PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προταση για διπλωμα απο τα 16 ... και στην ελλαδα!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
106rallye (βικυ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106rallye 1,6 16v

Ένταξη: 07 Ιαν 2009
Τόπος: φερες εβρου

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 21:29:46    Θέμα δημοσίευσης: προταση για διπλωμα απο τα 16 ... και στην ελλαδα!!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δίπλωμα οδήγησης από τα 16, αλλά υπό επιτήρηση, εισηγούνται οι συγκοινωνιολόγοι προκειμένου να περιοριστεί η μάστιγα των τροχαίων που προκαλούν ανήλικοι με το Ι.Χ. της οικογένειας. Το μέτρο ισχύει σε χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Μιλώντας στα Νέα της Τετάρτης, ο συγκοινωνιολόγος Νότης Παρασκευόπουλος εξηγεί: «Στις ΗΠΑ, στον Καναδά, αλλά και σε -λίγες- ευρωπαϊκές χώρες, ισχύει ένα μέτρο που θα μπορούσε να ισχύσει και στην Ελλάδα: οι 16ρηδες μπορούν να οδηγούν μόνο με ενήλικα συνοδηγό, που έχει δίπλωμα οδήγησης τουλάχιστον πέντε χρόνια.

» [...] Ύστερα από 1.000 χιλιόμετρα οδήγησης, πάντα με συνοδηγό, περνάνε ξανά εξετάσεις και παίρνουν το οριστικό τους δίπλωμα. Σε περίπτωση που παραβιαστεί κάποιος από τους κανόνες, οι ποινές που προβλέπονται είναι αυστηρές.»

Πάντως, το αρμόδιο υπουργείο δεν φαίνεται να εξετάζει το μέτρο παρά το γεγονός ότι στους κόλπους της ΕΕ γίνεται συζήτηση για ενιαίο όριο οδήγησης στους «27».

Οι αρμόδιοι σημειώνουν ότι εκείνο που πρέπει να αλλάξει είναι το σύστημα εξετάσεων.

Σχετικά με αυτό, άλλοι συγκοινωνιολόγοι δηλώνουν: «Στη χώρα μας το σύστημα απόκτησης διπλώματος είναι διεφθαρμένο. Αν παραμείνει το ίδιο σύστημα και απλά μοιράζει, με το αζημίωτο, διπλώματα στα 16, τότε αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε περισσότερους κακούς οδηγούς, και μάλιστα σε μια ηλικία επικίνδυνα παρορμητική» τονίζει ο Ν.Παπαχρήστος.

in.gr

το rallye μου ειναι λιγο πιο πολυ απο μαμα,μα το οδηγω με παθος,και στρειβω με χειροφρενο χωρις να κανω λαθος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
106rallye (βικυ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106rallye 1,6 16v

Ένταξη: 07 Ιαν 2009
Τόπος: φερες εβρου

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 21:37:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δίπλωμα οδήγησης από τα 16, αλλά υπό επιτήρηση, επιτήρηση από ποιον; από τον πατέρα που δεν φοράει ζώνη; από την μητέρα που μιλάει στο κινητο την ώρα που οδηγει; εισηγούνται οι συγκοινωνιολόγοι προκειμένου να περιοριστεί η μάστιγα των τροχαίων που προκαλούν ανήλικοι με το Ι.Χ. της οικογένειας. οι ανήλικοι είναι μάστιγα, όχι οι μεθυσμενοι οδηγοί, ούτε οι ψευτόμαγκες που το έχουν δει Σουμάχερ....Το μέτρο ισχύει σε χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ και τον Καναδά. ναι,πολύ σωστά ,αλλά εκει εχουν ΔΡΟΜΟΥΣ όχι κατσικόδρομους.
Μιλώντας στα Νέα της Τετάρτης, ο συγκοινωνιολόγος Νότης Παρασκευόπουλος εξηγεί: «Στις ΗΠΑ, στον Καναδά, αλλά και σε -λίγες- ευρωπαϊκές χώρες, ισχύει ένα μέτρο που θα μπορούσε να ισχύσει και στην Ελλάδα: οι 16ρηδες μπορούν να οδηγούν μόνο με ενήλικα συνοδηγό, που έχει δίπλωμα οδήγησης τουλάχιστον πέντε χρόνια. το άλλο με τον Τοτό το ξέρει ; μάλλον όχι
» [...] Ύστερα από 1.000 χιλιόμετρα οδήγησης, πάντα με συνοδηγό, περνάνε ξανά εξετάσεις και παίρνουν το οριστικό τους δίπλωμα. καλα τώρα τα είδα όλα ... ποιός θα ελέγξει αν έχει κάνει 1000 χιλιόμετρα; και με τι τρόπο να μας πουν. Θα βάλουν τσιπάκι όπως στα σκυλια; Σε περίπτωση που παραβιαστεί κάποιος από τους κανόνες, οι ποινές που προβλέπονται είναι αυστηρές.» δηλαδή; δεν θα πάει στα σταρμπακς για ένα χρόνο;

Πάντως, το αρμόδιο υπουργείο δεν φαίνεται να εξετάζει το μέτρο παρά το γεγονός ότι στους κόλπους της ΕΕ γίνεται συζήτηση για ενιαίο όριο οδήγησης στους «27». καλα ,αυτοί δεν εξετάζουν άλλα κι άλλα, αυτό θα εξετάσουν;
Οι αρμόδιοι σημειώνουν ότι εκείνο που πρέπει να αλλάξει είναι το σύστημα εξετάσεων. Μπραβο στους αρμόδιους , βρε τους αρμόδιους ... προσοχή .... η Πατρίδα κοιμάται και αυτοί ανέλαβαν να την ξυπνησουν.Σχετικά με αυτό, άλλοι συγκοινωνιολόγοι δηλώνουν: «Στη χώρα μας το σύστημα απόκτησης διπλώματος είναι διεφθαρμένο. Σώωωωωωωωωωωωπα καλέ!!!!!! Αν παραμείνει το ίδιο σύστημα και απλά μοιράζει, με το αζημίωτο, στην χώρα του κονε και του λαδώματος ήρθαν οι σωτήρες να μας πουν αυτά που όλοι μας ξέρουμε από την ώρα που γεννιόμαστε. διπλώματα στα 16, ενώ λάδωμα στα 21 ή στα 30 είναι μια χαρά τότε αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε περισσότερους κακούς οδηγούς, και μάλιστα σε μια ηλικία επικίνδυνα παρορμητική»

το rallye μου ειναι λιγο πιο πολυ απο μαμα,μα το οδηγω με παθος,και στρειβω με χειροφρενο χωρις να κανω λαθος
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 00:06:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106rallye έγραψε:
Δίπλωμα οδήγησης από τα 16, αλλά υπό επιτήρηση, επιτήρηση από ποιον; από τον πατέρα που δεν φοράει ζώνη; από την μητέρα που μιλάει στο κινητο την ώρα που οδηγει; εισηγούνται οι συγκοινωνιολόγοι προκειμένου να περιοριστεί η μάστιγα των τροχαίων που προκαλούν ανήλικοι με το Ι.Χ. της οικογένειας. οι ανήλικοι είναι μάστιγα, όχι οι μεθυσμενοι οδηγοί, ούτε οι ψευτόμαγκες που το έχουν δει Σουμάχερ....Το μέτρο ισχύει σε χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ και τον Καναδά. ναι,πολύ σωστά ,αλλά εκει εχουν ΔΡΟΜΟΥΣ όχι κατσικόδρομους.
Μιλώντας στα Νέα της Τετάρτης, ο συγκοινωνιολόγος Νότης Παρασκευόπουλος εξηγεί: «Στις ΗΠΑ, στον Καναδά, αλλά και σε -λίγες- ευρωπαϊκές χώρες, ισχύει ένα μέτρο που θα μπορούσε να ισχύσει και στην Ελλάδα: οι 16ρηδες μπορούν να οδηγούν μόνο με ενήλικα συνοδηγό, που έχει δίπλωμα οδήγησης τουλάχιστον πέντε χρόνια. το άλλο με τον Τοτό το ξέρει ; μάλλον όχι
» [...] Ύστερα από 1.000 χιλιόμετρα οδήγησης, πάντα με συνοδηγό, περνάνε ξανά εξετάσεις και παίρνουν το οριστικό τους δίπλωμα. καλα τώρα τα είδα όλα ... ποιός θα ελέγξει αν έχει κάνει 1000 χιλιόμετρα; και με τι τρόπο να μας πουν. Θα βάλουν τσιπάκι όπως στα σκυλια; Σε περίπτωση που παραβιαστεί κάποιος από τους κανόνες, οι ποινές που προβλέπονται είναι αυστηρές.» δηλαδή; δεν θα πάει στα σταρμπακς για ένα χρόνο;

Πάντως, το αρμόδιο υπουργείο δεν φαίνεται να εξετάζει το μέτρο παρά το γεγονός ότι στους κόλπους της ΕΕ γίνεται συζήτηση για ενιαίο όριο οδήγησης στους «27». καλα ,αυτοί δεν εξετάζουν άλλα κι άλλα, αυτό θα εξετάσουν;
Οι αρμόδιοι σημειώνουν ότι εκείνο που πρέπει να αλλάξει είναι το σύστημα εξετάσεων. Μπραβο στους αρμόδιους , βρε τους αρμόδιους ... προσοχή .... η Πατρίδα κοιμάται και αυτοί ανέλαβαν να την ξυπνησουν.Σχετικά με αυτό, άλλοι συγκοινωνιολόγοι δηλώνουν: «Στη χώρα μας το σύστημα απόκτησης διπλώματος είναι διεφθαρμένο. Σώωωωωωωωωωωωπα καλέ!!!!!! Αν παραμείνει το ίδιο σύστημα και απλά μοιράζει, με το αζημίωτο, στην χώρα του κονε και του λαδώματος ήρθαν οι σωτήρες να μας πουν αυτά που όλοι μας ξέρουμε από την ώρα που γεννιόμαστε. διπλώματα στα 16, ενώ λάδωμα στα 21 ή στα 30 είναι μια χαρά τότε αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε περισσότερους κακούς οδηγούς, και μάλιστα σε μια ηλικία επικίνδυνα παρορμητική»

+12345678987654321 και βάλε...

Τελικά δεν έχουμε φτάσει ακόμα πάτο Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 00:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α ρε μπανανια......δεν θα γινουμε κρατοs ποτε....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 00:53:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
+12345678987654321 και βάλε...

Τελικά δεν έχουμε φτάσει ακόμα πάτο Exclamation

Mην σκας θα φτασουμε και εκει! Crying or Very sad

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 01:03:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πρόκειται να φτάσουμε ποτέ...

Μόλις πλησιάζουμε βγάζουμε φτυάρια και πάμε παρακάτω Exclamation

Δεν υπάρχει σωτηρία Mad

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 09:50:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε ρε και να δω κανα 16χρονο με την μερσέντα του μπαμπά να προσπαθεί να την φέρει στα ίσια της...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 09:53:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Ε ρε και να δω κανα 16χρονο με την μερσέντα του μπαμπά να προσπαθεί να την φέρει στα ίσια της...

Εδώ δεν μπορεί ούτε ο μπαμπάς τι να λέμε τώρα...

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
mad2008 (prodromos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 2001

Ένταξη: 08 Ιαν 2009
Τόπος: kavala-eleusina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 16:32:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου αρεσει η συγριση με αλλα κρατη (εδω και χρονια ισχθει το μετρο αυτο σε Η.Π.Α ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ)... τι σχεση εχει η ελλαδα σαν κρατος με τα προαναφερθεδα... δεν κοιτανε να παρουνε τα διπλωματα των 80αριδων χαρων.... που σκωτονουν κοσμο...

ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ!!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 16:40:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mad2008 έγραψε:
μου αρεσει η συγριση με αλλα κρατη (εδω και χρονια ισχθει το μετρο αυτο σε Η.Π.Α ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ)... τι σχεση εχει η ελλαδα σαν κρατος με τα προαναφερθεδα... δεν κοιτανε να παρουνε τα διπλωματα των 80αριδων χαρων.... που σκωτονουν κοσμο...
+1
Ρώτα και μένα, έχω μια βίδα για αναμνηστικό στο χέρι μου απο έναν παππού 80 Μαίων...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 17:08:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ας μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο δεν ευθύνονται οι μεγάλοι σε ηλικία για την πλειοψηφία των ατυχημάτων Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 19:03:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την πλειοψηφία όχι, αλλα για ένα ποσοστό ναι, το οποίο μπορεί να εξαλειφθεί, απλά αφαιρώντας το δίπλωμα απο τους ηλικιωμένους οι οποίοι πασχουν απο αρτηριοσκλύρηνση, ή απλά δεν βλέπουν, δεν ακούν, ή τα αντανακλαστικά τους είναι πιο αργά και απο του Ραν ταν πλαν. Ολα αυτά βέβαια σε άλλη χώρα! Ξεφύγαμε και απο το θέμα Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 19:43:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να ξεφύγουμε λιγάκι ακόμα...

Συμφωνώ αλλά θα πρέπει πρώτα να δώσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους την δυνατότητα να μετακινηθούν ανθρώπινα και να μην μείνουν κλεισμένοι μέχρι το τέλος.

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 20:07:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνήσω κι εγώ... αλλα και αυτό σε άλλη χώρα Exclamation ...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 02:24:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι ηλικιωμενοι ειναι η μεγαλυτερη οδηγηκη μαστιγα και οχι οι μικροι... Εχω παει απειρες φορες να τρακαρω εξαιτιας παππου γιαγιας ενω με πιτσιρικά σχεδον ποτε... και το προβλημα μας δεν ειναι οτι ειναι διευθαρμενο το συστημα μας αλλα ακομα κι αν δεν ηταν παλι για τον φουτσο ειναι αφου σε μαθαινει πως να οδηγεις μεσα στην αυλη σου και σε καμια περιπτωση στο δρομο... δεν νομιζω ολοι μας να πηραμε αυτοκινητο για να κανουμε ενα τετραγωνο και να παρκαρουμε... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 12:07:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
Οι ηλικιωμενοι ειναι η μεγαλυτερη οδηγηκη μαστιγα και οχι οι μικροι... Εχω παει απειρες φορες να τρακαρω εξαιτιας παππου γιαγιας ενω με πιτσιρικά σχεδον ποτε... και το προβλημα μας δεν ειναι οτι ειναι διευθαρμενο το συστημα μας αλλα ακομα κι αν δεν ηταν παλι για τον φουτσο ειναι αφου σε μαθαινει πως να οδηγεις μεσα στην αυλη σου και σε καμια περιπτωση στο δρομο... δεν νομιζω ολοι μας να πηραμε αυτοκινητο για να κανουμε ενα τετραγωνο και να παρκαρουμε... Laughing Laughing Laughing

Με όλο το σεβασμό αλλά οι δικές σου απόψεις δεν άκρως αντιπροσωπευτικές Exclamation

Τα στατιστικά στοιχεία άλλα λένε και ειδικά ο αριθμός των νεκρών στις ηλικίες 15-34 όπου και είναι η πλειοψηφία Sad

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 12:15:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξέρω αν υπάρχει τετοια ερυενα σχετικά με τους "πρόξενους ατυχηματος" = ποιος εφταιγε και οχι ποιος χτυπησε/πέθανε...

επίσης την αναλογια "απωλειών τρακαρίσματος"

γιατί άλλο ανα προκαλείς τρακάρισμα με μόνη "ζημια" τις λαμαρινοδουλειες...
και άλλο να χάνουν την ζωή τους ανθρωποι...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 18:34:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα πάντα υπάρχουν... Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 22:00:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:

Με όλο το σεβασμό αλλά οι δικές σου απόψεις δεν άκρως αντιπροσωπευτικές Exclamation

Τα στατιστικά στοιχεία άλλα λένε και ειδικά ο αριθμός των νεκρών στις ηλικίες 15-34 όπου και είναι η πλειοψηφία Sad

Αλλο να τρεχει ενας πιτσιρικας και να φυγει και να τρακαρει ομως και αλλο ο παππους που δεν κοιταει καθρεφτες και στριβει πανω σου και οτι γινεται γυρω του να μην περνει πρεφα... στο κατω κατω εγω λεω αυτο που εχω αντιμετωπισει στο δρομο...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιαν 2009, 22:08:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Τα πάντα υπάρχουν... Wink

για παρεθεσε τιποτα που χεις βρει να δουμε "που βρισκόμαστε" Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης