PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Φίλτρο k&n ή green για 207cc
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 15:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχουν πολλά δυναμόμετρα αλλά απ όσο ακούγεται ειναι αρκετά καλο το maha.An είσαι αύριο λέσχη φέρε και το εργαλείο να το δούμε

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

308 1.6T Tuned by "Salex"

Ένταξη: 28 Νοέ 2008
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 16:15:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα τι να δεις?? εμενα δεν εχει τιποτα "φτιαξιδια?? μαμισιο ειναι ..αλλα για να ερθω με αυτο μαλλον δεν το βλεπω μια και στο μερος που ειναι η λεσχη δεν χωρανε αλλα αυτοκινητα ..μαλλον με το μηχανακι βλεπω να σκαω μυτη , αλλα πεμπτες συνηθως ειναι "φορτωμενος" εκεινες τις ωρες ..θα δουμε ..καποια παντως θα ρθω ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 20:21:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ma εγώ δεν είπα να δω τα φτιαξιδια το αμάξι ήθελα να δω ...

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2009, 14:48:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον εβαλα και γω χθες το βραδυ Panel φιλτρο της K&N. Δεν ειχε και πολυ διαφορα αλλα βοηθαει λιγο καλυτερα απο το μαμα. Η ετσι θελω να πιστεψω τουλαχιστων Embarassed Και για θορυβο ενταξει, nothing special. Ας πουμε οτι απο 0-10 σε θορυβο, το 0 ειναι το μαμα φιλτρο και 10 ενα χοανη η βαρελακι, το πανελ της K&N θα ειναι καπου στα 3.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2009, 09:42:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε ναι! στον θορυβο δεν ειπαμε οτι σου αλαζει κατι.. αφου δεν αλαζεις διάταξη εισαγωγης.

Αλλα σε επιδώσεις (περισσοτερο στην ανταπόκρυση του γκξαζιού) εχει διαφορα. Εξαρτάτε και σε τι αμαξι βεβαια. Στο 207gt που ήδη ο ογκος αερα που μπαινει ειναι τσιταρισμενος και η ροπή σου ειναι στον θεο λογο τούρμπο δεν θα δεις μεγάλη διαφορά

Σε ενα 206 1.6 ατμοσφερικό ομως που ο ογκος αέρα που δεχεται η μανησια εισαγωγή ειναι περιορισμένος και χρίζει βελτίωσης το ελευθερο φιλτρο κανει αρκετή διαφορά.!!

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2009, 10:42:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι το ξερω. Εγω νομιζα οτι δεν θα μου εδινε καθολου θορυβο. Και εμεινα εκπλικτος. Και για πανελ μια χαρα ειναι! Thumb right

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 00:21:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ασχετο λιγο παιδια αλλα θα θελα να δοκιμαζα ενα φιλτρο αερα πιο ελευθερο απο το εργοστασιακο.. θα μαζευει σκουπιδια, κλπ μεσα η μπα? καθε ποτε θελει καθαρισμα? ειναι ευκολο? α και το βασικο, πως ακριβως τοποθετειται μεσα στο φιλτροκουτι, ας εξηγησει καποιος γιατι δε μου κοβει και πολυ.. Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 10:30:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για panel στο μαμά φιλτροκούτι, όπως μπαίνει και το μαμά.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
notis1313 (notis)
Μέλος
Μέλος

Citroen saxo vts

Ένταξη: 02 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 14:48:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα προτιμουσα k n

Τελικα για το ξεματιασμα Ελαιολαδο ή Αγουρελαιο??

to car.gr εγραψε:έχει <σφυρήλατα>
Επιστροφή στην κορυφή
dounavis (Γιωργος Δουναβης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16V) CCT (2007)

Ένταξη: 16 Αύγ 2007
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 17:21:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα τοποθετησα το φιλτρο της Κ&Ν .Μου κοστισε 53,5 ευρω (μεσω Εbay απο εγγλεζικο μαγαζι οποιος θελει πληροφοριες με πμ).Μολις παω βολτα θα σας πω εντυπωσεις.Με το χαρτινο και με 7000 χλμ που εχω κανει μεσα σε 1,5 χρονο εντοπισα μικρες πετρουλες και σκονες μεσα στο κουτι!
Το τοποθετησα μονος μου (ξεβιδωνουμε 4 βιδες Torx επανω στο φιλτροκουτι και μια βιδα απο το κολαρο της εισαγωγης και βγηκε)
Στην τοποθετηση ομως δεν εβαλα το γρασο της K&N γιατι δεν το ειχε η συσκευασια μεσα.Δεν ξερω αν χρειαζεται σιγουρα.Στο φιλτρο της Μοτοσυκλετας μου το ειχε στη συσκευασια και ειχα βαλει.

BMW R 1200 GS - 101 Hp
Peugeot 207cc 1.6T - 150hp
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 18:12:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο Δουναβη, αγαπητε φιλε συνονοματε, πρωτα απολα εχεις εκπληκτικο επιθετο-ποταμος και μαρεσει.

Τωρα για το φιλτρο, σιγουρα θα επρεπε να βαλεις και το λαδι του, διοτι ετσι θα μπορει να συγκρατει τα διαφορα πραματακια που θα θελουν να επισκεφτουν την εισαγωγη του κινητηρα σου. Μη ξεχνας οτι ειναι ελευθερο φιλτρο και για να αναπνεει το αμαξι, θα ρουφαει και οτι στο καλο θες. Αν το χαρτινο το μαμα που ειναι σαν το Norton Antivirus(δηλαδη δεν αφηνει να κατεβασεις ουτε μια εικονα) μαζεψε πετραδακι, σκεψου το ελευθερο τι σκοπευει να σου φερει μεσα στην εισαγωγη.

Εσω ετοιμος λοιπον... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 20:01:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την πρώτη φορά, έρχεται λαδωμένο από το εργοστάσιο, γι αυτό και δεν είχε πρόσθετη συσκευασία λαδιού. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι από την πλευρά σου.

Οπότε όλα όσα σου λέει ο Randy, πάνε περίπατο.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 20:55:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Την πρώτη φορά, έρχεται λαδωμένο από το εργοστάσιο, γι αυτό και δεν είχε πρόσθετη συσκευασία λαδιού. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι από την πλευρά σου.

ναι...και ειναι σε ζελατινα αεροστεγος τα kn σιγουρα
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 21:51:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αεροστεγώς δεν θα το έλεγα πάντως σύμφωνα με την πιο πρόσφατη αγορά μου από την K&N Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

Ένταξη: 10 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 21:53:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Steve έγραψε:

ναι...και ειναι σε ζελατινα αεροστεγος τα kn σιγουρα
Και τα BMC επισης
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Μάρ 2009, 17:50:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την περασμενη βδομαδα που αλλαξα τα λαδακια , εβαλα και το φιλτρο Kn, για να δω τι παιζει ..Εντυπωσεις μεχρισημερα ...Το βασικοτερο ανεβηκε η καταναλωση Embarassed σε 1 με 1,5/100 , με λιγα λογια ποτε δεν ειχα πανω απο 10/100 και μιλαμε εξω σε ταξιδι με 170-200 , τωρα με το φιλτρο εχω 11 με 11,5/100 . Απο θεμα βελτιωσης ειναι οτι ειδα μια πιο αμεση αποκριση στο "τουρμπισμα" , αρπαζει πιο γρηγορα ... Οσο για τον θορυβο δεν εχει καμμια διαφορα , τουλαχιστον μεσα στην καμπινα δεν ακουω απολυτως τιποτα..Smile
αυτα ειναι ..τα αλογα διψανε και αν δεν φανε δεν αποδιδουν , οποτε ο καθενας με τις αναγκες αποφασιζει ..... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Μάρ 2009, 18:24:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωμη μου φιλε σωτηρη ειναι οτι πεταξες τα λεφτα σου. Και για να μην παρεξηγηθω, επειδη κι εγω εχω k&n φιλτρο, να σου πω οτι το ελευθερο φιλτρο στα τουρμπατα αμαξια οπως το δικο σου, οπου η ροπη ειναι στο θεο και γενικα το συστημα εισαγωγης σου ειναι απο τα καλυτερα ακομη και με μαμα φιλτρο, ειναι λογικο να μην καταλαβες διαφορα. Αν μιλαγαμε για ατμοσφαρικο 1600αρι π.χ με 110 ιππους, τοτε κατι κανει το φιλτρο, αν και ουτε αυτο ειναι βεβαιο.

Με την κινηση αυτη απλα πιστευω οτι απλως ελευθερωσες ακομη περισσοτερο τη ροη αερα στο μοτερ, αν και οπως ειπα, ηδη ειναι ελευθερωμενη λογω του turbo που εχεις. Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Randy στις Κυρ 08 Μάρ 2009, 02:13:46, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Μάρ 2009, 19:29:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου φιλε μου , το μονο καλο, αν θεωρησουμε οτι ειναι καλο , ειναι οτι δεν χρειαζεται να το αλλαζεις το φιλτρο ..
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Μάρ 2009, 22:03:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά φοράω ήδη ένα χρόνο το πάνελ της pipercross γιατί ήταν η πρώτη που έβγαλε τέτοιο φίλτρο για τα αυτοκίνητά μας.Οι άλλοι κοιμούνταν τον ύπνο του δικαίου και η συγκεκριμένη εταιρία μου το έστειλε σπίτι σε δυο μέρες με συνολικό κόστος 65 ευρώ.Ήταν έτοιμο και λαδωμένο μέσα σε πλαστικό σακουλάκι.Έκτοτε το έχω ανοίξει δυο φορές.Υπήρχαν ελάχιστα ψιψίδια στο κάτω μέρος του φίλτρου τα οποία απομακρύνθηκαν με ένα απλό τίναγμα.Δεν το έχω καθαρίσει ακόμα με τα υγρά και είναι σε πολύ καλή κατάσταση εδώ και 25000 χλμ.Στο πάνω μέρος του φιλτροκουτιού όπου περνάει και ο αέρας για την εισαγωγή υπήρχε ελάχιστη ασπρίλα σαν πούδρα.Τίποτα δηλ. το ανησυχητικό.Η διαφορά του είναι απλά στις κρύες μέρες κάτι σαν καλύτερη αναπνοή όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο.Το σημαντικό είναι ότι το πληρώνεις μια φορά και κάνεις καμιά 100στή χιλιάδες χλμ.
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάρ 2009, 02:16:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου φιλε μου , το μονο καλο, αν θεωρησουμε οτι ειναι καλο , ειναι οτι δεν χρειαζεται να το αλλαζεις το φιλτρο ..

Πολυ σωστα φιλε μου και εκτος αυτου μην ξεχναμε οτι αλλο ενα φιλτρο που κοστιζει 60-70 ευρω και αλλο ενα χαρτινο που κανει 15. Οπως και να χει κακο δεν εκανες, μονο καλο! Αρκει να χεις ορεξη να βαζεις-βγαζεις φιλτροκουτια και εισαγωγες ωστε να το καθαριζεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης