PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

PEUGEOT - Θέλω να πουλήσω το Peugeot μου , πόσα "πιάνει"??
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2009, 22:32:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
τι 307?

Μάνθο είναι 1.6 110 ίππους 11/2001 5αθυρο

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 00:44:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο παίρνουν τόσο με σκοπό να το πουλήσουν εκείνοι 8000~9000 ανάλογα με τα παζάρια κλπ κλπ...
και αν κάτσει...

απ οτι εχω καταλάβει ειναι δυσκολο στην μεταπώληση...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
dimisgr (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 1.4(16v) 2005

Ένταξη: 04 Ιαν 2008
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 00:56:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικά κώστα αν σου δίνει η αντιπροσωπεία 6000 ( αν τους κανεις και κανα καλο παζάρι μπορει και κανα 500+) μετρητά για το 307 θεωρώ ότι είναι μια λογική τιμή. πράγμα που σημαίνει για μένα ότι αν έχεις λίγη υπομονή μπορεί να το δώσεις κ ο ίδιος 500-1000 euros πάνω. επειδή ασχολούμαι πολύ με μεταχειρισμένα οι τιμές που κοιτάω πιστεύω ότι είναι 1000-2000 κάτω από ότι θα τα διναν πριν 1+ χρόνο. λόγο κρίσης πάντως μην περιμένεις κ πολλά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 01:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.autotriti.gr/auto/_mtx/times_mtx_AUTO.asp?step=1&marka=PEUGEOT

Μια ματιά εδώ θα σε βοηθήσει αρκετά νομίζω.

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 16:48:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αλήθεια είναι οτι το έχω ψιλοαφήσει το θέμα γιατί δεν μου πάει η καρδιά να το δώσω για 5.500ε καλίτερα να το κρατήσω και κάποια στιγμη να το δώσω επαρχία σε κάποιον ιδιώτη

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2009, 02:20:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως μη θεωρεις λιγα τα 5500 χιλιαρικακια... Μην ξεχνας οτι ειναι μοντελο του 2001..

Το δικο μου τωρα αν το δωσω,πιανει περιπου 8000.. και ειναι και 2006 ε...
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 19:32:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεύετε ότι τα 4500 ευρώ για το 206 μου είναι ρεαλιστικά;

206 xs 1.4 16v
Μάρτης 2004
125000 χλμ

Έξτρα:
Ηλιοροφή
Ψαλίδια RC

Και μερικά που μπορεί να δωθούν με το αμάξι, μπορεί και όχι:

Ράβδοι στρέψης RC
Αντιστρεπτική 21mm πίσω
Τετράδα Record SP
Eibach Pro-Kit (-3cm)
Koni κίτρινα πίσω

Αυτά, νομίζω... Rolling eyes

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 19:47:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίτα να δείς , "μία" σωστή τιμή πώλησης* είναι 6500-7000 "ταβάνι" , απο την στιγμή που δέν θα έχεις "χοντρά" μαζέματα.

Απο εκεί και έπειτα , παίζει ρόλο τα 4500€ απο που τα "πήρες" μάντρα , αντιπροσωπεία , ιδιώτη?? και για ποιό λόγο?? δλδ πώληση σκετη??ανταλλαγή?? κτλ...

*όπως είπα είναι τιμή πώλησης , και όχι αγοράς Wink , επίσης υπολόγισε ότι είναι πάρα πολύ άσχημη αυτή η περίοδος για τέτοιες κινήσεις.

Αυτά.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 20:07:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

4500 δυσκολο το βλεπω, εσενα σε βλεπω στα 3000...Μη ξεχνας οτι μακαρι να βαλεις πανω τον ουρανο με τ'αστρα, παλι ρολο θα παιξει η χρονολογια του και τα χλμ και ΟΧΙ, το τι εχεις κανει... κρατα και μη πουλας.
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 20:16:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά να υπάρχει μια απόκλιση στις απόψεις, αλλά εδώ κάτι τρέχει... Ο ένας λέει για 6500-7000 και ο άλλος για 3000 Idea .

Τοποθέτησα κάπου εκεί την αξία του με βάση αντίστοιχες αγγελίες που χάζεψα. Και-σχεδόν-ανεξάρτητα από τα έξτρα, τα οποία γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν μετράνε... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 20:46:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

6μιση-7 με τιποτα.Κανενα ταληρο,αντε οριακα 5μιση σε κανενα ιδιωτη.
7μιση-8 ειναι τα GTi 1600 ιδιας χρονολογιας στην αγορα αυτην την στιγμη.

Αν παντως το βιαζεσαι να το δωσεις και σου δωσουν 5 στο χερι,μην το σκεφτεις πολυ.
Απο ιδιωτη,μετα απο αρκετο ψαξιμο,οριακα θα παρεις 5μιση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 20:55:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
6μιση-7 με τιποτα.Κανενα ταληρο,αντε οριακα 5μιση σε κανενα ιδιωτη.
7μιση-8 ειναι τα GTi 1600 ιδιας χρονολογιας στην αγορα αυτην την στιγμη.

Αν παντως το βιαζεσαι να το δωσεις και σου δωσουν 5 στο χερι,μην το σκεφτεις πολυ.[...]

Στέλιο και 'γω είμαι κοντά στη δική σου άποψη... Και ακριβώς γιατί υπάρχει σκέψη για 1.6... Wink Εξού και το τοποθέτησα στα 4500, με τη σκέψη ότι αν πεις π.χ. 5500, θα πετύχεις μια πώληση κάπου εκεί (4500-5000).

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 21:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Καλά να υπάρχει μια απόκλιση στις απόψεις, αλλά εδώ κάτι τρέχει... Ο ένας λέει για 6500-7000 και ο άλλος για 3000 Idea .
Ο άλλος με τα 3000 δεν ξέρει τί του γίνεται.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 22:05:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ο άλλος με τα 3000 δεν ξέρει τί του γίνεται.

Θα το έθετα "the less Stevy way"... Π.χ. πως Γινεται Γιώργο, το δικό σου, που είναι 2006 να πουλιέται (σύμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα) 8000 και το δικό μου (ίδιο μοντέλο, αλλά του 2004) 3000; Σου φαίνεται νορμάλ; Ή εμένα πουλιέται πιο πάνω, ή εσένα πιο κάτω... Και προφανώς η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, φαντάζομαι, όπως την έθεσε ο Στέλιος.

Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 22:10:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

3000 δε δινονται ούτε τα 10ετίας 1.4...
κι εγώ πιστεύω ότι τα 4500 είναι μια αρκετά ρεαλιστική τιμή
στην πώληση του αυτοκινήτου παιζει ρόλο πόσο γρήγορα θέλεις να το σπρώξεις, ξεκινάς με 5500 πχ και αμα μεινει στο ραφι για πολυ καιρό αρχίζεις και ρίχνεις την τιμή
όταν έψαχνα εγώ για αμαξι ενα παιδι δε βιαζόταν να το δώσει και ζηταγε 11000 ασυζητιτί... ενα αλλο που καιγόταν (μου το είπε μετα σε συζητηση) ξεκινησε από 9500 και του το πήρα 8800...αμαξια με διαφορά ενος χρόνου μονο και σχεδόν ιδια χλμ...

---
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 22:28:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:

*όπως είπα είναι τιμή πώλησης , και όχι αγοράς Wink , επίσης υπολόγισε ότι είναι πάρα πολύ άσχημη αυτή η περίοδος για τέτοιες κινήσεις.

Αυτά.

Το σημαντικοτερο ειναι αυτο που σου λεει ο Stevon.
Δυστυχως αυτη η περιοδος ειναι η χειροτερη για πωληση αυτοκινητου σε μαντρα ή ανταλλαγη και η καλυτερη περιοδος για αγορα μεταχειρισμενου.
Και το ασχημο ειναι οτι δυσκολα βλεπω να αντιστρεφεται η κατασταση στα επομενα 2-3 χρονια.
Μην παγειωθει κι ολας.
Αν δεν εχεις βασικο λογο να το πουλησεις μην το κανεις.
Αν παλι δεν σε νοιαζει τι χρηματα θα παρεις εφοσον εχεις την ανεση τοτε δωστο οσο να ναι.
Σκεψου οτι εγω περυσι πηρα το gti μεταχειρισμενο απο γνωστη το οποιο ειναι Μαιος 2004 το πηρα 9800 με 32.000 χλμ(ηλιοροφες κλπ. βλακειες) περυσι τον Οκτωβρη.
Ενα μηνα μετα στην αντιπροσωπεια εδω την τοπικη ενημερωτικα μου το επαιρναν 9.400.
Και 15 μηνες μετα με τα λεγομενα του Στελιου το αμαξι εχει χασει 2000 κατω. Shocked

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
babisrace (babis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 gti6

Ένταξη: 22 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2009, 00:36:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Έχει επεξεργασθεί από τον/την babisrace στις Σαβ 24 Ιαν 2009, 03:21:14, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2009, 00:50:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνος έγραψε:
[...]και η καλυτερη περιοδος για αγορα μεταχειρισμενου[...]

Ακριβώς γι'αυτόν τον λόγο το σκέφτομαι σοβαρά... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2009, 02:06:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Ή εμένα πουλιέται πιο πάνω, ή εσένα πιο κάτω

Δηλαδη αν ειχες εσυ το δικο μου, ποσο θα το πουλαγες?ωραια, ας πουμε το δικο μου 6000 ευρω.. με 42000χλμ...

το δικο σου 5ετιας μοντελο με 125000χλμ,4500?? ξερω γω, μαλλον ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ...
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2009, 08:27:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σου πω... Ήδη μου λες για 6000 το δικό σου, ενώ 4-5 ποστ πιο πάνω λες για 8000. Rolling eyes Και σου λέω, με βάση τα gti που ψάχνω (ουφ, το 'πα) κάπου στα 4500 πιστεύω να φύγει το δικό μου και, ναι, κάπου στα 6000-6500 το δικό σου. Wink Δεν ακούγεται λογικό;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης