PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 307 1.6 XSi Δεν παίρνει μπροστά...όποτε του καπνίσει

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
stam_21 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 XSi

Ένταξη: 15 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2009, 21:43:33    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 307 1.6 XSi Δεν παίρνει μπροστά...όποτε του καπνίσει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα 307 1.6 XSi μοντ 12/2003 και από τότε που τελείωσε η εγγύηση μου έχει βγάλει το λάδι... Το τελευταίο και σημαντικότερο πρόβλημα του ειναι οτι δεν παίρνει μπροστα (συνήθως όταν είναι κρύα η μηχανή). Η μίζα γυρνάει, αλλά δεν ανάβει με τίποτα! Μου το έχει κάνει 7-8 φορές. Τις 3-4 από αυτές τελικά άναψε! Μπορεί να ανάψει μετά από 20 λεπτά ή ακόμα και μετα από 2 βδομάδες άκαρπων προσπαθειών! Το χειρότερο από όλα είναι ότι όποτε έχω φωνάξει την οδική βοήθεια να μου το μεταφέρει, μόλις το ξεφορτώνουμε στο συνεργείο, κατά ένα διαολεμένα παράδοξο τρόπο, παιρνει πάντα μπροστά!!! Στο συνεργείο μου έλεγαν ότι αφού ανάβει εκείνη την στιγμή κανονικά, ο εγκέφαλος δεν θα έδειχνε τίποτα. Την μία φορά μου άλλαξαν τον αισθητήρα στροφών. Αλλά πάλι τα ίδια μετά από εναν μήνα! Τώρα είναι πάλι στο συνεργείο (όπου επιτέλους έφτασε και μία φορά χωρίς να παίρνει μπροστά!!!). Μου λένε από εκεί ότι δεν βρίσκουν τι φταίει και το έχουν 3 μέρες! Έχει κανείς τίποτα υπ'όψιν του;

Υ.Γ: Όσο για τα υπόλοιπα προβλήματα που έχει βγάλει....Άστα να πάνε!!
1) Οι λάμπες καίγονται συνεχώς
2) Η κόρνα κατά διαστήματα σταματάει να δουλεύει και μετά από λίγες μέρες όλα καλά
3) Η φλασιέρα κάνει τα δικά της. Όταν ανάβω αριστερό φλας και επαναφέρω γρήγορα το τιμόνι δεξιά ανάβει το δεξί φλας η ανάβουν οι προβολείς
4) Κάνει ένα περίεργο τρίξιμο (σα να ακούγεται από το σασί!) σε λακούβες ή αλλαγές ταχυτήτων
5) Ξαφνικά εν κινήσει σταμάτησε να δουλεύει το υδραυλικό τιμόνι. Μόλις το έσβησα και το ξανάναψα όλα καλά. (ευτυχώς μου το έκανε μόνο 2 φορές πριν αρκετό καιρό)
6) Ο δείκτης λαδιού δεν δείχνει ποτέ την σωστή ένδειξη. (Απορώ γιατί λέγεται δείκτης!!!)
7) Η σιντιέρα μου έχει χαλάσει 2-3 φορές κρατώντας τα cd μέσα αλλά πλέον αποφάσισα οτι δεν με ενοχλεί και τόσο πολύ το αναβόσβημα από τα λαμπάκια! (ένδειξη οτι είναι πάλι χαλασμένη!!)

Αυτά τα...ολίγα! Ελπίζω κάποιος να έχει να προτείνει κάτι για το πώς να το καλοπιάσω για να παίρνει μπροστά όποτε θέλω εγώ κι όχι όποτε του καπνισεί..... Ευχαριστώ, και συγνώμη αν σας κούρασα! (Αλλά δεν την παλεύω άλλο!!!!!)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2009, 21:56:20    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 307 1.6 XSi Δεν παίρνει μπροστά...όποτε του καπν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stam_21 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα 307 1.6 XSi μοντ 12/2003 και από τότε που τελείωσε η εγγύηση μου έχει βγάλει το λάδι... Το τελευταίο και σημαντικότερο πρόβλημα του ειναι οτι δεν παίρνει μπροστα (συνήθως όταν είναι κρύα η μηχανή). Η μίζα γυρνάει, αλλά δεν ανάβει με τίποτα! Μου το έχει κάνει 7-8 φορές. Τις 3-4 από αυτές τελικά άναψε! Μπορεί να ανάψει μετά από 20 λεπτά ή ακόμα και μετα από 2 βδομάδες άκαρπων προσπαθειών! Το χειρότερο από όλα είναι ότι όποτε έχω φωνάξει την οδική βοήθεια να μου το μεταφέρει, μόλις το ξεφορτώνουμε στο συνεργείο, κατά ένα διαολεμένα παράδοξο τρόπο, παιρνει πάντα μπροστά!!! Στο συνεργείο μου έλεγαν ότι αφού ανάβει εκείνη την στιγμή κανονικά, ο εγκέφαλος δεν θα έδειχνε τίποτα. Την μία φορά μου άλλαξαν τον αισθητήρα στροφών. Αλλά πάλι τα ίδια μετά από εναν μήνα! Τώρα είναι πάλι στο συνεργείο (όπου επιτέλους έφτασε και μία φορά χωρίς να παίρνει μπροστά!!!). Μου λένε από εκεί ότι δεν βρίσκουν τι φταίει και το έχουν 3 μέρες! Έχει κανείς τίποτα υπ'όψιν του;

Πόσα χιλιόμετρα έχει?
Από τρόμπα βενζίνης πως πάει?
Κάντε και ένα καθάρισμα στην πεταλούδα γκαζιού.
Αυτά για αρχή και βλέπουμε.

stam_21 έγραψε:
2) Η κόρνα κατά διαστήματα σταματάει να δουλεύει και μετά από λίγες μέρες όλα καλά

Θέλουν φτιάξιμο τα καλώδια στο τιμόνι.
stam_21 έγραψε:
3) Η φλασιέρα κάνει τα δικά της. Όταν ανάβω αριστερό φλας και επαναφέρω γρήγορα το τιμόνι δεξιά ανάβει το δεξί φλας η ανάβουν οι προβολείς

Θέλεις μονάδα διακοπτών
stam_21 έγραψε:
4) Κάνει ένα περίεργο τρίξιμο (σα να ακούγεται από το σασί!) σε λακούβες ή αλλαγές ταχυτήτων

Το ζουάν στην εξάτμιση
stam_21 έγραψε:
5) Ξαφνικά εν κινήσει σταμάτησε να δουλεύει το υδραυλικό τιμόνι. Μόλις το έσβησα και το ξανάναψα όλα καλά. (ευτυχώς μου το έκανε μόνο 2 φορές πριν αρκετό καιρό)

Αντλία Υ/Τ θα στο ξανακάνει. Έναν έλεγχο στην καλωδίωση τις για αρχή
stam_21 έγραψε:
6) Ο δείκτης λαδιού δεν δείχνει ποτέ την σωστή ένδειξη. (Απορώ γιατί λέγεται δείκτης!!!)

Update στο BSI και πιθανή αλλαγή του αισθητήρα στάθμης θερμοκρασίας λαδιού
stam_21 έγραψε:
7) Η σιντιέρα μου έχει χαλάσει 2-3 φορές κρατώντας τα cd μέσα αλλά πλέον αποφάσισα οτι δεν με ενοχλεί και τόσο πολύ το αναβόσβημα από τα λαμπάκια! (ένδειξη οτι είναι πάλι χαλασμένη!!)

Υπάρχει λύση θα σας πω σύντομα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
stam_21 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 XSi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2009, 22:03:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει 85.000 χλμ. Επίσης μου είπαν οτι έβαλαν μία άλλη αντλία βενζίνης και έκανε πάλι τα ίδια. Οπότε δεν έιναι αυτό. Thanks για την άμεση απάντηση!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2009, 22:09:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα κλειδιά είναι εντάξει και τα δύο?
Από σφάλματα τι βγάζει?
Αν φέρνει βενζίνη όπως λένε τα μπεκ ψεκάζουν?
Έχει συναγερμό μη εργοστασιακό και παρεμβάλει πουθενά?
Επιστροφή στην κορυφή
stam_21 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 XSi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2009, 23:09:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Τα κλειδιά είναι εντάξει και τα δύο?
Από σφάλματα τι βγάζει?
Αν φέρνει βενζίνη όπως λένε τα μπεκ ψεκάζουν?
Έχει συναγερμό μη εργοστασιακό και παρεμβάλει πουθενά?

Tα κλειδιά είναι μιά χαρά απ'όσο ξέρω. Άλλωστε αν είχαν κάποιο πρόβλημα δεν θα μου το έκανε συνέχεια αυτο; Όταν πέρνει τελικά μπροστά, μου το ξανακάνει μετά από κάμποσο καιρό. Τώρα για τα μπεκ δεν ξέρω... Θα πρέπει να ρωτήσω τον μηχανικό. Δεν ξέρω και πολλά από μηχανολογικά. Όσον αφορά τον συναγερμό ήταν δώρο από την αντιπροσωπεία, άρα δε νομιζω να έχει κάποια παρεμβολή.
Επιστροφή στην κορυφή
stam_21 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 XSi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2009, 23:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Από σφάλματα τι βγάζει?

Όταν δοκιμάζω να το βάλω μπροστά και δεν παίρνει, μετά ανάβουν όλες οι ενδείξεις που ανάβουν όταν είναι σβηστή η μηχανη... Τίποτα μη συνηθισμένο...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2009, 09:36:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να δείτε εάν έχει πάρει νερά το BSI.
Θα πρέπει να το βγάλετε και να το ανοίξετε εάν δεν φαίνεται κάτι εξωτερικά.
Επιστροφή στην κορυφή
TONIS** (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206gti

Ένταξη: 24 Ιαν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2009, 11:04:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν έχεις συναγερμό το πιο πιθανόν είναι να έχει πάρει νερά το bsi
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2009, 19:21:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νερα στην bsi το ειχα και γω το θεματακι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
stam_21 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 XSi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2009, 20:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΚ Ευχαριστώ παιδιά! Θα δω τι θα μου πουν και θα σας ενημερώσω!
Επιστροφή στην κορυφή
LEONIDAS 16V (ΛΕΩΝΙΔΑΣ)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 1.6 16v

Ένταξη: 17 Ιούλ 2005
Τόπος: 8.000 rpm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2009, 12:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν εχεις τον διακοπτη ανοιχτο, με τα λαμπακια αναμενα,πριν το βαλεις μπροστα, ητρομπα δουλευειει?
ακους αυτο το χαρακτηριστικο κτακ μετα απο 3-4 δευτεροληπτα????

εμενα υπηρχε ενα διαστημα που επερνε μπροστα οταν του καπνιζε!
παρατηρησα οτι δεν επερνε εντολη να ανοιξει και να δουλεψει η τρομπα!
κατω απο τον εγκεφαλο ειναι ο πολυρελες της. τον εβγαλα, καθαρισα τις επαφες και τελος!!!!!

σε 106 1.6 16ν ραλυ...

για δοκιμασε το ή στην τελικη βαλε εναν καινουριο πολυρελε!

www.stroked-up.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2009, 14:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι αυτο..κατι δεν παει καλα με την Bsi...απλα...εμενα οταν ειχε παρει νερα την μια επερνε αμεσωςκαι μετα δεν εσβηνε....γυρναγα το κλειδι στο οff το βγαζα και απανω απο την κλειδαρια ακομα και το αμαξι εκει δουλευε...

Μια διευκρινιστικη ερωτηση...στο εκανε μετα απο βροχη αυτο?

υγ...να ηταν ολα τοσο απλα οσο σε ενα 106 πολυ θα το ηθελα...αλλα το Mux ειναι διαφορετικη φιλοσοφια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
stam_21 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 XSi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2009, 14:19:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:

Από τις 7-8 φορές που μου το έχει κάνει, μόνο την μία έβρεχε! Να ρωτήσω κάτι.. Υπάρχει περίπτωση να παίρνει ακαρθασίες από το ντεπόζιτο και γι'αυτό να μην κάνει ανάφλεξη; Το λέω επειδή όταν το ανεβάζουν στο γερανό και το ξανακατεβάζουν, μετά παίρνει αμέσως. Λέτε να παίζει ρόλο το ότι αλλάζει κλίση και ανακατεύεται η βενζίνη; Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω πια!! Τα πιο τρελλά σενάρια έχω ακούσει από πολλά άτομα!!

Υ.Γ: Επειδή δεν ξέρω και πολλά από μηχανολογικά η Bsi τι είναι; Smile
Επιστροφή στην κορυφή
stam_21 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 XSi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2009, 14:24:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LEONIDAS 16V έγραψε:
οταν εχεις τον διακοπτη ανοιχτο, με τα λαμπακια αναμενα,πριν το βαλεις μπροστα, ητρομπα δουλευειει?
ακους αυτο το χαρακτηριστικο κτακ μετα απο 3-4 δευτεροληπτα????

εμενα υπηρχε ενα διαστημα που επερνε μπροστα οταν του καπνιζε!
παρατηρησα οτι δεν επερνε εντολη να ανοιξει και να δουλεψει η τρομπα!
κατω απο τον εγκεφαλο ειναι ο πολυρελες της. τον εβγαλα, καθαρισα τις επαφες και τελος!!!!!

σε 106 1.6 16ν ραλυ...

για δοκιμασε το ή στην τελικη βαλε εναν καινουριο πολυρελε!

Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι κάποιον θόρυβο πριν το βάλω μπροστά. Όμως δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο ακόμα και όταν δουλεύει κανονικά...
Επιστροφή στην κορυφή
LEONIDAS 16V (ΛΕΩΝΙΔΑΣ)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 1.6 16v

Ένταξη: 17 Ιούλ 2005
Τόπος: 8.000 rpm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Ιαν 2009, 13:20:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Δεν ειναι αυτο..κατι δεν παει καλα με την Bsi...απλα...εμενα οταν ειχε παρει νερα την μια επερνε αμεσωςκαι μετα δεν εσβηνε....γυρναγα το κλειδι στο οff το βγαζα και απανω απο την κλειδαρια ακομα και το αμαξι εκει δουλευε...

υγ...να ηταν ολα τοσο απλα οσο σε ενα 106 πολυ θα το ηθελα...αλλα το Mux ειναι διαφορετικη φιλοσοφια

το εχω μονιμα μεσα σε κλειστο παρκινγκ....
ουτε νερο ουτε φως.....

www.stroked-up.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης