PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

308 1,6 GT 175 - Το ΠΗΡΑ!... σχόλια...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 09:49:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ma esy αναφερεις πιο πριν ποσο γρηγορο ειναι κλπ κλπ

οταν ενα αμαξι δε μπορει να περασει τη δυναμη του στο δρομο
και φτανει στο σημειο στα τεστ ενεργητικης ασφαλειας να κανει καλυτερους χρονους με το esp οn

τι να λεμε τωρα????????

αυτο το πραμα δηλαδη με προγραμμα και 200+αλογα θα σπινιαρει και 3η για πλακα Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 11:07:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην τρελένεστε με τα VW περάστε από μία αν/πια και ρωτήστε τιμούλα για ας πουμε οτι έχει το 308 και μετά τα ξαναλέμε. Τυχαίνει να έχουμε στην οικογένεια ένα Jetta GT 170 DSG και ξεπέρασε τα 28Κ και από εξοπλισμό τρίχες. Φαντάσου οτι πληρώσαμε και τα πίσω ηχεία και τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, είναι EXTRA αν και έρχονται ολά προτοποθετημένα.

Επίσης η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι και πόσο όμορφο το βλέπει κάποιος στα μάτια του και όχι μονο τεχνικά χαρακτηριστικά και τεχνοκρατικές αντιλύψεις. Αν ήταν έτσι όλοι Toyota ή Honda θα πέρναμε που δεν σπάνε κιόλας.

Φίλε μου Fotigos κοίτα να χαίρεσαι το αμαξάκι σου και ας σε περνάνε και όλοι, εσύ μέσα του πιστεύω οτι θα έχεις ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!

Όσο για το 6αρι είναι λίγο πιο μακρια η 6η σου από την 5η μου εγώ έχω 3.000rpm->110km.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 15:32:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

και φτανει στο σημειο στα τεστ ενεργητικης ασφαλειας να κανει καλυτερους χρονους με το esp οn

τι να λεμε τωρα????????

αυτο το πραμα δηλαδη με προγραμμα και 200+αλογα θα σπινιαρει και 3η για πλακα Confused

Γιατί να βάλω πρόγραμμα?Δεν μπορεί κάποιος να είναι νορμαλ?
Αλλά και πάλι όπως τα λές με τρομάζεις δηλαδή το 308GT ή είναι εργοστάσιο παραγωγής ιποδύναμης (κτήνος) ή κονσέρβα με 4 ρόδες που δεν κρατιέται.
Ας σοβαρευτούμαι το έχετε θάψει το GT απο την μία σας φταίει η τιμή απο την άλλη το βάρος και τώρα η ικανότητάτου να βγάζει τα άλογα στο δρόμο.
Βάλομαι απο παντού για ένα μοντέλο που φοράει ενα κινήτηρα διαμάντι,όπως πολλα 207 (αυτά πως βγάζουν τα άλογα?).
Δεν θέλω να πιστέυω ότι υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων που ψωνίζουν αυτοκίνητο με βάση την κουλτούρα τους η αλλά βάση με το τι τους προσφέρουν,τελικά όμως είμαι λάθος γιατί αυτό επαληθεύεται απο τα υποθέντα.
Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι οι κάτοχοι peugeot είναι πελάτες χαμηλής οικονομικής τάξης (το αποδυκνύει η γκάμα της peugeot),αυτό δημιουργεί των θαυμασμό στην απόκτιση ενός αυτοκινήτου μιας εταιρείας όπως VW -AUDI κτλ.διότι αυτή εταιρεία στοχεύει σε πελάτες με μεγαλύτερη τσέπη(έχοντας VAG ενυσχύω την εικόνα μου).Έτσι το πρώτο πράγμα που σκεύτεται ένας πεζουδάκιας στην προκειμένη περίπτωση του "αν είχα εγώ 25000" είναι η απόκτηση της "φίρμας" και όχι της peugeot (που φτιάχνει μικρά αμαξάκια).
Είναι αλήθεια πώς όταν μιλάνε οι βελτιωτικοί οίκοι για αμάξια δεν προβάλουν αμαξάκια του στυλ σαξοραλα γιατί οι πιο πολλοί ιδιοκτήτες αυτών θέλουν τα πιο φτηνα και τα πιο γρήγορα δεν είναι με λίγα λόγια ώριμοι καταναλωτές.Σε VAG ηλικιακά και μόνο οι ιδιωκτήτες τους κατά μέσω όρο είναι μεγαλύτεροι απο των peugeot αυτό είναι ένα ακόμα σημάδι του καταναλωτικού κοινού (ανθρώποι οικονομικά τακτοποιημένοι).
Νομίζω ότι δεν είναι το 308GT το αμάξι με τα πολλά κουσούρια αλλά η προκατάληψη.

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 15:49:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Για να μην τρελένεστε με τα VW περάστε από μία αν/πια και ρωτήστε τιμούλα για ας πουμε οτι έχει το 308 και μετά τα ξαναλέμε. Τυχαίνει να έχουμε στην οικογένεια ένα Jetta GT 170 DSG και ξεπέρασε τα 28Κ και από εξοπλισμό τρίχες. Φαντάσου οτι πληρώσαμε και τα πίσω ηχεία και τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, είναι EXTRA αν και έρχονται ολά προτοποθετημένα.

Επίσης η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι και πόσο όμορφο το βλέπει κάποιος στα μάτια του και όχι μονο τεχνικά χαρακτηριστικά και τεχνοκρατικές αντιλύψεις. Αν ήταν έτσι όλοι Toyota ή Honda θα πέρναμε που δεν σπάνε κιόλας.

Φίλε μου Fotigos κοίτα να χαίρεσαι το αμαξάκι σου και ας σε περνάνε και όλοι, εσύ μέσα του πιστεύω οτι θα έχεις ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!

Όσο για το 6αρι είναι λίγο πιο μακρια η 6η σου από την 5η μου εγώ έχω 3.000rpm->110km.

Χαίρομε που επιτέλους ακούγετε και μια αλήθεια στο θέμα τιμής-εξοπλισμού Smile

Δημήτρη με 3000σαλ και με 5η πάει 100χλ/ω,δεν κάνω ανοίγματα όσο είναι καινούργιο εκτός και αν είναι αναγκαίο πχ προσπέραση.Έχω διανύσει περίπου 800 χλμ. Very happy
Έχω πεί στην γυναίκα μου να μου φτιάχνει φαΐ να πέρνω μαζί μου Laughing Laughing
Κάθε φορά που το βάζω μπροστά νιώθω σαν παιδί που ανοίγει το video game σε περίοδο σχολικών διακοπών!Το πιο κολακευτικό είναι που κοιτάνε από τα διπλανά αμάξια πιο μοντέλο είναι και το γδυνουν με τα μάτια τους. Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

308 1.6T Tuned by "Salex"

Ένταξη: 28 Νοέ 2008
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 15:52:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φωτη ασε να λενε ολοiς τους για Golf seat , kai skoda , αν ειναι δυνατον ....στα 25000 , εγω προσωπικα δεν θα εδινα αυτα τα λεφτα για τα μοντελα που ειπα ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , το γαλικο στησιμο και η ποιοτητα κατασκευης κλπ δεν συγκρινεται με τιποτα ..τα αλογα που δινει για το GT ειναι υπερ αρκετα να καλυψουν τις αναγκες ενος οικογενειαρχη που θελει να ταξιδευει ανετα και γρηγορα , τωρα οι στριφτεροι και οι γλυστεροι που στριβουν με αναποδα τιμονια κοινως οι καγκουρες που λεμε στις μηχανες ..οτι και να τους δωσεις οτι και να κανουν θελουν και το κατι παραπανω..εδω μιλαμε ψαχνεται ο κοσμος αν βγαζει το δικο του 205 η 210 αλογα λες και τι εγινε ..ειπαμε ...αυτα ειναι για κατηγορια κατω των 30 που θελουν να "παιζουν" . Ετσι και αλλιως , την στιγμη που δεν μπαινει καποιος σε πιστα ολα αυτα ειναι ατοπα ...εγω ετσι τα βλεπω ..οσο για την εμφανιση ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ η εμφανιση του 308 με του Golf που εδω και 10 χρονια ειναι το ιδιο τετραγωνο κουτι οπως πρωτοβγηκε ... μη μου πειται για το sirocco , ειπαμε για οικογενιακα αυτοκινητα με 5 πορτουλες ...οσο για τον αεροδυμανικο συντελεστρη το 308 εχει 0,28 που δεν εχει κανενα απο αυτα που λενε ...
Το Α3 sportback που ρωτησα με τον 1600αρι στα 122 εβγαινε πριν 3 μηνες 25000 με τα μισα αξεσουαρ που εχει το GT , μην λεμε ιστοριες τωρα ..Audi κλπ αξιοπιστα γερμανικα αυτοκινητα κοντα στα 180 με 200 αλογα στα 1600 ειναι μετρημενα στα δαχτυλα ..
Το 308 ειναι κορυφη για τα λεφτα του ,αλλα ειπαμε περι ορεξεως κολοκιθοπιτα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 16:06:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

τι να λεμε τωρα????????

μην τα χεις τοσο ασχημα τα esp στα σλαλομ βοηθαει στην τοποθετηση...αλλωστε το χουν πει οδηγουν με τερμα γκαζι κ απλα κοβουν τιμονια στα σλαλομ...
ειχε leon golf c4 τουρμπατο 308 παντως σε οσα εβγαινε το esp χειροτερους χρονους καναν...βεβεα 1-2 δεκατα στα 4.5 -5 sec
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 16:22:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φώτη το "είμουν" στην υπογραφή σου γράφεται με η (ήτα).

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 16:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Το διορθοσα κι όλας,ευχαριστώ

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 16:43:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Razz

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
giangiak (giannos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 20:10:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοριζικο και απο εμενα.Τυγχανω να εχω και εγω το ιδιο αμαξι απο αυγουστο.το πρωτο που ειχε πωλησει η αντιπροσωπεια στην Κυπρο.Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις για την καταναλωση αλλα στα σχεδον 7000km που εχει το αμάξι η μεση καταναλωση ειναι στα 8.6.το computer εχει 4000km. Απο πλευρας επιδόσεων σε σχεση με το GOLF GT 170 απο σταση πεταγετε ελαχιστα το GT ισως και λογω 18 ζαντας και + βαρους.προσωπικα εγω απο το μηδεν δεν το ζοριζω μιας και δεν ηταν αυτος ο σκοπος που πηρα το αμαξι. απο τα μισά της 2ρας ομως πηγαινουναι μαζι και μετα ανοιγει ελαχιστα το 308.

εμφανιση.ποιοτητα εσωτερικου και εξοπλισμος ειναι αλλου.

τι χρωμα το πήρες φιλε ?ανεβασε καμια φωτο
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 21:30:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο και σε σένα φίλε.Το πήρα κόκκινο 3πλής επίστρωσης η φωτογραφία το αδικεί,
Δεν έχω ψηφιακή απο κινητό είναι

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 21:37:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το babylone red ειναι αυτό; Τα σπάει απλά...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2009, 21:50:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Το babylone red ειναι αυτό; Τα σπάει απλά...

Ναι αυτό είναι απλά δεν έτυχε να κάνει καλές μέρες για να το βγάλω φωτογραφία με ήλιο,την Κυριακή μόνο που είχα πάει Κόρινθο στον ήλιο που το είδα πράγματι είπα κι εγώ "τα σπάει" δεν είχα όμως την φωτογραφική μηχανή Crying or Very sad

Είδα του giangiak τα ποστ τελικά είχε γράψει κι άλλος πριν απο μένα για το ίδιο "κάρο". Razz
Που θα πάει θα εξαπλωθούμε σαν αρώστεια Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
SoniC (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) (2001)

Ένταξη: 16 Μάρ 2007
Τόπος: Menidi - Pefkakia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιαν 2009, 22:53:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Fotigos έγραψε:
Steve έγραψε:

Μπορείς να εγκαταστήσεις ενα λεξικό πάνω στον firefox γιατί και εγώ καμιά φορά έχω πρόβλημα και με διορθώνουν Razz

Καλοτάξιδο φίλε!
Εγώ πάω για το 308CC με τα 175 άλογα, πρώτα ο Θεός!! Laughing

My Peugeot 307 - ;o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 18:00:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρήκα ευκαιρία να βγάλω φωτογραφίες με ήλιο και πλυμμένο
Απολαύστε το Very happy Very happy
Και επειδή κάναμε κουβέντα στο τι πέρνεις με τα λεφτά που έδωσα εγώ έτυχε να γνωρίσω κάποιον νέο κάτοχο Golf την ώρα που βάζαμε ζελατίνες στα τζάμια μας ,μόλις το είχε πάρει ο άνθρωπος δλδ δεν είχε πάει ακόμα σπίτι του και πιάσαμε μια κουβέντα.
Έδωσε 24000 για να πάρει ενα GOLF με υφασμάτινα καθήσματα μια γυάλινη οροφή πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και...αυτά (ενα 1400άρι δλδ της σειράς αξίας 24000 Laughing ) και μόλις είδε το δικό μου,μου είπε "έχει μικτό κύκλο 7.6 το Golf".
Απλά ο άνθρωπος μου εξήγησε πώς το αγόρασε το golf,"έχω αλλάξει 3 αυτοκίνητα και ήταν όλα Golf απο το Ι"
Ούτε κάν γνώριζε για το 308GT και στο πρόσωπό του υπήρχε η εικόνα της αμφισβήτησης για το αμάξι του.

υγ.όσο για τα ορθογραφικά μου λάθη, Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 18:48:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φωτη για μεμβρανες ενδιαφερομε και εγω ..για πες που τις εβαλες και απο που να πω και εγω !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 23:14:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
φωτη για μεμβρανες ενδιαφερομε και εγω ..για πες που τις εβαλες και απο που να πω και εγω !!!

Σωτήρη ο Κινδήρογλου llumar που τυχάνει να είναι και συνεργάτης του ps club πιστεύω κάνει πολύ "καθαρή" δουλειά Wink .
Πήγα στο κατάστημα που βρίσκεται στη Λ.Κηφισού στο Αιγάλεω με εξυπηρέτησαν άμεσα και το αποτέλεσμα πιστεύω είναι τέλειο όσο αφορά την τοποθέτηση που είναι και το πιο σημαντικό.
Το κατάστημα το ήξερα πρίν μπώ στο forum του club. Smile
Στις φωτογραφίες είναι με τις μεμβράνες Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 23:21:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SoniC έγραψε:
Fotigos έγραψε:
Steve έγραψε:

Μπορείς να εγκαταστήσεις ενα λεξικό πάνω στον firefox γιατί και εγώ καμιά φορά έχω πρόβλημα και με διορθώνουν Razz

Καλοτάξιδο φίλε!
Εγώ πάω για το 308CC με τα 175 άλογα, πρώτα ο Θεός!! Laughing

Πριν το 308 είχα ενα 307cc .Φίλε μου σου εύχομε να το αποκτήσεις Laughing Ααα!! και να το πάρεις λευκό χρώμα!! ,το 308cc είναι ένα όνειρο αυτοκίνητο δεν παίζει πιο όμορφο ακόμα και σε πιό ακριβά απο αυτό,εμένα προσωπικά μου θυμίζει το πίσω μέρος κάτι απο Μ6...
Ίσως όταν μεγαλώσουν τα παιδάκια μου να ξαναπάρω cc Confused

Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2009, 23:32:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το χρώμα πολύ ωραίο ειδικά με τα φιμέ είναι κούκλα!Φένεται από μακριά το πράγμα μυρίζει Γαλλία η σχεδίαση...άλλη φάση!

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 19:02:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Fotigos έγραψε:

Σωτήρη ο Κινδήρογλου llumar που τυχάνει να είναι και συνεργάτης του ps club πιστεύω κάνει πολύ "καθαρή" δουλειά Wink .
Πήγα στο κατάστημα που βρίσκεται στη Λ.Κηφισού στο Αιγάλεω με εξυπηρέτησαν άμεσα και το αποτέλεσμα πιστεύω είναι τέλειο όσο αφορά την τοποθέτηση που είναι και το πιο σημαντικό.

Μαλιστα ...τιμουλα δεν μας ειπες ?? τα εβαλες αυθημερον ?? θελει να κλεισουμε ραντεβου??

Μιλαμε αυτο ετσι ?? αφου ειναι και του club θα παω απο εκει

http://www.kin.gr/new_pages/aigaleo.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης