PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή ρουλεμάν στα top mount των αναρτήσεων
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάρ 2003, 21:09:47    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή ρουλεμάν στα top mount των αναρτήσεων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις τελευταιες μερες σε στροφες και ανωμαλιες ακουγονταν τριξιματα πολλυ εντονα απο τις αναρτησεις μπροστα.
Τελικα με αλλαγη των ρουλεμαν διορθωθηκε το προβλημα.
Κοστος 31 ευρω για τα δυο ρουλεμαν. Wink
Εχει συναντησει κανεις παρομοιο προβλημα Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2003, 02:43:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγη ρουλεμαν στα top mount των αναρτησεων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fpug έγραψε:
Τις τελευταιες μερες σε στροφες και ανωμαλιες ακουγονταν τριξιματα πολλυ εντονα απο τις αναρτησεις μπροστα.

εμενα κανει παρομοιους θορυβους η αναρτηση εμπρος σε στροφες και ανωμαλιες (λακουβες,κ.λ.π) αλλα δεν το εχω ψαξει.
μου εδωσες ιδεα τωρα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2003, 03:01:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει να έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, εδώ και πολύ καιρό! Και παρόλο που το έιχα αναφέρει παλιότερα σε μια αντιπ/πεία Peugeot που το είχα πάει για service, δεν έδωσαν σημασία στον θόρυβο και δεν έκαναν κάτι! Ο ήχος είναι πιο πολύ σαν χτυπήματα, - νομίζεις πως είναι το πλαστικό του θόλου!

Λες να είναι το ίδιο πρόβλημα με σένα;! Rolling eyes 31 ευρώ έδωσες και για τα 2 ρουλεμάν με την εργασία μαζί και επίσης το πήγες σε αντιπροσωπεία για την αλλαγή;

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2003, 14:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
Πρέπει να έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, εδώ και πολύ καιρό! Και παρόλο που το έιχα αναφέρει παλιότερα σε μια αντιπ/πεία Peugeot που το είχα πάει για service, δεν έδωσαν σημασία στον θόρυβο και δεν έκαναν κάτι! Ο ήχος είναι πιο πολύ σαν χτυπήματα, - νομίζεις πως είναι το πλαστικό του θόλου!

Λες να είναι το ίδιο πρόβλημα με σένα;! Rolling eyes 31 ευρώ έδωσες και για τα 2 ρουλεμάν με την εργασία μαζί και επίσης το πήγες σε αντιπροσωπεία για την αλλαγή;

31 ευρω τα 2 ρουλεμαν αλλα ευτυχως εργασια δεν πληρωσα. Μου τα αλλαξαν εκει που ειχα βαλει τις αναρτησεις χωρις να μου παρουν φραγκα.
Ακριβως ο θορυβος ηταν καπως ετσι αλλα ειχε και εντονα τριξιματα. Οταν βγαλαμε τα ρουλεμαν ηταν κατεστραμενα.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 02:42:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως είναι φθηνά... Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάρ 2003, 10:02:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Πάντως είναι φθηνά... Wink

Πάλι καλά! Να και κάτι φθηνό στην κατηγορία του! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάρ 2003, 22:03:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάλι όταν ακούστηκε κάποιος τέτοιος θόρυβος και το πήγα μου άλλαξαν τα σινεπλόκ.Τώρα μετά από ένα και πλέον χρόνο ξαναχτυπάνε και μάλλον θέλουν πάλι αλλαγή!
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 15:08:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Εμένα πάλι όταν ακούστηκε κάποιος τέτοιος θόρυβος και το πήγα μου άλλαξαν τα σινεπλόκ.Τώρα μετά από ένα και πλέον χρόνο ξαναχτυπάνε και μάλλον θέλουν πάλι αλλαγή!

Καλά εσύ λόγω βλαβών έχεις ξαναγοράσει το μισό αυτοκίνητο εδώ που τα λέμε... Rolling eyes Wink
Αυτά που συμβαίνουν σε εσένα δεν έχουν ακουστεί πουθενά αλλού!!!
Σινεμπλόκ έχω σκοπό να αλλάξω μετά από μια δεκαετία...
(που λέει ο λόγος έτσι; γιατί μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην λές!!!)

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Σεπ 2004, 08:48:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγη ρουλεμαν στα top mount των αναρτησεων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fpug έγραψε:

Επαναφέρω το θέμα.
Εδώ και 1 μήνα ακούω, όχι συχνά, τρίξιμο από τις μπροστινές αναρτήσεις σε στροφές και ανωμαλίες. Είναι ένας θόρυβος σαν σκουριασμένο ελατήριο. Επίσης ακούγεται και στην εκκίνηση και στο σταμάτημα, όταν δηλαδή το εμπρός μέρος μετακινείται πάνω κάτω. Το πήγα στην αντιπροσωπεία αλλά επειδή δεν το κάνει πάντα, δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι είναι (το καλό είναι ότι μου έκαναν ένα γενικότερο έλεγχο).
Μήπως φταίει αυτό το ρουλεμάν?
Πρέπει να το αλλάξω άμεσα?
Ξέρει κανένας λεπτομέρειες πάνω στο θέμα αυτό?
Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο έχει 92000 km και τα τελευταία 12000 km με αμορτισέρ από το 2.0lt.

Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Σεπ 2004, 09:11:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γυρνώντας από τις διακοπές μου αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα το οποίο κυριολεκτικά με είχε τρελάνει. Το άκουγα επίσης κινούμενος σε επαρχιακό δρόμο σε κατηφορική στροφή φουρκέτα ακόμα και αν είχε ανεπαίσθητη ανωμαλία! Επίσης ακουγόταν έντονα σε ανάποδο σαμαράκι ή όταν ανεβοκατέβαινε σε ίδιου τύπου ανωμαλίες. Τελικά το πήγα στην Όσκαρ, το άφησα 2 μέρες και τα έλυσαν όλα, τα γράσαραν - όπως είπαν- και έφτιαξε με κόστος 150 ευρώ!! Τους είχα αναφέρει την υποψία μου για τα Top-mount, αλλά επέμενε ο υπεύθυνος ότι δεν είναι αυτα!

Δεν ξέρω πια τι να πω...

Πάντως τώρα αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα μετά την επιδιόρθωση του και μπροστά δεξιά ακούγεται μερικές φορές και σε ανεπαισθητες ανωμαλίες του δρόμου ένας ήχος σαν ping-pong. Sad Sad Sad

Φτιάχνουν το ένα, χαλάνε το άλλο!

Επίσης ένα αιώνιο πρόβλημα που είχα με το τράβηγμα αριστερά χειροτέρεψε για άγνωστο λόγο... Sad

Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Σεπ 2004, 11:51:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γω έχω τον ίδιο θόρυβο....μάλλον πάω και γω για ρουλεμάν... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Σεπ 2004, 13:14:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
Και γω έχω τον ίδιο θόρυβο....μάλλον πάω και γω για ρουλεμάν... Crying or Very sad

Αυτά τα top-mount τι ακριβώς είναι και που ακριβώς βρίσκεται το εν λόγω ρουλεμάν;

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Σεπ 2004, 18:28:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ρουλεμάν αυτό βρίσκεται στο επάνω μέρος του αμορτισέρ ανάμεσα στο πιατέλο που συγκρατεί το ελατήριο και την βάση που τελικά βιδώνει στο θόλο!!
Όλο μαζί δηλαδή : πιατέλο ελατηρίου, ρουλεμάν ,ελαστικός σύνδεσμος ,και άνω βάση μας κάνουν το top mount
Ο λόγος ύπαρξης του είναι για να μπορεί το αμορτισέρ να περιστρέφεται όταν στρίβουμε το τιμόνι.!! Τώρα για το θόρυβο που ακούγεται είναι πολύ σπάνιο να είναι το ρουλεμάν και αυτό γιατί βρίσκεται πάντα υπό πίεση και δεν έχει περιθώριο να παίξει. Εξάλλου αν χαλάσει θα υπάρξει και πρόβλημα στο τιμόνι (συνήθως σκληραίνει).
Αυτό που ακούγεται πολλές φορές είναι τα μπρατσακια της αντιστρεπτικης .
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Σεπ 2004, 15:47:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το φαινόμενο του τριξίματος γίνεται όλο και πιο συχνό. Ακούγεται μόνο από την αριστερή ανάρτηση. Εμφανίζεται συνήθως όταν στρίψει αρκετά το τιμόνι σε ξεπαρκάρισμα ή στροφές στα τετράγωνα και σε συνδυασμό με ανωμαλίες του δρόμου. Εξαφανίζεται ως δια μαγείας και μετά από μερικά χλμ είναι όλα καλά.
Αργύρη αυτό που λές με τα "μπρατσάκια της αντιστρεπτικής" μπορώ εγώ να κάνω κάτι ή θέλει συνεργείο. Πάντως μου δίνει την εντύπωση ότι κάτι θέλει λάδωμα.
Και κάτι που παρατήρησα σήμερα. Τα αμορτισέρ από το σημείο που ξεκινά το ελατήριο και μέχρι πάνω το θόλο, έχουν ένα μαλακό προστατευτικό υλικό που θυμίζει ακορντεόν για να ακολουθεί προφανώς την κίνηση του αμορτισέρ. Συγκρίνοντας το δεξιό με το αριστερό αμορτισέρ παρατήρησα ότι στο αριστερό, το υλικό αυτό, δεν έχει τοποθετηθεί σωστά μέχρι πάνω το θόλο. Προσπάθησα να το ανεβάσω αλλά τίποτα. Μήπως γι'αυτό το λόγο πέρασαν τίποτα νερά, χώματα και δημιούργησε το πρόβλημα?

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Σεπ 2004, 21:24:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα πρέπει να το πας στο συνεργείο για να δούνε τα μπρατσακια
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 09:30:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

elias έγραψε:
.....Και κάτι που παρατήρησα σήμερα. Τα αμορτισέρ από το σημείο που ξεκινά το ελατήριο και μέχρι πάνω το θόλο, έχουν ένα μαλακό προστατευτικό υλικό που θυμίζει ακορντεόν για να ακολουθεί προφανώς την κίνηση του αμορτισέρ. Συγκρίνοντας το δεξιό με το αριστερό αμορτισέρ παρατήρησα ότι στο αριστερό, το υλικό αυτό, δεν έχει τοποθετηθεί σωστά μέχρι πάνω το θόλο. Προσπάθησα να το ανεβάσω αλλά τίποτα......

Ούτε το ρουλεμάν, ούτε τα μπρατσάκια της αντιστρεπτικής. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από το μαλακό προστατευτικό υλικό. Είχε κατέβει 5cm από την κανονική του θέση. Ευτυχώς που το είδα και το φτιάξανε χωρίς να πειράξουν κάτι άλλο.

Επιστροφή στην κορυφή
PRWZSS (DIMITRIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XT 2001

Ένταξη: 19 Σεπ 2004
Τόπος: AΘHNA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Σεπ 2004, 23:05:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΧΤΗΠΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ.ΑΛΛΑΞΑ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΙΚΗΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΚΑΠ-ΓΚΟΥΠ.ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ...
Επιστροφή στην κορυφή
christos_99 (Christos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC

Ένταξη: 14 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάρ 2013, 18:10:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επαναφερω το θεμα.

Ειμαι κατοχος 206 GTi. Πηγα σημερα σ ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο Peugeot Citroen, δουλευε παλιοτερα ενας θειος μου εκει, το προβλημα που εχω ειναι οτι 1)οταν στριβω αριστερα εχει πιο γρηγορη επαναφορα το τιμονι απο οταν στριβω δεξια, οταν στριβω δεξια δεν εχει σχεδον καθολου επαναφορα και η ελαχιστη που εχει δεν ερχετε τελειως σε ευθεια το τιμονι, 2)στην παραμικρη λακουβα το τιμονι με τραβαει δεξια, 3)το τιμονι στο παρκαρισμα και σε στενακια γινεται πολυ βαρυ. Μου ειπαν οτι ειναι τα top mount και θελει 100Ευρω να τα αλλαξουν. Ειναι φυσιολογικο?? Μπορω να βαλω τιποτα ιμιτασιον και να γινει η δουλεια??

Επιστροφή στην κορυφή
thanos_RC (thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 RC

Ένταξη: 25 Φεβ 2013
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάρ 2013, 19:49:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christos_99 έγραψε:
Επαναφερω το θεμα.

Ειμαι κατοχος 206 GTi. Πηγα σημερα σ ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο Peugeot Citroen, δουλευε παλιοτερα ενας θειος μου εκει, το προβλημα που εχω ειναι οτι 1)οταν στριβω αριστερα εχει πιο γρηγορη επαναφορα το τιμονι απο οταν στριβω δεξια, οταν στριβω δεξια δεν εχει σχεδον καθολου επαναφορα και η ελαχιστη που εχει δεν ερχετε τελειως σε ευθεια το τιμονι, 2)στην παραμικρη λακουβα το τιμονι με τραβαει δεξια, 3)το τιμονι στο παρκαρισμα και σε στενακια γινεται πολυ βαρυ. Μου ειπαν οτι ειναι τα top mount και θελει 100Ευρω να τα αλλαξουν. Ειναι φυσιολογικο?? Μπορω να βαλω τιποτα ιμιτασιον και να γινει η δουλεια??

εδω τα μαμα που φοραει και δεν κρατανε καθολου σε σχεση με αλλα αυτοκινητα..ξεχνα ιμιτασιον

SKF παρε, βγαινουν κανα 70αρι αγορα.
Επιστροφή στην κορυφή
kostis (Κωστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RC (2008)

Ένταξη: 09 Δεκ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάρ 2013, 22:15:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω ενα 207 rc και ακουγα αυτον το θορυβο που λετε πιο πανω κατι σαν ελατηριο και ηταν τα τοπ μαουντ ειχαν κοπει δυστυχως ειναι απο καουτσουκ τα αλλαξα και ολα οκ.ο μηχανικος μου ειπε τιν επομενη φορα μπορουμε να τα φτιαξουμε απο αλουμινιο και δεν θα ξαναεχω προβλημα.τι λετε για αυτο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης