PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

308 - Τοποθέτηση ηχ/ματος σε 308GT

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 18:36:13    Θέμα δημοσίευσης: 308 - Τοποθέτηση ηχ/ματος σε 308GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ και μέρες ψάχνω να βρώ λύσεις στην τοποθέτηση του ηχ/ματος στο 308GT.
Το πρόβλημα εστιάζετε στην λειτουργία των αισθητήρων παρκαρίσματος που σε αυτό το μοντέλο είναι προεγκατεστημένοι και είναι περιμετρική η λειτουργία τους δλδ όταν βάζω όπισθεν ανοίγει στην έγχρωμη οθόνη παράθυρο με ένα αυτοκίνητο και τα σημεία που πιθανόν να βρίσκετε το εμπόδιο,ο ήχος αναπαράγεται από τα πίσω ηχεία που είναι στις πόρτες και μετακινείτε αριστερά η δεξιά αναλόγως που βρίσκεται.Με άλλα λόγια ο ήχος αυτός περνάει μέσα απο το εργ.ηχο/μα.
Πήγα σε κάποιον αντι/πο της Connect2 (εταιρεία με αντάπτορες κτλ) και πήρα 2 απαντήσεις 1.δεν είναι σίγουρο αν θα δουλέυουν σε αυτό το μοντέλο κάποιοι ανταπτορες κόστους 200 ευρο 2.Τι θες και το πειράζεις άστο όπως είναι.
Το ηχοσύστημα που θέλω να βάλω είναι ένα πλήρες πακέτο που είχα στο προηγούμενο αυτοκίνητο με οθόνη ηχεία sub ενισχυτή κεραίες επεξεργαστη κτλ εν ολίγοις CAR CINEMA.
Λίγη βοήθεια παρακαλώ Smile

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 23:01:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φώτη, σχεδόν το ίδιο πρόβλημα έχουν και τα 207, με την μόνη διαφορά που δεν κάνει το εφέ με τα ηχεία !
Έτσι κατέφυγα στην λύση της Phonocar που ο αντάπτορας μπαίνει κανονικά στο canbus και βγάζει ένα μπίπερ για τον ήχο !
Λογικά κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και σε εσένα! Ίσος να πρέπει να συμβιβαστείς κάπου... δηλαδή ξέχνα το εφέ και αρκέσου σε ένα μπίπερ !

Μην ξεχνάς ότι είναι νωρίς για το 308 να βγάλουν αντάπτορες, στο 207 εδώ και μερικούς μήνες κυκλοφορούν (σαν δήγματα στην αγορά).
Επιστροφή στην κορυφή
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

Ένταξη: 10 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 23:04:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Φώτη, σχεδόν το ίδιο πρόβλημα έχουν και τα 207, με την μόνη διαφορά που δεν κάνει το εφέ με τα ηχεία !
Κι'ομως το κανει και σε'μας Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 23:06:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σοβαρά ?
Δεν το είχα προσέξει καθόλου Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

Ένταξη: 10 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 23:10:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρατηρησε οταν εχεις εμποδιο μονο δεξια ή αριστερα. Δειχνει στην οθονη την μερια που ειναι το εμποδιο και ταυτοχρονα χτυπαει το μπιπ απο το αντιστοιχο ηχειο
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 23:15:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την οθόνη το ξέρω, αλλά για το ηχείο δεν το είχα προσέξει...... ίσος επειδή την δεύτερη εβδομάδα μετά την αγορά του είχα αλλάξει τα πάντα

Αρά και ο 308 σε κάτι τέτοιο θα πρέπει να καταφύγει, 100euro έκανε από την Phonocar
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 11:37:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση σας στο πρόβλημα μου.
Στο θέμα μας...της phonocar το σύστημα πράγματι καταργεί τα ηχεία και απετεί την τοποθέτηση ενός beeper σωστά?
Στα ίδια χρήματα βγάζει η connects2 αντάπτορα που δεν καταργεί τον ήχο και τον περνάει από το after market αλλά μετά απο απάντηση σε email μου στην ίδια connects2 δεν μου εγγυούνται αν θα εμφανίζετε το αυτοκίνητο στην έγχρωμη οθόνη του 308.
Τώρα τι κάνω..η πάω σε κάποιο κατάστημα που φέρνει connects2 και το δοκιμάζω ή περιμένω κάποια ενημέρωση από την ίδια εταιρεία που είναι θέμα χρόνου καθώς το αυτοκίνητο δεν έχει κυκλοφορήσει αρκετά.
Το κόστος είναι αρκετά επώδυνο καθώς ο αντάπτορας κοστίζει 100 ευρω και ίσως χρειάζεται και τον αντάπτορα για τις λειτουργίες απο το τιμόνι δλδ αλλα 130 ευρώ περίπου.Στο εξωτερικό οι τιμές είναι πολύ πιο φθηνές ίσως να προβώ σε αγορά απο κεί εάν και εφόσον λειτουργούν όλα σωστά.

Επιστροφή στην κορυφή
sastagr 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 GT

Ένταξη: 13 Ιαν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 10:57:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από προσωπική εμπειρία τα γραφκά παραμένουν. Απλά χρειάζεσαι τον αντάπτορα του can bus για να ακούγεται ήχος.
Όλα αυτά σε 207GT
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Ιούν 2009, 20:52:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sastagr έγραψε:
Από προσωπική εμπειρία τα γραφκά παραμένουν. Απλά χρειάζεσαι τον αντάπτορα του can bus για να ακούγεται ήχος.
Όλα αυτά σε 207GT

'Εχει το ίδιο σύστημα με έγχρωμη οθόνη το 207GT;

Επιστροφή στην κορυφή
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούν 2009, 03:41:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Φωτη ειναι πολυ πιθανο να ξερει ο Sotos να σου δωσει απαντηση.....οποτε περιμενε μπας και δει το ποστ!!!! Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Αύγ 2009, 11:33:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φωτη σοορυ που αργησα να το δω.
Υπαρχουν ανταπτορες με κοστος 90€ και μπαινουν κανονικοτατα στο αμαξι σου ακομα και αν ειναι απο 207 μιας και το κυκλωματικο μας ειναι το ιδιο τουλαχιστον στο θεμα ηχου.
Μην κολλας παρτους η αν θεςσε στελνωεγω σε δικο μου και τουλαχιστον το δοκιμαζεις αλλα κατα 99.9% ειμαι σιγουρος πως δεν θα εχεις προβλημα.
Εδω ο ανταπτορας χειριστηριων της alpine ειναι κοινος γιατ 207-307-3008-κλπ

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης