PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Renault Megane R26.R...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 17:17:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο επιδοσεις καλο φαινεται αλλα απο εμφανιση σορυ κιολας αλλα
Puke left Puke right Puke left Puke right Puke left Puke right Puke left Puke right
η αποψη μου ειναι οτι
δεν παει πουθενα......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 17:24:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Δεν διαφωνω για το R26R,απλα δεν εχει και αμεση επαφη με το απλο R26.
Απο στησιμο και βαρος ειναι αλλου το ενα με το αλλο οποτε...
Δεν ειπα οτι ειναι κακο,ισα-ισα που ειναι εξαιρετικο,απλα και 35000Ε που κοστιζε εξω,ειναι εξωπραγματικο νουμερο.

ναι αλλα ρε συ στελιο...

1) μπλοκε
2) αλλη αναρτηση (κοστος εξελιξης κτλ?)
3) καρμπονοβλακειες,
4) 3+ μειωση βαρους, και οχι 10 και 20 κιλα...
5) μπακετ
6) ζωνες
7) κλουβια
8) ζαντες ελαφριου κράματος
9) σεμι

δε θυμαμαι κατι αλλο... ε και λιγο τσιμπημα μιας και βγηκαν λιγα κομματια και να τα 35.000 εξω, ή τα 45.000 πες εδω.

Απτο να παρεις ενα σ3 με 50.000 παιρνεις ενα τετοιο... Cool

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 19:50:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Απτο να παρεις ενα σ3 με 50.000 παιρνεις ενα τετοιο... Cool
Και σπέρνεις ράγες Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 12:08:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με την φωνη της λογικης ρε Σταυροι,ναι,δεν λεω,ειναι φοβερο track day car αλλα και παλι με το κοστολογιο του παιρνεις Elise που μπορει να μην ειναι τοσο γρηγορη αλλα εχει εντελως διαφορετικη αισθηση ρε...

Και παντα μιλαω με τα τιμολογιακα δεδομενα εξωτερικου,στην Ελλαδα το ξεχναμε εντελως... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 12:33:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Με την φωνη της λογικης ρε Σταυροι,ναι,δεν λεω,ειναι φοβερο track day car αλλα και παλι με το κοστολογιο του παιρνεις Elise που μπορει να μην ειναι τοσο γρηγορη αλλα εχει εντελως διαφορετικη αισθηση ρε...

Και παντα μιλαω με τα τιμολογιακα δεδομενα εξωτερικου,στην Ελλαδα το ξεχναμε εντελως... Sad

Τα παιδιά δεν έχουν συνήθως μόνο ένα παιχνίδι... Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 14:02:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στελιο η αισθηση ενος κορυφαιου χατς πανω στο βουνο δε συγκρινεται με κανενα πισωκινητο

και ελιζ στοιχιζει πολυ παραπανω απο μεγκαν (ama ειμαι να παρω την υπερβασικη που τη περναει και αλεκουκος με το ροβερ μοτερ να το χεσω)

αλλωστε μη ξεχναμε οτι μιλαμε για ειδικη εκδοση

θυμαται κανεις ποσο παραπανω ειχε η m3 e36 csl???
ή οτι ακομα και η επομενη m3 ετρωγε τη σκονη της και την ειχαν ανακυρηξει τη καλυτερη m3 overall Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 14:19:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια βασικη διαφορα...
Το Ring δεν ειναι βουνο(καθεαυτου) αλλα και το R26 ποτε δεν βολευτηκε πραγματικα στο βουνο καθως οριακα ξεπερναει τα ορια του μικρου και παει προς...μαουνα. Wink
Βγαλτε ενα R26 στο βουνο,δειτε κατα ποσο βολευεται απο θεμα ογκου στις στροφες και μετα ελατε να μου πειτε οτι το R26R θα κανει την διαφορα σε σχεση με το απλο R26.

Μην ξεγελιεστε και μπλεκεστε με αυτα που διαβαζετε,ναι μεν ειναι εξωπραγματικο αυτοκινητο αλλα σε διαδρομες τυπου ραλλυ(οπως τις ξερουμε απο τους ελληνικους αγωνες) δεν ειναι και οτι πιο βολικο καθως ειναι αρκετα ογκωδες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 14:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
με το κοστολογιο του παιρνεις Elise που μπορει να μην ειναι τοσο γρηγορη αλλα εχει εντελως διαφορετικη αισθηση ρε

+1000

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 17:05:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

soler έγραψε:
Εγώ αυτό που λέει ο τάκης για το καλύτερο μπροστοκίνητο αμάξι που έχει βγει το πιστεύω για το r26r. Ότι έχω δει/διαβάσει στο ιντερνετ αυτό δείχνει. Να ήταν και λίγο πιο όμορφο...

Πολύ καλό το Megane αλλα too much με το κλουβί

Σίγουρα πολύ καλό μπροστοκίνητο αλλα ποιός δεν θα ήθελε ένα Coupe Plus 20V Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2009, 19:51:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...ή ενα Clio MK1 16S ή Williams... Rolling eyes
Σιγουρα "ψοφιμια" με τα σημερινα κριτηρια αλλα ζυγισμα απο αλλο πλανητη αναλογικα με ολα τα υπολοιπα σημερινα προσθιοκινητα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 09:38:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.rsportscars.com/renault/2009-renault-megane-renaultsport-r26-r/

Μήπως να παίρναμε ένα από Αγγλία Question Question Question

25.000 βγαίνει... Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 10:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
http://www.rsportscars.com/renault/2009-renault-megane-renaultsport-r26-r/

Μήπως να παίρναμε ένα από Αγγλία Question Question Question

25.000 βγαίνει... Wink

''The hotted-up Megane is reportedly a dream to drive, having broke the all-important Nurburgring lap time record for front wheel drive production cars, with a time of 8 minutes, 17 seconds.

For the record, that puts the Megane R26.R running the 'Ring faster than the BMW E46 M3, the Lotus Exige S, and the Honda NSX''

Pantos eilikrina den mporo na katalavo pos ginete na girizei poio grigora sto Ring apo M3 kai NSX.
To kloubi mallon kanei ti diafora.
Ante kai sta dikas mas (me ena antistoixo 308 Maxi-R)

Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 11:09:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Filos tha se parakalesw na grafeis me ellinikoys xaraktires.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 11:32:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.renaultsport.co.uk/roadcars/meganer26r/specification/Default.aspx

http://www.renaultsport.co.uk/roadcars/meganer26r/specification/options/Default.aspx

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 14:58:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρα το κειτζ ειναι εξτρα Cool

αχ και να επαιρνε ομολογκασιον με ενα τετοιο κειτζ τι ειχε να γινει

.......................................
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 16:26:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Limited to 450 examples worldwide and on sale from October

A plaque shows the production number for each country:

* 230 for the UK
* 126 for France
* remainder split between Germany, Spain and Switzerland

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 12:30:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στανταρ ειναι το cage.
Ο υπολοιπος εξοπλισμος που εχουν βαλει οι παπατζηδες οι αγγλοι ειναι του απλου R26.
Αν διαβαζετε το site της RS θα δειτε οτι δεν υπαρχουν επιλογες στον εξοπλισμο του R26R.
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 13:02:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Στανταρ ειναι το cage.
Ο υπολοιπος εξοπλισμος που εχουν βαλει οι παπατζηδες οι αγγλοι ειναι του απλου R26.
Αν διαβαζετε το site της RS θα δειτε οτι δεν υπαρχουν επιλογες στον εξοπλισμο του R26R.

http://www.renault-sport.com/fr/gamme_renault_sport/megane/Megane_R26.Radicale.php

Κι όμως σύμφωνα με αυτό εδώ λέει ότι είναι έξτρα...

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 14:02:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον εχω χασει επεισοδια τοτε καθως πριν 3-4 μηνες που το συζητουσαμε,εβγαινε μονον στην hardcore μορφη του και πιθανοτατα το εβγαλαν επιλεκτικα με τα παραπανω για να "σπρωξουν" πιο ευκολα το πιθανο αποθεμα που μπορει να αφησει πισω του ενα "ειδικο" αυτοκινητο.
Ηδη παντως απλα R26 ειχαν μεινει καμποσα παρα το γεγονος οτι κοστιζε μονο 20.000Ε εξω.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 15:38:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα λιγότερο κάθετο πίσω μέρος να ειχε και θα ειχε γινει Best seller...
το απλό megane και θα βοηθουσε και όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις στις πωλήσεις...

για να γραφει πάντως τετοιους χρόνους πρέπει να ειναι "αλλου" τελείως σε στησιμο και γεωμετρία...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης