PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εξειδικευμένος Δικηγόρος / Δικηγόροι σε θέματα αυτοκινήτου.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
p307sw (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307SW (2003)

Ένταξη: 20 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 09:47:47    Θέμα δημοσίευσης: Εξειδικευμένος Δικηγόρος / Δικηγόροι σε θέματα αυτοκινήτου. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μία λίστα με δικηγόρους που ασχολούνται με επιτυχία σε υποθέσεις που αφορούν γενικά το αυτοκίνητο.

Πιστεύω ότι αρκετοί από εμάς θα έχουν βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να βρεθούν στο δικαστήριο και εκεί να διαπιστώνουν ότι η επιλογή του δικηγόρου ήταν λάθος, άλλοι πάλι (όπως και εγώ) δεν μπαίνουν στη διαδικασία διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους επειδή δεν έχουν τον κατάλληλο δικηγόρο.

Αν δεν υπάρχει αντίρρηση από τον admin του forum προτείνω να αναρτηθούν στο topic αυτό περιπτώσεις και τα στοιχεία του δικηγόρου που τις αντιμετώπισε.

Προσωπικά θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα έστω και μέσω PM να μου δίνατε στοιχεία κάποιων εξειδικευμένων δικηγόρων σε θέματα αυτοκινήτου.

Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 10:55:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω μια πολύ καλή από Αθήνα.

Κηφισός, ατύχημα και εγκατάλειψη (ήμουν με μηχανή).

Κανένα στοιχείο από τον υπαίτιο.

Ευτυχώς, υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος κατέθεσε.

Η υπόθεση πήγε Επικουρικό Ταμείο. (Ταμείο που χρηματοδοτείται από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες με τη λογική ότι "σε κάποιον από εμάς θα ήταν ασφαλισμένο το γαϊδούρι") ΤΟ 'ΧΩ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ? ΤΟ 'ΧΩ? Laughing Laughing Laughing Laughing

Το Επικουρικό σε καλύπτει σε περιπτώσεις εγκατάλειψης και ατυχήματος με ανασφάλιστο.

Η δίκη έγινε μετά από 2 χρόνια περίπου.

Ζητούσαμε 60.000 Ε.

Δυστυχώς, ο μάρτυρας δεν κατάφερε να έρθει στο δικαστήριο.

Τελικά πήραμε 12.500.

Η αμοιβή του δικηγόρου σε τέτοιες περιπτώσεις κυμαίνεται στο 20%.

Οπότε, 10 ζεστά στο χέρι.

ΑΥΤΑ. Very happy

Αν θέλετε στοιχεία για τη δικηγόρο, εδώ είμαστε.

10% Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΟΥ. Shocked Shocked Laughing Laughing

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 14:12:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το να ανοκοινοσουμε ονοματα και τηλεφωνα λιγο δυσκολο...
Αν ομως σε ενδιαφερει σοβαρα υπαρχουν καποιοι...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2010, 20:13:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια καλησπερα, αν υπαρχει στο φορουμ καποιος δικηγορος ας επικοινωνησει με πμ μαζι μου, ειναι για καποιο σημαντικο θεμα. (θεμα αυτοκινητου)
ευχαριστω

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2010, 22:48:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω δικηγορο που ασχολειται μονο με τετοιες υποθεσεις.Ειναι παρα πολυ καλος αλλα απο Θεσσαλονικη.Αν σε βολευει στειλε πμ Wink
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2010, 12:41:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μη τα ξαναγραφω (υπαρχει αντιστοιχο θεμα με τιτλο "τρακα με ανηλικο") πρεπει να γνωριζετε καποιον δικηγορο που να ειναι στο κυκλωμα ασφαλιστηκων/δικαστικων/συνεργειων γιατι αλλιως και δικιο να εχετε θα σας φανε τα λαμογια...(βλεπε θεμα)

Εγω γνωριζω τετοιο δικηγορο που μας εξυπηρετησε (με το αζημιωτο) Embarassed
και εχουν παει μετα και φιλοι που ειχαν παρομοιο θεμα και δικαιωθηκαν. Παιζουν λαδωματα/γνωριμιες κοκ και δεν εχουν σχεση με τον ορο δικηγορια αλλα τουλαχιστον δικαιωνεσαι

Ειναι στην Αθηνα (κεντρο).

Πληροφοριες σε πμ

Υ.Γ:Αν περιμενετε απο νομικη βοηθεια ασφαλιστικων....κλαψτα Χαραλαμπε

Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2010, 00:17:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα εγω δεν θελω δικηγορο για να με καλυψει σε στουκο αλλα σε συμπλοκη με εναν τυπο πρωι πρωι στην κυμης πιαστικαμε στα χερια και μου κοπανησε το αμαξι , αφου πριν τον ειχα γονατισει, για να μην τον σκοτωσω και γινω καγγελαριος τον αφησα να φυγει και του πηρα την πινακιδα.

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης