PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ήρθαν τα νέα διπλώματα οδήγησης
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
espoff (manos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 16 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2009, 19:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Ήρθαν τα νέα διπλώματα οδήγησης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεκίνησαν λέει να μοιράζουν τα νέα διπλώματα από τις 19 Ιανουαρίου, είναι σαν πιστωτική και θα έχουν και μικροτσιπ, πάλι φακέλωμα θα πέφτει...

Από τις 19 Ιανουαρίου ξεκίνησε η χορήγηση των νέων διπλωμάτων οδήγησης τα οποία θα είναι ίδια σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα νέα διπλώματα οδήγησης είναι σε μορφή πιστωτικής κάρτας.

Στο μπροστινό μέρος, τα νέα διπλώματα οδήγησης έχουν τη φωτογραφία και τα στοιχεία του οδηγού-δικαιούχου. Στο πίσω μέρος αναγράφεται η κατηγορία του διπλώματος, η ημερομηνία έκδοσης, ενώ προαιρετικά εμφανίζεται και η ομάδα αίματος, άποψή μας τοποθετήστε την καθώς μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια ύστερα από κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Επίσης τα νέα διπλώματα οδήγησης διαθέτουν ένα μικροτσίπ που περιέχει πληροφορίες και το ιστορικό – παραβάσεις, πρόστιμα – του οδηγού. Το συγκεκριμένο μικροτσίπ δεν υπάρχει ακόμα στα νέα διπλώματα οδήγησης, όμως ευτυχώς έχει προβλεφθεί χώρος ώστε να ενσωματωθεί μελλοντικά.

Τα νέα διπλώματα οδήγησης θα ανανεώνονται κάθε 10 χρόνια, ενώ η κοινοτική οδηγία δίνει τη δυνατότητα στο κράτος να πραγματοποιεί τις αλλαγές και στα 10 έτη αν αυτό κριθεί αναγκαίο. Σύμφωνα με την ίδια οδηγία όλα τα παλιά διπλώματα θα πρέπει έχουν αντικατασταθεί μέχρι το 2032.

Η έκδοσή των νέων διπλωμάτων στοιχίζει 30€, γίνεται από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων της Αστυνομίας και η παραλαβή τους από τις Νομαρχίες.

http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=580
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2009, 21:48:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι ακουσα οτι αλλαζουν και για τις μηχανες τα κυβικα στο διπλομα!

Δεν ηξερε καλα να μου πει το παιδι!

ΥΣ:Αν μπορει καποιος που ασχολειτε να τα βρει! Rolling eyes

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2009, 22:40:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα τα ειχαμε τα διπλωματα εμειναν...αντι να φτιαξουν κανα δρομο οι μ@λ@κεs θελουν διπλωματα καινουρια............

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2009, 23:06:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υποχρεωμένοι ήταν εδώ και χρόοοοονια. Απλά τώρα έληγε η προθεσμία και αναγκαστικά προσαρμόστηκαν...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
espoff (manos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 11:10:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι γίνεται σε αυτήν την ηλίθια χώρα, μόνο όταν υπάρχει deadline γίνεται κάτι και φυσικά αυτό γίνεται με προβλήματα γιατί γίνεται άρπα κόλα, τώρα λέει αυτόι που θα πάρουν νέα διπλώματα δε θα έχει το τσιπ και μετα θα τους τρεχουνε για να το βαλουμε, κούραση και τρέξιμο για πάντα. ΑΜΗΝ πια
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2009, 02:12:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αααααααχ πως αλλιώς θα τα 'κονομίσουν πάλι ρεεεεεεεεεει??? Razz Razz Razz

Παίζει να μας αναγκάσουν να αλλάξουμε και εμείς τα δικά μας σε κανα χρόνο -2 ?

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2009, 02:59:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ήρθαν τα νέα διπλώματα οδήγησης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

espoff έγραψε:
Σύμφωνα με την ίδια οδηγία όλα τα παλιά διπλώματα θα πρέπει έχουν αντικατασταθεί μέχρι το 2032.
Study
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2009, 11:59:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ήρθαν τα νέα διπλώματα οδήγησης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
espoff έγραψε:
Σύμφωνα με την ίδια οδηγία όλα τα παλιά διπλώματα θα πρέπει έχουν αντικατασταθεί μέχρι το 2032.
Study

Confused Confused Confused Confused μα'ι'στα....... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
espoff (manos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 14:27:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκοπεύει κανείς να πάει σύντομα να ανανεώσει το δίπλωμά του? μπας και δούμε πόσο καιρό χρειάζεται
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 16:02:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

espoff έγραψε:
Σκοπεύει κανείς να πάει σύντομα να ανανεώσει το δίπλωμά του? μπας και δούμε πόσο καιρό χρειάζεται

"Σε δηλώσεις του, ο υπουργός Μεταφορών περισσότερες πληροφορίες και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε: "Τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη από τις νέες άδειες οδήγησης μεταξύ άλλων είναι:

· Οι νέες άδειες οδήγησης είναι πιο πρακτικές στη χρήση τους και σίγουρα πιο ασφαλείς αφού, πλέον, δεν είναι δυνατή η έκδοση πλαστών αδειών,

· η εναρμόνιση της εθνικής με την κοινοτική νομοθεσία,

· η διαδικασία έκδοσης των νέων αδειών οδήγησης είναι ταχύτερη, απλούστερη και αντιγραφειοκρατική. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο χρόνος έκδοσης περιορίζεται από 40 ημέρες σε κάποιες περιπτώσεις σε 7 ημέρες με προοπτική να μειωθεί περαιτέρω στις 5,

· η διευκόλυνση στη μετακίνηση των πολιτών εντός της Ε.Ε. αφού η αναγραφή του ονόματος και με λατινικούς χαρακτήρες βοηθά στην επίλυση πρακτικών θεμάτων όπως η ενοικίαση αυτοκινήτου η ακόμη και στην επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές του κράτους μέλους,

· η προαιρετική αναγραφή της ομάδας αίματος είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την έγκαιρη αντιμετώπιση ατυχημάτων".

Πηγή: http://news.pathfinder.gr/greece/news/526841.html

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes εγώ θα πάω για ανανέωση μόνο όταν πουν ότι "ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ"

Πιο πριν δεν παίζει... Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 17:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes εγώ θα πάω για ανανέωση μόνο όταν πουν ότι "ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ"

Kλασικη Ελληνιδα!

Οπως και αλλα 1-2 μυρια (απο αθηνα εστω) που θα πειξουν οταν γινει υποχρεοτικο!

Εγω λεω κατα το 2028 να παω! Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 18:04:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
[

ε τότε γιατί λες για μένα?? Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
alucard0104 (tasos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207lemans

Ένταξη: 01 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2009, 00:31:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

31 δεκεμβριου του 2032 θα παω να το αντικαταστησω αν δεν προλαβω ενταξει μωρε θα δωσουν και παραταση φανταζομαι οπως και με τα τελη κυκλοφοριας.0χα0χ0αχα αντε με τα ζωα που σε λιγο, καλα τα ελεγαν, θα μας βαλουν και τσιπ στον κ@@@ να βλεπουν που ειμαστε.μακαρι να μην ζω να το δω και αυτο να συμβαινει.
Επιστροφή στην κορυφή
Nuntius (Γιάννης!!!)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206

Ένταξη: 27 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2009, 12:38:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ξέρετε που θα γίνεται το 2032 η αλλαγή εεε; Στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων στο Σύνταγμα στο Μετρό, όπως με το κτηματολόγιο! Δεν το κάνανε καλά, έπρεπε μαζί με το κτηματολόγιο να αλλάζουμε και δίπλωμα. Σα δε ντρέπονται. Άλλα 30 ευρώ για ανανέωση, αυτοί ανανεώνουν εμείς πληρώνουμε. Εγώ θα το αλλάξω το 2027 για να προλάβω τον ath7 Laughing

Κάθε εμπόδιο για καλό!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

Ένταξη: 25 Αύγ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2009, 16:49:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε 'σείς; Ποιός απο σας έχει ακόμα την παλιά ταυτότητα;
Ελπίζω να είστε αρκετοί για να μην νιώθω μοναξιά... Τώρα για το νέο δίπλωμα οδήγησης, πρέπει να έχω την καινούρια ταυτότητα για να βγάλω καινούριο δίπλωμα;;; Πώ πώ πόσες δουλειές με περιμένουν... Shocked Shocked Shocked

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2009, 08:00:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sasasj έγραψε:
Ρε 'σείς; Ποιός απο σας έχει ακόμα την παλιά ταυτότητα;
Ελπίζω να είστε αρκετοί για να μην νιώθω μοναξιά... Τώρα για το νέο δίπλωμα οδήγησης, πρέπει να έχω την καινούρια ταυτότητα για να βγάλω καινούριο δίπλωμα;;; Πώ πώ πόσες δουλειές με περιμένουν... Shocked Shocked Shocked

εγώ είμαι μικρό ακόμα οπότε πήρα κατευθείαν την καινούργια ! Laughing Laughing

όσον αφορά τη 2η ερώτηση, δεν νομίζω να χρειάζεσαι τη καινούργια για να κάνεις ανανέωση στο δίπλωμα.... ε του φούτη..... Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2009, 08:10:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως θα παω να παρω την καινουρια αδεια οδηγησης μολις ξεχρεωσουν τη γεφυρα ριο-αντιριο....2035......

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
espoff (manos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2009, 09:26:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
Athens έγραψε:

Kλασικη Ελληνιδα!

Οπως και αλλα 1-2 μυρια (απο αθηνα εστω) που θα πειξουν οταν γινει υποχρεοτικο!

Worthy Worthy Worthy
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2009, 18:19:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να κάνω μία ερώτηση?
τον ήλιο της βεργίνας γιατί τον βάλανε εκεί κατω αριστερά??

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2009, 18:37:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

abaleo έγραψε:

να κάνω μία ερώτηση?
τον ήλιο της βεργίνας γιατί τον βάλανε εκεί κατω αριστερά??

αυττο ρωτας???? το 6 και το 8 που πηγαν????

αν δεις την ακολουθια με τις πληροφοριες παει ετσι.....

1,2,3,4,5,7,9

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης