PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - 307 1.6 Ιμάντας χρονισμού
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 04:40:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια! δεν ξέρουν ολοι τι ειναι ο υμάντας χρονισμου! εγω στην αρχη οταν πρωτοοδηγουσα 17 χρονων νομιζα οτι ειναι ο υμαντας δυναμο..

σκεφτειτ μια κοπελα 18 χρονών που της παιρνει ο μπαμπας αμαξι.. σιγα μην μαθει τι ειναι ο υμαντας χρονισμου.. αν δεν της το πει ο μηχανικος αυτη δεν προκειτε να το αλαξει ουτε στα 300.000 χλμ!!

γιαυτο πληρωνονται οι μηχανικοι!! ειδικα οι αντιπροσωπειες!!

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 09:31:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παλι προσπαθω να καταλαβω γιατι το 95% των υποψηφιων αγοραστων,οταν μπαινουν μεσα σε μια εκθεση ρωτανε ποσο κοστιζουν τα service τους περιπου και στα ποσα χιλιομετρα γινονται αυτα... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
p307sw (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307SW (2003)

Ένταξη: 20 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 11:12:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ (action_peugeot, volvos, Sidobre), μου αναπτερώσατε το ηθικό, δεν σας κρύβω ότι όταν έπαθα την ζημιά και κατάλαβα πόσο σοβαρά είναι τα πράματα, έπαθα ένα δεύτερο σοκ. Έπρεπε να αποφασίσω σε πιο συνεργείο θα πήγαινα για επισκευή το αυτοκίνητο.

Ήταν μία δύσκολη απόφαση, για καλή μου τύχη ψάχνοντας στοιχεία στο internet, για την αλλαγή του ιμάντα χρονισμού έπεσα σε αντίστοιχο θέμα πάνω στο psclub.

Μέσα από το οποίο διαβάζοντας απαντήσεις που έδωσε ο φίλος action_peugeot μου δημιούργησε αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης και μετά από μια σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία το αυτοκίνητο πήγε απευθείας από την οδική βοήθεια στο συνεργείο του. (Τον Τηλέμαχο δεν τον έχω δει ακόμα)

Τέλος θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια τόσο στον πρόεδρο όσο και σε όλη την ομάδα του psclub.

Γιώργος

Υ.Γ: 2 πράγματα ακόμα

1. Νομικά δεν θα κινηθώ διότι από τα στοιχεία προκύπτει ότι εγώ είμαι ο λάθος.

2. Φίλε Pughell δεν γνωρίζω αν στο δικό σου αυτοκίνητο τον ιμάντα τον βλέπεις με το μάτι στο δικό μου πρέπει να λύσεις ολόκληρο καπάκι, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν είναι και τόσο οφθαλμοφανές.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 11:27:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω στο 106 μου ιδιο μοτερ με το δικο σου φοραω οποτε τα ιδια πραγματα χρειαζεται για να τον τσεκαρω.
Απο εκει και περα αντι να αγχωνεσαι,την επομενη φορα εχε τον νου σου και ψαχνε λιγο παραπανω το θεμα της συντηρησης.

Οσο για τις φοβιες σου περι μοτερ,αμα δεν εκοψε καμια βαλβιδα ωστε να γινει ο κυλινδρος κωλος,το μονο που θα χρειαστεις θα ειναι αλλες βαλβιδες και οτι πληρωσεις σε εργασια/φλαντζα/λαδια/κλπ.
Για να αλλαξεις μοτερ θα πρεπει να εχει γινει ο κυλινδρος εντελως σκ**α ωστε να ειναι ανεπανορθωτη,πραγμα λιγο δυσκολο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 14:24:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε PUGHELL μιλάς σοβαρα τωρα? θα πρεπει ο καθενας να ξερει τι αλλαζει σε καθε σιρβις? και να το 'ηξερε αν δεν γνορίζει απο αμαξια θα πρεπει να μπορει να ελενξει τον ιμαντα? οι περισσοτεροι που δεν εχουν ιδεα οταν τους ανοιξεις την μηχανη δεν ξερους να σου ονοματησουν ουτε ενα εξάρτημα!!

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
p307sw (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307SW (2003)

Ένταξη: 20 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 14:42:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
οι περισσοτεροι που δεν εχουν ιδεα οταν τους ανοιξεις την μηχανη

Για μένα έτσι ακριβώς είναι AlienHack ούτε ξέρω ούτε θέλω να ξέρω τι βρίσκεται κάτω από το καπό... άλλωστε ποιός ξέρει να μου πει πως λειτουργεί το ψυγείο του σπιτίου του και τι πρέπει να προσέξει για να το κρατήσει σε ζωή για μεγάλο χρονικό διάστημα; Wink

Έχω εμπιστοσύνη στο μηχανικό που επιλέγω και αυτό πιστεύω ότι πρέπει να κάνει ο καθένας. Άλλωστε οι σημερινοί κινητήρες δεν έχουν καμμία σχέση με τους κινητήρες που ήταν πριν από 20 χρόνια και μόνο ένας εξιδικευμένος και διαρκώς εκπαιδευόμενος μηχανικός μπορεί να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι χρειάζεται ο κάθε κινητήρας.

Και αν κάποια στιγμή μου πει ο κατασκευαστής ότι δεν θα χρειαστώ να ξανά αλλαξω λάδια απλά θα το ακολουθήσω, ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ σε κινητήρες που έχουν μηχανικά μέρη, ωστόσο σκεφτείτε την μπαταρία κλειστού κυκλώματος, ποιός ασχολείται με το αν αυτή η μπαταρία χρειάζεται υγρά...
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 11:15:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1

δεν μπορει οι απλοι καταναλωτες να γνωρίζαουν λεπτομέριες για ολα τα πρωιόντα τους! πωε λειτουργουν τι χρειάζοντε για ζυντήρηση κτλ..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 12:34:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια,με αυτην την λογικη Alienjerk μην μας ξαναρωτησεις για βελτιωση κλπ και τι πρεπει να βαλεις και τι οχι...
Αφου εμπιστευεσαι τον μηχανικο σου και τον καθε μηχανικο,τοτε πηγαινεις,το αφηνεις και οτι βγει.
Τα posts σου περι tuning θα διαγραφονται αυτοματα. Laughing

Εκ της Volvos team
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 14:03:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημείωση, ο ιμάντας δεν ελέγχεται οπτικά.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 14:09:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Σημείωση, ο ιμάντας δεν ελέγχεται οπτικά.

Εγώ όσους ιμάντες άλλαξα όταν τους έβλεπα ήταν καθαρό ότι είχαν "ρωγμές" / κοινώς τσακρίσματα. Έχανε ο ιμάντας την ελαστικότητα του. Αυτές φαίνονται και στα ελαστικά όταν χάσουν την ελαστικότητα τους.

Βασικά ο κάθε μηχανικός με την εμπειρία του πρέπει να μπορεί να κρίνει οπτικά κατά πόσο ο ιμάντας χρονισμού απαιτεί αλλαγή, πέρα από οποιεσδήποτε οδηγίες με βάση τα χρόνια και τα χιλιόμετρα.

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2009, 14:23:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον ιμάντα χρονισμού δύσκολα τον καταλαβαίνεις οπτικά. Αν έχει φτάσει στο σημείο να έχει ρωγμές κτλ, τότε έπρεπε να έχει αλλαχτεί προ πολλού.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 10:55:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ωραια,με αυτην την λογικη Alienjerk μην μας ξαναρωτησεις για βελτιωση κλπ και τι πρεπει να βαλεις και τι οχι...
Αφου εμπιστευεσαι τον μηχανικο σου και τον καθε μηχανικο,τοτε πηγαινεις,το αφηνεις και οτι βγει.
Τα posts σου περι tuning θα διαγραφονται αυτοματα. Laughing

Εκ της Volvos team

Ρε κάγκαρε!!

εγώ γουσταρω και το ψάχνω και ξερω 1-2 πραγματα για το αμαξι.

Ο καθενας ομως δεν εχει την γκάβλα μας! μπορει να το εχουν απλός σαν εργαλείο το αμάξι και να μην το ψάχνουν-ενδιαφέρει!! Καγκαρε!
Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 11:15:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σου ελεγα τι ξερεις αλλα εχε χαρη...
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 11:23:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πε μου πε μου!! Laughing Laughing

Ρε σεις μια που μιλάμε για ιμάντες!
ο δικος μου υποτείθεται ειχε αλαχτει απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη στις 60.000 κμ αλλα χθες που τον εκανα οπτικο έλεγχο ειναι οπως είπε ο greenpug106 με μικρορογμές πανω.. χάλασε τοσο γρήγορα ή ο προηγουμενος ιδιοκτήτης μου πουλουσε παπάτζες? ειμαι στα 100.000 κμ τωρα..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 12:06:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Πε μου πε μου!! Laughing Laughing

Ρε σεις μια που μιλάμε για ιμάντες!
ο δικος μου υποτείθεται ειχε αλαχτει απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη στις 60.000 κμ αλλα χθες που τον εκανα οπτικο έλεγχο ειναι οπως είπε ο greenpug106 με μικρορογμές πανω.. χάλασε τοσο γρήγορα ή ο προηγουμενος ιδιοκτήτης μου πουλουσε παπάτζες? ειμαι στα 100.000 κμ τωρα..

Πόσα χρόνια πέρασαν από την υποτιθέμενη αλλαγή του.

Εμένα της γυναίκας μου το 206 XSi κάλυψε 37000 χλμ από καινούργιο.
Την Κυριακή έψαξα και εγώ τον ιμάντα και είχε μικρορωγμές.
Από χρόνια είναι στα 4,5 αλλα δεν κινείται και πολύ.
Από βδομάδας θα το αλλάξω και εγώ Smile

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 13:01:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 χρονια Μαξ!! και περιπου 40.000κμ

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 19:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιόν ιμάντα είδες ρε Άλεξ; Του χρονισμού;

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 20:16:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα,τον ιμαντα στηριξης πραγματων στο πορτ μπαγκαζ θα ειδε ο dj... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2009, 22:53:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια εμείς τα λέμε και τηλεφωνικός
Όσο για τον ιμάντα μπορείς να δόσης μια μικρή αβάντα αλλά όχι για πολλά χιλιόμετρα

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.4 (8v) (2001)

Ένταξη: 06 Αύγ 2009
Τόπος: Peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 23:00:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοίγω νέο θέμα,θέλω να ρωτήσω το εξής.
Έχω ένα 307 1,4 που αγόρασα πριν περίπου 1 μήνα μεταχειρισμένο.Ο προηγούμενος αγοραστής είχε αλλάξει ιμάντα χρονισμού στις 110.000 χλμ και τώρα έχει 146.000 χλμ.Επιβάλλεται η αλλαγή του σε 4.000 που πρέπει να πάει για σέρβις ή όχι;

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης