PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Να προχωρήσω σε αγορά ή να στραφώ κάπου αλλού?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

Ένταξη: 10 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 22:51:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
....στο βουνό πλέον έχεις μόνο 3η, άντε 2α βαριά σε καμια κλειστή φουρκέτα και μετά πάλι 3η. Αυτόματο το 207 Laughing Laughing
Μετα απο την σημερινη βολτα συμφωνω και επαυξανω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 12:24:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: Να προχωρήσω σε αγορά ή να στραφώ κάπου αλλού? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos997 έγραψε:
Γεια χαρά,
Ενδιαφέρομαι για μοντέλα Peugeot ή Mini με τον 1.6 THP κινητήρα αλλά ρε γμτ διαβάζω για πολλά προβλήματα που ακόμα και μετά 2 χρόνια κυκλοφορίας δεν έχουν λυθεί. Ενδεικτικά (εκτός από αυτό το site):
http://www.207oc.com/index.php/topic,3577.0.html
http://www.mini2.com/forum/2nd-gen-faults-fixes/
http://www.northamericanmotoring.com/forums/stock-problems-issues-188/

Τι να κάνω, να το ρισκάρω ή καλύτερα να πάρω κάτι άλλο?
Μ' ενδιαφέρει πιο πολύ το καινούργιο Mini Cooper S cabrio και ως εναλλακτική το 207 CC Turbo. Δυστυχώς cabrio και μικρό μήκος αμαξώματος (λόγω έλλειψης parking) σε άλλη μάρκα δεν βρίσκεις (με εξαίρεση το colt και το mx5-που είναι διθέσιο).
Έτσι το όνειρο για cabrio μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσω και να στραφώ σε κάποιο μικρό και γρήγορο.

Μ' ενδιαφέρει η γνώμη σας όσον αφορά τις βλάβες του THP. Θα ξεπεραστούν λέτε? Βασικά μιλάω για απόλυτη αξιοπιστία γιατί το αμάξι θα το οδηγεί και η οικογένειά μου και δεν θέλω να ταλαιπωρήθουν οι άνθρωποι..
Ευχαριστώ πολύ.

Φιλε Νικο μπηκα στα site που παραθετης και οντως ολοι μιλανε για θορυβο στο μοτερ του cooper s οταν ειναι κρυο. αυτο το προβλημα παρατηρειτα και εδω σε αρκετα 207 που φορανε το ιδιο μοτερ. μπορει να ειναι τα ωστηρια που αργουν να ανεβασουν λαδι, μπορει να ειναι η καδενα η δεν ξερω εχω τι αλλο. και στο δικο μου οταν μενει ακινητοποιημενο για κανα δυο ημερες τωρα που εχει κρυο οταν το βαζω εμπρος κουδουναει το μοτερ σαν λατερνα. απο την peugeot μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο για το συγκεκριμενο μοντελο, αλλα πιστευω οτι και αλλο να ηταν δεν θα το ελεγαν γιατι απλα το κοστος επισκευης η αντικαταστασης θα ηταν μεγαλο εαν πλακωναν ολοι οσοι εχουν το ιδιο προβλημα. τωρα στο ερωτημα σου αν θα προχωρησεις στην αγορα η οχι..........τι να σου πω!τι αλλο σκεφτεσε σαν εναλακτικη αγορα?

Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 13:03:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω απλα να ρωτησω αν ειναι τοσο αθλιο και προβληματικο το μοτερ θα το εβαζε η peugeot μετα το πειραματοζωο 207 στο 308,3008 και θα το εδινε και στο C4? Τοσο χαζοι ειναι οι γαλλοι?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Nikos997 (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 16 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 14:02:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: Να προχωρήσω σε αγορά ή να στραφώ κάπου αλλού? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayrton έγραψε:

Φιλε Νικο μπηκα στα site που παραθετης και οντως ολοι μιλανε για θορυβο στο μοτερ του cooper s οταν ειναι κρυο. αυτο το προβλημα παρατηρειτα και εδω σε αρκετα 207 που φορανε το ιδιο μοτερ. μπορει να ειναι τα ωστηρια που αργουν να ανεβασουν λαδι, μπορει να ειναι η καδενα η δεν ξερω εχω τι αλλο. και στο δικο μου οταν μενει ακινητοποιημενο για κανα δυο ημερες τωρα που εχει κρυο οταν το βαζω εμπρος κουδουναει το μοτερ σαν λατερνα. απο την peugeot μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο για το συγκεκριμενο μοντελο, αλλα πιστευω οτι και αλλο να ηταν δεν θα το ελεγαν γιατι απλα το κοστος επισκευης η αντικαταστασης θα ηταν μεγαλο εαν πλακωναν ολοι οσοι εχουν το ιδιο προβλημα. τωρα στο ερωτημα σου αν θα προχωρησεις στην αγορα η οχι..........τι να σου πω!τι αλλο σκεφτεσε σαν εναλακτικη αγορα?

Παίδες ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Φίλε Γιάννη το cold start issue έχει φτάσει και στα αυτιά της BMW και όπου νάναι ετοιμάζει fix για το θέμα σύμφωνα με το motoringfile.com. Όπως και να χει καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί στην εκκίνηση και να μην τα σπάμε μέχρι να ζεσταθούν.
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα πάρω, το ψάχνω το θέμα όσο μπορώ. Εξάλλου σύμφωνα με το έγκυρο feline207.net τον Ιούνιο έρχεται ανανεωμένο 207 στα 200 άλογα με εξάρι κιβώτιο (βασικά η αναβαθμισμένη ιπποδύναμη ακούστηκε στο ανάλογο thread του forum).
Τα λέμε.
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 15:42:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: Να προχωρήσω σε αγορά ή να στραφώ κάπου αλλού? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos997 έγραψε:
ayrton έγραψε:

Παίδες ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Φίλε Γιάννη το cold start issue έχει φτάσει και στα αυτιά της BMW και όπου νάναι ετοιμάζει fix για το θέμα σύμφωνα με το motoringfile.com. Όπως και να χει καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί στην εκκίνηση και να μην τα σπάμε μέχρι να ζεσταθούν.
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα πάρω, το ψάχνω το θέμα όσο μπορώ. Εξάλλου σύμφωνα με το έγκυρο feline207.net τον Ιούνιο έρχεται ανανεωμένο 207 στα 200 άλογα με εξάρι κιβώτιο (βασικά η αναβαθμισμένη ιπποδύναμη ακούστηκε στο ανάλογο thread του forum).
Τα λέμε.

Τον Ιουνιο ερχεται 207 με 6αρι και 200 αλογα? πλακα κανεις Shocked θα μπω να δω αν και ειμαι λιγο δυσπιστος για την συγκεκριμενη ειδηση, μαλλον εννοεις το 308rcz.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης