PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή...ΜαστροΜήτσος;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Φεβ 2003, 15:25:05    Θέμα δημοσίευσης: Εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή...ΜαστροΜήτσος; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έψαξα στο forum αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι αντίστοιχο (συγγνώμη αν δεν έψαξα καλά).Όπως γράφω και στον τίτλο του θέματος,τι θα πρέπει να προτιμήσω,την επίσημη αντιπροσωπία ή τον γνωστό που έχει συνεργείο για αυτοκίνητα της PSA;Στην αντιπροσωπία κάπου στην Καλαμαριά,μου είπαν ότι πρέπει τα σέρβις να γίνονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εκεί για να συνδέουν το αμάξι με τον εγκέφαλο και να σβήνουν πιθανά λάθη σ`αυτόν.Αληθεύει αυτό;Γιατί να μην αγοράζω τα ανταλλακτικά από αυτούς και να πηγαίνω μετά στο γνωστό μου (που είναι τσακάλι και πολύ τίμιος) και να γλιτώνω έτσι τουλάχιστον τα μισά από όσα χρεώνουν στην peugeot για εργατικά;Αφήστε που όπως έχει ήδη αναφερθεί δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις τι κάνουν στο αμάξι,αφού δεν παρευρίσκεσαι .
Δεν έχω παράπονο πάντως από την συγκεκριμένη αντιπροσωπία,καθώς μου άλλαξαν δωρεάν και εκτός εγγύησης τον πολλαπλασιαστή,αξίας περίπου 70000 αν θυμάμαι καλά.
Λοιπόν,εσείς επιμένετε peugeot ή όχι; Question Question Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Φεβ 2003, 16:00:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το service πρέπει να γίνεται όπου πιστεύεις εσύ ότι θα προσέξουν καλύτερα το αυτοκίνητό σου.Ακόμα και τα ανταλλακτικά μπορείς να τα πάρεις από το εμπόριο-όποια νομίζεις ότι είναι καλύτερα- και να τα τοποθετήσεις στο συνεργείο της αρεσκείας σου.Το διαγνωστικό των εγκεφάλων της peugeot υπάρχει στα εξουσιοδοτημένα.Το πιθανότερο αυτό να διέγνωσε και το πρόβλημα με τον πολ/σιαστή που είχες.Δεν είναι όμως απαραίτητο να μπαίνει κάθε φορά στο διαγνωστικό,αν μάλιστα δεν σου έχει παρουσιάσει κάτι.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tanas500 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 ΧΤ 1.4

Ένταξη: 24 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Φεβ 2003, 17:05:47    Θέμα δημοσίευσης: Εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή...ΜαστροΜήτσος; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ CLUB ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ . ΟΤΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΚΤΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΤΟ 206 ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΖΑ!! ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!! ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ . ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΡΕΛΑΝΤΙ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ , ΤΡΙΤΗ ΓΝΩΜΗ. Very happy

tanas500
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Φεβ 2003, 19:32:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: Εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή...ΜαστροΜήτσος; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tanas500 έγραψε:
ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ CLUB ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ . ΟΤΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΚΤΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΤΟ 206 ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΖΑ!! ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!! ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ . ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΡΕΛΑΝΤΙ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ , ΤΡΙΤΗ ΓΝΩΜΗ. Very happy

100% σωστος ο ηλεκτρολογος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Φεβ 2003, 20:48:03    Θέμα δημοσίευσης: Re: Εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή...ΜαστροΜήτσος; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tanas500 έγραψε:

Οσο κιαν δεν σου αρεσε η διαγνωση εχει 99,9 % δικιο!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Φεβ 2003, 22:25:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο θέμα μας σας παρακαλώ ρε παιδιά Confused Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2003, 09:01:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NICK έγραψε:
Στο θέμα μας σας παρακαλώ ρε παιδιά Confused Confused Confused

εγω ψηφιζω δαγκωτο μαστρομητσο!!!!!!!!!!!!!!!!!
τα εξουσιοδοτημενα καπως την εχουν δει εδω στην ελλαδα οχι μονο της peugeot αλλα και ολων των αλλων εταιριων.υπερβολικη χρεωση για τα παντα και δουλεια μαπα!!!προσωπικα εχω ασχημη εμπειρια απο τα κεντρικα Wink και απο δυο εξουσιοδοτημενα διαφορετικα συνεργεια.ε απο τη στιγμη που πηγα στον ανθρωπο μου, το προβλημα λυθηκε.ειμαι ευτυχισμενος που δεν θα ξαναδω τις ηλιθιες και κακομουτσουνες φατσες τους!αυτα!!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2003, 09:29:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ με τον dani, γιατί πλέον τα εξουσιοδοτημένα έχουν παρατραβήξει το σκοινί...
"Πρέπει να κλείσετε ραντεβού", "Ελα αύριο και αν δεν έχω πολυ δουλειά βλέπουμε", "Έπρεπε να το αλλάξουμε αυτό, γιατί η θεία μου έχει πυρετό...(?)", "Κόστισε κάτι (πολύ) παραπάνω, γιατί έτσι έδειξε το μηχάνημα...", "Δεν πρόλαβα να το κάνω αυτό, γιατί έχω άλλα 10 αμάξια..." και άλλα τέτοια κουφά, εεεε μου τα πρήξανε!!!!
Έχε χάρη που έχω όλο το ιστορικό του αυτοκινήτου στο computer του εξουσιοδοτημένου (δεν γράφουν πλέον στο βιβλιαράκι...), αλλιώς θα πήγαινα στον ξάδερφο, και ας μην είναι της Peugeot...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2003, 09:44:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ, Νίκο, το πάω εκεί που τους εμπιστεύομαι. Εξάλλου, είμαι και πάνω από το αυτοκίνητο και ρωτάω ό,τι θέλω! Κι αφού είναι και αντιπροσωπεία και δεν πληρώνω πολλά.........με ένα σμπάρο, όλα τα τρυγόνια! Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2003, 13:12:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Συμφωνώ με τον dani, γιατί πλέον τα εξουσιοδοτημένα έχουν παρατραβήξει το σκοινί...
"Πρέπει να κλείσετε ραντεβού", "Ελα αύριο και αν δεν έχω πολυ δουλειά βλέπουμε", "Έπρεπε να το αλλάξουμε αυτό, γιατί η θεία μου έχει πυρετό...(?)", "Κόστισε κάτι (πολύ) παραπάνω, γιατί έτσι έδειξε το μηχάνημα...", "Δεν πρόλαβα να το κάνω αυτό, γιατί έχω άλλα 10 αμάξια..." και άλλα τέτοια κουφά, εεεε μου τα πρήξανε!!!!
Έχε χάρη που έχω όλο το ιστορικό του αυτοκινήτου στο computer του εξουσιοδοτημένου (δεν γράφουν πλέον στο βιβλιαράκι...), αλλιώς θα πήγαινα στον ξάδερφο, και ας μην είναι της Peugeot...

Για μενα η αλλαγη απο το εξουσιοδοτημενο σε καποιο αλλο τυπου "Μαστρο-Μητσος" εγινε για ολους αυτους τους λογους που περιγραφει ο Vaggelis πιο πανω αλλα και για θεμα οικονομιας.
Κατα τα αλλα και για να λεω την αληθεια απο αποψη εργασιας δεν ειχα παραπονο μεχρι στιγμης και ειδικα για το συνεργειο-φανοποιειο του κ.Κρητικακου στον Πειραια οπου εφτιαξα το αμαξι 2φορες και παντοτε αψογα.
Αντιθετα εχω πολλα παραπονα απο αλλο εξουσιοδοτημενο συνεργειο-φανοποιειο στην Περιοχη Πειραιως-Μοσχατο οπου σιγα-σιγα ανακαλυπτω μετα 5 μηνες τσαπατσουλιες και κακοτεχνιες.
Αυτο ηταν παρενθεση.
Το πιο σπαστικο στην υποθεση εξουσιοδοτ. ειναι οτι Ο,ΤΙ κανουν το χρεωνουν βαση λιστας. και μια ροδελα να σου αλλαξουν θα σου παρουν εργατικα ΕΚΤΟΣ κιαν σε μαθουν (δηλ. εισαι καθε μερα εκει και τους τ κουμπας) οποτε σαν φιλικη ευπηρετηση μπορει να γλυτωσεις κανα ψιλο εργατικο!
1 service εχω κανει μονο σε εξωτερικο συνεργειο αλλα επιφυλασσομαι ακομα να εκφερω πληρη γνωμη αν και μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος.

Επιστροφή στην κορυφή
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Φεβ 2003, 18:15:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις δίκιο για το..ακούμπημα Exclamation Exclamation .Το μόνο όμως πράγμα που ακούμπησα και που άλλαξαν δωρεάν τον πολλαπλασιαστή ήταν....2 ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ Very happy Very happy Very happy Very happy .
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 00:44:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαστρομητσος και ξερο ψωμι... Και αυτο γιατι ο Μαστρομητσος αμα δεν κανει καλη δουλεια εσυ δεν θα ξαναπατησεις και αυτο τον νοιαζει, ενω στην Peugeot η συμπεριφορα τους σου δειχνει οτι αν δεν κανουν καλη δουλεια δεν τους πολυνοιαζει αν θα ξαναπας αφου ουτως η αλλως το ξερουν "...οτι τους εχεις αναγκη" και αυτη η σταση τους ειναι εντελως εκνευριστικη...
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 09:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ το πάω σε Μαστρογιώργο κάπου στον Ταύρο, ο οποίος είναι συνεργείο για Nissan (πελατεία του οι ταξιτζήδες).

Ο Γιώργος όμως δούλευε επί χρόνια στην Peugeot, ξέρει το αμάξι σαν την παλάμη του, είναι ανοιχτός τα Σάββατα και μπορώ να παρευρίσκομαι στις "εγχειρήσεις", και είναι φτηνότερος από τα εξουσιοδοτημένα.

Δεν είχα κανένα παράπονο από εξουσιοδοτημένο συνεργείο, άλλωστε μία φορά το έχω πάει όλη και όλη, αλλά αρνούμαι να δεχτώ το νταβατζιλίκι που λέει "εξουσιοδοτημένο για να ισχύει η εγγύηση, γιατί ξέρουν το αμάξι καλύτερα από κάθε άλλον, γιατί έχουν μηχανήματα που οι άλλοι δεν έχουν, γιατί κρατάνε σε αρχείο όλα αυτά που έχουν γίνει στο αμάξι, γιατί, γιατί, γιατί......".
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Φεβ 2003, 10:21:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eξακολουθώ να πηγαίνω περισσότερο σε εξουσιοδοτημένο συγκεκριμένο όμως που με γνωρίζουν εδώ και 5 περίπου χρόνια και έχω αναπτύξει καλές σχέσεις μαζί τους.

Ο λόγος είναι ότι ενώ το αυτοκίνητο κοντεύει τα 2 χρόνια (τα κλείνει στο τέλος Απριλίου) πολλά ανταλλακτικά που κρίνονται "προβληματικά" να περνάνε στην εγγύηση. Και επειδή αυτά είναι λίγο ουσιαστικά (ανάρτηση -εντάξει όχι και την 2η φορά- ψαλίδια, αισθητήρες, φλάτζες κλπ) με ενδιαφέρει να τα περνάω έτσι. Για το "φλάτζες" υπάρχει η προϊστορία της αλλαγής φλάτζας που βρέθηκε προβληματική (όπως και σε άλλα μοντέλα της ίδιας παρτίδας) και υπάρχει η διαβεβαίωση ότι ό,τι και αν πάθει θα αλλάζεται από την αντιπροσωπεία στα πλαίσια της εγγύησης.

Η Peugeot Γαλλίας δεν είναι κακή, η μεταφορά της στην Ελληνική πραγματικότητα πάσχει λίγο.

Είμαι της άποψης ότι δεν έχει να κάνει με το αν ένα συνεργείο είναι εξουσιοδοτημένο ή όχι. Εχει να κάνει καθαρά με τα άτομα που το διευθύνουν αν ενδιαφέρονται ή όχι.

Εχουμε την δυνατότητα ώς ομάδα (λέγε με 206 club) να μπορούμε να κατευθύνουμε και να ελέγχουμε την αγορά και αυτό είναι το Νο 1 που θα επιδιώξουμε στο άμμεσο μέλλον.

Το επιπλέον που έχουν τα εξουσιοδοτημένα είναι το περιβόητο "diag2000" το οποίο συνδέεται με το αυτοκίνητο και ελέγχει το αυτοκίνητο για τυχόν βλάβες, δυσλειτουργίες αλλά και ρυθμίσεις. Πάλι στα εξουσιοδοτημένα που δεν ενδιαφέρονται ΔΕΝ το συνδέουν στα προγραμματισμένα "μεγάλα" service (κάθε 20.000 χλμ) ώστε να ελέγξουν σπιθαμή προς σπιθαμή το αυτοκίνητό μας.

Πάντως προσωπικά και εγώ σε πολλές περιπτώσεις έχω επισκευθεί κάποιον "μπαρμπαμήτσο" για κάτι γρήγορο και φθηνό, ή για συμπληρωματικές εργασίες που έπρεπε να γίνουν ή διαπίστωσα ότι πρέπει να γίνουν.

Ισως η λύση θα πρέπει να βρεθεί κάπου ανάμεσα: Κάποιον που να εμπιστευόμαστε απόλυτα (και η εμπιστοσύνη κερδίζεται με τον χρόνο) αλλά και να μην μας λυσάει στον λογαριασμό.

"Το ακριβό πολλές φορές είναι φτηνό αλλά και το φτηνό πολλές φορές καταντάει ακριβό." Και εννοώ ότι πολλές φορές λυπόμασται τα χρήματα και κάνουμε κάτι φτηνό αλλά στο τέλος την πληρώνουμε. Αλλά και άν τα "σκάμε" σε κάτι με φήμη χωρίς έλεγχο δικό μας πάλι θα την πληρώσουμε και στον λογαριασμό αλλά και στην πορεία.

Σας δυσκόλεψα; 'Η σας μπέρδεψα; Η λύση θα δωθεί -στα σίγουρα-. Αν θα είναι και η πλέον αξιόπιστη θα φανεί στην πορεία....

... σόρρυ, πάλι μακρυγόρησα! Embarassed

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alekos (alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs

Ένταξη: 15 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2003, 14:31:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πιστευω οτι αν δεν εχει κατι συγκεκριμενο το αυτοκινητο (προβλημα)

και εχει φτασει η ωρα για το προβλεπομενο σερβις τοτε προτιμω να το παω

σε ενα απλο συνεργειο οπου θα τοποθετησουν τα ανταλλακτικα που τους
παω σε καλλιτερη τιμη.

το να αλλαξεις λαδια φιλτρα ,μπουζι και τακακια δεν ειναι επιστημη
και ξερουν να τα αλλαζουν σε ολα τα συνεργεια.
αν ομως το αυτοκινητο εχει καποιο προβλημα υποπτευομαι οτι κατι
δεν παει καλα τοτε θα το παω στο εξουσιοδοτημενο (με κλειστα ματια)
γιατι λογω εμπειριας ξερουν καλλυτερα και δεν θα πανε ψαχνοντας
βρισκουν συνηθως με την πρωτη τι φταιη ,και ετσι κερδιζεις χρονο και χρημα.
Επιστροφή στην κορυφή
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 18:36:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν,έχουμε και λέμε:αν εξαιρέσουμε τα λάδια (3 επί 9=27 ευρώ),το σέρβις στα 30000κμ,στο γνωστό μου μαστρο-Μήτσο,κόστισε 30 ευρώ για:
-φίλτρο λαδιού
-φίλτρο βενζίνης
-αλλαγή υγρών φρένων με Bendix 5.1
-συμπλήρωση υγρών μπαταρίας
-φίλτρο κλιματισμού
-ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Καλούτσικα δεν ήταν Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2003, 20:23:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω ότι είναι καλή τιμούλα!!!Τα υγρά φρένων τα άλλαξες χωρίς να αλλάξεις τακάκια?γινεται αυτό?Υπάρχει περίπτωση να έχει καμία παρενέργεια όταν θα αλλάξεις και τακάκια?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάρ 2003, 01:11:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω με τα λίγα που ξέρω ότι είναι υποχρεωτικό να αλλάξει κανείς και τακάκια όταν αλλάζει υγρά φρένων.Το πολύ-πολύ,όταν φαγωθούν,να συμπληρώσω λίγο υγρό ακόμα
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάρ 2003, 12:19:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν χρειαζονται αλλαγη τα τακακια

Επιστροφή στην κορυφή
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάρ 2003, 18:19:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thank`s κ. συνάδελφε... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης