PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 και όπισθεν...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
anastasios.p (Tasos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16v) 95ps (2009)

Ένταξη: 11 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 21:27:57    Θέμα δημοσίευσης: 207 και όπισθεν... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδιά, καινούριος στο club είμαι δεν έχει ούτε ένα μήνα που πήρα το 207 1.4 με τους 95 ίππους. Μέχρι στιγμής έχω κάνει 1000 χλμ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Προσπαθώ ακόμα βέβαια να μην το πατάω πολύ (3000 στροφες στην πόλη 4000 με 5η στην εθνική) και να κάνω ομαλές αλλαγές. Το μόνο μου πρόβλημα είναι με την όπισθεν ότι 1 στις 3 ή τις 4 φορές δεν μπάινει με την 1η προσπάθεια και δεν ξέρω σε τι οφείλεται αυτό. Έχω μερικές εκδοχές:

α) Κακή δικιά μου χρήση μιας και το 207 αποσυμπλέκει πολύ ψηλά σε σχέση με το προηγούμενο μου αυτοκίνητο (punto '96 1.3 75 ps)

β) Οι βαλβολίνες οι εργοστασιακές δεν είναι και τόσο καλές και καλύτερα να τις αλλάξω. (τελείως αυθαίρετο συμπέρασμα όποιος ξέρει κάτι παραπάνω να σχολιάσει please...)

γ) Το κιβώτιο έχει πρόβλημα και καλύτερα να τους το πω στον τζάμπα τεχνικό έλεγχο των 5000 χλμ

δ) Το κιβώτιο του 207 έτσι είναι και δεν γίνεται τίποτα με αυτό ή θα στρώσει πιο μετά

Αυτά από μένα, συγνώμη για το μεγάλο post και κάθε σχόλιο καλοδεχούμενο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 21:50:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα στρωσει.ειναι καινουριο ακομα.αλλα παλι μη νομιζεις οτι εχει κ τις καλυτερες βαλβολινες.οταν με το καλο κανεις περισσοτερα κμ κ το εχεις δουλεψει λιγακι,αν εξακολουθει να εχει το ιδιο προβλημα,αλλαξε του βαλβολινες.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2009, 01:05:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειν αι τπτ αυτο μην σε ανησυχει...ολα ετσι κανουν και οχι μονο peugeot το κανει επειδη τα γραναζια δεν ειναι παντα σε θεση να παρουν την οπισθεν αμεσως....οτνα δεν στην βαζει και το κανει εντονα απλα βαζεις πρωτη και κανεις οτι ξεκινας και μετα μπηκε λουκουμι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2009, 20:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην σε ανησυχει καθολου εχω το ιδιο αμαξι εδω και ενα μηνα και εχθες εγραψα 2000χλμ , πηγα ενα μακρινο ταξιδι για στρωσιμο Καστορια. Στην αρχη εμενα την επαιρνε και την πεταγε αλλα τωρα ειναι κομπλε. Θα στρωσει!
Επιστροφή στην κορυφή
pgt207 (Κάλλια)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Μάρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάρ 2009, 13:52:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Agapite anastasie...exw to idio amaxi me sena,mono pou egw exw kanei 24.000 xlm kai antimetwpisa ex arxis to problima pou exeis kai esy. Etsi piga kai rwtisa ton texniko tis antiproswpeias ap opou to pira kai to kaname mazi mia bolta na to dei...Mou eipe oti den einai tipota,oti to kanoun ola ta gallika (eixa palia kai saxo vts kai to ekane) kai kalo einai opote to pathainw na afinw ton symplekti teleiws kai na bazw nekra kai meta na xanapataw kanonika bazontas opisthen. Auto kanw egw edw kai 1 xrono pou to exw to amaxi opote skalwnei kai eimai mia xara!!! Elpizw na se boithisa.... Very happy

Όποτε θες!!!
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot_ς (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6 ατμο-σιδερο

Ένταξη: 17 Απρ 2008
Τόπος: Αθήνα - Λιβαδεια - Στροφουλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάρ 2009, 14:47:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γραψε με Ελληνικά σε παρακαλώ και συστήσου στα νεα μέλη αν θες.

Εσύ δουλέυεις και η τύχη σου κοιμάται !!! Με λένε κουλομαρία !!!
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάρ 2009, 23:35:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εμένα το έκανε στην αρχή και ακόμα και τώρα το κάνει ενίοτε, ειδικά όταν είναι κρύο.

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάρ 2009, 17:28:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

amafic έγραψε:
κι εμένα το έκανε στην αρχή και ακόμα και τώρα το κάνει ενίοτε, ειδικά όταν είναι κρύο.

αλλαξες βαλβολινες με elf trp 75-80?
Επιστροφή στην κορυφή
anastasios.p (Tasos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16v) 95ps (2009)

Ένταξη: 11 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάρ 2009, 19:51:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας και πάλι παιδιά. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τώρα έχω κάνει σχεδόν 3000 χλμ με το 207 και το πρόβλημα εμφανίζεται όλο και λιγότερο. 'Οπως είπε και ο φίλος από πάνω όταν συμβαίνει βάζω νεκρά αφήνω τον συμπλέκτη και ξαναβάζω όπισθεν...
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάρ 2009, 20:01:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

anastasios.p έγραψε:
Γεια σας και πάλι παιδιά. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τώρα έχω κάνει σχεδόν 3000 χλμ με το 207 και το πρόβλημα εμφανίζεται όλο και λιγότερο. 'Οπως είπε και ο φίλος από πάνω όταν συμβαίνει βάζω νεκρά αφήνω τον συμπλέκτη και ξαναβάζω όπισθεν...

και 1η αν βαζεις μετα μπαινει η οπιστεν αερα
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάρ 2009, 11:01:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
αλλαξες βαλβολινες με elf trp 75-80?

όχι ακόμα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης