PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΓΕΝΙΚΑ - Μήπως δεν ειναι τοσο κακα τα κιβωτια της Peugeot;;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 21:14:39    Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΑ - Μήπως δεν ειναι τοσο κακα τα κιβωτια της Peugeot;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια ειλικρινα καποια πραγματα μου κανουν εντυπωση....Ακου απο εδω μεσα αλλα και απο τον Τυπο οτι τα κιβωτια της Peugeot ειναι για πεταμα...οτι δεν κουμπωνουν ταχυτητες,δεν εχουν καλη αισθηση,μεγαλες διαδρομες κλπ....ειχα ενα 206 1,1 και το κιβωτιο για τον χαρακτηρα του αυτοκινητου ηταν παραπανω απο μια χαρα!τετοια ανεση σε κιβωτιο πουθενα δεν την εχω βρει....τωρα πια το 206 εφυγε και την θεση του πηρε το 207 gt...τα πραγματα βελτιωθηκαν ακομα περισσοτερο!!!πιο σφιχτη αισθηση,στιβαροτατο στο χερι,δεν χανει ποτε ταχυτητα ενω ακομα και η οπισθεν που παραδοσιακα μπορει να σκαλωνει,δεν μου το εχει κανει ουτε μια φορα!εχουν περασει απο τα χερια μου σιγουρα πανω απο 10 αυτοκινητα,αλλα γρηγορα και αλλα οχι,την αισθηση του Peugeot δεν την εχω βρει σε κανενα,εκτος ισως απο ενα Clio που οδηγησα και μου αρεσε..αποκορυφωμα το mini cooper s τελευταιας γενιας που οδηγησα την προηγουμενη βδομαδα και μονο που δεν εβαλα τα γελια με την αισθηση που σου δινει αλλα και με το μεγεθος που εχει η φουσκα του....
Το ερωτημα μου λοιπον ειναι:
ποσοι περνουν το αυτοκινητο για πιστα που σημαινει οτι θελουν απολυτες επιδοσεις χωρις να τους ενδιαφερει καθολου η ανεση του κιβωτιου μας και να το βγαζουν τοσο σκαρτο;;
Μηπως εγω το βλεπω λαθος;δεν εχω ασχοληθει ποτε με αγωνες αυτοκινητων και ισως να τα βλεπω λαθος...
Εννοειται πως οσα λεω ειναι καθαρα υποκειμενικη μου γνωμη και σκοπος μου ειναι να τεκμηριωθουν και αλλες γνωμες γιατι πιστευεται οτι το peugeot σας εχει ενα αθλιο η πολυ καλο κιβωτιο

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 21:36:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα η γνώμη του καθενός είναι υποκειμενική, όμως δυστυχώς θα ταχθώ υπέρ της πλειψηφίας, όσο θερμός υποστηρικτής του 207 και να είμαι. Για μένα σε ένα αμάξι σαν το 207 GT/Rallye/RC, με ένα τέτοιο τεχνολογικό διαμάντι όπως είναι ο ΕΡ6DT, δεν ταιριάζει αυτό το κιβώτιο, το οποίο μπορεί να είναι μεν ακριβές, αλλά απο κει και πέρα έχει πολύ μακρινές διαδρομές, παρουσιάζει σκαλώματα στις αλλαγές, άρα κακή αίσθηση και γενικότερα δεν ενδείκνειται για γρήγορες αλλαγές, κάτι για το οποίο προορίζοταν αυτό το αμάξι με τη δύναμη και το σπορ χαρακτήρα που διαθέτει.
Γι αυτό και θεωρώ ότι αναγκαία η Peugeot προχωράει σε αντικατάστασή του απο το 6άρι...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 22:17:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πραγματικα η μοδα με τα εξαρια κιβωτια θεωρω οτι εχει ενα μοναδικο καλο....να εχει μια μακρια εκτη για ανετα και ησυχα ταξιδια...απο κει και περα θεωρω απιστευτα περιττο να εχουμε εναν κινητηρα διαμαντι,ο οποιος αποδιδει απο τις 1400 στροφες σχεδον και να θελουμε μια δευτερα που πιανει μαχ 85 χλμ η μια τριτη με μαχ 120 χλμ..αν το αμαξι δουλευε ψηλα τοτε θα το θεωρουσα πιο λογικο..απο κει και περα το κιβωτιο απο gt μου εχει αφησει αριστες εντυπωσεις,τοσο απο σκαλωματα οσο και απο αισθηση..δεν ξερω οσο περνα ο καιρος,αλλα επειδη εγω προσωπικα αγορασα αυτο το αυτοκινητο για ολων των ειδων τις μετακινησεις μου,προτιμω αυτου του ειδους τα κιβωτιο παρα θεοκοντες διαδρομες με σουπερ κουμπωματα στις 6500 στροφες αλλα μεσα στην κινηση η σε νορμαλ συνθηκες να ειναι δυσχρηστο...

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot_ς (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6 ατμο-σιδερο

Ένταξη: 17 Απρ 2008
Τόπος: Αθήνα - Λιβαδεια - Στροφουλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 22:43:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω με το κιβωτιο τα εχω παριε στο κρανιο Evil Δεν ειναι δυνατον το οπελ ζαφιρα του πατερα μου να εχει πιο γλυκο κιβωτιο. Αλλες φορες ακριβως πριν απο στροφη, να θελω να κατεβασω ταχυτητα και να μην μπαινει- και να ειμαι εγω χεσ@@νος γιατι πηγαινα με καμποσα. Καποια πρωινα για να βαλω οπισθεν , επιλεγω πρωτα τριτη ( και με κοιτανε οι περαστικοι γιατι βριζω ). Η peugeot sto θεμα κιβωτιο ειναι πισω Evil Evil

Εσύ δουλέυεις και η τύχη σου κοιμάται !!! Με λένε κουλομαρία !!!
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 22:57:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά εγώ είμαι λίγο ενδιάμεσα!Θεωρώ ότι το κιβώτιο είναι καλό απλά δεν θέλει και πολύ να αρχίσει να διαμαρτύρεται.Αυτό για μένα σημαίνει το ότι όταν το κυνηγάς σε κόντρες και αλλάγες που το ζορίζουν λογικό είναι να φθαρεί.Εγώ πάντως πριν αρχίσω να κυνηγιέμαι με άλλους και να κάνω καρφωτές αλλαγές στο κόφτη το αμάξι ήταν μια χαρά και το σασμαν μου άρεσε αρκετά και σε ταξίδια.Τώρα οσο αναφορά το 6αρι γούστα είναι αυτά η μάλον δικαιολογίες να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας ότι φταίει η Peugeot που δεν κάνει καλά σασμαν.

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
ChrisR (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rallye

Ένταξη: 11 Ιαν 2009
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 23:13:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πώ και εγώ την γνώμη μου μιας και έχω αλλάξει ήδη ένα peugeot!
Στο προηγούμενο (206 xs 1.4 16v) δεν μου είχε κάνει "κιχ" το σασμάν παρόλο που το ζόριζα αρκετά και ούτε βαλβολίνες του είχα αλλάξει!Στο 207 ως τώρα δεν μου έχει δείξει κανένα σύμπτωμα ότι κάτι δεν πάει καλά αν και είναι λίγο νωρίς.Το μόνο μειονέκτημα για εμένα είναι ότι στην αλλαγή θέλει λίγο δύναμη (δλδ δεν είναι βούτηρο!!)
Γενικά τα γαλλικά δεν φημίζονται για τα σασμάν τους αλλά αυτό δεν πάει να πει οτι είναι και για πέταμα!
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye

Ένταξη: 21 Σεπ 2008
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 23:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παλι θα πω οτι ειναι μια χαρα αρκει να αλαζεις σωστες ταχητυτες οπως ειπαν και τα παιδια πριν ειναι και λιγο θεμα σεβασμου στο σασμαν ωστε να εχεις σωστη λειτουργεια και να αλαζετε και καμια βαλβολινη στα χιλιομετρα που πρεπει

στο 106 ειναι τελειες οι αλαγες λιγο δυναμη αλλα ειναι πολυ ωραια αλαγη

σε σχεση με κατι οπελ και κα VW καμια σχεση πολυ ωραια το 106 Rallye !!!!!!

(Rallye ειναι μονο ενα και ειναι το 106)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 23:31:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NemesisUltra έγραψε:

ξεχνας το 104 το 205 κλπ... Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2009, 00:05:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνω απολυτα οτι οσο το σεβεσαι το αμαξι τοσο σε σεβεται!δεν μπορει να πει καποιος οτι φταιει το κιβωτιο επειδη αυτος πηρε ενα αμαξι και 3 στις 4 αλλαγες τις κανει στον κοφτη!δεν πηρε αγωνιστικο(που και αυτο θα παραπονιοταν στο τελος) αλλα ενα αυτοκινητο για τις μετακινησεις του.
για το opel zafira που ακουστηκε,πιστευω πως αν το αυτοκινητο ηταν μονιμα στα χερια σου και αν το ζοριζες οπως υποθετω οτι κανεις στο peugeot σου τοτε ισως και αυτο να μην σε γλυκοκοιτουσε... Wink
το κακο ειναι οτι μεγαλη μεριδα ατομων που παιρνουν peugeot τα παιρνουν για να τα σκιζουν...και αντιστοιχα τα αυτοκινητα σκιζουν αυτους...
ποσα Golf gt,gti δεν εχουν βγαλει προβλημα στο κιβωτιο;;εγω οσους ξερω τα εχουν παει συνεργειο....

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye

Ένταξη: 21 Σεπ 2008
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2009, 00:18:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
NemesisUltra έγραψε:

ξεχνας το 104 το 205 κλπ... Laughing Laughing Laughing Laughing

λολ
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot_ς (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6 ατμο-σιδερο

Ένταξη: 17 Απρ 2008
Τόπος: Αθήνα - Λιβαδεια - Στροφουλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2009, 08:25:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθολου σκισιμο ουτε στο δικο μου ουτε στο ζαφιρα. Το peugeot εχει 10.000 Κμ και το ζαφιρα 150.000. Και προσπαθω να αλλαζω σωστα ταχυτητες. Το πρωι απλως δεν γινεται να βαλω πρωτη κατευθειαν Evil

Εσύ δουλέυεις και η τύχη σου κοιμάται !!! Με λένε κουλομαρία !!!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2009, 08:39:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγαίνετε βόλτα και απο καμια αντιπροσωπεία, σε λίστα αναμονής τα έχουν για αλλαγή συχρονιζέ! (μακρια απο μας Neutral )

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2009, 02:35:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω δεν εχω καταλαβει κατι παραξενο με το κιβωτιο.. Μονο ΚΑΠΟΙΕΣ φορες σκαλωνει σε αλλαγη απο 2η σε 3η, αλλα μαλλον κατι κανω εγω λαθος... Σιγουρα θα προτιμουσα ενα κιβωτιο Mazda RX8 η EVO αλλα ο, πληρωσεις παιρνεις παιρνεις... Οποτε αφηστε το. Μου παιρνει ο φιλος μου ο Νιονιος peugeot με 1500 και μου θελει και ακριβες κιβωτιο! ουστ ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2009, 13:55:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αχιλλειος φτερνα των PEUGEOT ειναι το σασμαν. μαλιστα και οι μηχανικοι στην Λαιον το γνωριζουν. μιλαγα με εναν τεχνικο στα κεντρικα της λαιον και μου ελεγε το ιδιο και εκεινος συγκεκριμενα μου ελεγε: "Παντα ειχαμε προβληματα με τα σασμαν". Σε εμενα απο την πρωτη ημερα που το αγορασα κροταλουσε το ρουλεμαν του συμπλεκτη σαν ντενεκες. Στο 207 rallye/gt/rc τοποθετησαν το σασμαν απο ειδη υπαρχον μοντελο, συγκεκρημενα απο μοντελο της PEUGEOT diesel(για την αντοχη της εξτρα ροπης) ενω θα επρεπε να ξεκινουσαν την σχεδιαση του απο την αρχη απο λευκο χαρτι.

Επιστροφή στην κορυφή
lambrosp 
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 T (16v) xs 2003

Ένταξη: 18 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2009, 15:28:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αναποδια απο εξ 'αρχης ειναι κακο πραγμα ....αλλα συμβαινει.
Τωρα αν ολα πανε καλα,οπως του φαιρεσαι θα σου φαιρθει.
Πιστευω οτι το σασμαν εχει να κανει καθαρα με τον οδηγο του.
Μια χαρα ειναι τα σασμαν της.
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2009, 13:48:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως υστερα απο 3ημερο που γυρισα μπορω να πω οτι το κιβωτιο ειναι αχρηστο...αχρηστο γιατι με τετοια ροπαρα κουμπωνεις 5η και πας παντου!!!!χεχε!
εκτος απο την πλακα και στο ταξιδι μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις...ενα τεταρτακι θελει μονο για να ζεσταθει και δεν μου κανει κιχ σε οποιαδηποτε ταχυτητα!οταν ειναι κρυο καμμια φορα(σπανια) δεν παιρνει απ ευθειας την πρωτη..αλλα στα πολλα κρυα(μου το εκανε συνολικα 2 φορες με θερμοκρασια περιβαλλοντος κατω απο 5 βαθμους και το αμαξι τελιεως κρυο).
δεν μπορω να καταλαβω αν αυτη η σφιχτη και στιβαρη αισθηση που μου δινει στα κουμπωματα ειναι ιδεα μου η εξαρταται απο την παρτιδα,παντως το θεωρω ικανοποιητικοτατο!για νορμαλ οδηγηση παντα!

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2009, 16:24:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι αναγκαστικά για πεταμα αλλα ουτε καλα ειναι. απλος τα συνηθίζεις στο τελος.

πρωτες δεν μπαινουν (κουμπόνουν)
οπισθεν γρατζουνανε!!

ΒΕΒΑΙΑ με αλαγη βαλβολίνων βελτιώνεται κατα 40% |!!!!!

αλλα πάλι δεν ειναι σαν τα ιαπωνεζικα. εκεινα ειναι λες και παιζεις ραλακι στα ηλεκτρονικα. κουμπόνουν στο χιλιοστο.

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2009, 17:23:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τοτε ολοι γιαπωνεζικα! (εκτος απο μενα βεβαια...)
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 10:15:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

.....ναι αλλα τα γιαπωνεζικα δεν εχουν το ταπεραμεντοι των Γαλλικών, κρατηματα, στησημο κτλ..

ΔΕΝ ειπα οτι ειναι για πεταμα βρε!! απλος στο θεμα των σασμαν ειναι καμια σχεση με τα ιαπωνεζικα. Οι σκιστοματιδες εχουν ξεφυγει...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2009, 10:40:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Randy έγραψε:
Τοτε ολοι γιαπωνεζικα! (εκτος απο μενα βεβαια...)
Αν μπαίνει το Γιαπωνέζικο σασμάν, το βάζω Exclamation Exclamation Laughing Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης