PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Υπεραυτοκίνητο με δόσεις για καθημερινές μετακινήσεις....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Θα αγοράζατε ένα Evo VII, Type R, M3 κλπ καινούργιο για μοναδικό σας μεταφορικό μέσο;
Ναι, είναι όνειρο ζωής και θα το αγόραζα ακόμα και αν χρειαζόταν να στερηθώ πολλά.
30%
 30%  [ 11 ]
Όχι, ένα τέτοιο αυτοκίνητο πιο πολλά προβλήματα θα μου δημιουργήσει παρά θα λύσει.
30%
 30%  [ 11 ]
Αργότερα, αν και όταν μπορώ να το πάρω για δεύτερο αυτοκίνητο, ναι...
38%
 38%  [ 14 ]
Σύνολο Ψήφων : 36

Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 18:47:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Επιλέγω το 3.
Αν και ένα 206RC πιστεύω ότι θα με κάλυπτε πλήρως.

Ναι καλά μην φας.................

Αφου το ξαναειπα................ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΛΕΦΤΑ-ΓΚΑΖΙΑ δεν ειναι ποτε αρκετα.Παντα θες περισοτερα.

Οπως ειπε και ο ΄΄Ακαλυπτος΄΄ θελω το αμαξι μου γρηγορο την μπυρα μου παγωμενη και την γυναικα μου ΦΩΤΙΑ.

Σωστος ο παιχτεις.............................

Εμεις τι απο ολα αυτα εχουμε Question Question Question Question

Αστο καλυτερα.........μπουχουχου.....δεν αντεχω αλλοοοο......... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 09:09:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Miltellas έγραψε:
Επιλέγω το 3.
Αν και ένα 206RC πιστεύω ότι θα με κάλυπτε πλήρως.

Ναι καλά μην φας.................

Θα φάω, θα φάω! Μπορώ να κάνω κι αλλιώς; Γι αυτό και πάχυνα... Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Μάρ 2003, 12:55:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BTS έγραψε:
ΥΓ. Chris πιστεύω πως δεν χρειάζεται να πω πως δεν αναφέρομαι σε σένα στην αρχή του θέματος. Ούτε καν σε γνωρίζω άλλωστε. Το λέω γιατί με παραξένεψε λίγο η απάντηση σου.

Και σε μένα να αναφερόσουνα Πέτρο, κανένα πρόβλημα. Εξάλλου είναι ένα ωραίο topic, που δίνει αφορμή για συζήτηση σοβαρή.

Γιατί τίθεται ένα θέμα. Το έχεις στο μυαλό σου, κάθε φορά που το βλέπεις σκέφτεσαι "αχ και να είχα ένα τέτοιο" και εν τέλει εάν μπαίνεις στον κόπο να το αποκτήσεις ή όχι.

Ο Όσκαρ Ουάϊλντ έλεγε: "τι νόημα έχουν τα όνειρα εάν δεν γίνονται πραγματικότητα". Δηλαδή το βάζεις στόχο και το κάνεις. Και φροντίζεις να φτιάξεις και τις συνθήκες ώστε να αντέξουν ένα τέτοιο εγχείρημα. Μέσα από τη δουλειά σου. Γι' αυτό δουλεύουμε άλλωστε.

Από εκεί και πέρα όλα είναι θέμα ιδεολογίας-προσωπικότητας του κάθε ατόμου. Γιατί εν τέλει η κατοχή ενός τέτοιου αυτοκινήτου είναι θέμα ιδεολογίας.

Και από κει και πέρα αρχίζει ένας καταιγισμός ερωτημάτων.

Τι θα πει να έχω "εξασφαλίσει" πρώτα την οικογένειά μου; Αυτή η "εξασφάλιση", πως ορίζεται; Να έχω τόσα χρήματα, ώστε να μην χρειαστεί να ξαναδουλέψω; Να μπορώ να ζω "άνετα"; Όταν λέμε "άνετα";

Να έχω ένα οικογενειακό πρώτα και το παίρνω σαν δεύτερο. Πόσο πιο οικογενειακό είναι το Leon 1.6 π.χ. από το Leon Cupra R;

Να έχω και ένα δεύτερο για κάθε μέρα. Μα το παίρνεις επειδή το γουστάρεις και φυσιολογικά θέλεις να το οδηγάς κάθε ώρα και στιγμή.

Να έχω κάπου να το βάζω για να μην μου το γρατζουνήσουν. Αυτό που έχεις τώρα δεν φοβάσαι; Μια γρατσουνιά στην πόρτα πχ. πόσο πιο πολλά θα στοιχίσει σε "ανεξάρτητo" φαναρτζή είτε έχεις 206, είτε έχεις TypeR, την στιγμή που οι τιμές είναι fix.

Μα έχει αυξημένο κόστος συντήρησης, πως θα τα βγάζω πέρα; Τα μεταξωτά βρακιά κλπ. Τίποτα στην ζωή δεν χαρίζεται. Όταν κάποιοι είναι σπίτι τους και βλέπουν τηλεόραση, ξεκουράζονται, πάνε βόλτα, κάνουν γυμναστική, κάποιοι άλλοι λιώνουν μπροστά στους υπολογιστές, σε meeting, brainstorming κλπ. στο όνομα, της όποιας "καριέρας". Αυτοί δεν αξίζουν ένα βραβείο για τον κόπο τους και τα "χαμένα" χρόνια;

Το τελευταίο είναι και η απάντηση στον αφορισμό "κοίτα το φλώρο, αμάξι που κυκλοφορά. Ρε που πάει ο Θεός και δίνει τ' αυτοκίνητα".

Και για να βελτιώσω και λίγο τον Κοζανίτη...

Θέλω την μουσική μου δωδεκάμετρη, το αυτοκίνητό μου γρήγορο και την γυναίκα μου θεά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2003, 00:49:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέστα μας Θεραπευτή!! Θεράπευσέ μας!!
Με έκανες να μαλώνω με την συνείδησή μου...

Αυτό του Όσκαρ Ουάιλντ πάντως είναι μεγάλη σοφία:
Τί νόημα έχουν τα όνειρα εάν δεν γίνονται πραγματικότητα!

Με άλλα λόγια: "Ας μην ονειρευόμαστε άδικα" και "Ας αποκτήσουμε επιτέλους αυτό που ονειρευόμαστε"

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάρ 2003, 09:03:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Πάντως εγώ, δεν θα έλεγα όχι σε ένα Type-R αν είχα 60000 ευρώ στην άκρη (το Type-R έχει ~30000 ευρώ, το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι; )

Υπάρχουν όμως και κάτι παλαβές που έχουν 1 Ευρόπουλο στη τσέπη και κοιτούν με ανοιχτό το στόμα επί 1 τρίμηνο το Type R σε βιτρίνες περιοδικά κουλουπού και σκουπίζουν τα σάλια τους (σλούρπ σλούρπ)
Ναι αλλά πού 1 Ευρώ πού 30.000?

Και ένα πρωί που σηκώθηκαν στραβά, πάνε στην Peugeot και αγοράζουν με 1 Ευρώ στην τσέπη το CC που λέγεται ότι ξεκινάει απ' τα 17.700. Έλα ο δοσάς ο δόσατζης ο καλός ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ!!!
Όμως βρε αδερφέ... μία ψόρα έχουμε σ' αυτή τη ζωή... και ξαφνικά ενώ είσαι χρεωμένος 17.699 Ευρόπουλα, ΒΑΛΕ και τούτο ΒΑΛΕ κι εκείνο ΒΑΛΕ ΒΑΛΕ ΒΑΛΕ... Και μόλις βγείς απ' την αντιπροσωπεία διαπιστώνεις ότι το τσεκ μαζί με τους τόκους των δόσεων φτάνει τα 30.000 !!!
30.000 Ευρώ ??? ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟ Type R ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟ ???
Χτύπα τώρα το κεφάλι σου στον τοίχο ανόητη ξανθιά ξεμυαλισμένη. Πού θα βρείς τώρα 200 αλογα ??? 3ο χωματόδρομο δεξιά στην 1η ραχούλα στο σταύλο του μπαρμπα-αλέκου ???

ΚΛΑΨΕ... ΚΛΑΨΕ !!! Κλάψε και πλήρωνε και ανέβαζε πίεση 200 κάθε φορά που θα σε κάνει σκόνη ο κάθε ζουμπακόμαγκας γκαζοkiller Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάρ 2003, 01:12:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
Πάντως εγώ, δεν θα έλεγα όχι σε ένα Type-R αν είχα 60000 ευρώ στην άκρη (το Type-R έχει ~30000 ευρώ, το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι; )

Υπάρχουν όμως και κάτι παλαβές που έχουν 1 Ευρόπουλο στη τσέπη και κοιτούν με ανοιχτό το στόμα επί 1 τρίμηνο το Type R σε βιτρίνες περιοδικά κουλουπού και σκουπίζουν τα σάλια τους (σλούρπ σλούρπ)
Ναι αλλά πού 1 Ευρώ πού 30.000?

Και ένα πρωί που σηκώθηκαν στραβά, πάνε στην Peugeot και αγοράζουν με 1 Ευρώ στην τσέπη το CC που λέγεται ότι ξεκινάει απ' τα 17.700. Έλα ο δοσάς ο δόσατζης ο καλός ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ!!!
Όμως βρε αδερφέ... μία ψόρα έχουμε σ' αυτή τη ζωή... και ξαφνικά ενώ είσαι χρεωμένος 17.699 Ευρόπουλα, ΒΑΛΕ και τούτο ΒΑΛΕ κι εκείνο ΒΑΛΕ ΒΑΛΕ ΒΑΛΕ... Και μόλις βγείς απ' την αντιπροσωπεία διαπιστώνεις ότι το τσεκ μαζί με τους τόκους των δόσεων φτάνει τα 30.000 !!!
30.000 Ευρώ ??? ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟ Type R ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟ ???
Χτύπα τώρα το κεφάλι σου στον τοίχο ανόητη ξανθιά ξεμυαλισμένη. Πού θα βρείς τώρα 200 αλογα ??? 3ο χωματόδρομο δεξιά στην 1η ραχούλα στο σταύλο του μπαρμπα-αλέκου ???

ΚΛΑΨΕ... ΚΛΑΨΕ !!! Κλάψε και πλήρωνε και ανέβαζε πίεση 200 κάθε φορά που θα σε κάνει σκόνη ο κάθε ζουμπακόμαγκας γκαζοkiller Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Lia, τα πάθη για αυτό υπάρχουν στη ζωή
Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;;;
Δεν πειράζει, όταν ξεχρεώσεις το CC, χτύπα με δόσεις ένα Impreza WRX με 330 ΗΡ (είναι και οικογενειακό, δεν ξέρω αν έπιασες το υπονοούμενο...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης