PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αrmin Van Buuren στην αθηνα......
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 23:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Αrmin Van Buuren στην αθηνα...... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο πλεον κορυφαιος και 2ος σε καταταξη καλυτερος dj του κοσμου

http://www.thedjlist.com/

ερχεται στην αθηνα στο venue

http://www.youtube.com/watch?v=Y6vr07ek-o4

το σαββατο 7-2-2009........

ΧΑΜΟΟΟΟΟΣ.... θα γινει πανικοοοοοοοοος....... Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 14:52:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζηλεύω.... να λόγος να ερθω Αθήνα..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 15:09:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω εκλεισα ενα τραπεζακι και ειμαι κυριος Cool Cool Cool Cool Cool βεβαια δεν τιθεται λογος να παρω αυτοκινιτο Wink Wink Wink Wink Wink ..........

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 16:45:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τραπεζι για τον Armin ή για την κοπή της πίτας? Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 16:57:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
εγω εκλεισα ενα τραπεζακι και ειμαι κυριος Cool Cool Cool Cool Cool βεβαια δεν τιθεται λογος να παρω αυτοκινιτο Wink Wink Wink Wink Wink ..........

ποσα λεφτα?
για να "οργανωθώ"...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 17:24:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να έχετε υπ' όψιν, ότι αν δεν συνοδεύεστε από αιδίο, θα φάτε πόρτα και είναι αυστηροί σε αυτό το θέμα, μέχρι και να μην δεχθούν την κράτηση που έχετε κάνει.

Έχετε το νού σας για να μην ξενερώσετε τελευταία στιγμή....

(αν και για μένα αυτό είναι απίστευτη και άθλια καγκουριά με το θέμα πόρτα, αλλά anyway... Rolling eyes )
206kwn έγραψε:
ο πλεον κορυφαιος και 2ος σε καταταξη καλυτερος dj του κοσμου

http://www.thedjlist.com/

Άσχετα με τις μπούρδες του thedjlist, ο Armin είναι 1ος dj για δύο συνεχόμενες χρονιές, σύμφωνα πάντα με το http://www.djmag.com το οποίο στην μουσική κοινότητα είναι μακράν πιο αναγνωρισμένο απ' ότι το αναξιόπιστο thedjlist.
206kwn έγραψε:
ερχεται στην αθηνα στο venue

http://www.youtube.com/watch?v=Y6vr07ek-o4
Πες του παληκαριού που γράφει το info στο βίντεο, ότι είναι on the decks και όχι in the decks...
206kwn έγραψε:
το σαββατο 7-2-2009........

ΧΑΜΟΟΟΟΟΣ.... θα γινει πανικοοοοοοοοος....... Laughing Laughing Laughing Laughing
Ακολουθεί προσωπική γνώμη και σχόλιο:

Π@@@άρια θα γίνει, απλά σε αυτή την φάση έχει γίνει ένας υπερεκτιμημένος popstar. Καμία σχέση με το 1998 που ξεκίνησε, μέχρι και το 2006 που έγινε το 2ο Armin Only στο οποίο ήμουν παρών στο Ahoy του Rotterdam της Ολλανδίας, απλά έχει το πλεονέκτημα ότι σε αυτό που κάνει, δεν έχει ανταγωνισμό.

Ξεκίνησε ο Tiesto με τα ISOS και τα In Concert και απέτυχε. Ξεκίνησε και ο Paul van Dyk με τα In Between, αλλά πήρε και αυτός την κάτω βόλτα. Φέτος την πρωτοχρονιά έγινε το τελευταίο κατά σειρά Armin Only Imagine στο Los Angeles οπότε, ότι είδατε, είδατε. Μέχρι και φέτος (2008) στο Cavo Paradiso το καλοκαίρι, ο Armin με απογοήτευσε αρκετά. Ίσως φταίω και εγώ που τον παρακολουθούσα από τα πρώτα του βήματα. Αν δεν τον είχα ξαναακούσει (όπως όλη η μάζα που με έκραζε όταν τον άκουγα τόοοτε και τον λέγανε "πριονά") και άκουγα το νέο τελευταίο του artist album, "Imagine", θα έλεγα πως ναι, είναι γαμάτος. Αλλά έχοντας ζήσει και καλύτερα events με αυτόν, δυστυχώς, έχει γίνει απαράδεκτος.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Τρι 27 Ιαν 2009, 17:40:17, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 18:06:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σορυ για το οφτοπικ,θα ηθελα μονο να σχολιασω κατι...

Αυτο που ειπε ο στιβ περι αιδοιου συνοδευομενος...

Οπως και να χει, η βραδυα αυτη δν ειναι μια συναυλια ενος "καλλιτεχνη" ας πουμε? δν ειναι ενα τυχαιο βραδυ σαβάτου σε ενα τρεντομάγαζο...

Εκει κολλησα δηλ...μου φαινεται παραξενο,τι στιγμη που θα υπαρχει κοσμος που θα θελει να απολαυσει τη βραδυα ενος ντιτζει, και οχι απλα να κανει μια κοινη εξοδο σε ενα κλαμπ.

Δυστηχως αποψη για αυτου του ειδους τη μουσικη δν εχω,μιας και γνωριζω ελαχιστα κομματια του και τους ειδους γενικοτερα.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 18:18:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Οπως και να χει, η βραδυα αυτη δν ειναι μια συναυλια ενος "καλλιτεχνη" ας πουμε? δν ειναι ενα τυχαιο βραδυ σαβάτου σε ενα τρεντομάγαζο...
Έτσι θέλουν να το καταντήσουν, γιατί είναι πρωτεύουσα φίλε...
kane έγραψε:
Εκει κολλησα δηλ...μου φαινεται παραξενο,τι στιγμη που θα υπαρχει κοσμος που θα θελει να απολαυσει τη βραδυα ενος ντιτζει, και οχι απλα να κανει μια κοινη εξοδο σε ενα κλαμπ.
Ο κόσμος αυτός που περιγράφεις σε αριθμό, θα είναι 300-400 άτομα. Οι λοιποί, θα είναι fashion victims, go with the flow κλπ. κλπ.

Αν ήταν παραπάνω κόσμος, θα τον φέρνανε και καθημερινή. Απλά καθημερινές έχουν σταματήσει να φέρνουν πια djs γιατί όλοι βγαίνουν για το "Θεαθήναι" και όχι για την ουσία της βραδυάς (όσον αφορά το συγκεκριμένο στυλ μουσικής) και το κακό είναι πως γίνεται μόνο στην Ελλάδα αυτό το πράγμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 18:27:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως απο περιεργεια, θα πηγαινα να τον ακουσω,αν τυχει και ειμαι αθηνα εκεινη την περιοδο...

Υπαρχει εισητηριο,διαθεσιμοτητα? ή απλα πας στο βενιουκλαμπ και μπαινεις?

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 19:24:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Υπαρχει εισητηριο,διαθεσιμοτητα? ή απλα πας στο βενιουκλαμπ και μπαινεις?
Δεν υπάρχει τόσο εξέλιξη φίλε, ώστε να προπωλούνται τα εισητήρια... Πας εκεί και αμα γουστάρει την φάτσα σου ο άλλος μπαίνεις.

Μπορείς να μπεις και Guest List μέσω τηλεφώνου βέβαια Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 20:31:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα μας βαλεις ψηλε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 21:06:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
θα μας βαλεις ψηλε?
Θα έρθω εγώ από Λάρισα, να σας βάλω?

Εσείς οι Αθηναίοι, δεν έχετε βύσματα δηλαδή?

Άιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 21:50:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
kane έγραψε:
Έτσι θέλουν να το καταντήσουν, γιατί είναι πρωτεύουσα φίλε...
kane έγραψε:
Ο κόσμος αυτός που περιγράφεις σε αριθμό, θα είναι 300-400 άτομα. Οι λοιποί, θα είναι fashion victims, go with the flow κλπ. κλπ.

.

Aπόλυτο δικιο σε οσα λες.
Στην επαρχια οπου και αν εχω παει σε κλαμπ, ο πορτιερης κανει τη δουλεια που πρεπει να κανει....ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.
Δεν συζηταω για πιο καθαρα ποτα, εξυπηρετιση ΑΛΗΘΙΝΟ κεφι κλπ...αυτα εννοουνται.
Μονο στην Αθηνα ειναι αυτη η κατασταση γιαυτο εχω καταργησει τα κλαμπ, αντε το πολυ καμια Πεμπτη που δεν εχει κοσμο.
Ειδικα τωρα τελευταια που εχει γινει μοδα πιτσιρικαδες της ηλικιας μου να κανουν pr σε μαγαζια και μαλ***ες με "λιστες" και το παιζουν μουρες εχω σιχαθει στο διπλασιο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 23:31:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Ειδικα τωρα τελευταια που εχει γινει μοδα πιτσιρικαδες της ηλικιας μου να κανουν pr σε μαγαζια και μαλ***ες με "λιστες" και το παιζουν μουρες εχω σιχαθει στο διπλασιο.
Αυτό δεν γίνεται μόνο στην Αθήνα πάντως Razz

Και εδώ γίνεται, αλλά δεν περνάει, γιατί πέφτει φάπα Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2009, 23:57:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οσοι θελουν info ειναι 160 ευρω το μπουκαλι,τωρα δεν νομιζω να υπαρχει τραπεζι, και στα vip rooms ειναι 1000++++........ απλη εισοδος στους deep dish ειχε 60 ευρω... τωρα στον αρμιν δεν ξερω.....

οπως και να το κανουμε ειναι ενα παρα πολυ καλο event για τα δεδομενα της ελλαδας... θα τον ακουσω και γενικα δεν με νοιαζει αν ειναι εμπορικος η αν εχει φλωρεψει.....
αυτο που με νοιαζει ειναι οτι στην μουσικη που παιζει πολυ απλα δεν εχει ανταγωνιστη.....
ο μονος που θα μπορουσε να τον κοντραρει ειναι ο deadmau5 αλλα αυτος δεν παιζει ακριβως ιδια μουσικη και δεν εχει γινει ακομα τοσο γνωστος ετσι ωστε να κανει τα τρομερα events που κανει ο van buuren (βλεπε sensation white κλπ κλπ)......

και οσο για τις πορτες κλπ κλπ εγω το γουσταρω αυτο γιατι δεν μπορει ο καθενας με την α,χ,ψ εμφανιση να μπαινει μεσα και να κανει οτι γουσταρει, ουτε μπορει να μπει μια παρεα μεσα 20 νταγλαραδες γιατι θα πρεπει μετα να μπει μια παρεα 30 κοπελες.... γιατι μια "σωστη" αναλογια σε ενα τετοιο μαγαζι ειναι πανω-κατω 60% γυναικες και 40% αντρες, ποσο μαλλον σε ενα τετοιο event αρα καλο ειναι αυτο... να "επιλεγουν" κατα καποιο τροπο ποιον θα βαλουν μεσα.........

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 206kwn στις Πεμ 12 Φεβ 2009, 16:27:48, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 00:07:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
ο μονος που θα μπορουσε να τον κοντραρει ειναι ο deadmau5 αλλα αυτος δεν εχει γινει ακομα τοσο γνωστος ετσι ωστε να κανει τα τρομερα events που κανει ο van buuren (βλεπε sensation white κλπ κλπ)......
Ο deadmau5 τον κοντράρει στα ίσα, έχει πάρει παρτούζα όλα τα charts του beatport επί 1 ολόκληρο χρόνο και συνεχίζει ακόμα, και επίσης με το καλημέρα, μπήκε 11ος στο djmag.

Οπότε πίστεψε με, για τον χρόνο που υπάρχει στην μουσική βιομηχανία ο deadmau5, έχει καταφέρει πολύ περισσότερα απ' ότι ο Armin στα πρώτα του βήματα.

Το θέμα είναι να μπορέσει να κρατηθεί στις πρωτιές Wink

Εν πάσει περιπτώσει, αν βάλουν παραπάνω από 50 ευρώ είσοδο, είναι για κλάμματα.

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 00:12:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

αχχαχααχαχαχ χωρις παρεξηγηση 50 ευρω εισοδο ειχε ο dave seaman μολις ηρθε πατρα. λες να εχει τοσο και στον armin?????
Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 00:18:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
Steve έγραψε:

αχχαχααχαχαχ χωρις παρεξηγηση 50 ευρω εισοδο ειχε ο dave seaman μολις ηρθε πατρα. λες να εχει τοσο και στον armin?????
Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up
Το τί γίνεται στην Πάτρα, με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Εγώ στο Venue, το πιο ακριβό που έχω πληρώσει μέχρι τώρα ήταν (όταν ήταν στην βάρκιζα) 40 ευρώ για Paul van Dyk.

post edited
MEMsound / MOD Team

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 00:37:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απάντηση για όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια και τις πόρτες θα δώσω αύριο...

Είμαστε για κλάματα και λεφτά από εμένα δεν πρόκειται να δούνε...

ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 00:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παροτι dj και μαλιστα εχει τύχει να παιξω και σε μαγαζια που εχουν πορτες και λιστες και παπ@ριες ειμαι εντελος ΚΑΘΕΤΟΣ σε αυτα τα πραματα...

ειναι εντελος μαμακια αλλα ετσι ειναι η κοινωνια μας, οπου οι λεφταδες οι δηθεν και οι λουγκρες της showbiz κανουν οτι θελουν...τεσπα.

Ο ΜΟΝΟΣ λογοσ για μενα που θα επρεπε να υπαρχουν οι πορτιεριδες ειναι για να απομακρυνουν διακριτικα μεθυσμενους που ισος να κανουν φασαριες κτλ... ολα τα αλλα ειναι μουφες...

Αλλα φτεει και ο κοσμος που σαν τα προβατα παει εκει που του λενε και ας τρωει πορτα, για να αυτοικανοποιήσει τον εαυτο του (οταν και αν τελικα μπει) οτι μπαινει στο ταδε κλαμπ, ή για να πουλήσει μουρη στην γκόμενα..

Ξερετε ποσες φορες με εχουν παρει τηλ γνωστοι μου οταν παιζω σε κλαμπ να μου ζητησουν να τους βαλω σε λιστα για free entrance? οχι για να γλυτώσουν τα λεφτα (αυτο θα το δεχομουν!) αλλα για να πουλήσουν μουρη στην παρεα τους-γκομενα τους οτι ξερουν τον dj και ειναι στην λιστα... Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης