PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΓΕΝΙΚΑ - Μήπως δεν ειναι τοσο κακα τα κιβωτια της Peugeot;;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 14:18:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
206kwn έγραψε:
ουτε ομως ειδα κανεναν να φερεται φυσιολογικα στο σασμαν του και να του εβγαλε προβλημα.......
οσο το σπασεις,τοσο θα σπασει......

Διαφωνώ πλήρως... Το σασμάν μου είχε πρόβλημα από την πρώτη μέρα που το αγόρασα (η 1η έμπαινε μόνο με σφυρί κλπ), η peugeot το παιξε "μια χαρά είναι, όλα έτσι είναι" και στα 50.000χλμ (και εκτός εγγύησης φυσικά) έφυγε στα σκουπίδια. Και είναι και άλλοι εδώ μέσα που τους είχε σπάσει τόσο νωρίς και είχαν τα ίδια συμπτώματα από την πρώτη μέρα.

δεν ξερω τι μπορει να επαιξε σε σενα ρε ζηση Scratch Scratch Scratch

οκ και το δικο μου τρωει καποια σκαλωματα πολλες φορες αλλα προσπαθω να μη το ζοριζω και το κανω χειροτερα και μεχρι στιγμης δουλευει ρολοι.... και η συντηρηση του και οι βαλβολινες του και το πως του φαιρεσαι ρε συ νομιζω οτι
ολα αυτα παιζουν ρολο.... τωρα παιζει και το δικο σου να ηταν προβληματικο απο εργοστασιο... τι αλλο μπορει να φταιει Scratch Scratch ????

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Dikonou 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 08 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 14:23:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αληθεύει πώς η Peugeot έχει σκοπό να βγάλει το 207 RC με το εξάρι και αν ναι πότε περίπου εάν γνωρίζει κανείς .... Στέλιο ακούς.................. πού να ακούσει τώρα που κοντεύει η ώρα..... Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 14:28:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Off topic,207 με 6αρι θα αργηστε πολυ να δειτε.Α,και για να δειτε,θα πρεπει να πουληθουν ολα τα 5αρια πρωτα. Wink
Ασε που θα ειναι και Overdrive οποτε σε γκαζια πολυ πιθανον να τρωνε και "ξυλο" απο τα αντιστοιχα 5αρια. Laughing

RoadRunner122 έγραψε:

...
Και μην πάμε μακρυά... στο 107 η 1η είναι πολύ κοντή και το αδύναμο μοτεράκι τραβάει. Με το που κουμπώνεις 2α γονατίζει λες και κούμπωσες 4η!

...

Το 107 μια χαρα κλιμακωση εχει ρε,απο διαφορικο ποναει... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 15:11:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως μιας και αναφερόμαστε στην κλιμάκωση, για μένα η 1η των 207 (GT/Rallye/RC) είναι πιο κοντή απ ότι θα ήθελα. Πιο σωστή μου φαίνεται για το 1,4.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 18:53:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Πάντως μιας και αναφερόμαστε στην κλιμάκωση, για μένα η 1η των 207 (GT/Rallye/RC) είναι πιο κοντή απ ότι θα ήθελα. Πιο σωστή μου φαίνεται για το 1,4.

λιγακι μεγαλυτερη 5h θελει να ταξιδευεις σαν ανθρωπος αν τρεχεις οχι να εισαι τερμα θεου στο στροφομετρο,ασε που καιει και τον αμπακο..

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 19:24:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
makis106 έγραψε:

λιγακι μεγαλυτερη 5h θελει να ταξιδευεις σαν ανθρωπος αν τρεχεις οχι να εισαι τερμα θεου στο στροφομετρο,ασε που καιει και τον αμπακο..
Μεγαλύτερη 5η έβαλε και ο thanos75x και δεν είχε τα αναμαινόμενα αποτελέσματα, καθώς μετά αργεί να τα βγάλει, μάλλον μια 6η θέλει Exclamation
(Ή μακρύτερη 5η και Salex) Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 19:54:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
(Ή μακρύτερη 5η και Salex) Laughing

Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 20:34:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:

Η 1η στο rc δεν ειναι κοντη, φτανει τα 66χλμ στις 6800rpm.

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 20:39:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayrton έγραψε:
makis106 έγραψε:

Η 1η στο rc δεν ειναι κοντη, φτανει τα 66χλμ στις 6800rpm. τωρα για τα rallye/gt δεν ξερω.
Δεν έχω δει πόσα βγάζει η 1η μου, αλλα απ΄ όσο ξέρω τα σασμάν μας είναι ολόιδια Exclamation
Τέλος πάντων, για μένα μπορεί να είναι κοντή, για άλλους ίσως είναι μακριά... το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 20:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι εχει δικιο ο Ayrton.
Ειναι διαφορετικα σε κλιμακωση..και σχεσεις

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 20:58:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχετε δίκιο παιδιά, έχουν άλλους κωδικούς στο servicebox. Οπότε διορθώνω: Η 1η των 207 (GT/Rallye) είναι πιο κοντή απ ότι θα ήθελα. Exclamation Very happy Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 21:00:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
ayrton έγραψε:
makis106 έγραψε:

Η 1η στο rc δεν ειναι κοντη, φτανει τα 66χλμ στις 6800rpm. τωρα για τα rallye/gt δεν ξερω.
Δεν έχω δει πόσα βγάζει η 1η μου, αλλα απ΄ όσο ξέρω τα σασμάν μας είναι ολόιδια Exclamation
Τέλος πάντων, για μένα μπορεί να είναι κοντή, για άλλους ίσως είναι μακριά... το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό.

Μπορεις να το τσεκαρεις το δικο σου, ανοιξε την 1η και δες τα χιλιομετρα σου. στο λεω γιατι η peugeot το αναφερει στο press info του 207 rc. συγκεκριμενα λεει οτι "το κιβωτιο χρησιμοποιειται και σε αλλα μοντελα βενζινης και diesel μονο που στο συγκεκριμενο μοντελο εχει "μακρυνη" 1η σχεση στα 66χλμ στις 6800rpm και ο συμπλεκτης εχει ενισχυθει για την επιπλεον ροπη των 260Nm"
το τσεκαρα και ο ιδιος στο δικο μου, η 1η φτανει σχεδον τα 70χλμ.

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 21:06:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayrton έγραψε:
makis106 έγραψε:
ayrton έγραψε:
makis106 έγραψε:

Μπορεις να το τσεκαρεις το δικο σου, ανοιξε την 1η και δες τα χιλιομετρα σου. στο λεω γιατι η peugeot το αναφερει στο press info του 207 rc. συγκεκριμενα λεει οτι "το κιβωτιο χρησιμοποιειται και σε αλλα μοντελα βενζινης και diesel μονο που στο συγκεκριμενο μοντελο εχει "μακρυνη" 1η σχεση στα 66χλμ στις 6800rpm και ο συμπλεκτης εχει ενισχυθει για την επιπλεον ροπη των 260Nm"
Δεν αμφιβάλλω πια ότι είναι πιο μακριά η 1η του RC, άλλωστε έχουν διαφορές τα σασμάν, το ενδιαφέρον θα ήταν να μαθαίναμε αν η διαφορά είναι μόνο στην 1η σχέση ή και στις υπόλοιπες.
Επίσης απ' ότι είδα έχουν και διαφορετικό συμπλέκτη (δίσκο-πλατό)

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 21:12:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
ayrton έγραψε:
makis106 έγραψε:
ayrton έγραψε:
makis106 έγραψε:

Δεν αμφιβάλλω πια ότι είναι πιο μακριά η 1η του RC, άλλωστε έχουν διαφορές τα σασμάν, το ενδιαφέρον θα ήταν να μαθαίναμε αν η διαφορά είναι μόνο στην 1η σχέση ή και στις υπόλοιπες.

σιγουρα ειναι και στην 2η η οποια φτανει και αυτη μεχρι της 6800rpm, παντα μεσα απο τα στοιχεια της peugeot και απο ιδια γνωμη και test. απο εκει και περα μονο με αναφορες κατοχων μπορουμε να το διαπιστωσουμε, σχεση στο κιβωτιο, χλμ στο κοντερ και στροφες/λεπτο.

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 21:17:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayrton έγραψε:

σιγουρα ειναι και στην 2η η οποια φτανει και αυτη μεχρι της 6800rpm, παντα μεσα απο τα στοιχεια της peugeot και απο ιδια γνωμη και test. απο εκει και περα μονο με αναφορες κατοχων μπορουμε να το διαπιστωσουμε, σχεση στο κιβωτιο, χλμ στο κοντερ και στροφες/λεπτο.
Ή απο τους κωδικούς των γραναζιών στο servicebox! Αλλα αυτά καλύτερα για τους πιο ειδικούς. Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 21:20:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
ayrton έγραψε:

Ή απο τους κωδικούς των γραναζιών στο servicebox! Αλλα αυτά καλύτερα για τους πιο ειδικούς. Wink

Σωστος Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 21:25:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα κιβώτια έχουν την ίδια κλιμάκωση η τελική σχέση μετάδοσης είναι διαφορετική.
19X72 GT/Rallye
19X75 RC
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 21:28:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Τα κιβώτια έχουν την ίδια κλιμάκωση η τελική σχέση μετάδοσης είναι διαφορετική.
19X72 GT/Rallye
19X75 RC
Αργύρη αυτό σημαίνει ότι έχουν ακριβώς τα ίδια γρανάζια? Και η διαφορά που είναι, στο διαφορικό?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 21:31:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι τα ίδια έχουν.
Δεν είναι στο διαφορικό αλλά στην κορόνα και το πηνίο.
Έχουν άλλη σχέση μετάδοσης
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 21:34:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Ναι τα ίδια έχουν.
Δεν είναι στο διαφορικό αλλά στην κορόνα και το πηνίο.
Έχουν άλλη σχέση μετάδοσης

δηλαδη? καντο αν θες......πενηνταρακια να καταλαβουμε Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης