PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - ακούω ήχους, πολλούς ήχους..

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Fatma (Ελεάννα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 21 Ιαν 2009
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 10:27:59    Θέμα δημοσίευσης: 206 - ακούω ήχους, πολλούς ήχους.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλους,
ως άσχετη χρειάζομαι τη βοήθειά σας..
Τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου ο συμπλέκτης έγινε ξαφνικά σκληρός χωρίς αυτό να επιρεάζει όμως τον τρόπο που κούμπωναν οι ταχύτητες.
Παράλληλα με αυτό, ξεκίνησα να ακούω έναν ήχο στην νεκρά σαν πετραδάκι στη ρόδα εν κινήση, ενώ παράλληλα έβλεπα το στροφόμετρο να ψιλοκουνιέται πάνω από τις 1000 στροφές.
Πάω στην αντιπροσωπία (δεν είμαι χαζή, έστειλα τον αδελφό μου) και μου είπαν χωρίς καν να το ανεβάσουν, δίσκο πλατώ, 700 ευρώ και εργατικά. Τι λέτε ρε παιδιά απαντάω, δίσκο πλατώ, αποκλείεται.. Καρμπον απάντηση και σε δεύτερη αντιπροσωπία (Λιον και Ροδίτης).
Το πήγα σε ένα τρίτο συνεργίατζη και μου είπε πως είναι το συρματόσκοινο που ενώνει το πετάλι με τις ταχύτητες (ντίζα?? Κάπως έτσι). Ήρθε το ανταλλακτικό, το άλλαξα και ο θόρυβος παρέμεινε.
Ο τύπος λέει πως είναι φυσιολογικό από το καρμπυλατέρ, αλλά παρότι ξανθιά εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως υπάρχει πρόβλημα.
Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με τις γνώσεις σας ως ειδικοί;;
ΤΟ μωρό μου είναι άρρωστο, και δε ξέρω τι θεραπεία να του δώσω, έμπλεξα με κομπογιανίτες! Hunter Hunter
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 11:07:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα,

κατά 99% ο θόρυβος προέρχεται από ρουλεμάν συμπλέκτη το οποίο μπορεί να αλλαχτεί και ανεξάρτητα από το υπόλοιπο σύστημα (οπότε θα σου βγει πολύ πιό χαμηλά το κόστος).
Βέβαια για να αλλαχτεί δεν γλιτώνεις την εργασία του ανέβα-κατέβα σασμάν που συνήθως τη χρεώνουν minimum ένα 100ρικο.
Επιστροφή στην κορυφή
Fatma (Ελεάννα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 11:20:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημά μου δεν είναι μόνο τα χρήματα, είναι κυρίως ότι δε ξέρουν τι είναι, και το χειρότερο, δεν ασχολούνται καθόλου με το αυτοκινητό μου, λες και δε θα πληρώσω εργατικά, θα μου το κάνουν δωρεάν επειδή είμαι νέα, ωραία και έξυπνη.
Έχεις κάποιον που να εμπιστεύεσαι να του το πάω να το δει;
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 12:31:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρουλεμαν συμπλεκτη .- περιπου 160 170 ευρω.......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Fatma (Ελεάννα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 12:40:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η αναζήτηση συνεχίζεται παιδιά!

Το πάω στην αντιπροσωπεία σήμερα που είχα άδεια (αυτή τη φορά στη Πεύκη) και αυτός μου λέει για τη ζημιά -ρουλεμάν συμπλέκτη- ότι θα πάει 480-500 με τα εργατικά γιατί πρέπει να αλλάξει και κάτι άλλα που δε τα θυμάμαι, βαλβολίνες και πλατώ που φαίνεται εντάξει, αλλά για σιγουριά πρέπει λέει να αλλαχτεί.

Το πάω στο συνεργείο που μου άλλαξε ντίζα και του λέω, μου κάνει ακόμη θόρυβο και εσύ επιμένεις ότι δεν είναι τίποτε. Μου λέει, κάτσε να το ανεβάσω να το δω ξανά. Τελικά μου είπε ότι φταίει κατά 99% ρουλεμάν συμπλέκτη και η τιμή είναι οικογενειακά 250 ευρώ μαζί με τα εργατικά, αλλά να μη το αφήσω έτσι για πολύ, γιατί μετά ίσως έχω κι άλλα προβλήματα και το αυτοκίνητο με αφήσει στα κρύα του λουτρού.

Εκείνη την ώρα στρόφαρα, και λέω αν είναι με αυτά και με αυτά να μείνω πουθενά και μετά να έχω χειρότερη ζημιά, ας τα δώσω τώρα κι ας με κλέβουν (γιατί στάνταρ με κλέβουν).

Αναρρωτιέμαι λοιπόν, γιατί τόση αναζήτηση για κάτι απλό; Αν είχα καμία σοβαρή ζημιά, τι θα έπρεπε να κάνω; Να βγω στα κανάλια προς αναζήτηση σοβαρού και αξιόπιστου μηχανικού;

Έλεος.
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 12:42:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή τα εργατικά είναι που πονάνε αλλάζεις και δίσκο μαζί(εκτός και αν έχει ΠΟΛΥ λιγα χλμ ο δισκος)

Fatma εδώ http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=296734#296734
για τιμές δισκο-πλατό καθώς και πολύ καλές τιμές για τοποθέτηση για τα επίσημα μέλη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Fatma (Ελεάννα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 12:58:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ πολύ! Τελικά ήταν σωτήρια η σκέψη μου να κάνω post στο forum σας. Με βοηθήσατε πραγματικά πολυ.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 20:47:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δισκοπλατο ρουλεμαν κομπλε τοποθετημενα 250 ευρω καλα ειναι?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Giannis307 στις Πεμ 22 Ιαν 2009, 01:04:52, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 20:58:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Γινε επισημη και μετα στειλε pm... Wink

Δεν μου αρέσει έτσι όπως το έγραψες! Και σίγουρα δεν είναι αυτός ο λόγος για να γίνει κάποιος επίσημος.

Ευχαρίστησή μας να βοηθήσουμε ανεξάρτητα αν είναι κάποιος επίσημος ή όχι. Ανθρωποι είμαστε όλοι μας και χρειαζόμαστε κάποια στιγμή βοήθεια για κάτι που δεν ξέρουμε.

Είναι όμως διαφορετικό αν θέλει κάποιος να γίνει επίσημο μέλος ενός συνόλου που καταφέρνει να έχει διαφορετικές τιμές, από το να γίνει για τις ίδιες τις τιμές.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2009, 01:01:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστος...λαθος...μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα....
Επιστροφή στην κορυφή
Fatma (Ελεάννα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2009, 12:09:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω για να εγγραφώ κι εγώ επίσημο μέλος.
Όπως επειδή αντιμεπωπίζω πρόβλημα χρόνου (7 το πρωί - 10 το βράδυ στους δρόμους) μήπως έχω εναλλακτική να εγγραφώ με fax ή e-maıl και να καταθέσω τη συνδρομή μου μέσω E-banking; Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2009, 12:15:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα και καλως ηλθες.
Ασφαλως και γινεται.

http://www.psclub.gr/portal/index.php?page=7

Διαβασε στην αιτηση για τον τραπεζικο λογαριασμο.
Αν τελικα θελησεις να γραφτεις, στειλε μ ενα πμ για να ενεργοποιηθεις ως επισημο μελος, καθως τα φαξ και τα μειλ δεν τα βλεπω εγω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Fatma (Ελεάννα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2009, 13:51:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά έχετε κάνει φοβερή δουλειά, και είστε πολύ οργανωμένοι.
Χάρηκα τώρα. Και εκδρομές; Και βόλτες; Και συμβουλές; Και φιλίες;
Ααααα!! Rolling eyes Ζαλίστηκα.
Και να φανταστείς, σας βρήκα τελείως τυχαία, πάνω στον καημό μου για εναλλακτική συμβουλή..
Μόλις κερδίσατε ένα πιστό μέλος.
Θα μιλήσω για εσάς στην παρέα μου.
Μπράβο. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2009, 14:11:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, κανε τα κοννε σου Laughing Laughing Laughing
Αν διαζεις το φορουμ και ερθεις και καμια μερα απο την λεσχη θα δεις τι ωραια παρεα που ειμαστε!!
Με το καλο λοιπον!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Fatma (Ελεάννα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2009, 14:28:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως μπορώ να αρνηθώ μια τόσο δελεαστική πρόταση;
Απλά μέχρι τον Μάιο θα έχω πρόβλημα χρόνου. Για να καταλάβεις, πρέπει να την κοπανήσω από τα εγγλέζικα (στα γεράματα αποφάσισα να πάρω το proficiency) για να έρθω να τα πούμε.
Κάτι θα κάνω ωστόσο, είπαμε, αξίζει τον κόπο.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχω εγγραφεί.
Θα πρέπει όμως όλα τα διαδικαστικά (κάρτες μέλους και λοιπά) να μου τα στείλετε ταχυδρομικώς. Είναι εφικτό; Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης