακολουθουν απο ψηλα και θελω να αποφυγω τους ΤΟΜΑΧΩΚ που θα εκτωξευσει απο την ΙΟΡΔΑΝΙΑ ο BIG BROTHER. Laughing

Ειναι και κοντα βλεπεις στον πολεμο......

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2003, 16:23:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

δεν το εχω δει το salsa ??? μηπως εχεις καποια φωτο ???οσο για το ibiza cupraR δεν με ενδιαφερει γιατι ειναι σε μικρη κατηγορια και δεν ειναι των χωρων που θελω!!!
το αλλο το cupra που λες ειναι ατμοσφαιρικο και δεν θελω να παιξω παλι σε ατμοσφαιρα!!!ασε που ειναι και τα κυβικα απαγορευτικα!!!!!

Έφτασεεεεεεεεεε.......

Seat Salsa "Red Concept" Edition 2002
Λέγεται οτι θα είναι το επόμενο Seat Leon ή κάπως παρόμοιο...

Επιστροφή στην κορυφή
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2003, 22:40:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρίξε και μια ματιά στο τελευταίο DRIVE που έχει μια πολλή καλή μετατροπή που στοιχίζει μόνο 1500 ευρώ(μόνο προγραμματισμός),δίνει 200 αλογάκια στους τροχούς στις 4500σαλ!!! (στο δυναμόμετρο),και 35 κιλά ροπής.Νομίζω ότι αρκούν για την Ελλάδα.Τα 313 είναι υπερβολικά και ...τρώνε πολύ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης