PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αύξανοντας τα πιστόνια! (τετραπίστονα φρένα)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 33, 34, 35  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φρένα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 21:05:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι άλλο που τώρα μου ήρθε στο μυαλό βασικά.

Έχω στην βεράντα τα μαμά ακραξόνια (τα οποία κάαααααθονται μέσα σε ένα τελάρο) στα οποία κουμπώνουν οι δαγκάνες.

Μπορεί κάποιος να βρει μια οποιαδήποτε τετραπίστονη δαγκάνα, να την στείλει σε εμένα και να πάω σε μηχανουργείο για να δούμε αν και κατά πόσο μπορεί να φτιαχτεί πλακάκι στο οποίο να μπαίνει η δαγκάνα πάνω στο άκρο σε πρώτη φάση, και σε δεύτερη φάση να δούμε κατά πόσο είναι εφικτό να χρησιμοποιούμε τον μαμά 283 δίσκο, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε και το κόστος των αναλωσίμων?

Η οποιαδήποτε λύση βρεθεί θα βοηθήσει και τα 206, και τα 307 και τα 207, μιας που όλοι φοράμε τις ίδιες δαγκάνες και έχουμε τις ίδιες βάσεις στα άκρα.

Έχω τον χρόνο και την πρόθεση (προκειμένου να βρούμε μια λύση που θα βολέψει τους περισσότερους μας) να ασχοληθώ με το θέμα, απλά θα ήθελα να το προχωρήσουμε λίγο γρήγορα γιατί μέχρι τέλος του μήνα (άντε βαρυά Φεβρουαρίου) θα χρειαστώ 266 δίσκους... Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 22:39:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν αυτές οι δαγκάνες είναι από 406 ή 607 ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ τις έχω δοκιμάσει στο δικό μου θέλει σχεδόν 4 δάχτυλα αποστάση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 23:17:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Αν αυτές οι δαγκάνες είναι από 406 ή 607 ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ τις έχω δοκιμάσει στο δικό μου θέλει σχεδόν 4 δάχτυλα αποστάση.

To ζήτημα Αργύρη, είναι ότι αυτοί οι τύποι (και μάλλον και η Citroen Sport) δίνουν μαζί αποστάτη.

Βασικά όλους αυτούς τους έκανε μάγκες η Citroen... Πολύ πιθανό και εμάς, αλλά με την διαφρά ότι ακόμα εδώ στην Ελλάδα δεν πουλάει κάποιος CS άρα ότι είναι πρέπει να το φέρουμε απ'ώξω....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 00:20:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί πρέπει να φέρουμε από CS απ' έξω επιτέλους να το τελειώνουμε το θέμα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 01:03:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου τετοιο πλακάκι για universal δαγκανα brembo εχει φτιάξει ο Άρης εδω και τόσο καιρό και γινεται πολυ ευκολα σε μηχανουργείο...
που ακριβως "κολλάτε" δεν εχω καταλάβει?
και μάλιστα μπήκε σε "συμβατική" 300κάτι δισκόπλακα από 307 180αρι και φιλερ με την μαμα ζαντα του 206rc χωρις αποστατη...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 01:20:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλουμε(ω):

• φθηνή
  • αποτελεσματική
  • 4πίστονη
  • να μπαίνει σε συμβατικό 283 δίσκο
  • να χωράει 15άρα ζάντα χωρίς πολύ μπέρδεμα στο offset

Ζητάμε πολλά? Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 01:31:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giwrgos έγραψε:
Pughell έγραψε:
Και πως θα τα ομολογκαρεις εσυ τα Alcon ομορφια μου; Laughing

Μα μόνο τα alcon μου ομολογκάρει στο saxo για groupA αγορίνα Very happy
Πανελλήνιο πλέον τρέχω με ότι θέλω... μόνο στο πανευρωπαϊκό
θέλει την ομολογκέ λύση Wink
Τα AP που τρέχανε cup με την πατέντα που κάνουνε και παίρνει τον
266 δίσκο κάνουνε δουλειά?

H πατεντα που λες εχει γινει και απο εμενα και απο Γκαλφα και απο τον Τιμκουλ και δουλευουν μια χαρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 08:57:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα δεν είναι το πώς θα πιάσεις την δαγκάνα αλλά το πώς θα βάλεις τη ζάντα μετά.
Του 406 και του 607 βιδώνουν επάνω στο άκρο χωρίς πλακάκι με της μαμά βίδες και σε 283 δισκόπλακα.
Όσο για του Άρη , οι δαγκάνες είναι από το σετ που δίνει η brebo για 206.
Όπως έχουμε ξαναπεί και αυτό το σετ δεν είναι σωστό μιας και εκεί θέλεις προσθήκες για να μην βρίσκει η ζάντα στη δαγκάνα.
Το ότι έκατσε στις 302 δισκόπλακες είναι από τις πλακάκι που έφτιαξαν, και όπως έχετε δει οι περισσότεροι το κενό ανάμεσα σε δαγκάνα είναι οριακό στο να μην ακουμπήσουν μεταξύ τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 11:00:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
.............................
........................................
και φιλερ με την μαμα ζαντα του 206rc χωρις αποστατη...

Touristas έγραψε:
..................................................
.............................................
, και όπως έχετε δει οι περισσότεροι το κενό ανάμεσα σε δαγκάνα είναι οριακό στο να μην ακουμπήσουν μεταξύ τους.

Δε σας καταλαβαινω ρε παιδια....... Confused Scratch Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 11:56:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Splat Splat Splat Splat Splat Splat Devil Devil

κοκκινες κόκκινες σαν τις δαγκανες...

υ.γ. ωραίες ζαντες... αναδεικύουντις δαγκάνες... (ετσι στην μπριζα... χαχαχαχ)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 16:36:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Το πρόβλημα δεν είναι το πώς θα πιάσεις την δαγκάνα αλλά το πώς θα βάλεις τη ζάντα μετά.
Του 406 και του 607 βιδώνουν επάνω στο άκρο χωρίς πλακάκι με της μαμά βίδες και σε 283 δισκόπλακα.

Αργύρη, κοίτα λίγο αυτό:
http://www.206info.co.uk/ForumsPro/viewtopic/t=44443/finish=15/start=0.html

Ο τύπος έβαλε τις συγκεκριμένες δαγκάνες σε 206 RC στους μαμά δίσκους. Για να τα καταφέρει, χρειάστηκε μόνο έναν αποστάτη 12- 15mm για να μπουν.

Τόσο αποστάτη δηλαδή θέλει; ΣΤΗΝ ΖΑΝΤΑ; Kαι κάνουμε όλη αυτή την ιστορία ότι δεν μπαίνουν για ένα αποστάτη στην Ζάντα;;;;;;

(Τί καθόμαστε και παιδευόμαστε τόσο καιρό;;;; Εγώ ήδη έχω 10 offset άρα μου κάνουν!!!!!)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sidobre στις Σαβ 10 Ιαν 2009, 16:52:38, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 16:48:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι'άλλος!!!!

http://www.206info.co.uk/ForumsPro/viewtopic/t=45639.html

Εδώ φαίνεται και ο αποστάτης:

ΟΚ, προχωράμε! Wink Multi color Multi color

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 16:56:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα εγώ δεν είπα πως δεν κάνουν αλλά ότι δεν μπαίνει η ζάντα.
Και το έγραψα και πριν πως κάνουν στους 283 δίσκους.
Εγώ τέτοιο αποστάτη στο αμάξι δεν θα έβαζα με την καμία πάντως.
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 16:57:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Ποιός είπε για αποστάτη;;;;; Εγώ για Offset είπα!

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 21:53:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε τι παιδια κουμπια ειστε εσείς...
τοσο καιρό μαζι μιλάτε και χώρια καταλαβαίνετε!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ειχα πει στον Αργύρη εδω και καιρό όποτε πέσουν τετοιες δαγκάνες στα χέρια του να κάνουμε μερικές "δοκιμές" με διάφορες ζάντες να δουμε τι ΑΚΡΙΒΩΣ (σε χιλιοστα) αποστάτη ή αντίστοιχα ζάντα (και εσωτερικό στις ακτίνες της ζάντας σχεδιο) για να ταιριάξουν, αλλά δεν ειχε τυχει μέχρι στιγμής.

Όταν βρειτε/πάρετε τετοια δαγκάνα να την βιδώσουμε σε ενα άκρο και να μετρήσουμε ακριβως τι χρειάζεται και να κάνουμε και μερικές δοκιμές (εχουμε κάμποσες ζάντες αλλωστε)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 21:58:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

μα γιατι ωραιος ειναι Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 22:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρείτε μια δαγκάνα τέτοια και στείλτε την στην γαμωΛάρισα...

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 23:41:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

290 έχει η μια στο servicebox, δεν μαζευόμαστε καμιά 5άδα να τις πάρουμε 250 να τελειώνουμε το θέμα?

Εγώ ούτως ή άλλως 17" έχω, γα** τα offset έχω, ας είναι καλά η team dynamics Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2009, 03:07:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ειχες την prorace "1" θα ημουν 99% σιγουρος οτι θα εμπαινε...

με την "1,2" που εχεις ομως (που οι ακτίνες ειναι πιο μέσα) κάτι μου λεει οτι θα "βρησκουν"...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2009, 09:02:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού το έχω ξαναπεί και ποιο παλιά ότι βρίσκει η ζάντα , αφού της είχα δοκιμάσει στο δικό μου.
Ότι να ναι …μιλήσαμε με τον Τάσο στο τηλέφωνο εχτές και βγάλαμε άκρη. Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φρένα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 33, 34, 35  Επόμενη
Σελίδα 14 από 35

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης