PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Οι ζαντες του Maxi 106 Rallye
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
galfigolf (Nektarios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (16v) Rallye look maxi

Ένταξη: 20 Ιαν 2009
Τόπος: Heraklion,Crete

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 21:05:46    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Οι ζαντες του Maxi 106 Rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια, μηπως ξερετε τι μαρκα ειναι αυτες οι ζαντες
στην παρακατω φωτο???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 21:26:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν κάνω λάθος
http://www.speedlinecorse.co.uk/motorsport/retrohall_03.htm

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
galfigolf (Nektarios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (16v) Rallye look maxi

Ένταξη: 20 Ιαν 2009
Τόπος: Heraklion,Crete

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 15:08:26    Θέμα δημοσίευσης: Ζαντες για maxi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτες πρεπει να'ναι!!
Ειχα την εντυπωσει οτι ηταν της Compomotive.

Παντως, Ευχαριστω πολυ!!

Ομορφο ομως το συγκεκριμενο maxi, εεεε???

Γι'αυτο ψαχνω αυτες τις ζαντες να τις βαλω στο δικο μου Maxi,για να το κανω οπως αυτο!!

Υπομονη ,τα καλυτερα ερχονται!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 15:17:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως αναφερθηκε και πιο πανω 90% ειναι speedline. το maxi πως το εχεις? με αποστατες ετσι?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 15:19:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραίος
εχει 106 φουσκωμένο σαν ΜΑΧΙ?
με τι ψαλιδια και τι πίσω άξονα?

οι συγκεκριμένες μάλλον δεν παράγονται ποια (αν καταλαβα καλά)
αλλά μπορείς να βάλεις τις compomotive ή κάποιο άλλο μοτοσπορτ σχεδιο και να "δεσει"...

καμια φώτο του 106 σου?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 15:41:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προφανως εαν ειναι "φουσκωμενο" εχει αποστατες και οι συγκεκριμενες ζαντες εχουν μεγαλο Offset για να βγαινει πιο εξω η ζαντα-ελαστικο. Για να βρεις γνησιο 106 maxi πρεπει να δωσεις πανω απο 30.000-35000.μιλαμε για σειριακο κιβωτιο, τετραπεταλουδο, πισω αξονας βαρδυτερος αναρτησεις, κλοβος ασφαλειας και και και.............. ειναι απιστευτο Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ayrton στις Πεμ 29 Ιαν 2009, 17:19:57, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 16:03:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι ενα τετοιο-ολοιδιο αλλα σε μπλε ομως στην πατρα και μαλιστα εχει μπροστα ενα θηριο ιντερκουλερ....... δυστηχως δεν τον εχω πετυχει ποτε αυτον που το εχει για να του κλεψω καμια πληροφορια....
εμενε κοντα μου στην παλια γειτονια που ημουν ομως.......

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 16:14:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλάκα πλάκα να ανοίγαμε ένα νέο τόπικ σχετικά με το 106 maxi?

Δηλαδή να βρούμε & να γράψουμε τι αλλαγές χρειάζεται να γίνουν (με τιμές) σε
-ανάρτηση
-μετάδοση
-ζάντες
-φανοποιεία
-σασμάν
-μοτέρ
κλπ κλπ

τουλάχιστον να έχουμε ένα μπούσουλα εμείς με τα 106 που το όνειρο μας είναι να το δούμε maxi μιά μέρα, να ξέρουμε βρε παιδάκι μου αν αξίζει να προσπαθήσουμε ή είναι ένα άπιαστο όνειρο.

Και προσωπικά δε θα με χάλαγε το μοτέρ να είναι μαμά και το σασμάν manual 5ρι. Αρκεί το bodykit να είναι maxi καθώς και όλα τα parts της ανάρτησης να είναι σωστά (κοινώς χωρίς αποστάτες κ.α. μπαλώματα).
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 16:18:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:

είναι ένα άπιαστο όνειρο.

τιποτα δεν ειναι απιαστο, θεληση να υπαρχει........

RoadRunner122 έγραψε:

Και προσωπικά δε θα με χάλαγε το μοτέρ να είναι μαμά και το σασμάν manual 5ρι. Αρκεί το bodykit να είναι maxi καθώς και όλα τα parts της ανάρτησης να είναι σωστά (κοινώς χωρίς αποστάτες κ.α. μπαλώματα).

bodykit μπορεις να βρεις σε............ καλη τιμη...........
αναρτησεις και γενικα ολο το set up ειναι ποοοοοοολυ τσουχτερο σε τιμη.........

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 16:52:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
bodykit μπορεις να βρεις σε............ καλη τιμη...........
αναρτησεις και γενικα ολο το set up ειναι ποοοοοοολυ τσουχτερο σε τιμη.........

Mα αυτό είναι το θέμα. Βόδυκιτ βρίσκω (dimma) και οκ θα μπορέσω να το βάλω αλλά να υπάρχει και το υπόβαθρο (ανάρτηση) για να έρθουν οι τροχοί στα ίσια τους. Άμα είναι να βάλω μισό μέτρο αποστάτη, όχι ευχαριστώ, θα προτιμήσω το ραλλάκι λουκ μαμά Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 17:09:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν ειχα το δικο μου ραλλακυ το ειχα ψαξει αρκετα, ειχα βρει και τυπο στην επαρχεια που εφτιαχνε body kit για 106 maxi αλλα αυτο δεν ηταν αρκετο. εχω δεν ηθελα να φαινεται μονο maxi(ασε που οι αποστατες ειναι και λιγο επικινδυνη) αλλα να πηγαινει και σαν maxi. σκεψου να εισαι στο φαναρι με το look maxi και να σου κολλαει ενα ιππιζακι fr και να σε παιρναει Sad, οποτε θα επρεπε να πηγαινε και σαν maxi. τοτε το εψαξα παραπανω και ποιο συγκεκριμενα απο Γαλλια μεσω peugeot sport boutique.εκει επαθα πλακα Shocked μπορουσες να βρεις μεχρι και το παραμκρο παξιμαδι, μεχρι την ποιο μικρη βιδουλα που χρειαζετε το 106maxi με αποκορυφωμα σου εστελναν ολοκληρο το μοτερ τετραπεταλουδο μονταρισμενο 220+hp, τιμη 29.000(χωρις εξοδα μεταφορας και Φ.Π.Α) μονο το μοτερ. οποτε μετα απο τα ποσά που ειδα χαλαρωσα και αρκεστηκα να τα θαυμασω απο βιντεακια Crying or Very sad αναφορικα να πω οτι το original 106maxi με το σειριακο μαμαει σε μπαπ πολλα αυτοκινητα που δεν φανταζεστε. ειναι ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ Evil

Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye

Ένταξη: 21 Σεπ 2008
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 21:23:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλα πανεμορφο μακαρι να ηταν και το δικο μου ετσι
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 21:56:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ayrton, προσωπικά αν είχα ένα maxi με μοτέρ-σασμάν από μαμά rallye δε θα με πείραζε καθόοοολου!

Και εννοείται ότι δεν θα έδινα καν σημασία στο κάθε μαρσιποφόρο που θα προσπαθούσε να με προκαλέσει ν'ανοίξουμε. Μα και maxi μοτέρ να είχα με 220ps και πάλι δεν θα έδινα σημασία.

Δηλαδή αν είχες evo, σε κάθε βλαμένο που θα ερχόταν δίπλα σου και θα μάρσαρε, θα του κανες το χατήρι να ανοίξετε? Δε νομίζω...

Εν ολίγοις, πλήρες bodykit maxi με ψαλίδια, ακρόμπαρα, αντιστρεπτικές, πίσω άξονα, βραχίονες κλπ κλπ, ότι χρειάζεται δηλαδή για να γίνει maxi και οπτικά και λειτουργικά με εξαίρεση το μοτέρ, πόσο θα κοστίσει? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 22:15:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
με ψαλίδια, ακρόμπαρα, αντιστρεπτικές, πίσω άξονα, βραχίονες κλπ κλπ, ότι χρειάζεται δηλαδή για να γίνει maxi και οπτικά και λειτουργικά με εξαίρεση το μοτέρ, πόσο θα κοστίσει? Rolling eyes

Τα έχουμε πει 100 φορές. Καταντάμε κουραστικοί λέμεεε. Laughing Laughing Laughing
Όλες τις απαντήσεις θα τις βρήτε εδώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 22:25:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iceage έγραψε:
RoadRunner122 έγραψε:
με ψαλίδια, ακρόμπαρα, αντιστρεπτικές, πίσω άξονα, βραχίονες κλπ κλπ, ότι χρειάζεται δηλαδή για να γίνει maxi και οπτικά και λειτουργικά με εξαίρεση το μοτέρ, πόσο θα κοστίσει? Rolling eyes

Τα έχουμε πει 100 φορές. Καταντάμε κουραστικοί λέμεεε. Laughing Laughing Laughing
Όλες τις απαντήσεις θα τις βρήτε εδώ.

Kαι που ξέρω ρε μάστορη ποιά εξαρτήματα συνολικά χρειάζονται για μετατροπή σε maxi? Αυτό λέω, μπας και κάποιος τα έχει συγκεντρωμένα κάπου να μας τα γράψει Wink Ο βολεψάκιααααας Razz
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 22:36:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Ο βολεψάκιααααας
Πούσε βολεψάκια , βολέψου με αυτά για αρχή και μετά βλέπεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 22:53:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα κάνει ερώτηση σε εξειδικευμένο μηχανουργείο στη Γαλλία, που προμηθεύει πολύ κόσμο στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Στον μπροστά άξονα αλλάζουν τα πάντα (και εννοώ τα πάντα).

Πίσω μπορείς να τη σκαπουλάρεις με αποστάτες.

Το παραπάνω κουστουμάκι, πάει γύρω στα 7.000Ε.

Θα ήθελα επίσης να πόσο θα αντέξει κάποιος να κυκλοφορεί ένα σκληρό αυτοκίνητο με uniballs κάθε μέρα στους ελληνικούς δρόμους. Shocked

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 09:00:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BTS έγραψε:

Θα ήθελα επίσης να πόσο θα αντέξει κάποιος να κυκλοφορεί ένα σκληρό αυτοκίνητο με uniballs κάθε μέρα στους ελληνικούς δρόμους. Shocked

.. και θα λύνει μοτέρ και σαζμαν κάθε 10000 χλμ για service Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 09:34:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο ξέχασες και την συχνότατη ευθυγράμμηση που πρέπει να γίνεται ελέο uniball.
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 11:27:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bρε π@π@ρες, λυσάξατε! Σιγά μην έχεις τέτοιο εργαλείο και το χρησιμοποιείς για να πηγαίνεις δουλειά και supermarket! Ήμαρτον! Σε λίγο θα παραπονεθείτε ότι δεν έχει και χώρο για το καρότσι του μωρού στο πόρτμπαγκάζ ή ότι επειδή η ανάρτηση θα κοπανάει λόγω uniballs η πεθερά που έχει αρθριτικά θα σας κράζει (ακόμα περισσότερο)!

Γκαραζάκι οπωσδήποτε (μην πω στο σαλόνι κατευθείαν) και μιά φορά τη βδομάδα βόλτα για να το χαίρεσαι και πίσω απ'το τιμόνι (σε ορεινές αναβασιάρικες εξορμήσεις φυσικά). Εννοείται τέτοιο "ειδικό" αυτοκίνητο δεν το έχεις σαν 1ο. Σαν 1ο θα έχεις ή κάποιο οικονομικό μίνι (πχ 107, smart etc) ή μηχανή ή οικογενειακό (ως οικογενειάρχης ή ταξιδιάρης). Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης