PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207-πίσω καθίσματα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peugeotναύτης21 (Αλέξανδρος)
Μέλος
Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 28 Οκτ 2008
Τόπος: περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Ιαν 2009, 14:35:53    Θέμα δημοσίευσης: 207-πίσω καθίσματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλους Exclamation Σήμερα το πρωί καθώς καθάριζα το αυτοκίνητο,σήκωσα τα πίσω καθίσματα και παρατήρησα πως τα υφάσματα που υπάρχουν κάτω απο αυτά ειναι εντελώς ''σακουλιασμένα" Shocked .Παραξενεύτηκα...υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή είναι έτσι εξαρχής??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Ιαν 2009, 20:02:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια φωτογραφια να καταλαβουμε τι εννοεις?
Rolling eyes

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Ιαν 2009, 23:01:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
Rolling eyes

μαλ**α ελεος....εισαι κανα 6 μηνο στο κλαμπ και εχεις περισσοτερες δημοσιευσεις απο μενα...αμα δεν γνωριζεις κατι μην γραφεις...ειναι προτιμοτερο απο το γραψεις μια μαλ***α.....φιλικοτατα παντα... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2009, 00:28:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:
μαλ**α ελεος....εισαι κανα 6 μηνο στο κλαμπ και εχεις περισσοτερες δημοσιευσεις απο μενα...αμα δεν γνωριζεις κατι μην γραφεις...ειναι προτιμοτερο απο το γραψεις μια μαλ***α.....

Oι δημοσιευσεις σε πειραξανε?Και ειναι μαλ***α που ζητησα μια φωτο?
Εσυ ειχες να ποσταρεις ποσο καιρο στο φορουμ και τωρα εχεις τσακωθει με ποσα ατομα!

Εκτος και αν σε προθερμενουνε για μοντ και σενα Rolling eyes Rolling eyes
alekoukos106 έγραψε:
φιλικοτατα παντα... Wink

Ναι ρε κομπλε(Θα τα πουμε και λεσχη)
Razz Razz

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2009, 02:03:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με ποιον τσακωθηκα και δεν το ξερω??????????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2009, 09:04:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:
με ποιον τσακωθηκα και δεν το ξερω??????????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

με μένα Laughing Laughing Laughing

είσαι και πολύ χλαπάτσας Shocked Very happy Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

207 RALLYE 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2009, 14:06:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ath7 έγραψε:
Rolling eyes

Είναι λίγο δύσκολο να ανεβάσω φωτο.,πιστεύω οτι η απορία μου είναι σαφής. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2009, 16:47:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207-πίσω καθίσματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeotναύτης21 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους Exclamation Σήμερα το πρωί καθώς καθάριζα το αυτοκίνητο,σήκωσα τα πίσω καθίσματα και παρατήρησα πως τα υφάσματα που υπάρχουν κάτω απο αυτά ειναι εντελώς ''σακουλιασμένα" Shocked .Παραξενεύτηκα...υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή είναι έτσι εξαρχής??

Εγώ που τα κοίταξα, δεν θα τα έλεγα σακουλιασμένα, απλά δεν είναι ελαστικά, ούτε κολλημένα επάνω στο κάθισμα (δεν υπάρχει και λόγος να είναι), οποτε σου δίνουν αυτή την εικόνα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2009, 02:23:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
alekoukos106 έγραψε:

με μένα Laughing Laughing Laughing

είσαι και πολύ χλαπάτσας Shocked Very happy Razz

προσεχε μην εισηγηθω στον προεδρα και σε banιασει κι εσενα... Laughing Laughing Laughing περνα απο λεσχη ρε χαλβα... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

207 RALLYE 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2009, 10:47:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207-πίσω καθίσματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι κ εγω αυτό πιστεύω!!!Επίσης παρατήρησα οτι τα καλύμματα βγαίνουν,δηλαδή μπορούν να πλυθούν μεμονομένα και μετά να ξανατοποθετηθούν??? Rolling eyes
Το έχει δοκιμάσει κάποιος???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης