Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 17:15:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | Oχι αλλα στην μηχανη η κυρια αισθηση ειναι αυτη της ταχυτητας. Οχι οτι δεν στριβουν αλλα το σοκ το παθαινεις απο την επιταχυνση... |
Νομίζω ότι παραβλέπεις κάτι...
Το σοκ της επιτάχυνσης είναι μεν μεγάλο αλλά το πλάγιασμα της κατά την διάρκεια του στριψίματος είναι απίστευτη - μοναδική αίσθηση 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC
Ένταξη: 12 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 2485 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 18:09:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: |
υ.γ. να δω πότε θα μαζεψω τα λεφτα για κάτι αντίστοιχο... κάτι το εντουρο κάτι το 206 κάτι το ποδηλατο κάτι το φουσκωτο που μπλέξαμε φέτος... |
Μια χαρα σε βρισκω επισης... 
Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.
http://www.panoslahanas.blogspot.gr/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 18:41:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | Oχι αλλα στην μηχανη η κυρια αισθηση ειναι αυτη της ταχυτητας. Οχι οτι δεν στριβουν αλλα το σοκ το παθαινεις απο την επιταχυνση... |
Απλα οσοι σε εχουν κανει βολτα (και καλα κανουν για μενα) δεν σε εχουνε πλαγιασει γιατι αμα χεστεις και κανεις κανα καλο κουνημα η σουπα ειναι σιγουρη οποτε ανοιγουν στην ευθεια!
Steve έγραψε: | Οι 10 τούμπες μετά από το πλάγιασμα και ένα γλύστρημα που δεν θα υπολογίσεις, τί αίσθηση είναι? |
Ουυυυυυ φλωρε χεστη! 
.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

C3 Cowmooflage
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 19:07:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Οι 10 τούμπες μετά από το πλάγιασμα και ένα γλύστρημα που δεν θα υπολογίσεις, τί αίσθηση είναι? |
Εμπειρία... 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 19:24:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ath7 έγραψε: | Road_Runner έγραψε: | Oχι αλλα στην μηχανη η κυρια αισθηση ειναι αυτη της ταχυτητας. Οχι οτι δεν στριβουν αλλα το σοκ το παθαινεις απο την επιταχυνση... |
Απλα οσοι σε εχουν κανει βολτα (και καλα κανουν για μενα) δεν σε εχουνε πλαγιασει γιατι αμα χεστεις και κανεις κανα καλο κουνημα η σουπα ειναι σιγουρη οποτε ανοιγουν στην ευθεια!
Ουυυυυυ φλωρε χεστη!  |
Σιγα ρε Valentino!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 19:28:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | Σιγα ρε Valentino!! |

.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MTerry Δραστήριο μέλος

320 si
Ένταξη: 09 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 243 Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 19:28:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | ομορφα..
πάντως εχει πλάκα οτι πολλοί που ασχολουνται με μηχανές οταν πρόκειται για αμάξι σε πεζω καταλήγουν...
εχουμε 5~6 τετοια παραδειγματα εδω μέσα...  |
Δεν το ειχα σκεφτεί . . .
Ειμαι και εγώ ένας απ αυτούς . . .
σκούτερ 125 για την πόλη
HONDA CR250R για κυριακάτικες εντουροβόλτες
Hayabusa για ταξίδια και λίγο Σερρες (5 φορές)
και το καλοκαίρι αγόρασα το 207 !!!!!!
. . . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 19:40:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα δικά μου τα ξέρετε
Ο νέος δικαστής του Ο.Χ. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 19:43:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ath7 έγραψε: | Road_Runner έγραψε: | Oχι αλλα στην μηχανη η κυρια αισθηση ειναι αυτη της ταχυτητας. Οχι οτι δεν στριβουν αλλα το σοκ το παθαινεις απο την επιταχυνση... |
Απλα οσοι σε εχουν κανει βολτα (και καλα κανουν για μενα) δεν σε εχουνε πλαγιασει γιατι αμα χεστεις και κανεις κανα καλο κουνημα η σουπα ειναι σιγουρη οποτε ανοιγουν στην ευθεια! |
Νίκο μόλις συνέλθεις το crm...
θυμισε μου να σε κάνω μια βόλτα στην Πεντελη
και μάλιστα με χωμάτινα λάστιχα που δεν επιτρεπουν πολλές κλίσεις...
φυσικά και υπάρχουν πολυ καλήτερα αμάξια για ευθεία
αλλά δεν ειναι εκεί το θέμα
το θέμα ειναι συνολικά τι αισθηση σου δίνουν...
αλλό να κάνει αυτό που θες και άλλο να κάνει "τα δικά του"...
με ελαχιστα από τα συγχρονα αμάξια σου κάνουν τα χατηρια πίσω απ το τιμόνι μεταξυ των οπόιων τα γαλλικά, κάποια ford, μερικά ψαγμένα Ιταλικά κλπ... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Πεμ 08 Ιαν 2009, 19:47:59, 2 φορές συνολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 19:44:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | HONDA CR250R για κυριακάτικες εντουροβόλτες |
ΕΤΣΙ!!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!!!!!!!!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 20:00:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MTerry έγραψε: |
|
Τ Ε Ρ Α Σ....................
απλα respect......
αν δεν υπηρχαν καποιες ενστασεις απο mother + father + καποια πολυ κοντινα μου ατομα ισως και να μην ειχα το 206 και να ειχα κατι αντιστοιχο
αλλα με λιγο πιο ωριμη σκεψη καλυτερα το 206 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
106rallye (βικυ) Μόλις έγραψα

106rallye 1,6 16v
Ένταξη: 07 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 33 Τόπος: φερες εβρου
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 20:34:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδες ολα καλα με τις μηχανες το κ7 δεν ηταν το πρωτο μου ειχαν προηγηθει αλλα μηχανακια ενα cbr 400rr και ενα crf 450 .το κ7 ειναι πολυ δυνατο μηχανακι και ειναι απο τις μοτοσυκλετες που δεν συνχωρουνε λαθος.ο λογος που το εδωσα ειναι οτι θα εχανα αρκετα χρηματα εαν το κρατουσα και αλλο αλλωστε ,οσο πανε τα περιθωρια στενεουν πολυ οικονομικα και δεν ειναι για να χανεις πολλα πολλα.τα παντα θελουν συναιση τα παντα.μιλαω απο προσωπικη επμειρια.μακαρι να με αξιοσει ο θεος και να παρω το κ9.
το rallye μου ειναι λιγο πιο πολυ απο μαμα,μα το οδηγω με παθος,και στρειβω με χειροφρενο χωρις να κανω λαθος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 21:22:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οχιιιιιιιι...τετοια μηχανακια δε τα δινουν εχω κ εγω ενα κ7 αλλα γιατι να το δωσεις να παρεις κατι αλλο???[ιταευω οτι ειναι απο τα λιγα μηχανακια που δε θα βαρεθει καποιος.απλα του κανεις μια "αναβαθμιση" κ ειναι μια χαρα.κ εγω στην αρχη ακουγα οτι θα βγει αλλο(κ8) κ να το δωσω,να μη χασω λεφτα κτλ.τελικα το κ8 ειναι ενα face lift.τζαμπα θα το εδινα οποτε μπηκαν 1-2 πραγματακια κ εχω το μηχανακι που ξερω κ μαρεσει,οπως το θελω απλα αυτα τα μηχανακια ειναι ακριβα στη συντηρηση κ αμα το κυνηγας.... κ πεσεις γιαυτο γνωμη μου αν καποιος ειναι σε τετοια "φαση",600 ευρω,κουστουμι πολυεστερικο απο ebay,"τυφλο" χωρις φωτα κτλ,μανιταρια κ πιστα μια φορα στις τοσες να ξεχαρμανιαζει κ ειναι κ πολυ πιο δασκεδαστικο απο το να τρεχεις στουσ δρομους κ να τρως του κοσμου τις μουτζες.κανεις διαλειματακι πινεις το καφεδακι,τα λες με τους φιλους κ συνεχιζεται 
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106rallye 1,6 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 21:27:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagosgt έγραψε: | οχιιιιιιιι...τετοια μηχανακια δε τα δινουν εχω κ εγω ενα κ7 αλλα γιατι να το δωσεις να παρεις κατι αλλο???[ιταευω οτι ειναι απο τα λιγα μηχανακια που δε θα βαρεθει καποιος.απλα του κανεις μια "αναβαθμιση" κ ειναι μια χαρα.κ εγω στην αρχη ακουγα οτι θα βγει αλλο(κ8) κ να το δωσω,να μη χασω λεφτα κτλ.τελικα το κ8 ειναι ενα face lift.τζαμπα θα το εδινα οποτε μπηκαν 1-2 πραγματακια κ εχω το μηχανακι που ξερω κ μαρεσει,οπως το θελω απλα αυτα τα μηχανακια ειναι ακριβα στη συντηρηση κ αμα το κυνηγας.... κ πεσεις γιαυτο γνωμη μου αν καποιος ειναι σε τετοια "φαση",600 ευρω,κουστουμι πολυεστερικο απο ebay,"τυφλο" χωρις φωτα κτλ,μανιταρια κ πιστα μια φορα στις τοσες να ξεχαρμανιαζει κ ειναι κ πολυ πιο δασκεδαστικο απο το να τρεχεις στουσ δρομους κ να τρως του κοσμου τις μουτζες.κανεις διαλειματακι πινεις το καφεδακι,τα λες με τους φιλους κ συνεχιζεται  | αστο φιλε μη με πληγωνεις και συ ετσι την εκανα τη μαλακι τωρα αστο μη μου το θυμηζεις οι φωτο που ανεβασα ειναι την μερα που το πουλησα και το πηγενα στον αγοραστη αστο σου λεω ποναει η ιστορια
το rallye μου ειναι λιγο πιο πολυ απο μαμα,μα το οδηγω με παθος,και στρειβω με χειροφρενο χωρις να κανω λαθος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 21:34:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κ αμα αρχισει να καλοκαιριαζει κ να φτιαχνει ο καιρος,εκει να δεις πως θα τις κοβεις... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106rallye 1,6 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 21:39:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagosgt έγραψε: | κ αμα αρχισει να καλοκαιριαζει κ να φτιαχνει ο καιρος,εκει να δεις πως θα τις κοβεις...  | με εχετε φτιαξει διαθεση λεμε τωρα ε?γαμησετα.αστα να πανε ηταν στιγμη απερισκεψιας και δε προκειτε να ξαναγινει .αστα να πανε τουλαχιστον ποτε μην παρευε εμενα για παραδειγμα.χαχαχα
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 21:42:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
106rallye έγραψε: | bagosgt έγραψε: | κ αμα αρχισει να καλοκαιριαζει κ να φτιαχνει ο καιρος,εκει να δεις πως θα τις κοβεις...  | με εχετε φτιαξει διαθεση λεμε τωρα ε?γαμησετα.αστα να πανε ηταν στιγμη απερισκεψιας και δε προκειτε να ξαναγινει .αστα να πανε τουλαχιστον ποτε μην παρευε εμενα για παραδειγμα.χαχαχα |

|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 207 rallye
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

C3 Cowmooflage
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 00:13:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagosgt έγραψε: | οχιιιιιιιι...τετοια μηχανακια δε τα δινουν εχω κ εγω ενα κ7 αλλα γιατι να το δωσεις να παρεις κατι αλλο???[ιταευω οτι ειναι απο τα λιγα μηχανακια που δε θα βαρεθει καποιος.απλα του κανεις μια "αναβαθμιση" κ ειναι μια χαρα.κ εγω στην αρχη ακουγα οτι θα βγει αλλο(κ8) κ να το δωσω,να μη χασω λεφτα κτλ.τελικα το κ8 ειναι ενα face lift.τζαμπα θα το εδινα οποτε μπηκαν 1-2 πραγματακια κ εχω το μηχανακι που ξερω κ μαρεσει,οπως το θελω απλα αυτα τα μηχανακια ειναι ακριβα στη συντηρηση κ αμα το κυνηγας.... κ πεσεις γιαυτο γνωμη μου αν καποιος ειναι σε τετοια "φαση",600 ευρω,κουστουμι πολυεστερικο απο ebay,"τυφλο" χωρις φωτα κτλ,μανιταρια κ πιστα μια φορα στις τοσες να ξεχαρμανιαζει κ ειναι κ πολυ πιο δασκεδαστικο απο το να τρεχεις στουσ δρομους κ να τρως του κοσμου τις μουτζες.κανεις διαλειματακι πινεις το καφεδακι,τα λες με τους φιλους κ συνεχιζεται  |
Μπράβο ρε Βάγγο πάντα έτσι.. 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|