PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Turbo - Σφύριγμα από λουρί ή ρουλεμάν
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Αύγ 2008, 19:53:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2460 χιλ σε εθνικη εγνατια επαρχιακο καταναλωση 10.9 Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Αύγ 2008, 14:13:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos68 έγραψε:
Στέλιο αυτό που έγραψα για τα λάδια το ζω από κοντά.Ο πωλητής που προμηθεύει το λάδι στην εδώ αντιπροσωπία, ενώ του ζητήθηκε το Ultra Extra, απάντησε ότι δεν μπορεί να το δώσει γιατί η Shell λέει ότι το δίνει μόνο στα πρατήρια.Η τιμή του εδώ σε πρατήριο της εταιρίας είναι 19 ευρώ το λίτρο με καθαρή τιμή αγοράς 12 ευρώ.Τα έχω δει με τα μάτια μου αυτά δεν είναι απλά πληροφορίες.Και μιλάμε ότι το απλό Ultra είναι πιο ακριβό στην αρχική αγορά του κατά 1 ευρώ, δηλ. έχει 13 ευρώ το λίτρο.Το συγκεκριμένο είναι Longlife1 ενώ το Ultra Extra είναι Longlife 4.Άμα πετύχω τον πωλητή πουθενά(που εδώ κάτω δεν είναι και δύσκολο) ή κανέναν άλλο υπεύθυνο θα τα πούμε ένα χεράκι να δούμε ποιος δουλεύει ποιον?

A) Έχει κάποια σχέση αυτό με το topic που βρισκόμαστε?

Β) Γιατί δεν πας στον πωλητή από κοντά που εκεί κάτω δεν είναι και δύσκολο να του τα πείς ένα χεράκι για να δείτε ποιός δουλεύει ποιόν, έτσι ώστε να ξέρουμε και εμείς?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
jim 106 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.6

Ένταξη: 19 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Αύγ 2008, 14:18:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενα παλικαρι σημερα στη λαιον μου ειπε πως ακουγε αυτο το σφυριγμα σε 207 ραλλυ και του αλλαζανε τρομπα νερου.Κριμα γιατι ειχε μονο 13,000χλμ το αμαξι.
Επιστροφή στην κορυφή
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

Ένταξη: 11 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2008, 23:36:40    Θέμα δημοσίευσης: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου το κάνει και εμένα αυτό και αύριο θα πάω να το κοιτάξουν γιατί είναι σπαστικό.
Επιστροφή στην κορυφή
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Οκτ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 11:44:05    Θέμα δημοσίευσης: 207 ΣΦΥΡΙΓΜΑ - ΛΟΥΡΙ ή ΡΟΥΛΕΜΑΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tίποτα από τα δυο φιλε . Και εμένα το έκανε και ήταν αντλία νερού . Όλα τα peugeot το έχουν βγάλει . Είναι προβληματικές Evil οι αντλίες .

ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης